Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 19, 02:03)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
geras... !!! Gal cia Zalycio knyga 'Meiles vardu' ?

Gali būt, nuoširdžiai nepamenu nei pavadinimo, nei autoriaus. Bet lyg žalia tokia buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 07:50)
ir taip istisai? biggrin.gif siaip Sani neatsake, koks pas juos sexo daznis, bet jei jau namie del to konfliktai kyla, tai, itariu, bus gerokai per retas. nu koks tau vyras supras toki nuolatini "pavargima" (ypac kai mato, kad nelabai yra cia nuo ko pavargt tuose namuose, o ir tikrai nera ko bent jau is atpasakojimo namu ukio).
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko? blink.gif

Aš meilę iš vyro jaučiu toli gražu ne tik per seksą. Jei sekso nenorėtų, tai nuoširdžiai tikėčiau, kad kažkas su pervargimu, sveikata ir pan., nes aš jį pažįstu. Aš gal šiaip nusivilčiau, manyčiau, nu kaip čia taip, kas jam yra, o gal man kažkas ne taip, gal apsileidau, bet nemeilę tai kiščiau mažiausiai, jei kitose srityse bendravimas ir viskas nepasikeitė.
Papildyta:
QUOTE(kolumbas @ 2013 12 19, 08:58)
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.

Va va va thumbup.gif kažkaip nepanašu tik į instinktus patenkinantį gyvulį kaip kai kur bandomi parodyti vyrai
Atsakyti
Jei vyras dėl sekso trūkumo susiras meilužę?
Atsakyti
QUOTE(Sowthistle @ 2013 12 18, 21:24)
Nezinau ir ka pasakyt. As nuo 4 metu viena pati budavau su sese, dviese varydavom i kiema. Tevai pamainom dirbdavo, viena diena vienas ziuri, kita kitas, bet esme, kad valgyt padarydavo, paziuredavo ar viskas ok, o zaist nezaisdavo, pacios veiklos prisigalvodavom, nei chuliganem, nei kokiom vagilkom neuzaugom. Vaikams irgi reikie erdves kartais. Aisku jums toks modelis nesuvokiamas, nes net draugei negalit palikt vaiko, nes svetimas zmogus...

nelyginkim savo vaikystės su dabartinių vaikų. daug kas kitaip. ir aš daug ko nerizikuočiau daryt taip, kaip mano tėvai darė. bet mano manymu tupėt namie su tokio amžiaus vaikais vien užsikraunant kažkokia "nepakeliama buitimi" jau per daug.

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 21:36)
Del to buvimo namie tikrai nesutikciau,kad tai kazkaip neigiamai veikia,del idomumo ir veiklos,tai jos turiu daugiau idomesnes,nei,kai ejau idarba <...> Taigi,daug tu minciu galvoj.Ir maziausiai tos,kad vyrui neidomi buciau,oi to idomumo pas mane pilna,daug kuom domiuosi,nors vyrui pati sakot nelabai to reikia meiles meiles ir pasimylejimu smile.gif

Pamąstykim. Jau rašėt savo dienotvarkę, rašėt, kas kiek užtrunka, darbo daug, pavargstat - tai kada turit laiko kažkuom ten domėtis, kažką įdomaus veikti? Ir jeigu randat, tai kodėl vyrui laiko nerandat? g.gif g.gif

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 22:09)
Tikrai nesivarginkit mane suprasti smile.gif geriau papasakokit apie vyru logika,filosofija,kaip jie mato pasauli smile.gif Tai jei sekso nera ,niekas nebemiela?

Kontraceptika naudoja ir kokios pasekmes? netyciniai vaikeliai arba abortai,deja...

