Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

Virga,o tai pala,kada tas susizavejimo aistros periodas baigiasi,tai kiek cia laukt iki senatves?smile.gif

Kas keisciausia,man tai ta aistra tik atsiskleidineja,jos draugystes pradzioj is vis nebuvo, todel taip labai gerai ir atskiriu meile, ir aistra,ji daug veliau uzgime ,pirma gime meile smile.gif O susizavejimas,nezinau ka turit omeny, bet vis dar zaviuosi savo vyru smile.gif
Del skirtingu temperamentu,manau,kaip tik geriau skirtingi nei abu vienodi pvz flegmos uzmigs abu arba abu cholerikai,sudegins vienas kita smile.gif
Yra skirtumas tarp nesuderinamumo lovoj,kuom as is tikruju abejoju, jei zmones vienas kita myli ir konfliktu iki patekimo i lova smile.gif
Dar del to taikymosi lovoj man visad keistai skambejo,man reikia iki jos susitaikyt,pasimylejimas ir yra meiles aktas,kai jau jokio pykcio nera sirdy :/
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 17:07)
Toks atsakymas leidžia daryti prielaidą, kad mano spėjimas buvo teisingas.

lotuliukas.gif prajuokinai totaliai. o kas tai per dalykas tas oralinis?
ko isvis cia darai isvadas jei tau autore triusiku nerodo, vadinasi ji labai kompleksuota???
gal uzbaik ka. nes vot buna moterys cia nekompleksuoja, perdaug atsiveria, esti drasios,o po to ir ...keicia nickus...del visokiu atsiverimu....esi treciuju temoje...pati supranti apie ka as...
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 18:03)
To negaunančių vyrų nuomones aš jau esu girdėjusi - tikrai pliusų santykiams tai neprideda  mirksiukas.gif Žinoma nereiškia, kad būtinai vien dėl to nueis į kairę, bet pasėja nuolatinio nepasitenkinimo krislelį.

o dieve tikrai, tikrai...ir jie suserg. ..vot kaip Publicum...sedi vargsas miegamajam, smoukosi, ant zmonos varo, dusauja, su kitomis ten kirkinasi...vietoj to, kad issiskirtu, paliktu zmona...senai ji jo nenori, negeidzia, bet vot doruoliu pasirodys, forume padejuos, jau 8t zinuciu vien is miegamojo surinks.

o jus cia geros su Gaile, -diagnozavot per atstuma, ka autore daro ko nedaro - normaliai, cia, vistos... lotuliukas.gif

oi atleiskit, nuo K2 ir vaistininko uzsikreciau....
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 12 19, 19:34)

Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai.  biggrin.gif

nekisk sios frazes, jau net koktu. kas galioja tau, nereiskia kad galioja visiems. cia kaip FH? seksas kas 15min pas vyrus?
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 19:28)

Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?

tau cia atsakineja mazdaug tik du vyrai. vienas jau pasake - be sekso jam neidomu, minimumas nuo 3k i savaite iki....
o kiek vyru, iek bus kitokiu situaciju.
zinok, yra labai ivariu vyru, be to, ne pats vyras svarbu, kiek ka su juo daro grojantys hormonai.

todel ir klausiau - tai ka, budistai visi iskrype? visi kunigai? sekso negauna?
bet leiskit paklausti, kodel isvis zmones (ne vien vyrai) agresyvus? siais masinio seksavimo laikais, a?
juk rodos sexas ant kiekvieno kampo, visur, visos pozos, viskas net online, prasom...nuo 13m pradedam lyt gyvenimas... tai kur tas agresijos sumazejimas, leiskite paklausti, jei sexas neva nuima ta itampa, agresija?
kazkaip nesinori tuo tiketi, realybe kitokia.
arba vyras, rodos, gyvena se gyvenima, verdes ar siaip laisvas, tai ko pastoviai susiraukes, negu tarkim tikrai koks ligonis ar kunigas?

dark itas dalykas. man pvz idomu, ka vyrai daro, kai tarkim issiskyre, ir neturi dar drauges... jei sexas toks svarbus, tai rimtai eina kiekviena penktadieni barus ir perkasi ta sexa? o jei 7m daro karjera, neturi drauges, vat buvo tema apie tai, apie viengungius (ne gejus ir ne ligonius)..., tai ka jie?

bet zinoma, kas cia atsakys....
Atsakyti
[quote=Little feet,2013 12 19, 23:49]
Ir taip per daug dėmesio tavo asmeniui, o dar daugiau tau nebepatiktų, patikėk - turėjai ja pasimokyti mirksiukas.gif

