QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 21:08)
jei norima kalbėti apie mane reikia tai daryti kitoje temoje.
Ir taip per daug dėmesio tavo asmeniui, o dar daugiau tau nebepatiktų, patikėk - turėjai ja pasimokyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 21:28)
* O kur as ivardijau kas man yra tabu? Ar ir vel cia visu fantazija turi atitikti mano realybe?
** ne tuo tikslu uzvedziau tema,kad aptart,kas labiausiai patinka vyrams,dar kart ta pati kartoju
*** Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?
* Nutylėjimai irgi nemažai pasako. Esu tikra, kad jei oralinis nebūtų tabu, tai greitai ir drąsiai paneigtumėt mano pamąstymus šia linkme. Tuo labiau, kad tai vienas dažnesnių tabu tarp moterų, dėl kurių skundžiasi vyrai. Antroje vietoje analinis, bet šito ne visi ir nori, o ir ne visi jaučiasi nuskriausti negaudami, ko nepasakyčiau apie pirmąjį.
** O aš dar kartą kartoju, kad jiems tai yra svarbu ir taip problemos iš lovos pereina į bendrus santykius. Jis galėtų mąstyti va taip: "Ji nepadaro man to, ką dauguma mylinčių moterų daro savo vyrams net ir su dideliu malonumu. Tai kodėl aš turiu dėl jos stengtis, rodyti dėmesį, niančinti visaip, jeigu ji man neketina atsilyginti tuo pačiu".
*** Viena yra, kai sekso negaunama dėl konkrečių trumpalaikių priežasčių, ir visai kas kita, kai dėl "nenoriu, tu manęs nepaglostei tinkama kryptimi" ir tai tęsiasi ir tęsiasi. Blogiausiu atveju gali susirasti meilužę ir palikti šeimą.
QUOTE(virga @ 2013 12 19, 21:34)
Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai.
aukso žodžiai