QUOTE(mylimuke @ 2013 12 11, 14:57)
Man atrodo, kad dauguma moterų per daug globėjiškos, motiniškos, rūpestingos, ir vyrui nelieka erdvės rūpintis moterimi. O kur dar išorinis spaudimas būt lygia su vyru, savarankiška, nepriklausoma ir t.t. - tą ir darom visame kame. Nu tai kam tada aš reikalingas? - vyras galvoja.
Tai kaip suprast, vyras nori sekso, iniciatyvos nerodo pats ir dar pyksta, kad sekso negauna?
Jeigu noriu, bet neva tingiu , tai reiškia, kad ne taip jau ir noriu man su maistu taip būna, lyg ir norėčiau konors, bet gamint nemėgstu, tai pasivaikštau aplink šaldytuvą ir grįžtu į kambarį
Tai kaip suprast, vyras nori sekso, iniciatyvos nerodo pats ir dar pyksta, kad sekso negauna?
Jeigu noriu, bet neva tingiu , tai reiškia, kad ne taip jau ir noriu man su maistu taip būna, lyg ir norėčiau konors, bet gamint nemėgstu, tai pasivaikštau aplink šaldytuvą ir grįžtu į kambarį
Taip ir yra,jau sunu ir dukru auklejimas skiriasi,bent jau mano vaikystej labai skirdavosi,kiek pas mane,drauges,tai visos dirbdavom tvarkemes,vvalgyt gaminom nuo mazens,broliai siusdavo kieme,versdavo namus,nugi tvarkytis ne vyriski darbai.Mano vyras gali kazka sutvarkyti ,issiurbti,megsta gaminti,bet niekada neplauna grindu,vonios,indus labai retai plauna.Kazka padaro is tu vyrisku darbu,nes kaip sakiau gyvenam name tai nuolat yra ka veikti,tai man uztektu,kad jis tuos darbus bent visus laiku padarytu
Tai vat butent :)Kiek rodo tiek mylimes nu ir as kartais parodau,paskutiniu metu tai beveik 50/50 ir vis tiek as kalta,kad per mazai mylimes....
Gali buti,bet kartais paprasciausiai nebuna fiziniu jegu,aisku badautum,kiltum ir eitum,bet kai dar badas akiu nebado galvoji geriau pamiegosiu Visgi,kartais reikia pirma pailseti paskui kazka daryti,man is vis myletis geriausia ryte ar diena,kai pailsejus,dar nepavargus,tik,deja, retai kada taip gaunasi Man sekso svarbumas yra po poilsio ir maisto,jei taip is kuno poziciju
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 11, 15:03)
Sani, bent jau aš nematau pas jus jokių trūkumų ar dar ko. Esate normali mama, žmona, partnerė.
Gal vyras perdaug laisvalaikiu kokios spaudos prisiskaitė ar jam koks bevaikis draugelis pripasakojo kaip duodasi po 3 kartus į dieną su partnere, nes neturi ką daugiau abu veikti, tai ir jūsiškis bando "vytis statistiką", daryti neva "kaip visi".
Nesureikšminkite to sekso. Gyvenkite sau, dalinkitės visais darbais, neužsikraukite vyro ant pečių. Jei jūs galminote, tegu jis indus plauna ar tada eina skalbti arba grindų plauti, jei jūs einate prie indų. Ir t.t. Leiskite jam subręsti ir suvokti, kad yra pareigos, yra šeima, o geras seksas, tai laisvalaikis, o ne rutina, kad maždaug: taigi šiandien nesimylėjom, davai greitai, greitai, maunamės kelnes, jau jau
Gal vyras perdaug laisvalaikiu kokios spaudos prisiskaitė ar jam koks bevaikis draugelis pripasakojo kaip duodasi po 3 kartus į dieną su partnere, nes neturi ką daugiau abu veikti, tai ir jūsiškis bando "vytis statistiką", daryti neva "kaip visi".
Nesureikšminkite to sekso. Gyvenkite sau, dalinkitės visais darbais, neužsikraukite vyro ant pečių. Jei jūs galminote, tegu jis indus plauna ar tada eina skalbti arba grindų plauti, jei jūs einate prie indų. Ir t.t. Leiskite jam subręsti ir suvokti, kad yra pareigos, yra šeima, o geras seksas, tai laisvalaikis, o ne rutina, kad maždaug: taigi šiandien nesimylėjom, davai greitai, greitai, maunamės kelnes, jau jau
Dekui neesu as dovanele,bet taip ,manau,esu normali moteris su savo privalumais ir trukumais.Neesu super seksuali ir aistringa,bet tokia buvau visada ir kaltint del to yra kvaila.
Kuo daugiau galvoju,tuo labiau manau,kad taip jis paprasciausiai bando teisinti savo nesamones ir permesti atsakomybe man. Juk jei to sekso vyrui reikia,tai kazkaip ta ir parodo,tikrai jie ne kuklumo isikunijimai,daugma Juo labiau,kad as neatstumiu,gal kartais kazko paprasau,pvz masazo,bet ka cia blogai? As tai tikrai to sekso nesureiksminu,jei yra gerai,nera ka padarysi Cia kaip desertas gyvenimo,paskanaut smagu,bet ir be jo gyventi galima.Suprantu,kad daugumai vyru tai daug svarbiau,tai lai ir deda daugiau pastangu Nu nori dar ivairumu,bet vel as salygas pasakau,o jam per sunku,bet dejuoti lengva