Reikėtų uždrausti mylėtis, kaip tai buvo uždrausta tsrs laikais.
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 18:37)
Papildyta:
Nu tai cia ir yra vyro kodas,ko jie labai noretu, o moterims ko kitko dazniausiai reikia
Nu tai cia ir yra vyro kodas,ko jie labai noretu, o moterims ko kitko dazniausiai reikia
Cia jau nuo moters priklauso Pvz PiS tik po vizito i prabangu restorana sudrektu
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 20:07)
Toks atsakymas leidžia daryti prielaidą, kad mano spėjimas buvo teisingas. Ir tai būtų dar vienas atvejis, patvirtinantis mano subjektyvią susidarytą nuomonę, kad ankstyvoje jaunystėje sukurti santykiai neretai būna lydimi tokių tabu. O vyro vietoje aš irgi nesiveržčiau rodyti daug dėmesio ir iniciatyvos, jei priešinamasi tokiam elementariam sekso elementui, kaip oralinis.
Visgi jei buvau neteisi - ignoruokit
Visgi jei buvau neteisi - ignoruokit
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 20:14)
as apskritai nzn ar ilgai gyvenciau su vyru, jei ji tokie tabu varzytu. ko gero net netekeciau uz tokio
autore buvo paminejus, kad sexas kartais gaunasi karta per men. mano nuomone tai yra labai labai blogai. jaunai apie 30 m porai nu jau kaip minimumu minimumas turi but 2 kartai per savaite (nors is tikro ir tai jau yra gyvenimas pusbadziu). nu nustebsiu, jei vyras nenueis i kaire ilgai uztrukus tokiam badui
autore buvo paminejus, kad sexas kartais gaunasi karta per men. mano nuomone tai yra labai labai blogai. jaunai apie 30 m porai nu jau kaip minimumu minimumas turi but 2 kartai per savaite (nors is tikro ir tai jau yra gyvenimas pusbadziu). nu nustebsiu, jei vyras nenueis i kaire ilgai uztrukus tokiam badui
As dar pridurciau, kad gal dar neisaugta is to amziaus, kai meile suvokiama, pasaku apie princus ir karalaites motyvais
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 22:28)
O kur as ivardijau kas man yra tabu? Ar ir vel cia visu fantazija turi atitikti mano realybe?
Jei sakau nenoriu leistis i detales,VADINASI NENORIU,nei paneigsiu,nei patvirtinsiu jusu teiginiu ne tuo tikslu uzvedziau tema,kad aptart,kas labiausiai patinka vyrams,dar kart ta pati kartoju
Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?
Jei sakau nenoriu leistis i detales,VADINASI NENORIU,nei paneigsiu,nei patvirtinsiu jusu teiginiu ne tuo tikslu uzvedziau tema,kad aptart,kas labiausiai patinka vyrams,dar kart ta pati kartoju
Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?
Kaip neatsake? Juk aiskiai pasakiau, SEXAS BUTINAS, be jo jokiu ten meiliu seiliu. Ar tipo reikia viena mylet, o kita barskint, nes pirmoji dar is darzelinuku amziaus neisaugusi?
QUOTE(virga @ 2013 12 19, 22:34)
Mano nuomone temperamentu neatitikimas yra didziausia poros problema.
Todel ir patarimas yra kurti seima, kai susizavejimo-aistros periodas praeina. Tada lengviau suprasti savo ir kito poreikius. Bet, dazniausiai poros i tai numoja ranka. Susigyvensim. Ne, nesusigyvens. Vienas visada jaus "alki", kitas jaus spaudima. Ir abu bus teisus.
Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai.
Todel ir patarimas yra kurti seima, kai susizavejimo-aistros periodas praeina. Tada lengviau suprasti savo ir kito poreikius. Bet, dazniausiai poros i tai numoja ranka. Susigyvensim. Ne, nesusigyvens. Vienas visada jaus "alki", kitas jaus spaudima. Ir abu bus teisus.
Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai.
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 20, 08:42)
nepatologini minimuma ir maximuma nustatyti galima pagal statistika. o ir siaip nustatyta jau seniai psichologu
Ania ir tai priezastis uzsinoret sexo su MYLIMU ZAVIU GERBIAMU vyr karta per men?
