QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 21, 01:22)
Tu nori buti dievinama, mylima ir tau truksta vyro emociju.
Ieskok demesio kitur, ne namuose, jei tu protinga, tai suprasi, kad tavo vyras yra butent toks ir jo lauzymas sukels tik jo pykti ir nepasitenkinima.
nenoriu nei but dievinama, nei geliu kasdien, nei roziu ziedlapiu....paprasciausiai noriu, kad butu atsizvelgta ir i mano norus, savijauta....
QUOTE(given444 @ 2013 12 21, 10:35)
virga, man keista kad net ir tu matydama koks kelmas vyras, nerezi tiesiai sviesiai, o siulai...masazistus...tarsi tai jau suteiks pilnatve viskam. Grazute siulo linksmintis - ne namie. po to ir atsiranda treciuju temos.
gal nereik zaisti zaidimu. moteris ir pati sau gali parsinesti atlyginima, ne astuonioliktas amzius. kodel skirtis tuomet kai jau po akimi melyne, o iki tol - viskas ok, reikia tverti dantis sukandus.
pati gi ne su pirmuoju vyru gyveni.
kriste, tavo vietoje senai buciau pakelusi sparnus.kaip aspirinas sako, vienam nereikia aistros, kitam reikia, kitas eina pas masazista kaip pakaitala.
beje, DEL MASAZISTO TAI DABAR PAKRAUPAU. ia gi ne siaip malonumo moteris praso, o moteriai NELAIME, SKAUDA, PRASO PAMASAZUOT, NUGARA GAL SUSUKO, O JIS -....PRIE KOMPO SEDI???????????? TAI 11VAL NAKTIES REIKIA JAI LEKTI PAS KOKI MASAZISTA I NAMUS???? ATSIPEIKEK, VIRGA!!!! TAI JAU DVELKIA ABEJINGUMU, STUOBRISKUMU....TOKIAM VYRUI ISVIS JOKIO SEKSO, JOKIOS SILUMOS, NIEKO.....BALDAS IR TIK BALDAS TA MOTERIS JAM PATAPUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masazus lankau porakart per savaite ir masazistas aiskiai pasake- nori, kad maziau skaudetu, paprasyk, kad vyras paglostytu, pateptu tepalu bent porakart per savaite...tai padeda, zinau. perbraukt porakart per spranda sugebejimu tikrai nereikia...o ir zalos nepadarys....ir kasdiena zmogus mato, kaip man sunku keltis, kaip skauda, bet kai paprasau pagalbos, atsakymas visada NE....
Sani, teisingai pastebejai, vyra issirinkau vadovaudamasi protu...jo savybes, apart saltumo, tinkamos, bent jau mano nuomone, seimai kurt..bent jau anksciau taip galvojau....dabar labai noriu suprast, ar jis tiesiog toks zmogus, ar is tiesu jausmu nera man ir as jam tik naudinga...
As nenoriu is jo romantikos, laukinio sekso ir pan...noriu pagarbos ir normalaus bendravimo...jeigu jausmu dar yra...
Jeigu as jam pasiulau kazka padaryti, nuveikti kartu, jis visada atsakys ne, nes pasiuliau as...jeigu pasiulytu kazkas kitas, jis sutiktu..jeigu jis pats pasiulytu, as tureciau sutikt, nes tokiu progu retai pasitaiko...jeigu visgi nesutinku, jis supyksta ir sako, kad daugiau niekad nieko nesiulys, nes matai vienakart as nesutikau..o jis jug sitaip stengiasi...
apie seksas geriau net nekalbeti, ten atskira tema, nemaloni...nors kazkaip susigyvenau....
Kiekvienas mano bandymas su juo pasikalbet neduoda jokiu vaisiu.....nes arba jis visa tai priima, kaip kaltinima, nors taip tikrai nera, ir sako- tu vel su savo priekaistais.
daznai priekaistauji, todel as nieko ir nedarau, nesistengiu. pazadu nepriekaistaut. tikrai stengiuosi nepykt, nieko neprasyt, nereikalaut. laukiu ir stebiu ar kas pasikeis. praeina puse metu. viskas taip pat. as vel uzsimenu, kad manes tai netenkina tokie santykiai, tada jis- zinau zinau, as pasitengsiu. arba supyksta ir nekalba. kita diena tarsi niekur nieko. ir sitaip visada. kokia kalba, kokiais zodziais man dar jam pasakyt??
Neseniai patyriau persileidima....ne vieno zodzio apie tai man nepasake, nepaguode, neapkabino. tarsi niekur nieko. kai as uzsiminiau, kad man labai skaude, kad sitaip nutiko, jis tik pasake- juk ten net ne vaikas.
o vaikus jis myli, moka jais uzsiimti, bet atrodo, kad savo jausmus slepia nuo manes, bijo pasirodyt, jog yra pazeidziamas....
ir paziuros atrodytume normali pora....ir jis neatrodo toks blogas..bet jo bendravimas su manimi...net nezinau, kaip zodziais apsakyt...atrodo, kad jis tycia daro, kad man butu blogiau...zino, kas man nepatinka, ir tycia mane tuo erzina....buna akimirku, ka pvz su kazkuo susipykstu, ir uzuot pasakes koki padrasinama zodi, apkabines, nuramines, jis tesugeba pasakyt, jog as pati kalta, kad turiu tam zmogui nusileist, nepykt ir pan....palaikymo visiskai nera, padrasinimo, uzstojimo....kazkokie iskreipti jausmai...o kitiem labai geras, paslaugus....
Papildyta:
sakot, kad zmones skirtingai parodo meile...is kokiu jo veiksmu man pamatyt jo meile? is to, kad nemusa, nepaleistuvauja, kad alga parnesa, kad vaziuojam kartu apsipirkt, ar kad i darba nuveza? dar pridesiu, kad kartu filmus ziurime ir pasnekam apie politika, ora....viskas. sitaip jis man meile parodo. tryksta fontanais.
kad myli jis nesako, komplimentu taip pat. buna liudnom akimirkom paprasau, kad pasakytu, jog myliu. issidrbineja, sako- sakau, kad myliu. arba- nesakysiu, kaip kvaila, kad to prasai. pasakysiu, kai noresiu. laukiu puse metu, nepasako!! pats nepasako, paprasyt negaliu.....tai kur mano norai?? kodel i juos neatsizvelgia?? viskas tik pagal ji....daznai mintyse ji vadinu kenkeju....tikrai atrodo, kad kartais tycia man kenkia, skaudina....