Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(kolumbas @ 2013 12 19, 08:58)
Galiu dar kartą patvirtinti, kad vyrams (na gerai, man) seksas yra tolygu meilei. Tačiau kiek tos meilės reikia jau kiekvienas žmogus pats sprendžia.
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.
Sani, o negali taip būti, kad čia ne seksas esmė? Gal tikrai verta isiklausyti į vyro žodžius? Jis, manau, IŠ TIKRO nenori, kad visą jus užgožtų jūsų nesibaigianti buities rutina, jis nori, kad jūs išeitumėte į žmones (t.y. į darbą). O gal jūs labai pasikeitėte fiziškai, atsirado gerokai ansvorio? Ar nori dar vyras stengtis dėl jūsų? Tai vyrams yra pagrindinis gyvenimo variklis, noras patikti ir užkariauti, noras rūpintis ir globoti. Mylėkite save visų pirma, patikite sau. Tai užkrečiama smile.gif

Del darbo,ne, vyras nenori(bet aisku,jei noreciau nepriestarautu ), kad eiciau dirbti. Nezinau is kur tas steriotipas,kad jei moteris neina i darba ji kazkaip ne taip kokybiskai gyvena,socializuojasi? Nu jei dirbciau kasininke,gal sutikciau daugiau zmoniu,bet ar man to reikia?Siuo metu bendrauju su draugem ,tiek ,kiek man reikia smile.gif
Ne anstsvorio neturiu,atrodau,tikiuosi normaliai,nu ne 20 tas kunas jau, bet metai bega,siaip vyras sako,kad esu pati graziausia smile.gif
Vat butent tai ir zeide mane,kai pradejo vyras ne taip stengtis del manes,as buvau visada jo princese smile.gif O jam atrode,kad man jis nereikalingas,nors ta ir sakiau,kad myliu,kad reikalningas,dekojau,kad suteikia man galimbe paciai auginti savo vaikus,dekojau uz pagalba tiek gimdymo metu tiek kasdienybej,bet va ne tuo kanalu siunciau informacija ne zodziu tai reikia daryti pasirodo,o veiksmu per pasimylejima,tie veiksmai tai uztikrina,ne zodiziai,man tai nauja buvo ir dar dabar virskinu sia informacija smile.gif
Atsakyti
Kad toks kalėdų senis namie apsilankytųuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 15:33)
Visai visai nesupratot apie ka rasiau ir ta mano nuovargi suvedet su tuo,kad atsakau vyrui.Ogi rasiau visai ne taip,apie pasimylejimo dazni jau rasiau,siaip jau,visaip buna,ne robotai esam,buna kasdien, buna karta i men,pagal situacija,aplinkybes ir t..t.
Apie,tai,kad pavarstu parasiau todel,kad taip ir yra t.y. Pavargstu ne maziau nei vyras(nors kazkam aisku tai neitikima,nes matyt augindamos vaikus namuose tik manikiurus daresi smile.gif )taigi tiek kiek mylimes man visikai pakanka, vyras nori daugiau OK, as NIEKO PRIES,BET AS PRIES DAR IR RODYT INICIATYVA, AS PAVARGUS IR MAN NERA EXTRA POREIKIO, TAU REIKIA TU IR DARYK KAZKA, KAD GAUTUM KO NORI(taip sakiau vyrui) o as nieko pries,o jei tu pats pavarges vakare tiek,kad neisbuni neuzmiges,tai nekaltink manes smile.gif aiskiau dabar???????????? smile.gif
O i paskutini klausima:ne nesijausciau nemylima,man meiles pojutis ne per seksa ateina :)as ta matau is jo akiu,is to kaip bendrauja,kiek isiklauso i mane,kiek domisi manim,kaip moterim,o ne vien kaip malonumo saltiniu smile.gif del to ir nesuprantu,kaip taip galima susieti meiles pojuti per seksualini malonuma,ka jei sekso nebebutu viskas,nebejauti tam zmogui meiles?

Iš to ką parašėt, tai sakyčiau, kad jūsų vyras tiesiog labiau pažeidžiamas ir tiek. Džiugu, kad susikalbėjote. Diskusijoje gimsta teisybė.
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:45)
MOTERIE!!!! Specialiai paskaiciau pirma posta ir idedu citata :

Va, paryskinau. Pati pabandyk nesaliskai paskaityt, kaip kazkieno kito zodzius ir ivertink. As kiek skaitau, tai viskas tik i nuovargi susiveda, o tu cia apsisukusi aiskini, kad cia vos ne durniu kompanija, kuri ne taip tave supranta  doh.gif