Ania ir tai priezastis uzsinoret sexo su MYLIMU ZAVIU GERBIAMU vyr karta per men?
Kaip rusų laikais, visi uniformuoti? Visiems lygybė ir brolybė?
Kai žmonės užimti ir pavargę, daug pareigų ant galvos, manau, kad taip, įmanoma tai.
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 21:28)
O kur as ivardijau kas man yra tabu? Ar ir vel cia visu fantazija turi atitikti mano realybe?
Na tada atsakymo ir negausi į savo problemą. Ne neįvardiji tikrųjų jos priežasčių.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 20, 09:12)
Reikėtų uždrausti mylėtis, kaip tai buvo uždrausta tsrs laikais.
Pirma kartą girdžiu, kad tai buvo uždrausta
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 16:12)
Dabar skaitau Vyrai is marso,moterys is Veneros nu tikrai daug teisybes,kartais net prajuokina Kazkaip niekad anksciau iki vaiku gimimo man teis skirtumai neuzkliuvo,galvoju kodel?gal,kad buvom tada tarsi belytes butybes,ta prasme jokio skirtumo pareigose,abu dirbom, vienodai uzdirbom,gyvenom savo gyvenimus,darem ka norejom,o dabar tapoma mama ir tetis,mamai nori nenori tenka isnesioti,pagimdyti,zindyti vaikeli,teciui tuo metu paremti mama,aprupinti ja ir vaikus,tai dabar ir islindo tai,o visgi kas tai moteriskumas,vyriskumas,kokios musu roles gyvenime ,idomu gyveni ir mokaisi .Kaip idomu dabar gilintis i ta slapta vyru pasauli
Gal kas dar ka gali rekomenduoti paskaityti tom temom?
Gal kas dar ka gali rekomenduoti paskaityti tom temom?
Labai rekomenduočiau Penkios sutuoktinių meilės kalbos. Iš tokios rūšies lietratūros, turbūt geriausia ir naudingiausia, ką teko skaityti. Kaip tik tinkama Jūsų situacijai.
QUOTE(-Juodre- @ 2013 12 20, 12:13)
Na tada atsakymo ir negausi į savo problemą. Ne neįvardiji tikrųjų jos priežasčių.
Buvo, viešai apie tai niekas nekalbėjo.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 20, 10:22)
Buvo, viešai apie tai niekas nekalbėjo.
Nebuvo uždrausta. Buvo pasakyta, kad SSRS sekso nėra:
http://ru.wikipedia....
QUOTE(Nakviša @ 2013 12 20, 12:23)
Kiek prisimenu ir žinau iš vaikystės apie tuos laikus , tiek ir pasakoju.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 20, 10:28)
Kiek prisimenu ir žinau iš vaikystės apie tuos laikus , tiek ir pasakoju.
Yra kas gyveno tuo laikotarpiu ir prisimena ne vaikystės laikus.
Prieš užtikrintai teigiant, visada rekomenduojama pasidomėti faktais.
O jinai klause savo vyro, kam jam reikia sekso? kodel jis to nori? Kam klausinet svetimu vyru? Juk visi skirtingi.
Pvz vienam bus noras, nes gamta saukia, kitam taip jis stresa nuima po didelios itampos darbe, kitam malonu, treciam tai meiles israiska, kitas tai sieja su artumu, svelnumu.. Nu visiems skirtingai. Imk jauti uz ragu ir klausk. Nebent jis asocialus ir nesikalbantis su tavim. Derinkit savo norus. Pasakyk, kad nori demesio komplimentu, ivertinimo. Vertink ir ji. Bet cia jau kartojuos.
Niekas nesako bek is namu i darba, bet jei dirbtum, vyras vertintu tavo pastangas, kad prisidedi prie bendro biudzeto, ivertintu bendradarbiai, jaustum, kad kazka darai, kas patinka, naudinga. Kitas aisku aspektas ar tu nori tik darbo(nesvarbu kokio) ar butent tam tikro darbo pagal specialybe. Cia skirtingi dalykai. Gal vyras nori, kad jus namie butum,nes galvoja, kad kaip tik namie maziau pavargstama, daugiau laiko sau galima skirti. O gal jei dirbtum daugiau viska spetum? Ismoktum greiciau viska daryt?
