Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 13, 20:23)
Tai aisku,kad daro,kaip ir as suteikiu malonuma lovoj,

Žinot, net nedaskaičiau iki galo. Jau užstrigo šita frazę. man tai pažįstama iki kaulų smegenų. doh.gif

Pateiksiu alegoriją, o tada Jūs mąstykite: Jūs su vyru pjaunate dyyydelį rąstą. Dvipjūklių pjūklu. Įpusėjus rąsto pjovimui, Jūs nusprendžiate, kad tai ne Jums, tai Jums per sunku. Vyras dapjauna rąstą vienas. Tai kaip dabar gausis, tą rąstą pjovėte Jūs abu, ar jis??? Jūs galvojate, kad pjovėte Jūs abu, nes juk dalyvavote pusėje pjovimo. O vyras galvos kad vyras nupjovė jį vienas, nes.......kai jam mažiausiai reikėjo Jūsų pastangų - Jūs buvote šalia, o kai labiausiai - Jūs pasišalinote, pareikšdama, kad tai ne Jūsų jėgoms. g.gif Tai kas nupjovė rąstą??? JIs, ar Jūs???

Va taip mąsto Jūsų vyras. Va iš čia kyla jo pyktis ir iš čia jo reikalavimas įrodyti, kad Jūs irgi pjaunate tą "rąstą". Per seksą jis to reikalauja. cool.gif Ir Jūsų nenoras, atsisakymas, yra jam įrodymas jo teisume. Ne kiekybėje yra esmė (jam nereikia kiekybės), kokybėje yra esmė. Taip jis bando pasitikrinti savo reikšmę santykiuose, nes dabar Jūs demonstruojate jam, kad svarbūs vaikai, o ne jis. Nors jis yra to stabilumo garantas, tongue.gif Esmė, ne kiekybėje, (jis pats būtų nepatenkintas tiek kiekybės kiek gal būt dabar pageidauja) esmė KOKYBĖJE. T.y iš Jūsų jis laukia PRIPAŽINIMO, REIKŠMINGUMO, ką Jūs tik dar labiau sumenkinate savo atsisakymu, savo priešprieša, galiausiai tai jis vertina kaip atstūmimą ir nepriėmimą. Su kuo jis tai tapatina, su aplinkybėmis, kurių nebuvo iki to. Kas tai - vaikai. Ir jis sąmoningai supranta, kad tai turėjo pasikeisti, o bet tačiau...........pasikeitėte Jūs. JAM REIKIA PATVIRTINIMO, KAD TARP JŪSŲ NIERKO NEPASIKEITĖ, o gauna (iš Jūsų nenorėjimo, atstūmimo) patvirtinimą, kad pasikeitė. Ir kas jis po to pasikeitimo yra šeimoje??? TIK TAS KURIS REIKALINGASRŪPINIMJUI??? g.gif Jis galvoja taip. cool.gif O Jūs tai tik patvirtinate savo o elgesiu. Kaip Jums elgtis spręskite pati. tongue.gif Čia aš Jums ne patarėjas.

Paprasčiausiai žinau ką kalbu. Aš žinau kaip jaučiasi Jūsų vyras. Skaudžiai žinau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 13, 21:54)
Taip, visi žmonės skirtingi. Maniškis turbūt nelabai norėtų sekso, jei aplink būtų indų krūva, puodai visai tušti, aplink viskas išmėtyta, o aš tik seksui būčiau nusiteikusi. Ta prasme norėtų kartą, du, bet ilgainiui tai jį erzintų badas namie, netvarka, zyziantys vaikai aplink be veiklos ir turbūt jau nevertintų, kad sėdžiu kaip lėlytė ir klapsiu akimis. Todėl mes viską darome kartu, kas ką labiau mėgsta, kas tuo metu turi daugiau laiko rutinai ir pan., o jau seksas - laisvalaikis. Ir mus tai 100 proc. tenkina.
O jūsiškis gal kitoks, gal jam svarbiau, kad jūs jį kaip lėlytė pasitiktumėt, o į neplautus indus ir tuščius puodus nekreips dėmesio. Pats po to griebs ir sutvarkys, o jūs gulėsite kaip ponia g.gif Pabandykite, negi jums kainuoja? Jei pabumbės dėl puodų, maisto bado, apipešotų neplautų vaikų, tai turėsite argumentų!

Oi, mano vyras siuo klausimu kabai paprastas ne del nieko man neprikaisoja,gali buti totalus bardakas,tusti puodai ir t.t. Pasidarys valgyt,issiplaus kiek reikia leksciu ir pavalgys.Ir nereikia,kad as kaip lelyte buciau tereikia ,kad pasimyletumem smile.gif cia as su kaprizais man daug ko reikia smile.gif Taip,kaip mes daugiau mylimes ir jis pakilesnes nuotaikos daugiau visko padaro. Bet as juk ne specialiai ji kankinu ,kaip Maar issireiske,nu paprasciausiai paroj turksta valandu kartais,gal neesu tokia istverminga smile.gif Bet del saves meginsiu maziau daryt,maziau uzsikraut darbu sau,daugiau organizuot ,kad visi tvarkytumemes,aisku meginau kazka ir seniau,paprasciausiai gal toks etapas viskas i viena susidejo ir t.t. Ir visa tai veikia ir nuotaika,ir sveikata ir t.t. Ir kartais pasineriu per giliai i buiti,reikia ismokti savo poreikius tenkinti....dekui visiems uz patarimus,as pati rasau ir daug kas aiskiau darosi,kai pradejau tema buvom apsipyke, ties viduriu,jau galvojau skirsimes, visai susipykom ir visai nesenai susitaikem pasisnekejom ,dabar kol kas viskas gerai,manau tereikia man daugiau atsipalaiduoti priimti is gyvenimo malonumus ,o pareigas dalintis su kitais :)esu labai atsakinga ir pareiginga tai visu rupescius ir neprasyta uzsikraunu,puolu spresti draugu,artimuju problemu,visiems norisi padeti ir t.t. Reikia ismokti gyventi sau ir savo seimai....
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 12 13, 23:01)
Žinot, net nedaskaičiau iki galo. Jau užstrigo šita frazę. man tai pažįstama iki kaulų smegenų.  doh.gif

Pateiksiu alegoriją, o tada Jūs mąstykite: Jūs su vyru pjaunate dyyydelį rąstą. Dvipjūklių pjūklu. Įpusėjus rąsto pjovimui, Jūs nusprendžiate, kad tai ne Jums, tai Jums per sunku. Vyras dapjauna rąstą vienas. Tai kaip dabar gausis, tą rąstą pjovėte Jūs abu, ar jis??? Jūs galvojate, kad pjovėte Jūs abu, nes juk dalyvavote pusėje pjovimo. O vyras galvos kad vyras nupjovė jį vienas, nes.......kai jam mažiausiai reikėjo Jūsų pastangų - Jūs buvote šalia, o kai labiausiai - Jūs pasišalinote, pareikšdama, kad tai ne Jūsų jėgoms.  g.gif  Tai kas nupjovė rąstą??? JIs, ar Jūs???

Va taip mąsto Jūsų vyras. Va iš čia kyla jo pyktis ir iš čia jo reikalavimas įrodyti, kad Jūs irgi pjaunate tą "rąstą". Per seksą jis to reikalauja.  cool.gif  Ir Jūsų nenoras, atsisakymas, yra jam įrodymas jo teisume. Ne kiekybėje yra esmė (jam nereikia kiekybės), kokybėje yra esmė. Taip jis bando pasitikrinti savo reikšmę santykiuose, nes dabar Jūs demonstruojate jam, kad svarbūs vaikai, o ne jis. Nors jis yra to stabilumo garantas,  tongue.gif  Esmė, ne kiekybėje, (jis pats būtų nepatenkintas tiek kiekybės kiek gal būt dabar pageidauja) esmė KOKYBĖJE. T.y iš Jūsų jis laukia PRIPAŽINIMO, REIKŠMINGUMO, ką Jūs tik dar labiau sumenkinate savo atsisakymu, savo priešprieša, galiausiai tai jis vertina kaip atstūmimą ir nepriėmimą. Su kuo jis tai tapatina, su aplinkybėmis, kurių nebuvo iki to.  Kas tai - vaikai. Ir jis sąmoningai supranta, kad tai turėjo pasikeisti, o bet tačiau...........pasikeitėte Jūs. JAM REIKIA PATVIRTINIMO, KAD TARP JŪSŲ NIERKO NEPASIKEITĖ, o gauna (iš Jūsų nenorėjimo, atstūmimo) patvirtinimą, kad pasikeitė. Ir kas jis po to pasikeitimo yra šeimoje???  TIK TAS KURIS REIKALINGASRŪPINIMJUI???  g.gif  Jis galvoja taip.  cool.gif  O Jūs tai tik patvirtinate savo o elgesiu. Kaip Jums elgtis spręskite pati.  tongue.gif  Čia aš Jums ne patarėjas.