Ko čia kimbi prie jos? Viską tą patį surašė ir akcentavo. tai negi ji apie vyrą taip turi šokti kaip apie jų abiejų mažus vaikus? Ką vyras koks neįgalus (bet sekso kažkaip gali norėt biggrin.gif)?
Aš iš viso manau, kad ji pažįsta tą savo vyrą ir turėjo netgi tuos atsakymus visus galvoje, bet paparasčiausiai norėjo išsikalbėti, o tu ir kai kurie kiti darote čia pinkles kažkokias. Būtent, ne ji daro, o kai kurie forumiečiai.
Jei pas ją poreikiai mažesni, ji ir neprivalo sukti uodegos kas dieną prieš vyrą. Tai jis tegu ir stengiasi, o ne įsižeidęs į klubą bėgi. Jei ko nors nori, tai sieki, o ne bėgi nuo to, tiesa? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 15:59)
Cia ne VOS, o TIKRAI durniu - ypac su tavimi priekyje smile.gif

Lengviausiai patarimus dalina tie, kurie nera realiame gyvenime su panasiomis situacijomis susidure...

PS Tetracikline, tu gal issikastruok? - is karto problemos su sexu atkris ir dar uz gera patarima padekosi biggrin.gif

o bl biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 19, 15:51)
Aš tai suprantu, kad autorė norėtų iš savo vyro, tikro vyriško dėmesio. Gal komplimentų, pagyrimų, pastebėjimų. Kad ir toje pačioje lovoje, nori daugiau meilės, bet nedaro nieko. O, jei kalbintų, pradėtų.. tai anot, autorės ji ir neatsisakytų  mirksiukas.gif  4u.gif

Butent 4u.gif panasiai ,reikia vyro pastangu,demesio ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 18:00)
O tai stovėjai? biggrin.gif

Na taip smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 18:08)
Ko čia kimbi prie jos? Viską tą patį surašė ir akcentavo. tai negi ji apie vyrą taip turi šokti kaip apie jų abiejų mažus vaikus? Ką vyras koks neįgalus (bet sekso kažkaip gali norėt biggrin.gif)?
Aš iš viso manau, kad ji pažįsta tą savo vyrą ir turėjo netgi tuos atsakymus visus galvoje, bet paparasčiausiai norėjo išsikalbėti, o tu ir kai kurie kiti darote čia pinkles kažkokias. Būtent, ne ji daro, o kai kurie forumiečiai.
Jei pas ją poreikiai mažesni, ji ir neprivalo sukti uodegos kas dieną prieš vyrą. Tai jis tegu ir stengiasi, o ne įsižeidęs į klubą bėgi. Jei ko nors nori, tai sieki, o ne bėgi nuo to, tiesa? rolleyes.gif
Papildyta:

o bl biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tai kai pasakiau, kad ji cia ne patarimu atejo (nes iskart pasijaute, kad neidomu tai, ka kiti sako), o paverkslent, tai ir vel negerai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:19)
Na kokios ten sifruotes, griebi uz klyno ir i lova  ax.gif  bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:19)
Na kokios ten sifruotes, griebi uz klyno ir i lova  ax.gif  bigsmile.gif

Nu tai cia ir yra vyro kodas,ko jie labai noretu, o moterims ko kitko dazniausiai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 13:33)
,ka jei sekso nebebutu viskas,nebejauti tam zmogui meiles?

man irgi sis klausimas nuolat "stojasi"...vyrams butu...saaakes g.gif ax.gif nu bet kazi kaip juk budistai, vienuoliai, sublimuoja kazkaip ta sex poreiki....tik jau nereikia, kad jie ten lia lia vienas su kitu...
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 14:09)
Tai kad pas mane su seksu viskas gerai, netenka badaut. Cia gal tamstai reiktu savu patarimu pasinaudot, nes matosi kad sperma smegenis uzspaude, todel ir piktas ant viso pasaulio, bei lieji tulzi ant visu  lotuliukas.gif

man patinka jusu pasikapojimai, jezaumarija....vadinasi vyrai tokie pat gaidziai pestynese kaip bobos vistidej...bile pasikapot tongue.gif che che.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 17:49)
man patinka jusu pasikapojimai, jezaumarija....vadinasi vyrai tokie pat gaidziai pestynese kaip bobos vistidej...bile pasikapot tongue.gif che che.... rolleyes.gif

Cia dar tik ziedeliai smile.gif - apsilankyk kokiame technoforume - va ten tai pjaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 14:17)

1. Jei su sexu tau gerai, tai kodel kiekvienas tavo postas SM forume - apie sexa?

2.IMO tai geriausia populiarios srities knyga - remiamasi objektyviais tyrimais, o ne politkorektiska demagogija.