Gal tie pirmi ir yra nepatogus klausimai?nezinau ka Vici turejo omeny,bet gal sunku vyrams kalbeti apie savo vidu?
Ziurekit vien moteriskes supuoluios suplususios aiskina kaip vaikus augint reikia,kaip moterims dirbt butina ir nieko i tema smile.gif
Papildyta:

Nu raminkis,mylimes mes smile.gif
Atleiskit merginos,daugiau i absurdiskus postus neatsakysiu smile.gif

Kas tau iš to, kad tu vyro mąstymą, logiką suprasi? Ar dėl to supratimo imsies daugiau iniciatyvos lovoj? Atsiras didesnis noras?
Be to, pati prasitarei apie darbus, buitį, vaikus - tai gal tau pačiai svarbu visa tai ir nėra tai "nė prie ko". Žmonės tau siūlo konkrečius sprendimo būdus, kaip pasilengvinti, kaip turėti noro, jėgų, tuo pačiu ir iniciatyvos. O tu nori į filosofijas kažkokias leistis.

QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 19, 03:03)
Ar tavo vyras sportuoja ? Cia puiki iseitis sumazinti sekso poreiki..

nesvaik. apie tai jau kalbėta. sportas didina libido.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 19, 10:39)
* Gali būt, nuoširdžiai nepamenu nei pavadinimo, nei autoriaus. Bet lyg žalia tokia buvo biggrin.gif
** Aš meilę iš vyro jaučiu toli gražu ne tik per seksą. Jei sekso nenorėtų, tai nuoširdžiai tikėčiau, kad kažkas su pervargimu, sveikata ir pan., nes aš jį pažįstu. Aš gal šiaip nusivilčiau, manyčiau, nu kaip čia taip, kas jam yra, o gal man kažkas ne taip, gal apsileidau, bet nemeilę tai kiščiau mažiausiai, jei kitose srityse bendravimas ir viskas nepasikeitė.
*** Va va va  thumbup.gif kažkaip nepanašu tik į instinktus patenkinantį gyvulį kaip kai kur bandomi parodyti vyrai

* tai bus ta pati, nes ji žalia biggrin.gif
** Turbūt pritarsiu. Meilė rodoma ne tik lovoj. Nenorą mylėtis siečiau ne su meilės, o su geismo trūkumu. Kad ir kaip vyrai tai tapatintų, manau, tai skirtingi dalykai. Aišku, gali būt išorinės priežastys. Nors bet kokiu atveju, ar būt nemylimai, ar būt negeidžiamai, tai vis tiek labai labai nefaina unsure.gif
*** tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 22:46)
Šiaip tai kas jums iš mūsų vyrų filosofijos? Jūs saviškio turėtumėte nagrinėti mirksiukas.gif
Tikrai jie nėra visi vienodi. Pamenu kaip jaunutė esu skaičiusi knygą, gaila nepamenu pavadinimą, bet ten vienas toks "gudročius" vyrą aprašinėjo tarsi kokį šunį, taip viską per jo instinktus ir tarsi jis tik po sakinį galėtų suregzti biggrin.gif Ir tvirtino, kad tokie kone visi ir ruošė knygoje moteris kaip jiems su jais gyventi. Nu totalus briedas biggrin.gif Nu kaip jau normalus vyras nesupras ir nesijaus mylimas, jei prisiglausit, pabučiuosit ir pasakysit, kad pavargusi seksui, bet mielai miegosite po jo pažastim/apsikabinus ar pan. smile.gif

