Šioje temoje nėra norima išlaikyti vyrą. Jis jaučiasi pašaliniu žmogumi šeimoje , paprastu bankomatu be jausmų , sekso poreikio ir norų. To pasėkmė - lėbavimas su draugais. Vėliau gali prie jų prisijungti svetimos moterys.
jungiesi?
QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 19, 02:03)
geras... !!! Gal cia Zalycio knyga 'Meiles vardu' ?
Sani, o bendrai paemus, tavo vyras nors siek tiek taikosi prie taves ar jam is karto
pyktis ima viduje kunkuliuoti, kai jis negauna ko nori ? (cia nebutinai imti seksa). Nes paprastai seksas tik dalis bendro gyvenimo. Jei jo charakteris sunkesnis, tai taikosi tas, kuris yra lankstesnis. Is tavo zinuciu manau jus abu esate pakankamai stiprus laikytis savose pozicijose ir tai sukelia abiems pykti ir nepasitenkinima.
Ar tavo vyras sportuoja ? Cia puiki iseitis sumazinti sekso poreiki..
+
Nemaitink jo saldziai ir astriai, nes tai stimuliuoja pojucius.
Labai teisingai pastebejot,abu esam pakankamai stiprus vidumii ir savo isitikinimuose Jis umus greiciau supyksta greiciau atsileidzia,as atvirksciai kantrybes turii,ne taip lengva isvesti is pusiausvyros,bet jei jau suerzino,tai galiu ilgai but susiraukusi O taikomes abu vienas prie kito nemazai,nors kazkaip idomiai isoriniu pas mus daug skirtumu,o va viduj atrodo kazkas labai vienoda sava,tas pats
Vat saldziai ir astriai jis butent ir megsta ir pasidaro pats ka megsta
As jau rasiau nesportuoja mano vyras,neturi tam potraukio ir dar rasiau,kad problema nera tame,kad per didelis jo ten noras,problema musu nesusisnekejije :)signalus blogais siuntem ir blogai priimimejom,sifruotes skirtingas taikem.
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 16:15)
Labai teisingai pastebejot,abu esam pakankamai stiprus vidumii ir savo isitikinimuose Jis umus greiciau supyksta greiciau atsileidzia,as atvirksciai kantrybes turii,ne taip lengva isvesti is pusiausvyros,bet jei jau suerzino,tai galiu ilgai but susiraukusi O taikomes abu vienas prie kito nemazai,nors kazkaip idomiai isoriniu pas mus daug skirtumu,o va viduj atrodo kazkas labai vienoda sava,tas pats
As jau rasiau nesportuoja mano vyras,neturi tam potraukio ir dar rasiau,kad problema nera tame,kad per didelis jo ten noras,problema musu nesusisnekejije :)signalus blogais siuntem ir blogai priimimejom,sifruotes skirtingas taikem.
Na kokios ten sifruotes, griebi uz klyno ir i lova
Vietoj traktatų rašymo galėjai jau ne kartą su vyru pasimylėti.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 16:24)
Vietoj traktatų rašymo galėjai jau ne kartą su vyru pasimylėti.
Net atsisedau, is kur tokios protingos mintys pagaliau pas tave gimt pradejo?
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 07:50)
ir taip istisai? siaip Sani neatsake, koks pas juos sexo daznis, bet jei jau namie del to konfliktai kyla, tai, itariu, bus gerokai per retas. nu koks tau vyras supras toki nuolatini "pavargima" (ypac kai mato, kad nelabai yra cia nuo ko pavargt tuose namuose, o ir tikrai nera ko bent jau is atpasakojimo namu ukio).
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko?
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko?
Visai visai nesupratot apie ka rasiau ir ta mano nuovargi suvedet su tuo,kad atsakau vyrui.Ogi rasiau visai ne taip,apie pasimylejimo dazni jau rasiau,siaip jau,visaip buna,ne robotai esam,buna kasdien, buna karta i men,pagal situacija,aplinkybes ir t..t.