1. geras pastebejimas thumbup.gif nesupyk, aspirine...as jus abu megstu...(cia ne jus, o is jusu postu sudarytus/pagamintus virtualius nickus mirksiukas.gif )

2. objetyvus tyrimai? g.gif ir tai kalba racionalistas? prasom apsviesti kas tai per....

atsimenu, juokemes su draugais-vyrais, kad tai yr, pvz tyrimai apie tai, kas kiek min. vyrai galvoja apie seksa. tyrimo IMTIS: kokie dvidesimt vyru bigsmile.gif , kuriems 16-26m, rolleyes.gif buvo paklausta keliu klausimeliu, jie atsake, ir PRASAAUU, FHM-as, labai toks intelektualus zurnalas berniukams, pateike isvada, jog VISI viso pasulio vyrai (suprask, jauni ir seni; jau nebe tie dvidesimt jaunuoliu, o visi, visi, tikrai, visi...galvoja apie seksa kas 15min... rolleyes.gif .
vot tau ir objectivity....

p.s. kiek realybej savo draugu paklausiu: "ei, ei, ar galvoji apie sex rimtai kas 15min,?" tai visi isizeidzia... kartais pajuokauja:" baik tu, nesamone, galvoju kas ...10min, biggrin.gif " bet is tiesu tai pasako, nesamone, vyras gi zmogus, jam ir skauda galva!(pasirodo! biggrin.gif ), ir jis pavarges, ir liudnas, ir apie sporta/kase galvoja, apie darbus, apie pinigu kalima, apie stangas...vot tep...
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 15:54)
Cia dar tik ziedeliai smile.gif - apsilankyk kokiame technoforume - va ten tai pjaunasi biggrin.gif

niu isivaizduoju....bet ten tai vyrai bigsmile.gif ...o cia tarp mamku jus tikrai labai juokingai atrodote. bigsmile.gif ..ir matyt zaviai nes net moderatores nekimba, apzavetos, as tai tik viena nepadoru zodeli atkartojau, pacituodama viena forumiete, ir ka...gavau bana iskart ...10dienu. ax.gif ..kaip nusidejele didziausia...
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:45)
MOTERIE!!!! Specialiai paskaiciau pirma posta ir idedu citata :

Va, paryskinau. Pati pabandyk nesaliskai paskaityt, kaip kazkieno kito zodzius ir ivertink. As kiek skaitau, tai viskas tik i nuovargi susiveda, o tu cia apsisukusi aiskini, kad cia vos ne durniu kompanija, kuri ne taip tave supranta  doh.gif

Vyre!!!!!!!!! smile.gif
Jei buciau parasius tik ta viena zinute,tikrai nesistebeciau,jei taip suprastu,o,bet ,taciau,juk tiek daug ir tiek issamei vis aiskinu ir aiskinu,ta pati per ta pati!!!! smile.gif
Taip, nuovargis yra ta aplinka,kurioje viskas vyksta,bet nera taip,kad vyras vakare praso,o as jam NE,nesimylesim,nes as pavargusi nuo darbu...
Nezinau ar suprasi,bet pvz kai buvo tik pirmas leliukas dar zindomas ant ranku,tikrai tada labiausiai pavargdavau,ta itampa,viskas nauja,nezinoma,nepatirta,salia nieko,kas galetu patarti,padeti.Tada ir budavau taip pavargus,kai rasiau,kad ir i dusa vakare nenueidavau kartais,kartais va budavo guli ir atrodo gaisras butu,nepakiltum ir tereikia vieno vaiko aaa,vienos sypsenos ir is kazkur atsiranda vel jegu,energijos ir vel kyli ir eini ir darai,ka reikia daryti.Taigi,tas nuovargis daug sursistas su vidine busena,su vyro poziuriu i mane ir .t.t.Viskas gyvenima surista labai sunku atskirti,kas ta saknine problema,koks poziuris,kokia mintis neteisingas ir ka reikia kitaip daryti smile.gif Nezinau ar aiskiai parasiau smile.gif
Dar jei niekas nebutu suprates pagalvociau gal visai jau gryba pjaunu,nu bet yra,kas supranta ir i tema komentuoja :)galu gale perklausti galima,bet kai jau ntaji karta atsakai,o vis tiek savo varo,tai jau graudziai juokinga darosi smile.gif
Kodel jei moteri pykina,tai butinai ji nescia,negali niekam pasiskusti smile.gif jei moteris su vaikais namuose ir kazkas jai blogai-tai tik del to,kad neina i darba.Nugi absurdas. Moterys taip itikejusios,kad privalo eiti i darbus,vaikai i darzelius,kad net nesuvokia kitokio gyvenimo modelio.
O kaip butu,jei visa tai butu man dirbant,kas tada butu kaltas?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 15:02)
Kad toks kalėdų senis namie apsilankytųuser posted image

namie sakai, mazulka? biggrin.gif
o kas cia kalbejo apie nepadoruma kitoje temoje kvieciant i namus pirma karta? niu niu niu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 20:01)
namie sakai, mazulka? biggrin.gif
o kas cia kalbejo apie nepadoruma kitoje temoje kvieciant i namus pirma karta? niu niu niu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti