QUOTE(kriste227 @ 2013 12 20, 15:41)
Negi ir kitiem sunku padaryt kazka del kito zmogaus???
Nesunku, kai nori. Ir labai sunku, kai tau px kaip tas kitas žmogus šalia jaučiasi ir tu tiesiog tingi.
Šiaip nežinau ar yra didesnis abejingumas, nei abejingumas šalia esančio ir neva tai "mylimo" žmogaus skausmui. Mano nuomone.
Bet galima gyventi su abejingu. Jei aiškiai suvoki, kad kai tau bus bloga, pačiai teks savimi pasirūpinti. Tada ir nusivilt nėra kuo.
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 20, 16:44)
As ir tik uz tai,kad ABU DERINTUSI,SNEKETUSI,SPRESTU PROBLEMAS,o ne tik vienas kita kaltintu...
Nu tai derinkit, spręskit. Visi už tai. O dabar kaltinat vienas kitą. Abu. Nustokit ir nutraukit tą kalčių ratą Jūs.
QUOTE(virga @ 2013 12 21, 12:33)
Turejau toki, kokio nori temos autore. Is lovos galejo neislipti nei diena, nei nakti. Geles dovanojo kasdien(uz mano pinigus), romantiskas, svelnus iki negaliu buvo. Bet, toliau, jau mano problemos is ko barscius virti. Cia kristei pamastymui.
O kam kraštutinumai? Galima gi ir arčiau viduriuko. Ir tokių pakankamai. Aš turiu tokį, katras ir dirba, ir namus esant reikalui prižiūri, gal romantikos ne prūdai (man jos tiek ir nereikia, o žiedlapiais nubarstyta lova man turbūt isteriško juoko priepuolį sukeltų ), bet aš esu tikra, kad reikalui esant - jis už manęs, šalia manęs ir su manim. O ne su kompu ir teliku. Va šią savaitę su 40+ temperatūra gulėjau. Ir vaikai prižiūrėti, ir valgyt padaryta, ir namai sutvarkyti, ir man kompresai nuo temperatūros sudėti, vaistai paduodami, temperatūra matuojama, gert po gurkšnelį vis siūloma ir t.t. ir pan. Be pompastikos ir dūsavimų, be verkšlenimų ir dejonių, bet ir be abejingumo ir susisukimo. Su rūpesčiu. O ko daugiau reikia, kai akys nuo skausmo ir karščio ašaroja, a?
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 21, 14:20)
Kaip sakoma vyrai visada nori ne visada gali,moterys visada gali nevisada nori.
bet tai sukelia dvasini orgazma,jei taip galima issireiksti,niekad nemaciau labiau patenkinto savo vyro veido,kaip paemus savo vaikeli pirma kart ant ranku sito neatsvers jokia sesko technika,Niekas.
bet tai sukelia dvasini orgazma,jei taip galima issireiksti,niekad nemaciau labiau patenkinto savo vyro veido,kaip paemus savo vaikeli pirma kart ant ranku sito neatsvers jokia sesko technika,Niekas.
Briedas.
Darytumėt tai ne mažiau nei tris kartus savaitėj keletą metų iš eilės, nebeliktų to pasitenkinimo Palyginot visiškai nesulyginamus dalykus, iš ko išvadas daryt yra absurdiška