Apie,tai,kad pavarstu parasiau todel,kad taip ir yra t.y. Pavargstu ne maziau nei vyras(nors kazkam aisku tai neitikima,nes matyt augindamos vaikus namuose tik manikiurus daresi )taigi tiek kiek mylimes man visikai pakanka, vyras nori daugiau OK, as NIEKO PRIES,BET AS PRIES DAR IR RODYT INICIATYVA, AS PAVARGUS IR MAN NERA EXTRA POREIKIO, TAU REIKIA TU IR DARYK KAZKA, KAD GAUTUM KO NORI(taip sakiau vyrui) o as nieko pries,o jei tu pats pavarges vakare tiek,kad neisbuni neuzmiges,tai nekaltink manes aiskiau dabar????????????
O i paskutini klausima:ne nesijausciau nemylima,man meiles pojutis ne per seksa ateina :)as ta matau is jo akiu,is to kaip bendrauja,kiek isiklauso i mane,kiek domisi manim,kaip moterim,o ne vien kaip malonumo saltiniu del to ir nesuprantu,kaip taip galima susieti meiles pojuti per seksualini malonuma,ka jei sekso nebebutu viskas,nebejauti tam zmogui meiles?
QUOTE(Jazza @ 2013 12 19, 11:28)
<...>
Kai prisimenu save, kai dekrete sėdėjau - nu ne LAIKO trūksta tuo metu, tikrai ne Dėmesio, įvertinimo, šviežio oro gūsio. Sėdi užsiknisusi namuose, o vyras - vienintelis ir pagrindinis ryšys su pasauliu. Net kalbėt žmoniškai užmiršti, rodos, nekalbant jau apie visa kita... Mane išgelbėjo nuėjimas į vairavimo mokyklą ir mokymasis vairuoti. Atsirado tikslas, proga ištrūkti iš namų, paskui grįžo pasitikėjimas savimi ir supratimas, kad ir aš dar sugebu kažką daugiau, nei virti košes o vat kažkur apie tą laiką grįžo ir visi kiti norai
Kai prisimenu save, kai dekrete sėdėjau - nu ne LAIKO trūksta tuo metu, tikrai ne Dėmesio, įvertinimo, šviežio oro gūsio. Sėdi užsiknisusi namuose, o vyras - vienintelis ir pagrindinis ryšys su pasauliu. Net kalbėt žmoniškai užmiršti, rodos, nekalbant jau apie visa kita... Mane išgelbėjo nuėjimas į vairavimo mokyklą ir mokymasis vairuoti. Atsirado tikslas, proga ištrūkti iš namų, paskui grįžo pasitikėjimas savimi ir supratimas, kad ir aš dar sugebu kažką daugiau, nei virti košes o vat kažkur apie tą laiką grįžo ir visi kiti norai
Alio, mergaite. Tuk tuk.
Pas šią moteriškę, kamuojamą problemų, vaikai mokyklinio ir ikimokyklinio amžiaus.
Sėdi namie, nes nėra gerai apmokamo darbo, o į bet kokį neis. Neapsimoka.
Laukia kol melejonus pradės darbdaviai mokėti ir maloningai paprašys jos malonybės dirbti.
Tinginė, elementari ir tiek.
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 19, 17:27)
Net atsisedau, is kur tokios protingos mintys pagaliau pas tave gimt pradejo?
Nežinau iš kur.
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 19, 16:33)
Visai visai nesupratot apie ka rasiau ir ta mano nuovargi suvedet su tuo,kad atsakau vyrui.Ogi rasiau visai ne taip,apie pasimylejimo dazni jau rasiau,siaip jau,visaip buna,ne robotai esam,buna kasdien, buna karta i men,pagal situacija,aplinkybes ir t..t.
Apie,tai,kad pavarstu parasiau todel,kad taip ir yra t.y. Pavargstu ne maziau nei vyras(nors kazkam aisku tai neitikima,nes matyt augindamos vaikus namuose tik manikiurus daresi )taigi tiek kiek mylimes man visikai pakanka, vyras nori daugiau OK, as NIEKO PRIES,BET AS PRIES DAR IR RODYT INICIATYVA, AS PAVARGUS IR MAN NERA EXTRA POREIKIO, TAU REIKIA TU IR DARYK KAZKA, KAD GAUTUM KO NORI(taip sakiau vyrui) o as nieko pries,o jei tu pats pavarges vakare tiek,kad neisbuni neuzmiges,tai nekaltink manes aiskiau dabar????????????