Paprasčiausiai žinau ką kalbu. Aš žinau kaip jaučiasi Jūsų vyras. Skaudžiai žinau.

Labai dekui Publicum is bandyma paaiskint,oi sunkiai mums daeina ta informacija vieniems is kitu,kaip sakoma sotus alkano neuzjaucia smile.gif Bandziau suprast ta alegorija apie rasta ir galvoju nu ir koks skirtumas kas ten ji nupjaus ir kas ka galvos,svarbu rezultatas smile.gif Siaip daug maz aisku suprantu teoriskai,ka norit pasakyti ir vyras panasiai aiskina,bet galvoju nu kokia nesamone smile.gif kodel vat tai vyrai turi galvoti,kad meile kazkaip isreiskiama tik per seksa?Matyt,tikrai kazkas protingai pasake,neverta stengtis suprasti priesinga lyti,reikia prisitaikyt ir gyventi kartu
Bet dar, as jo neatstumiu,tik pati nerodau tiek daug iniciatyvos iniciatyvos,as atsakau i jo meginimus kazka susiorganizuotBet apie kokybe jus pataiket ir jis del kai ko priekaistauja,gaunasi dazniausiai taip,kad pamalonina mane,o grazos gauna daug maziau.....Dar realybe tokia:ryte nebegalim vaikai atsibunda anksciau,diena pietu nebemiega,vakare tik,kai uzmiega ir kadangi anksti jie keliasi,negaliu daug k per sav myletis,nes neissimiegu,o issimiegoti man butina,kad kita diena galeciau buti darbinga...vat ir paprasta matematika :)retais atvejais kazkokie pasikeitimai buna smile.gif
Tai va koks patarimas jusu buti is kur gaut tu jegu tam rastui pjauti,jei ju realiai NERA?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 14, 19:10)
Oi, mano vyras siuo klausimu kabai paprastas ne del nieko man neprikaisoja,gali buti totalus bardakas,tusti puodai ir t.t. Pasidarys valgyt,issiplaus kiek reikia leksciu ir pavalgys.Ir nereikia,kad as kaip lelyte buciau tereikia ,kad pasimyletumem smile.gif

Nu tai auksinis vyras bigsmile.gif Tik glostykit, mylėkit ir laikykit. Mano tai sakau, greitai visos romantikos išgaruotų, jei būtų apversta. Ne pedantas jis tikrai, bet vistiek toks už švarą. O aš tokia, kad galiu ir didelio dulkių sluoksnio nepastebėti, metų metais neskalbti užuolaidų ar dar ko blush2.gif Nu aš taip menišku žvilgsniu nužvelgiu visur ir man gerai, tvarkoje viskas atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 14, 19:41)
Dar realybe tokia:ryte nebegalim vaikai atsibunda anksciau,diena pietu nebemiega,vakare tik,kai uzmiega ir kadangi anksti jie keliasi,negaliu daug k per sav myletis,nes neissimiegu,o issimiegoti man butina,kad kita diena galeciau buti darbinga...vat ir paprasta matematika :)retais atvejais kazkokie pasikeitimai buna smile.gif
Tai va koks patarimas jusu buti is kur gaut tu jegu tam rastui pjauti,jei ju realiai NERA?

