Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 19:56)

Priepuolis?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 19:14)
as apskritai nzn ar ilgai gyvenciau su vyru, jei ji tokie tabu varzytu. ko gero net netekeciau uz tokio biggrin.gif
Na paaugliška seilė-meilė, tai ir gaunasi paskui taip..
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 19:43)
Nu ir vel varymas i vienus vartus ir ne i tema.
Man idomu buvo kiek ir kaip seksas ypatingas aplamai vyrams, o ne kas lovoje patinka, jei noresiu uzklausiu kt temoje smile.gif
Ir is kur pas kai kurias cia tokios baimes: iseis, paliks, susiras kita,oi ,kaip bijau smile.gif darysiu viska ka tik neitu,kad tik taip neatsitiktu smile.gif
Buvo ir bus tam tikri tabu pas mane gyvenime,bet ta aptarineti smulkiau kol kas nenoriu ir manau cia ne vieta smile.gif
Kodėl ne į temą? O paklauskit savo vyro, kaip jis jaučiasi negaudamas tokių elementarių intymių malonumų. To negaunančių vyrų nuomones aš jau esu girdėjusi - tikrai pliusų santykiams tai neprideda mirksiukas.gif Žinoma nereiškia, kad būtinai vien dėl to nueis į kairę, bet pasėja nuolatinio nepasitenkinimo krislelį. Pati jau pamatėte, kad vyrai nemaža dalimi meilę suvokia per seksą, tad tam tikrų dalykų atsisakymas jiems gali prilygti dėmesio nerodymui.
Nesakau, kad dėl vyro reikia per nenoriu-negaliu tai daryti, bet reik susimąstyti, kodėl tokie paprasti dalykai yra tabu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 12 19, 21:58)
Priepuolis?

Aišku, sekso negavus.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 20:29)
Aišku, sekso negavus.

Nelengva tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 12 19, 22:34)
Nelengva tau  biggrin.gif

Tą patį pasakykit autorės vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 20:47)
Tą patį pasakykit autorės vyrui.
manau jam šiuo klausimu žymiai labiau sekasi, nei tau
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 22:49)
manau jam šiuo klausimu žymiai labiau sekasi, nei tau

jei norima kalbėti apie mane reikia tai daryti kitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 20:03)
Nesakau, kad dėl vyro reikia per nenoriu-negaliu tai daryti, bet reik susimąstyti, kodėl tokie paprasti dalykai yra tabu  mirksiukas.gif

O kur as ivardijau kas man yra tabu? Ar ir vel cia visu fantazija turi atitikti mano realybe?
Jei sakau nenoriu leistis i detales,VADINASI NENORIU,nei paneigsiu,nei patvirtinsiu jusu teiginiu smile.gif ne tuo tikslu uzvedziau tema,kad aptart,kas labiausiai patinka vyrams,dar kart ta pati kartoju smile.gif

Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?
Atsakyti
Mano nuomone temperamentu neatitikimas yra didziausia poros problema.
Todel ir patarimas yra kurti seima, kai susizavejimo-aistros periodas praeina. Tada lengviau suprasti savo ir kito poreikius. Bet, dazniausiai poros i tai numoja ranka. Susigyvensim. Ne, nesusigyvens. Vienas visada jaus "alki", kitas jaus spaudima. Ir abu bus teisus.
Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 12 19, 15:35)
Alio, mergaite. Tuk tuk.
Pas šią moteriškę, kamuojamą problemų, vaikai mokyklinio ir ikimokyklinio amžiaus.
Sėdi namie, nes nėra gerai apmokamo darbo, o į bet kokį neis. Neapsimoka.
Laukia kol melejonus pradės darbdaviai mokėti ir maloningai paprašys jos malonybės dirbti.
Tinginė, elementari ir tiek.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 19:07)
Toks atsakymas leidžia daryti prielaidą, kad mano spėjimas buvo teisingas. Ir tai būtų dar vienas atvejis, patvirtinantis mano subjektyvią susidarytą nuomonę, kad ankstyvoje jaunystėje sukurti santykiai neretai būna lydimi tokių tabu. O vyro vietoje aš irgi nesiveržčiau rodyti daug dėmesio ir iniciatyvos, jei priešinamasi tokiam elementariam sekso elementui, kaip oralinis.
Visgi jei buvau neteisi - ignoruokit  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 21:08)
jei norima kalbėti apie mane reikia tai  daryti kitoje temoje.
Ir taip per daug dėmesio tavo asmeniui, o dar daugiau tau nebepatiktų, patikėk - turėjai ja pasimokyti mirksiukas.gif
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 21:28)
* O kur as ivardijau kas man yra tabu? Ar ir vel cia visu fantazija turi atitikti mano realybe?
** ne tuo tikslu uzvedziau tema,kad aptart,kas labiausiai patinka vyrams,dar kart ta pati kartoju smile.gif
*** Tema jau eina i pabaiga ir man taip ir neatsake,nei vienas vyriskis,tai kas su jais darosi to negavimo laikotarpiu? Idomu kiek ilgai buvo buvo be sekso ir kas daresi? Kuom visgi tai svarbu? Ka blogiausia galetu iskresti labai ilgai negave sekso?ka paaukotu?
* Nutylėjimai irgi nemažai pasako. Esu tikra, kad jei oralinis nebūtų tabu, tai greitai ir drąsiai paneigtumėt mano pamąstymus šia linkme. Tuo labiau, kad tai vienas dažnesnių tabu tarp moterų, dėl kurių skundžiasi vyrai. Antroje vietoje analinis, bet šito ne visi ir nori, o ir ne visi jaučiasi nuskriausti negaudami, ko nepasakyčiau apie pirmąjį.
** O aš dar kartą kartoju, kad jiems tai yra svarbu ir taip problemos iš lovos pereina į bendrus santykius. Jis galėtų mąstyti va taip: "Ji nepadaro man to, ką dauguma mylinčių moterų daro savo vyrams net ir su dideliu malonumu. Tai kodėl aš turiu dėl jos stengtis, rodyti dėmesį, niančinti visaip, jeigu ji man neketina atsilyginti tuo pačiu".
*** Viena yra, kai sekso negaunama dėl konkrečių trumpalaikių priežasčių, ir visai kas kita, kai dėl "nenoriu, tu manęs nepaglostei tinkama kryptimi" ir tai tęsiasi ir tęsiasi. Blogiausiu atveju gali susirasti meilužę ir palikti šeimą.
QUOTE(virga @ 2013 12 19, 21:34)
Beje, yra sena patarle: Jei pora susipyko prie stalo-lovoj susitaikys. Jei susipyko lovoj-prie stalo nesusitaikys. Sena tiesa kuri galioja ir siai dienai.  biggrin.gif
drinks_cheers.gif aukso žodžiai
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 16:32)
kad vienas tikrai gali buti ne vyru arba bent jau su labai daug moteriskos energijos smile.gif

arba perpustais vyriskais ego. biggrin.gif
..izeidei tu juos.. bigsmile.gif
. idomu kodel vyrai koliojasi jei smegenys nepanasios...? g.gif

K2,

del tu anatominiu skirtumu - pilnai gali buti, moters ir vyro psichika isvis skirtingai deliojasi... o tai cia feministes priestarauja? g.gif tai cia kurios? tos radikaliosios nebent...nesamone....moteris juk nera "wo+man"....ar jos siekia tokios lygybes(lygties)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 gruodžio 2013 - 21:50