Negavau, savo problemų neišsprendžiau , tik dar daugiau prisidariau , bet tai niekam neįdomu. Nereikia sakyti, kad buvo iš ko mokytis.
Atsakyti
Teisingas pasbejimas Given smile.gif
Little feet,manau tokiais klausimais reiktu sneket zemiau esanciame skyriuje uz miegamojo duru,ar kaip jis ten,o cia ir vaikai gali skaityti. Taigi,nu neprievartauk manes pasakoti savo intymaus gyvenimo detaliu,galiu tik pasakyti,kad ne ta kryptim mastai smile.gif
Viska poroje galima susiderinti,kas ka nori ,jei tik tai nekenkia kito sveikatai ,saugumui ir pan ,bet tam reikia supratimo ,bent man,as turiu suprasti ,tada galiu koreguoti savo elgesi,man visada reikia zinoti prasme,tiksla,kodel as kazka darau.
Bet kazkodel moterys ikyriai cia bando irodyti,kad taip buti negali,kad as turiu eiti i darba,tada jau automatiskai lyt sant bus daznesni ir kokybiski,o as aisku labai laiminga,juk tik pabegimas is namu moteri padaro laiminga smile.gif Nu ne taip yra pas mane,bet ar kas tuom patikes ,pries mase nepapusi smile.gif

Kazkaip norisi to tikrumo is jusu, gyvenimo patirties, teisingos patirties, kuri vede i kokybiskus visapusiskai santykius ir darnia seima,o ne cospomolitanu,delfio straipsniu atkartojimo,ta ir pati galiu pasiskaitinet smile.gif Gal tiems vyrams is tikro tas seksas maziau rupeti,jei nebutu tai dirbtinai sukuriama? Dabar jauciu daugumai vaikinu butu geda pasakyt,kad as dar nebandes,nes ieskau tos vieninteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 22:07)
* ko isvis cia darai isvadas jei tau autore triusiku nerodo, vadinasi ji labai kompleksuota???
** o dieve tikrai, tikrai...ir jie suserg. ..vot kaip Publicum...
*** o jus cia geros su Gaile, -diagnozavot per atstuma, ka autore daro ko nedaro - normaliai, cia, vistos... lotuliukas.gif
**** todel ir klausiau - tai ka, budistai visi iskrype? visi kunigai? sekso negauna?
bet leiskit paklausti, kodel isvis zmones (ne vien vyrai) agresyvus? siais masinio seksavimo laikais, a?
* ji pati pirmoje žinutėje paminėjo, kad lovoje nedaro kai ko, ko prašo vyras, tad aš leidau sau paspėlioti
** Žiūriu labai jis tau patinka, matyt bus kur nors ant skanios vietos užmynęs biggrin.gif
*** nori banano? g.gif juk gražiai parašiau pirmame savo pamąstyme - jei nepataikiau, tai ignoruokit, eik pasiskaityk
**** Yra skirtumas, kai esi pats vienas ir kai turi pašonėje mylimą ir geidžiamą asmenį, kuris nuolat tuos norus kursto.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 22:10)
Negavau, savo problemų neišsprendžiau , tik dar daugiau prisidariau , bet tai niekam neįdomu. Nereikia sakyti, kad buvo iš ko mokytis.
Buvo - kartais išmintingiau patylėti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 22:11)

Little feet,manau tokiais klausimais reiktu sneket zemiau esanciame skyriuje uz miegamojo duru,ar kaip jis ten,o cia ir vaikai gali skaityti. Taigi,nu neprievartauk manes pasakoti savo intymaus gyvenimo detaliu,galiu tik pasakyti,kad ne ta kryptim mastai smile.gif
Na tema kaip ne kaip susijusi su seksu, tad natūralu, kad gali kilti kai kurie intymesni klausimai. Neprievartauju tikrai, tiesiog garsiai aptariau vieną man kilusią mintį apie galimus problemų niuansus. Nepataikiau tai nepataikiau, didelio čia daikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 20:26)

** Žiūriu labai jis tau patinka, matyt bus kur nors ant skanios vietos užmynęs biggrin.gif

jis man labai patinka, jo. nieko niekad nera man uzmynes niekad jokiais asm kl. tik primena man zmogu realybeje, labai panasu kaip jis , stiliumi viskuo. toks issilavines, ne blondino tipo, kuris cia rasinedavo, toks dvasingas, ale su zmona jam negerai,ir zinoma cia tik zmona del to kalta, kad nu nenori to sekso ir tiek. tai jis gi sveikas, todel turi meiluziu per puse miesto, dusauja kad zmona vis tiek neatsyla, ale nesiskiria nors tu ka, nes gi vienas is tu bailiuju tipo, o gal taip savo tobuluma ar aukos vaidmeni santuokoj iprasmina...
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 20:26)
* ji pati pirmoje žinutėje paminėjo, kad lovoje nedaro kai ko, ko prašo vyras, tad aš leidau sau paspėlioti