O tai šios vietos vyras niekaip nesupranta? g.gif Nugi nėra jie tokie stuobriai biggrin.gif Ką jis nemato kaip yra? Gi ne meilužių porą aptarnaujate, o vaikai neleidžia, gyvenimas pasikeitė. Nesuprantu tos vietos, kaip jis jus kaltina tuomet ir pripaišo meilės trūkumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 12 13, 21:01)

o ar tu vyras? darai ka nors problemos sprendime? sedi cia sm ir miegamajam mirksti, blevyzgoji slyksciausiai,laiko tam yra? jau 9tukst !! zinuciu surinkes, o kaip nesikeicia reikalai pas tave , taip nesikeicia... spresk problemas, uzuot cia skundesis....
nera frigidisku moteru, yra vyrai - nemokanys prieiti...

sani, nepyk, bet ka paskutiniuose psotuose rasai, tai - kvaili stereoipiski isvaizdavimai. prasau, nemaitink saves tokiais. moteris nieko neprivalo. neprivalo nei tvarkytis kaip pamisus, nei aisringa meiluze buti. ir vyras is esmes neprivalo mamutus tempti. abu esat zmones, susedate ir kalbates del pareigu ir funkciju seimoje, talentu reiskimosi ten ka geriausiai mokate. manau pacio moterys uzsigrobia viska, po to dusta ir dusauja ir zudosi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 14, 22:01)
o ar tu vyras? darai ka nors problemos sprendime? sedi cia sm ir miegamajam mirksti, blevyzgoji slyksciausiai,laiko tam yra? jau 9tukst !! zinuciu surinkes, o kaip nesikeicia reikalai pas tave , taip nesikeicia... spresk problemas, uzuot cia skundesis....

biggrin.gif Nokautas publicum'ui.
Atsakyti
<Jeigumano vyras reikalautu is manes kokybisko pagal save sekso, tai as jo niekada nebenoreciau. Sekse negali buti joku REIKALAVIMU. Viskas turi gautis savaime. Nereikia nusiteikti pries-as siandiena nenoriu, galima leistis sugundomai ir uzsinoresit. Jei tikrai vienintelis noras pailseti-prasom ilsetis. Nemanau, kad normalus vyras kankintu savo zmona per prievarta.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 14, 20:52)
Nu tai auksinis vyras bigsmile.gif Tik glostykit, mylėkit ir laikykit. Mano tai sakau, greitai visos romantikos išgaruotų, jei būtų apversta. Ne pedantas jis tikrai, bet vistiek toks už švarą. O aš tokia, kad galiu ir didelio dulkių sluoksnio nepastebėti, metų metais neskalbti užuolaidų ar dar ko blush2.gif Nu aš taip menišku žvilgsniu nužvelgiu visur ir man gerai, tvarkoje viskas atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:

O tai šios vietos vyras niekaip nesupranta? g.gif Nugi nėra jie tokie stuobriai biggrin.gif Ką jis nemato kaip yra? Gi ne meilužių porą aptarnaujate, o vaikai neleidžia, gyvenimas pasikeitė. Nesuprantu tos vietos, kaip jis jus kaltina tuomet ir pripaišo meilės trūkumą? g.gif

Tai va pas mus atvirksiai,jis man prikisa,kad per daug tvarkausi,sako viskas gerai,o namuose viskas aukstyn kojom smile.gif buvo laikas turmpas,kai as dirbau jis buvo su vaikais,tai pasirupindavo vaikais,matino,renge,zaide,o,kad namuose jau beveik praeiti nejo,nei vienam is ju netrukde,o man net nemalonu but namuose,negaliu,mane netvarka isveda is pusiausvyros. Neesu pedante,tikrai nevaikstau su skudureliu,kai pamisus,bet turi buti elementari tvarka smile.gif Ir jis nesupranta ko as cia plesaus ir ko tokia pervargus,kodel geriau nepasimylejus smile.gif Ir jam dar miego daug maziau uztenka,as be min 8 val miego vaisktau kaip zombis,o jis para gali nemiegoti,paskui pasimyleit ir tada nusnusti pora val ir jam daug maz gerai smile.gif vat kai neesi kito kaily ir pats valioji kazko daugiau nesuvoki kaip kitas to nesugeba,ir visa tai priima,kaip nemeeile jam,kaip cia vyrai rase....ai dar kazkada pradejo itarineti,kad meiluzi turiu,nu absurdas visikas,niekaip zmogui nedasyla,kad man dabar kiti dalykai svarbesni,tai priima asmeniskai,kaip tipo jis jau nereikalingas smile.gif kai matai pasauli per sekso prizme daug ka visai kitaip matai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 12 13, 18:06)
Aš tai iš esmės visada noriu, tai neva aš dabar nenormali ar ką? Keista girdėti, kad siūloma vyrui eiti sportuoti. Vedusiam vyrui. Na suprantu vienišus žmones, gal galimybių nėra, tai eini sportuoji, bet ir tai čia ne pakaitalas, čia tik būdas energijai išlieti. O kai esi poroje... priverstinis susilaikymas skatina tik nepasitenkinimą, priekabius. Ir aš neišskirčiau vyrų, tiesiog matyt yra žmonės su aukštu libido ir su žemu. Ir ką daro žmonės, jei gauna nepakankamai sekso? Tai matyt, kad būna nepatenkinti, kol susitaiko arba kol pasitaiko asmuo, su kuriuo poreikis išpildomas.

