Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 13, 13:49)
Nei viena normalių hormonų moteris nėra kalta, jei į jos gyvenimą ateina perhiperaktyvus vyras, kuriam tik seksas nuolat galvoje. Viskas kas perdaug ar per mažai nėra sveika. Hormonus galima tvarkytis, moterys dažniausiai ir tvarkosi, o vyrai? Čia tipo norma visada norėti? doh.gif  lotuliukas.gif

O kas liepia visada noret? doh.gif Kur as taip sakiau? Vyras juk irgi ne kiekvienas kasdiena alkanom akim laksto, bet jei seksas vos ne tik per kaledas, ir tai be jokios aistros, tai jau paciam su ranka geriau padraugaut.
P.S. Na ok, ne karta per metus, bet kartas per men irgi jau nesveika kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 13:03)
O kas liepia visada noret?  doh.gif Kur as taip sakiau? Vyras juk irgi ne kiekvienas kasdiena alkanom akim laksto, bet jei seksas vos ne tik per kaledas, ir tai be jokios aistros, tai jau paciam su ranka geriau padraugaut.

Alio, Žemė kviečia apYriną hi.gif
Skaitykite: "Mano vyrui norejosi sekso 24 val. per para visur ir visada, o man tai tikrai tiek nereikia."
Tai kuris čia nenormalus? Tai toks vyras dar turi savo moterį ant rnakų nešioti, kad atsiranda tokia normali, kuri sugeba jį šeimoje išlaikyti, vaikų turbūt prigimdyti ir pan. Nes toks vyras nelabai šeimai sutvertas, bet jei vedė vieną moterį, prisiekinėjo jai, tai pirmiausia jis turi stengtis.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 13, 14:15)
Alio, Žemė kviečia apYriną hi.gif
Skaitykite: "Mano vyrui norejosi sekso 24 val. per para visur ir visada, o man tai tikrai tiek nereikia."
Tai kuris čia nenormalus? Tai toks vyras dar turi savo moterį ant rnakų nešioti, kad atsiranda tokia normali, kuri sugeba jį šeimoje išlaikyti, vaikų turbūt prigimdyti ir pan. Nes toks vyras nelabai šeimai sutvertas, bet jei vedė vieną moterį, prisiekinėjo jai, tai pirmiausia jis turi stengtis.

OK, zeme atsiliepia. Dabar as issakiau dabartine savo pozicija, kuri kardinaliai skiriasi nuo to, kai man buvo kokie 20 metu. Manau, jog esant jauniems, abiems pusems to sekso per daug nebuna.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 13:03)
O kas liepia visada noret?  doh.gif Kur as taip sakiau? Vyras juk irgi ne kiekvienas kasdiena alkanom akim laksto, bet jei seksas vos ne tik per kaledas, ir tai be jokios aistros, tai jau paciam su ranka geriau padraugaut.

Jei moteriai nesinori daug sekso tai nereiskia, kad karta per mėnesį. Man tarkim norisi 1 kartą į savaitę, nu tai tiek kartų seksas būna teikiantis abiem pusėm pasitenkinimą, kiti kartai būna vyro poreikių patenkinimas. Nereikia ir į kraštutinumus eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 13 gruodžio 2013 - 13:40
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 11:14)
Sakyciau slykstu butu, jei pora visa laika mylis tik tam, kad padetu vienas kitam. Kokia cia meile tada, jei mylintis nera jokios aistros? Kuo tada blogesnis seksas su kokia prostitute?

Tai gal ne visa laika smile.gif? Gal tik tais atvejais,kai vyrui norisi,o moteriai ne? Tada jie nesimyli,o moteris ti patenkina vyra,o jums geriau butu paciam? Ka jus siulytumet tokiu atveju?
Nu cia jau,kad sulyginot doh.gif: Aistra juk ne meile ,ar cia vyrai taip supranta:maza aistros,mazai meiles? Su prostitute kaip tik gali buti daug aistros,vargiai tuo uzsiima frigidiskos moterys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 13 gruodžio 2013 - 14:00
QUOTE(Vicious_L @ 2013 12 13, 14:38)
Jei moteriai nesinori daug sekso tai nereiskia, kad karta per mėnesį. Man tarkim norisi 1 kartą į savaitę, nu tai tiek kartų seksas būna teikiantis abiem pusėm pasitenkinimą, kiti kartai būna vyro poreikių patenkinimas. Nereikia ir į kraštutinumus eiti.

Na ir kiek tu kartu per men buna vyro poreikiu patenkinimas? As suprantu, kad paciam nenorint, gali kelis kartus per metus patenkint kito nora, bet tikrai ne daugiau. Jei man tektu bent kas antra karta tenkint SB, jei pats to nenoriu, manau po kokio pusmecio apskritai su ja sekso nebenoreciau. Seksas turi abiem teikt malonuma, kitaip jis tik vaiku gaminimui bus tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 13:27)
OK, zeme atsiliepia. Dabar as issakiau dabartine savo pozicija, kuri kardinaliai skiriasi nuo to, kai man buvo kokie 20 metu. Manau, jog esant jauniems, abiems pusems to sekso per daug nebuna.

