QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 17:08)
Iš to ką parašėt, tai sakyčiau, kad jūsų vyras tiesiog labiau pažeidžiamas ir tiek. Džiugu, kad susikalbėjote. Diskusijoje gimsta teisybė.
Papildyta:
Ko čia kimbi prie jos? Viską tą patį surašė ir akcentavo. tai negi ji apie vyrą taip turi šokti kaip apie jų abiejų mažus vaikus? Ką vyras koks neįgalus (bet sekso kažkaip gali norėt
)?
Aš iš viso manau, kad ji pažįsta tą savo vyrą ir turėjo netgi tuos atsakymus visus galvoje, bet paparasčiausiai norėjo išsikalbėti, o tu ir kai kurie kiti darote čia pinkles kažkokias. Būtent, ne ji daro, o kai kurie forumiečiai.
Jei pas ją poreikiai mažesni, ji ir neprivalo sukti uodegos kas dieną prieš vyrą. Tai jis tegu ir stengiasi, o ne įsižeidęs į klubą bėgi. Jei ko nors nori, tai sieki, o ne bėgi nuo to, tiesa?
Papildyta:
o bl
Labai teisingas pastebejimas
Dar vienas mano atradimas,kad vyrai gali buti jautresni nei moterys ir labiau pazeidziami
Taip turejau tam tikras mintis,kurias norejau arba pasitvirtini arba paneigti
susidelioti mintis,buvo idomu kitu zmoniu patirtis.
Vat butent taip,vyras jei nori tai turi ir moket tai gauti ,o jei tiek ir tereikia,tai tik pacio bedos
O cia tai mane vyrukai pribloske savo pokalbiais, nors gal cia ir ne vyrukai
nu kaip turgaus bobos
niekad negalvojau, kad vyrai tarpusavy gali taip kalbetis, kazkodel itariu, kad vienas tikrai gali buti ne vyru arba bent jau su labai daug moteriskos energijos