O ka jus siulytumet,jei visgi vienam reikia siek tiek maziau nei kitam?
O man visgi skirtingi labai atrodo vyrai ir moterys. Turiu drauge,kuriai tikrai labai daug reikia ir ji to neslepia,bet niekada ji nesiejo meiles su seksu,tipo vyras per mazai pamyli,tai jau gal nebemyli cia manes. O jus tai siejat?as neesu girdejusi,kad moteris skustusi, kad nebejaucia meiles is vyro,nes jis per mazai su ja seksu uzsiima,ar uz krutines nepagrabalioja smile.gif Ir kaip kartais sako,kad vyrai sugeba atskirti meile ir seksa,tai man atrodo kaip tik jie negali,jie niekaip nesupranta kaip galima myleti ir nenoreti myletis,nesupranta,kad meile galima ir kitais budais reiksti. Vat moterys kitaip,daug labiau sugeba atskirti tai,tik tiek,kad jos maziau linkusios uzsiimineti seksu be meiles. O vyrai laisviau gali seksu uzsiimt be meiles,jei jos nerado, bet nesugeba meile isreiks be sekso,bent dauguma,taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 15, 08:18)
O ka jus siulytumet,jei visgi vienam reikia siek tiek maziau nei kitam?
O man visgi skirtingi labai atrodo vyrai ir moterys. Turiu drauge,kuriai tikrai labai daug reikia ir ji to neslepia,bet niekada ji nesiejo meiles su seksu,tipo vyras per mazai pamyli,tai jau gal nebemyli cia manes. O jus tai siejat?as neesu girdejusi,kad moteris skustusi, kad nebejaucia meiles is vyro,nes jis per mazai su ja seksu uzsiima,ar uz krutines nepagrabalioja smile.gif Ir kaip kartais sako,kad vyrai sugeba atskirti meile ir seksa,tai man atrodo kaip tik jie negali,jie niekaip nesupranta kaip galima myleti ir nenoreti myletis,

labai, labai geras pastebejimas.
vyrai ikrai idomus. iki santuokos, seksas jiems tk seksas, su daugeliu moteru gali linksmintis, o santuokoje tai jau varge, varge - meile pasidaro totalus seksui ir dar, netgi, kaip publicum sako, PRIPAZINIMUI, REIKSMINGUMUI.
labai patogus mastymas visokiu gyvenimo laikotarpiu: iki vestuviu, ir po vestuviu. na gerai, tiek to, neironizuoju vyru, jie tenori kaip jie nori, jie turi teise i savo poreikius, o motery, analogiskai, irgi turi teise. todel tam tikra prasme ir tam tikru kampu mes niekad nesusiklabesim iki galo su priesinga lytimi. ar tai tragedija? ne, nes siekiamybe suprasti - irgi neblogas dalykas.

dar noreciau pakomentuoti tuos du susietus dalykus, apie ka rase Sani ir Vicious L, ir kas taip iskaudino Publicum. sani teige kazka panasaus: "tai, zinoma, vyras manim pasirupina(finansiskai), bet gi ir as atsduodu jam lovoje." tai Publicum iskaudino, nes visi vyrai nori , kad jiems atsiduotu vien del pacio norejimo atsiduoti, artimumo, intymumo troskimo, - tai suprantama, ir to nori tiek vyrai, tiek moterys netgi.
bet kaip Sani pastebejo: nu tikrai, kad daryti, jei to sekso ne tiek norisi? tuomet gaunasi, kad vyras nuskriaustas, nes jis pastoviai nesa pinigus, o moteris atsiduodada kada ne kada. vadinasi vyriskis nuolat atlieka savo pareigas, moteris - kada ne kada. taciau su pinigu nesimo pareigia idomiai irgi gaunasi. vyras slepiai uz to "as nesu pinigus, as pareiga atleiku" - o is tiesu - yra visai kitaip. jam PATINKA dirbti, pabandykit vyra namie su vaikais uzdaryti, nuprotes, jam PATINKA pinigu ir del saves tureti; juk tikrai ne viska atdiuoda zmonai, fainai yra paciam iseiti i miesta, pasedeti ar pavaisinti draugus, paskraidyti ar uzsiimti brangesniu hobi, zodziu, paciam faina vaikscioti su kapsu pinigu, nes tai galios simbolis, ir tikrai tikrai nera jis joks nuskriaustas vargselis, tempiantis pinigus VIEN ZMONAI. (cia nekalbam apie 1500-2000lt atlgynima.) o seksas yra toks dalykas, kad tikrai turi pATIKTI tam tikras daznumas, turi buti einamuoju laikotarpiu tam tikas libido, kad permustu per netvarka namie ar miego trukuma. o jei to nera, tai ir NERA. todel zmonai tikrai yra sunkiau prisiversti seksui, negu vyrui eiti kasdien i darba.

to pasekoje ir gaunasi kai kurioms poroms seksas santuokoje - subtiliausias dalykas, (su visokiais gresmingais ir ne tiek atslpavais), kuris iki santuokos buvo elementariausias.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 14, 23:01)
nera frigidisku moteru, yra vyrai - nemokanys prieiti...
sani, nepyk, bet ka paskutiniuose psotuose rasai, tai  - kvaili stereoipiski isvaizdavimai. prasau, nemaitink saves tokiais. moteris nieko neprivalo. neprivalo nei tvarkytis kaip pamisus, nei aisringa meiluze buti. ir vyras is esmes neprivalo mamutus tempti. abu esat zmones, susedate ir kalbates del pareigu ir funkciju seimoje, talentu reiskimosi ten ka geriausiai mokate. manau pacio moterys uzsigrobia viska, po to dusta ir dusauja ir zudosi.

Nu nereikia taip ant zmogaus smile.gif Matyt irgi nesusikalba su zmona,tai nors cia issilieja. Vyrai tikrai nera stiprus,ju raumenys stiprus,o viduj ziuriu jie silni ir be moters ne zingsnio,todel kazka daryti dazniausiai tenka moteriskem,vyrai tik arba kencia arba susitaiko su tuo darymu arba paslapcia kazka susiorganizuoja,kaip nuo tevu pasislepe vaikai ir labao tikisi,kad nepagaus smile.gif
Sutinku,daug kas tiesa,bet tie steriotipai taip isismelkia i mus,kad sunku ne tik ju atsikratyti,bet net atrasti,kur cia ra tavo esme,o kur kitu i galva ikaltas steriotipas.Ir dar ta visuomenes nuomone ir t.t. Atrodo spjautum i viska,bet girdi paskui vidini balsa,oi kaip tu cia ir nuolat tokia tarsi kova smile.gif Bent mane auklejo,kad sekso is vis nera,jei yra tai blogis,negrazu,negerai ir t.t. Ir vsia tai perlipti ziauriai sunku,gal is cia ir moteru saltumas,toks blokas uzsideda...
O del to susedat ir kalbates,as tai tik uz buciau smile.gif Bet ne neisivaziduoji, kiek reikia pastangu det. Gal ne visi vyrai,bet maniskis toks kalbus,kad dazniausiai buna as kalbu,jis palinksi galva ir tuo baigiasi viskas, ir tas mano kalbejimas priimamas kaip priekaistai...kad priverst ji kazkaip issikalbet,tai kartais misija neimanoma ir dziaugiuosi vat dabar,kad kazka pasipasakojo,tai buna karta i pusmeti ar metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 15, 11:42)
yrai tikrai nera stiprus,ju raumenys stiprus,o viduj ziuriu jie silni ir be moters ne zingsnio,todel kazka daryti dazniausiai tenka moteriskem,vyrai tik arba kencia arba susitaiko su tuo darymu arba paslapcia kazka susiorganizuoja,kaip nuo tevu pasislepe vaikai ir labao tikisi,kad nepagaus smile.gif

Melas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 15 gruodžio 2013 - 10:45