paspeliok mazulka ka, ir apie mus visus cia, ka?
pvz, aspirinas toks sexovas, laisvas, bet vat issiskyres, vadinasi sexAS negelbsti nepanaceja.
buna visi viska daro, minetus, kunilingus, - cia tai baike, bet vot ir auksinius lietucius daro ir kakucius irzvakiu poza stojasi ir sex akrobatika, ir net trise pasimyli kartkartem, ir vis tiek skiriasi...tai ko tie zmones skiriasi...juk esme tai meile, ateinanti per seksa..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Tada jau as autores nesuprantu, jei jau jinai taip myli, gerbia vyra, zavisi juo, tai kodel nenori su juo myletis??? Nu kaip sveikai jaunai moteriai su mylimu vyru pasonej galima uzsinoret karta per men? Libido toks? Nuo pradziu taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 20, 00:26)
*** nori banano?  g.gif juk gražiai parašiau pirmame savo pamąstyme - jei nepataikiau, tai ignoruokit, eik pasiskaityk
**** Yra skirtumas, kai esi pats vienas ir kai turi pašonėje mylimą ir geidžiamą asmenį, kuris nuolat tuos norus kursto.
Buvo - kartais išmintingiau patylėti
Na tema kaip ne kaip susijusi su seksu, tad natūralu, kad gali kilti kai kurie intymesni klausimai. Neprievartauju tikrai, tiesiog garsiai aptariau vieną man kilusią mintį apie galimus problemų niuansus. Nepataikiau tai nepataikiau, didelio čia daikto smile.gif

Tylėti kai vadina psichine ligone , desperatiška boba, nuo kurios visi vyrai bėga ir forumo troliu ir leisti toliau save purvais drabstyti? Toks tylėjimas nebūtų išmintingas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 21:07)
*ko isvis cia darai isvadas jei tau autore triusiku nerodo, vadinasi ji labai kompleksuota???

**gal uzbaik ka. nes vot buna moterys cia nekompleksuoja, perdaug atsiveria, esti drasios,o po to ir ...keicia nickus...del visokiu atsiverimu....esi treciuju temoje...pati supranti apie ka as...

***o dieve tikrai, tikrai...ir jie suserg. ..vot kaip Publicum...sedi vargsas miegamajam, smoukosi, ant zmonos varo, dusauja, su kitomis ten kirkinasi...vietoj to, kad issiskirtu, paliktu zmona...senai ji jo nenori, negeidzia, bet vot doruoliu pasirodys, forume padejuos, jau 8t zinuciu vien is miegamojo surinks.

* O kaip kitaip užvadint? g.gif

**Pastaba ateičiai biggrin.gif

***Dar vienas stiprus smūgis biggrin.gif given444 : PB -->2:0
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 19:14)
drinks_cheers.gif as apskritai nzn ar ilgai gyvenciau su vyru, jei ji tokie tabu varzytu. ko gero net netekeciau uz tokio biggrin.gif
autore buvo paminejus, kad sexas kartais gaunasi karta per men. mano nuomone tai yra labai labai blogai. jaunai apie 30 m porai nu jau kaip minimumu minimumas turi but 2 kartai per savaite (nors is tikro ir tai jau yra gyvenimas pusbadziu). nu nustebsiu, jei vyras nenueis i kaire ilgai uztrukus tokiam badui unsure.gif

Nejuokinkit, kas gi nustatinėja seksą kitiems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 22:48)
Tada jau as autores nesuprantu, jei jau jinai taip myli, gerbia vyra, zavisi juo, tai kodel nenori su juo myletis??? Nu kaip sveikai jaunai moteriai su mylimu vyru pasonej galima uzsinoret karta per men? Libido toks? Nuo pradziu taip buvo?

Kaip ten sako? Absoliučiai sveikų nelabai ir yr...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 20, 00:26)
Nejuokinkit, kas gi nustatinėja seksą kitiems biggrin.gif
Papildyta:

Kaip ten sako? Absoliučiai sveikų nelabai ir yr...

nepatologini minimuma ir maximuma nustatyti galima pagal statistika. o ir siaip nustatyta jau seniai psichologu biggrin.gif

Ania rolleyes.gif ir tai priezastis uzsinoret sexo su MYLIMU ZAVIU GERBIAMU vyr karta per men? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2013 12 19, 21:26)
* O kaip kitaip užvadint? g.gif

o ten paskaitei toliau ka parasiau? biggrin.gif o kaip vadint tas visas, kurios per daug triusiku parodo, po to forume keicia nickus, neatsigina persekiotoju...durnos, kvailos, drasios blondines ar kaip?
Atsakyti