Pvz vienam bus noras, nes gamta saukia, kitam taip jis stresa nuima po didelios itampos darbe, kitam malonu, treciam tai meiles israiska, kitas tai sieja su artumu, svelnumu.. Nu visiems skirtingai. Imk jauti uz ragu ir klausk. Nebent jis asocialus ir nesikalbantis su tavim. Derinkit savo norus. Pasakyk, kad nori demesio komplimentu, ivertinimo. Vertink ir ji. Bet cia jau kartojuos.
Niekas nesako bek is namu i darba, bet jei dirbtum, vyras vertintu tavo pastangas, kad prisidedi prie bendro biudzeto, ivertintu bendradarbiai, jaustum, kad kazka darai, kas patinka, naudinga. Kitas aisku aspektas ar tu nori tik darbo(nesvarbu kokio) ar butent tam tikro darbo pagal specialybe. Cia skirtingi dalykai. Gal vyras nori, kad jus namie butum,nes galvoja, kad kaip tik namie maziau pavargstama, daugiau laiko sau galima skirti. O gal jei dirbtum daugiau viska spetum? Ismoktum greiciau viska daryt?
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 23:51)
*Virga,o tai pala,kada tas susizavejimo aistros periodas baigiasi,tai kiek cia laukt iki senatves?
**Kas keisciausia,man tai ta aistra tik atsiskleidineja,jos draugystes pradzioj is vis nebuvo, todel taip labai gerai ir atskiriu meile, ir aistra,ji daug veliau uzgime ,pirma gime meile O susizavejimas,nezinau ka turit omeny, bet vis dar zaviuosi savo vyru
***Del skirtingu temperamentu,manau,kaip tik geriau skirtingi nei abu vienodi pvz flegmos uzmigs abu arba abu cholerikai,sudegins vienas kita
Yra skirtumas tarp nesuderinamumo lovoj,kuom as is tikruju abejoju, jei zmones vienas kita myli ir konfliktu iki patekimo i lova
****Dar del to taikymosi lovoj man visad keistai skambejo,man reikia iki jos susitaikyt,pasimylejimas ir yra meiles aktas,kai jau jokio pykcio nera sirdy :/
**Kas keisciausia,man tai ta aistra tik atsiskleidineja,jos draugystes pradzioj is vis nebuvo, todel taip labai gerai ir atskiriu meile, ir aistra,ji daug veliau uzgime ,pirma gime meile O susizavejimas,nezinau ka turit omeny, bet vis dar zaviuosi savo vyru
***Del skirtingu temperamentu,manau,kaip tik geriau skirtingi nei abu vienodi pvz flegmos uzmigs abu arba abu cholerikai,sudegins vienas kita
Yra skirtumas tarp nesuderinamumo lovoj,kuom as is tikruju abejoju, jei zmones vienas kita myli ir konfliktu iki patekimo i lova
****Dar del to taikymosi lovoj man visad keistai skambejo,man reikia iki jos susitaikyt,pasimylejimas ir yra meiles aktas,kai jau jokio pykcio nera sirdy :/
* Pagal psihologus tarp triju men. iki triju metu. Nelabai didelis laiko tarpas geriau pazinti vienas kita. Suprasti kito ir savo poreikius.
**Susizavejimas, kai negali nuo mylimo zmogaus atplesti nei akiu nei ranku. Reiskias nesizavit savo vyru kaip vyru. Kaip geru vaiku tevu, kaip geru sutuoktiniu taip. Kitokiu atveju nekiltu klausimu. "Isprievartautumet" savo vyra tik grizusi namo, o ne reikalautumet, kad sujaudintu jus su ilgom preliudijom. ( Zinau, bus klausimas: O, kaip vaikai? Norint galima ir nuo vaiku passislepti. Nenorint jie visuomet maisys. Iki, vyras suras tokia, kuriai niekas nemaisys.)
***Norejau issireiksti graziau. Temperamentai lovoj turi atitikti. Libido.
**** Jus perskaitet pazodziui, neisigilinus i esme. Lovoj neturi sema tureti problemu, jei nori graziai sugyventi. Va, jus pabandykit vyra nustebinti, uzsinoreti jo pati, pamatysit, kaip prie stalo nesipyksit.