Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 15:24)
Vietoj traktatų rašymo galėjai jau ne kartą su vyru pasimylėti.

Nu su vyru galeciau,tik ne su savo smile.gif Kad komentuot i tema,reiktu ta tema pasiskaitinet tada bent zinotum,kad nera vyro namuose iki kt savaites smile.gif Ir siaip jau jei kokioj srity dalini patarimus,bet sau juos prisitaikyk 4u.gif

Paskaitineju ir kt temas ir ziuriu klaidzioja tokie troliai ar kaip juos pavadinti,buna normali diskusija ir uzpuola,tokie robotukai uzprogramuotom smegenim,neskaito,nesupranta nieko,tik randa viena, du pazystamus zodzius turi is kart sablonini teksta ir varo, ir varo, vienas viena paraso,kitas atsako,gaunasi bilibirda,bet labai jau jiems idomu ir juokinga istrauktos is konteksto frazes,pagrazintos kazkokiom fantazijos ir nesveikais issigalvojimais. Kazkaip isivaizdavau,kad bus idomiau cia diskutuot,bet ziuriu dub dubam, tokie postai isveda is temos i lankas ir mane jau is kantrybes smile.gif bet gerai,bent supratau,kad palyginti su kai kuriais zmonem cia, su mano vyru kalbetis rojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:45)
MOTERIE!!!! Specialiai paskaiciau pirma posta ir idedu citata :

Va, paryskinau. Pati pabandyk nesaliskai paskaityt, kaip kazkieno kito zodzius ir ivertink. As kiek skaitau, tai viskas tik i nuovargi susiveda, o tu cia apsisukusi aiskini, kad cia vos ne durniu kompanija, kuri ne taip tave supranta  doh.gif

Cia ne VOS, o TIKRAI durniu - ypac su tavimi priekyje smile.gif

Lengviausiai patarimus dalina tie, kurie nera realiame gyvenime su panasiomis situacijomis susidure...

PS Tetracikline, tu gal issikastruok? - is karto problemos su sexu atkris ir dar uz gera patarima padekosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 19 gruodžio 2013 - 16:00
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 16:59)

Lengviausiai patarimus dalina tie, kurie nera realiame gyvenime su panasiomis situacijomis susidure...

PS Tetracikline, tu gal issikastruok? - is karto problemos su sexu atkris ir dar uz gera patarima padekosi biggrin.gif

Tai kad pas mane su seksu viskas gerai, netenka badaut. Cia gal tamstai reiktu savu patarimu pasinaudot, nes matosi kad sperma smegenis uzspaude, todel ir piktas ant viso pasaulio, bei lieji tulzi ant visu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 22:46)
Šiaip tai kas jums iš mūsų vyrų filosofijos? Jūs saviškio turėtumėte nagrinėti mirksiukas.gif
Tikrai jie nėra visi vienodi. Pamenu kaip jaunutė esu skaičiusi knygą, gaila nepamenu pavadinimą, bet ten vienas toks "gudročius" vyrą aprašinėjo tarsi kokį šunį, taip viską per jo instinktus ir tarsi jis tik po sakinį galėtų suregzti biggrin.gif Ir tvirtino, kad tokie kone visi ir ruošė knygoje moteris kaip jiems su jais gyventi. Nu totalus briedas biggrin.gif Nu kaip jau normalus vyras nesupras ir nesijaus mylimas, jei prisiglausit, pabučiuosit ir pasakysit, kad pavargusi seksui, bet mielai miegosite po jo pažastim/apsikabinus ar pan. smile.gif

Dabar skaitau Vyrai is marso,moterys is Veneros smile.gif nu tikrai daug teisybes,kartais net prajuokina smile.gif Kazkaip niekad anksciau iki vaiku gimimo man teis skirtumai neuzkliuvo,galvoju kodel?gal,kad buvom tada tarsi belytes butybes,ta prasme jokio skirtumo pareigose,abu dirbom, vienodai uzdirbom,gyvenom savo gyvenimus,darem ka norejom,o dabar tapoma mama ir tetis,mamai nori nenori tenka isnesioti,pagimdyti,zindyti vaikeli,teciui tuo metu paremti mama,aprupinti ja ir vaikus,tai dabar ir islindo tai,o visgi kas tai moteriskumas,vyriskumas,kokios musu roles gyvenime ,idomu gyveni ir mokaisi .Kaip idomu dabar gilintis i ta slapta vyru pasauli smile.gif
Gal kas dar ka gali rekomenduoti paskaityti tom temom?
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 16:09)
Tai kad pas mane su seksu viskas gerai, netenka badaut. Cia gal tamstai reiktu savu patarimu pasinaudot, nes matosi kad sperma smegenis uzspaude, todel ir piktas ant viso pasaulio, bei lieji tulzi ant visu  lotuliukas.gif

