Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 15:08)

Jei pas ją poreikiai mažesni, ji ir neprivalo sukti uodegos kas dieną prieš vyrą.

teeeeip.....
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...0#ixzz2tgwh0KoW
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 17:59)
2. objetyvus tyrimai?  g.gif ir tai kalba racionalistas? prasom apsviesti kas tai per....

Na paskutiniai tyrimai moteru ir vyru smegenu anatominiu skirtumu srityje ir su tuo susijusiu psichologijos specifika nelabai telpa i politkorektiskumo remus - beje tai jau senokai buvo rasyta SA "Mind" zurnale - pasieke ir popsines knygas pagaliau. Feministes nespejo savo letenu uzdeti - bent jau ne visu 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 17:08)
Iš to ką parašėt, tai sakyčiau, kad jūsų vyras tiesiog labiau pažeidžiamas ir tiek. Džiugu, kad susikalbėjote. Diskusijoje gimsta teisybė.
Papildyta:

Ko čia kimbi prie jos? Viską tą patį surašė ir akcentavo. tai negi ji apie vyrą taip turi šokti kaip apie jų abiejų mažus vaikus? Ką vyras koks neįgalus (bet sekso kažkaip gali norėt biggrin.gif)?
Aš iš viso manau, kad ji pažįsta tą savo vyrą ir turėjo netgi tuos atsakymus visus galvoje, bet paparasčiausiai norėjo išsikalbėti, o tu ir kai kurie kiti darote čia pinkles kažkokias. Būtent, ne ji daro, o kai kurie forumiečiai.
Jei pas ją poreikiai mažesni, ji ir neprivalo sukti uodegos kas dieną prieš vyrą. Tai jis tegu ir stengiasi, o ne įsižeidęs į klubą bėgi. Jei ko nors nori, tai sieki, o ne bėgi nuo to, tiesa? rolleyes.gif
Papildyta:

o bl biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labai teisingas pastebejimas smile.gif Dar vienas mano atradimas,kad vyrai gali buti jautresni nei moterys ir labiau pazeidziami smile.gif
Taip turejau tam tikras mintis,kurias norejau arba pasitvirtini arba paneigti smile.gif susidelioti mintis,buvo idomu kitu zmoniu patirtis.
Vat butent taip,vyras jei nori tai turi ir moket tai gauti ,o jei tiek ir tereikia,tai tik pacio bedos smile.gif

O cia tai mane vyrukai pribloske savo pokalbiais, nors gal cia ir ne vyrukai smile.gif nu kaip turgaus bobos smile.gif niekad negalvojau, kad vyrai tarpusavy gali taip kalbetis, kazkodel itariu, kad vienas tikrai gali buti ne vyru arba bent jau su labai daug moteriskos energijos smile.gif
Atsakyti
Sani, o man labai įdomu, ko vyras tavęs prašo, bet tu nesutinki daryti g.gif Gal oralinio?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 18:29)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia viskas, pritrenke mane galutinai si nuoroda biggrin.gif . lb i tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 20:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va cia viskas, pritrenke mane galutinai si nuoroda  biggrin.gif . lb i tema  thumbup.gif

Įdėjau, nes taip gyventi autorės svajonė. smile.gif Dezinfekuoti viską nuo ryto iki nakties arba kiaurą parą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 19 gruodžio 2013 - 18:45
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 17:31)
Na taip smile.gif
O tai kai pasakiau, kad ji cia ne patarimu atejo (nes iskart pasijaute, kad neidomu tai, ka kiti sako), o paverkslent, tai ir vel negerai  doh.gif  lotuliukas.gif

Aisku,ne patarimu,juk ne karta tai rasiau,o nuomoniu,nauju minciu,kitokio poziurio ir atsakymu i temoje iskelta klausima ir butent tai buvo idomu skaityti smile.gif
Kalbejimas apie savo problemas, tai nera verkslenimas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 18:38)
Sani, o man labai įdomu, ko vyras tavęs prašo, bet tu nesutinki daryti  g.gif Gal oralinio?

Gal palikim tai musu miegamajam, koks skirtumas ? Tema kodel vyrams toks svarbus seksas,o ne paciu pozu ir t.t. Aptarinejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 19:00)
Gal palikim tai musu miegamajam, koks skirtumas ? Tema kodel vyrams toks svarbus seksas,o ne paciu pozu ir t.t. Aptarinejimas smile.gif
Toks atsakymas leidžia daryti prielaidą, kad mano spėjimas buvo teisingas. Ir tai būtų dar vienas atvejis, patvirtinantis mano subjektyvią susidarytą nuomonę, kad ankstyvoje jaunystėje sukurti santykiai neretai būna lydimi tokių tabu. O vyro vietoje aš irgi nesiveržčiau rodyti daug dėmesio ir iniciatyvos, jei priešinamasi tokiam elementariam sekso elementui, kaip oralinis.
Visgi jei buvau neteisi - ignoruokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 19, 19:07)
O vyro vietoje aš irgi nesiveržčiau rodyti daug dėmesio ir iniciatyvos, jei priešinamasi tokiam elementariam sekso elementui, kaip oralinis.
Visgi jei buvau neteisi - ignoruokit  4u.gif

drinks_cheers.gif as apskritai nzn ar ilgai gyvenciau su vyru, jei ji tokie tabu varzytu. ko gero net netekeciau uz tokio biggrin.gif

autore buvo paminejus, kad sexas kartais gaunasi karta per men. mano nuomone tai yra labai labai blogai. jaunai apie 30 m porai nu jau kaip minimumu minimumas turi but 2 kartai per savaite (nors is tikro ir tai jau yra gyvenimas pusbadziu). nu nustebsiu, jei vyras nenueis i kaire ilgai uztrukus tokiam badui unsure.gif
Atsakyti
Nu ir vel varymas i vienus vartus ir ne i tema.
Man idomu buvo kiek ir kaip seksas ypatingas aplamai vyrams, o ne kas lovoje patinka, jei noresiu uzklausiu kt temoje smile.gif
Ir is kur pas kai kurias cia tokios baimes: iseis, paliks, susiras kita,oi ,kaip bijau smile.gif darysiu viska ka tik neitu,kad tik taip neatsitiktu smile.gif
Buvo ir bus tam tikri tabu pas mane gyvenime,bet ta aptarineti smulkiau kol kas nenoriu ir manau cia ne vieta smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti