QUOTE(*Sani* @ 2013 12 13, 20:23)
Tai aisku,kad daro,kaip ir as suteikiu malonuma lovoj,
Žinot, net nedaskaičiau iki galo. Jau užstrigo šita frazę. man tai pažįstama iki kaulų smegenų.
Pateiksiu alegoriją, o tada Jūs mąstykite: Jūs su vyru pjaunate dyyydelį rąstą. Dvipjūklių pjūklu. Įpusėjus rąsto pjovimui, Jūs nusprendžiate, kad tai ne Jums, tai Jums per sunku. Vyras dapjauna rąstą vienas. Tai kaip dabar gausis, tą rąstą pjovėte Jūs abu, ar jis??? Jūs galvojate, kad pjovėte Jūs abu, nes juk dalyvavote pusėje pjovimo. O vyras galvos kad vyras nupjovė jį vienas, nes.......kai jam mažiausiai reikėjo Jūsų pastangų - Jūs buvote šalia, o kai labiausiai - Jūs pasišalinote, pareikšdama, kad tai ne Jūsų jėgoms. Tai kas nupjovė rąstą??? JIs, ar Jūs???
Va taip mąsto Jūsų vyras. Va iš čia kyla jo pyktis ir iš čia jo reikalavimas įrodyti, kad Jūs irgi pjaunate tą "rąstą". Per seksą jis to reikalauja. Ir Jūsų nenoras, atsisakymas, yra jam įrodymas jo teisume. Ne kiekybėje yra esmė (jam nereikia kiekybės), kokybėje yra esmė. Taip jis bando pasitikrinti savo reikšmę santykiuose, nes dabar Jūs demonstruojate jam, kad svarbūs vaikai, o ne jis. Nors jis yra to stabilumo garantas, Esmė, ne kiekybėje, (jis pats būtų nepatenkintas tiek kiekybės kiek gal būt dabar pageidauja) esmė KOKYBĖJE. T.y iš Jūsų jis laukia PRIPAŽINIMO, REIKŠMINGUMO, ką Jūs tik dar labiau sumenkinate savo atsisakymu, savo priešprieša, galiausiai tai jis vertina kaip atstūmimą ir nepriėmimą. Su kuo jis tai tapatina, su aplinkybėmis, kurių nebuvo iki to. Kas tai - vaikai. Ir jis sąmoningai supranta, kad tai turėjo pasikeisti, o bet tačiau...........pasikeitėte Jūs. JAM REIKIA PATVIRTINIMO, KAD TARP JŪSŲ NIERKO NEPASIKEITĖ, o gauna (iš Jūsų nenorėjimo, atstūmimo) patvirtinimą, kad pasikeitė. Ir kas jis po to pasikeitimo yra šeimoje??? TIK TAS KURIS REIKALINGASRŪPINIMJUI??? Jis galvoja taip. O Jūs tai tik patvirtinate savo o elgesiu. Kaip Jums elgtis spręskite pati. Čia aš Jums ne patarėjas.
Paprasčiausiai žinau ką kalbu. Aš žinau kaip jaučiasi Jūsų vyras. Skaudžiai žinau.