Nesuprantu - kodel tau patarimas issikastruoti nepatiko? - KODEL nekreipi demesio i patarimus? Bet reikalauji, kad i tavo pezalus kreiptu?
PS Jei su sexu tau gerai, tai kodel kiekvienas tavo postas SM forume - apie sexa? Kai pavalges esi, apie maista sneketi neaktualu IMO smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 16:12)
Dabar skaitau Vyrai is marso,moterys is Veneros smile.gif nu tikrai daug teisybes,kartais net prajuokina smile.gif Kazkaip niekad anksciau iki vaiku gimimo man teis skirtumai neuzkliuvo,galvoju kodel?gal,kad buvom tada tarsi belytes butybes,ta prasme jokio skirtumo pareigose,abu dirbom, vienodai uzdirbom,gyvenom savo gyvenimus,darem ka norejom,o dabar tapoma mama ir tetis,mamai nori nenori tenka isnesioti,pagimdyti,zindyti vaikeli,teciui tuo metu paremti mama,aprupinti ja ir vaikus,tai dabar ir islindo tai,o visgi kas tai moteriskumas,vyriskumas,kokios musu roles gyvenime ,idomu gyveni ir mokaisi .Kaip idomu dabar gilintis i ta slapta vyru pasauli smile.gif
Gal kas dar ka gali rekomenduoti paskaityti tom temom?

IMO tai geriausia populiarios srities knyga - remiamasi objektyviais tyrimais, o ne politkorektiska demagogija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 19 gruodžio 2013 - 16:15
Labai protinga, intelektuali ir filosofiška tema, tik gaila, kad joje komentuoja keli durniai nepritariantys autorei.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 17:17)
Nesuprantu - kodel tau patarimas issikastruoti nepatiko? - KODEL nekreipi demesio i patarimus? Bet reikalauji, kad i tavo pezalus kreiptu?
PS Jei su sexu tau gerai, tai kodel kiekvienas tavo postas SM forume - apie sexa? Kai pavalges esi, apie maista sneketi neaktualu IMO smile.gif
Papildyta:

IMO tai geriausia populiarios srities knyga - remiamasi objektyviais tyrimais, o ne politkorektiska demagogija.

Tu nesakyk man ka daryt, as nesakysiu tau kur eit wink.gif Nei man rupi ar pasinaudos mano patarimais, nei ka. Bet jei zmogus klausia, kodel gi neatsakius wink.gif
Hmm... as ir pavalges apie maista galiu kalbet. Taip pat ir apie seksa, jei jis man malonus, kodel nepasnekejus. Aisku tau to nesuprast, nes matyt ir paliko tamsta del trukumo, ar nekokybiskumo bigsmile.gif
Jo jo, geriausia knyga. biggrin.gif Tiesa sakant as pats jos neskaiciau, nes tikrai nejauciu ziniu trukumo bendraujant su moterimis, bet drauge skaite, tai sake yra vietu, kur uz pilvo susiemusi juokesi, nuo rasomu nesamoniu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 16:19)
Na kokios ten sifruotes, griebi uz klyno ir i lova  ax.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 16:24)
Vietoj traktatų rašymo galėjai jau ne kartą su vyru pasimylėti.

uo, kur taiklumas. drinks_cheers.gif

QUOTE(Limcamca @ 2013 12 19, 16:51)
Aš tai suprantu, kad autorė norėtų iš savo vyro, tikro vyriško dėmesio. Gal komplimentų, pagyrimų, pastebėjimų. Kad ir toje pačioje lovoje, nori daugiau meilės, bet nedaro nieko. O, jei kalbintų, pradėtų.. tai anot, autorės ji ir neatsisakytų  mirksiukas.gif  4u.gif

įdomu, o pati vyrui tai daro, ar tik nori, laukia?

QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 16:59)

tu gal raminkis? eik į alubarį, jeigu liežuvis labai niežti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 19, 16:43)
tu gal raminkis? eik į alubarį, jeigu liežuvis labai niežti.

O tu ten lauksi?
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 19 gruodžio 2013 - 16:55
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 17:49)
O tu ten lauksi?

Cia greiciau klausimas ar tave ten ileis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 15:27)
Net atsisedau, is kur tokios protingos mintys pagaliau pas tave gimt pradejo?  g.gif

O tai stovėjai? biggrin.gif
Atsakyti