Tai taip, tik bėda moterims, kurioms su amžiumi viskas normalėja, jos dalina save šeimai, vaikams, buičiai ir t.t., o tuo tarpu vyras leika įstrigęs tame 20-metyje. Juk apie tai ir tema bei problema kaip tai suderinti, jei pas ką šeimoje taip nutinka.
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 13:59)
Na ir kiek tu kartu per men buna vyro poreikiu patenkinimas? As suprantu, kad paciam nenorint, gali kelis kartus per metus patenkint kito nora, bet tikrai ne daugiau. Jei man tektu bent kas antra karta tenkint SB, jei pats to nenoriu, manau po kokio pusmecio apskritai su ja sekso nebenoreciau. Seksas turi abiem teikt malonuma, kitaip jis tik vaiku gaminimui bus tinkamas.

Ir vėl nepateikėte jokio pasiūlymo. Juk visa šios temos esmė yra klausimas apie tai, ką daryti?
Buvo jau pasiūlymų vyrui tuomet nelūžti pasakas skaitant, daugiau buityje dirbti, kad liktų to laiko ir noro seksui pas abu, o ne burbėti tik dėl to.
O ką jūs kaip vyras galite pasiūlyti? Ir nekalbame apie frigidiškas moteris, o apie peraktyvius vyrus, kuriems nebe 20 kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 13, 13:59)

Nu va Given teisi buvo, vargiai vyrai tuo uzsiimtu...
Is vis is vyru reikia mokintis gyventi savo malonumui smile.gif Bet gal, kad esam tokie skirtingi, tai ir galim kartu buti,nes taip seimu is vis nebutu,jei abu su principais ir nenoretu derintis?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 13, 15:04)
Tai taip, tik bėda moterims, kurioms su amžiumi viskas normalėja, jos dalina save šeimai, vaikams, buičiai ir t.t., o tuo tarpu vyras leika įstrigęs tame 20-metyje. Juk apie tai ir tema bei problema kaip tai suderinti, jei pas ką šeimoje taip nutinka.
Papildyta:

Ir vėl nepateikėte jokio pasiūlymo. Juk visa šios temos esmė yra klausimas apie tai, ką daryti?
Buvo jau pasiūlymų vyrui tuomet nelūžti pasakas skaitant, daugiau buityje dirbti, kad liktų to laiko ir noro seksui pas abu, o ne burbėti tik dėl to.
O ką jūs kaip vyras galite pasiūlyti? Ir nekalbame apie frigidiškas moteris, o apie peraktyvius vyrus, kuriems nebe 20 kaip suprantu.

Jei cia apie temos autores vyra sneket, tai joks jis hyperaktyvus. Koks vyras noredamas sekso gali nuluzt migdant vaikus, kai mintys tik apie dregnus tarpkojus sukasi? Matyt ir problemos realiai visiskai ne suksualinio pobudzio, tik po sia skraiste dengiamasi.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 13, 15:10)
Nu va Given teisi buvo, vargiai vyrai tuo uzsiimtu...
Is vis is vyru reikia mokintis gyventi savo malonumui smile.gif Bet gal, kad esam tokie skirtingi, tai ir galim kartu buti,nes taip seimu is vis nebutu,jei abu su principais ir nenoretu derintis?

Tai gal reikia pries vestuves abiems pagalvot apie seksualini suderinamuma? Nereiks po to vienam kentet, o kitam uz indu isplovima atsidavinet?
Atsakyti
Nu ką ką daro, ima klausinėti kodėl nenoriu lotuliukas.gif o jei neturiu jokio loginio atsakymo padaro taip, kad užsimanyčiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 13, 11:46)
OMG. Nepykite, bet man tai tikrai iškrypimas. Fiziologinis gal ir patenkinamas, bet tai tik dalelė... Na bet jeigu jums taip gerai, tai valio. Man jau geriau būtų skirtis  unsure.gif

Nu bet tai normalus energijos mainai.Ko moteris negauna lovoj pasiima kita forma.Is kart skyrybos?o kas paskui?Kur garantija,kad pamils butent saltesni vyra?ar sirdis koks kompiuteris isjungoam meile,perjungiam ir t.t. smile.gif siaip salti vyrai maziau ir traukia smile.gif
Atsakyti
Masciau,masciau ir stai ka ismasciau.Vyrai pakoreguokit,jei neteisi :)Vyrai dauguma nori to sekso daugiau,jei negauna jiems kyla tosteronas,agresija ir bijodami,kad panaudos prievarta,jie spurnka is namu,kas kur pagal savo pomegius,tai daug jiems paprasciau nei kalbetis smile.gif
Bet,kadangi problema neisspresta ji tik gileja,agresija niekur nedingsta tik slopinama,ir vis tiek anksciau ar veliau prasiverzia smurtu,velgi kokia forma pagal kiekviena buda.Kas vel eina geria(smurtas pries save)kas savo moteriske musa,kas spjauna ir meiluze susiranda, kas dar ka prisigalvoja
Atsakyti