O i paskutini klausima:ne nesijausciau nemylima,man meiles pojutis ne per seksa ateina :)as ta matau is jo akiu,is to kaip bendrauja,kiek isiklauso i mane,kiek domisi manim,kaip moterim,o ne vien kaip malonumo saltiniu del to ir nesuprantu,kaip taip galima susieti meiles pojuti per seksualini malonuma,ka jei sekso nebebutu viskas,nebejauti tam zmogui meiles?
MOTERIE!!!! Specialiai paskaiciau pirma posta ir idedu citata :
Sveiki, idomu butu isgirsti kitu zmoniu nuomone,patirti. Kaip elgiates, jei nuolat jauciat intymumo trukuma. Suprantu, kad gal tai sunku, bet kur riba tarp normalaus elgesio, kas tarsi pateisinama, ir kur jau ribos perzengiamos? Susiduriam su sia problema, kaip gal ir daugelis poru susilauke vaiku. Visi pataria nepamirsk vyro rupinkis tolygiai kaip ir vaikais,o bet taciau realybej kartais paprasciausiai truksta jegu ir laiko. Vyras tada eina su draugais kur bare atsipalaiduoti,o grizes apgirtes buna grubus,cia garziai issireiskus. Paskui gailisi snekam,aiskinames, sako man taves truksta, nezinau kas man darosi..Bet man jo irgi truksta,tai ka man daryt? Kodel tarsi visa atsakomybe uzkraunama moteriai?ar vyrai tikrai tokie ,kaip mazi vaikai?Yra sekso viskas gerai,nera -pasaulio pabaiga.O juk yra mazi vaikai,jais reikia pasirupinti,jie savim nesugeba dar pasirupint,ne taip kaip suauges vyras. Nejau tas sekso trukumas taip uzspaudzia smegenis? Ar pas vyrus tikrai taip viskas paprasta? Paaiskinkit man, as jau visai pasimetus. Kai mylimes,tai viskas net labai gerai, nera rutinu,gal,kad retai tai buna smile.gif daug ka isbandom smile.gif vyras noretu dar daugiau ka ismeginti ir vel cia problema,nes man kai kas nepriimtina. Nejau as negaliu tureti savo ribu,kas man netinka ir nepatinka,nevercia,bet paskui prikisa,vat tu taip man nepadarai,tai man tipo blogai, bet juk taip negalima ar as neteisi? Dar manau,kad jau kazko pats nori, tai dek kazkokias pastangas,ar ne? pvz daugiau padeti buiti,kad zmona butu nepervargusi,pradziuginti kazkaip dazniau ir t.t. Atrodo tiek ne daug prasau,o vyras man ta pati, as taves juk tiek nedaug prasau. O jei issakau savo pageidavimus,ko man truksta,ka galetu namuose padaryt ,tai pradeda: susirask kita,jei netinku ir t.t. Ar tikrai visa ko pagrindas vien seksas?,Vienu zodziu susidaro toks vaizdas,jei nori darnios Santuokos,daryk viska lovoj,ka vyras nori ir daznai,stebuklingai nudirbus visus darbus,gal ir neissimiegojus,bet kam tai svarbu? ir ne nebandyk jam jokiu priekaistu issakyti jokiais klausimais,tada gyvensi ilgai ir laimingai? Ar tokia seimos realybe,netenkina skirkis?
Va, paryskinau. Pati pabandyk nesaliskai paskaityt, kaip kazkieno kito zodzius ir ivertink. As kiek skaitau, tai viskas tik i nuovargi susiveda, o tu cia apsisukusi aiskini, kad cia vos ne durniu kompanija, kuri ne taip tave supranta
Aš tai suprantu, kad autorė norėtų iš savo vyro, tikro vyriško dėmesio. Gal komplimentų, pagyrimų, pastebėjimų. Kad ir toje pačioje lovoje, nori daugiau meilės, bet nedaro nieko. O, jei kalbintų, pradėtų.. tai anot, autorės ji ir neatsisakytų