QUOTE(kolumbas @ 2013 12 19, 08:58)
Galiu dar kartą patvirtinti, kad vyrams (na gerai, man) seksas yra tolygu meilei. Tačiau kiek tos meilės reikia jau kiekvienas žmogus pats sprendžia.
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.
Sani, o negali taip būti, kad čia ne seksas esmė? Gal tikrai verta isiklausyti į vyro žodžius? Jis, manau, IŠ TIKRO nenori, kad visą jus užgožtų jūsų nesibaigianti buities rutina, jis nori, kad jūs išeitumėte į žmones (t.y. į darbą). O gal jūs labai pasikeitėte fiziškai, atsirado gerokai ansvorio? Ar nori dar vyras stengtis dėl jūsų? Tai vyrams yra pagrindinis gyvenimo variklis, noras patikti ir užkariauti, noras rūpintis ir globoti. Mylėkite save visų pirma, patikite sau. Tai užkrečiama
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.
Sani, o negali taip būti, kad čia ne seksas esmė? Gal tikrai verta isiklausyti į vyro žodžius? Jis, manau, IŠ TIKRO nenori, kad visą jus užgožtų jūsų nesibaigianti buities rutina, jis nori, kad jūs išeitumėte į žmones (t.y. į darbą). O gal jūs labai pasikeitėte fiziškai, atsirado gerokai ansvorio? Ar nori dar vyras stengtis dėl jūsų? Tai vyrams yra pagrindinis gyvenimo variklis, noras patikti ir užkariauti, noras rūpintis ir globoti. Mylėkite save visų pirma, patikite sau. Tai užkrečiama
Del darbo,ne, vyras nenori(bet aisku,jei noreciau nepriestarautu ), kad eiciau dirbti. Nezinau is kur tas steriotipas,kad jei moteris neina i darba ji kazkaip ne taip kokybiskai gyvena,socializuojasi? Nu jei dirbciau kasininke,gal sutikciau daugiau zmoniu,bet ar man to reikia?Siuo metu bendrauju su draugem ,tiek ,kiek man reikia
Ne anstsvorio neturiu,atrodau,tikiuosi normaliai,nu ne 20 tas kunas jau, bet metai bega,siaip vyras sako,kad esu pati graziausia
Vat butent tai ir zeide mane,kai pradejo vyras ne taip stengtis del manes,as buvau visada jo princese O jam atrode,kad man jis nereikalingas,nors ta ir sakiau,kad myliu,kad reikalningas,dekojau,kad suteikia man galimbe paciai auginti savo vaikus,dekojau uz pagalba tiek gimdymo metu tiek kasdienybej,bet va ne tuo kanalu siunciau informacija ne zodziu tai reikia daryti pasirodo,o veiksmu per pasimylejima,tie veiksmai tai uztikrina,ne zodiziai,man tai nauja buvo ir dar dabar virskinu sia informacija