QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 16:51)
Taip, tai tegu tas, kuriam sekso trukumas, su kokia stanga issivargina ir neberiks nieko. Vardan ko? Kad zmonai itikt? Kodel kazkuris is sutuoktiniu turi kardinaliai pasikeist, ne tik psichologiskai bet ir fiziologiskai? Ar tai nebus per didele auka?
O su mesa, eksperimentus su SB galit daryt, ziurek ir iki 60 nedatemps
Papildyta:
Taip, ir vedes buvau ir vaiku turiu, bei seksualiniai santykiai visiskai suderinti buvo. Paprasciausiai pasirenki zmogu taip, kad esminiai kriterijai atitiktu tavo poreikius, o ne tikiesi, jog neva po vestuviu viskas tik geres. Seniau net kartu nepabuve zenydavosi, dabar bent pries vestuves gali susimetes pagyvent, bei ivertint kokia ta ateitis gali laukti, bei darai sprendima, ar but toliau su tuo zmogumi, ar visdelto ieskot kito.
O su mesa, eksperimentus su SB galit daryt, ziurek ir iki 60 nedatemps
Papildyta:
Taip, ir vedes buvau ir vaiku turiu, bei seksualiniai santykiai visiskai suderinti buvo. Paprasciausiai pasirenki zmogu taip, kad esminiai kriterijai atitiktu tavo poreikius, o ne tikiesi, jog neva po vestuviu viskas tik geres. Seniau net kartu nepabuve zenydavosi, dabar bent pries vestuves gali susimetes pagyvent, bei ivertint kokia ta ateitis gali laukti, bei darai sprendima, ar but toliau su tuo zmogumi, ar visdelto ieskot kito.
Abu turi kazkaip derintis,nuo vieno pokyciu niekas nepasikeis
Buvot,tai visgi issiskyret,kazkur nebuvot susiderine?
Mes ,kai tuokemes,tai viskas gerai buvo,bet va jau Santuokoj 15m,taigi daug kas keiciasi Galu gale mylejau ir myliu,o man tai pakankamas pagrindas tuoktis