http://www.knyguklub...mp;anid=1cdb984 o ne šita kartais? biggrin.gif
Atsakyti
Burleskos karalienė Dita Von Teese atskleidė savo slapčiausias pinkles, kaip galima suvilioti net ir neprieinamiausią vyrą. Savo moteriškomis paslaptimis seksualioji Dita pasidalijo su žurnalistais per vizitą Londone, kur ji atidarė savo barą „Cointreau Prive“. Taigi, pirmas Ditos patarimas moterims: „Niekada nesidažykite lūpų tualete. Tai darykite tik prieš potencialią savo konkurentę – dažykitės ryškiai raudonos spalvos lūpų dažiis tiesiog prieš jos akis. Tegul ji eina iš proto stebėdama jūsų judesius. Reikėtų lūpas apvesti iš lėto ir labai kruopščiai.“
1/1
Burleskos karalienė Dita Von Teese atskleidė savo slapčiausias pinkles, kaip galima suvilioti net ir neprieinamiausią vyrą. AP
Kaip rašoma protale dailymail.co.uk, nemažai dėmesio Dita skiria ir apšvietimui: „Visi šviestuvai mano namuose – tik su reguliuojama šviesa. Mano manymu, pritemdyta šviesa – geriausias vaistas nuo celiulito.“
Taip pat burleskos karalienė primena, kad visi vyrai yra parfumeriai. „Jie myli ne tik akimis, bet ir nosimis. Todėl labai svarbu ne tik išsirinkti „teisingus“ kvepalus, bet ir saikingai kvėpintis. Vyras turi pajausti kvapą tik tada, kai pasilenks prie jūsų.“
Tačiau, anot Ditos, jei vyrai – parfumeriai, tai moterys – aktorės. „Tobulinkite savo aktorinius sugebėjimus. Mano tradicinis vyrų viliojimo būdas vadinamas „nulaužtu kulniuku“. Viskas labai paprasta: apsimeskite, kad mažumėlę pasitempėte koją, paskui gracingai išsilenkite norėdamos paglostyti savo čiurną. O kad tai atrodytų ne tik seksualiai, bet ir natūraliai, siūlyčiau pirmiau pasitreniruoti namuose, kur jūsų niekas nemato. Pamatysite, koks tai veiksmingas būdas.“
Dar vienas patarimas: „Neatsipalaiduokite! Net būdama viena namuose prieš eidama miegoti aš nusirenginėju kaip tikra karalienė. Nusimaunu kojines taip, tarsi būčiau ant scenos ir į mane žiūrėtų šimtai žmonių.“
Dita pataria moterims niekada nepamiršti savo figūrų. „Dirbkite su savimi negailėdamos jėgų. Mano liaunas liemuo – tai kasdieninių varginančių pilateso užsiėmimų, jogos ir baleto rezultatas. Taip pat aš laikausi griežtos dietos. Kartais vartydama žurnalus perskaitau apie kurią nors nuostabiai gražią aktorę, tikinančią, kad valgo ši picą kiekvieną dieną ir apskritai nesuka galvos dėl to, kaip ji atrodo. Visa tai – nesąmonė. Nesuprantu, kodėl dabar gėda prisipažinti, kad dirbi su savimi norėdama kuo geriau atrodyti.“
Ir paskutinis žinomiausios pasaulyje šokėjos patarimas – dėl makiažo. „Tai – tikras menas, tačiau aš sau makiažą darausi pati. Nesiruošiu palikti šimtus dolerių grožio salonams, kur man padarytų lygiai tą patį, jei aš galiu makiažą pasidaryti pati ir dar su meile. Aš naudoju maskuojamąjį kremą, pudrą, tušą ir lūpų dažus. Šukuosenai pasidaryti pasitelkiu pridedamus plaukus. Visa procedūra trunka ne daugiau kaip 10 minučių.“
Atsisveikindama su žurnalistais Dita von Teese pridūrė: „Norėčiau, kad moterys suprastų, jog net jei jų oda išblyškusi ir jos nelabai išvaizdžios iš prigimties, gali atrodyti ištaigingai ir užkariauti patinkančio vyro širdį. Pažiūrėkite į mane: vaikystėje buvau bjaurusis ančiukas, tačiau sugebėjau savyje išryškinti tai, ką turiu geriausio.“
Žymės: Dita Von Teese | burleskos šokėja | viliojimo menas
Gyvenimo būdas / Šeima ir santykiai
Lrytas.lt
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 18, 20:09)
Na, taip smile.gif - net idomu, kiek moterys sugeba vyru nesuprasti. Nors, jei vyrus "reprezentuoja" tetraciklinas, tai gal toks ispudis ir susidaro..

cia buvo sarkazkas? o kaip tau?pasakyk savo nuomuone...cia laukiama vyru nuomuones, o plepa vien moterys.... doh.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau aš šią temą jau kelinta diena ir man toks jausmas, kad seksas čia ne prie ko. Nuovargis tai ne vien fizinis būna. Moteris užsiciklino buityje, pavargo nuo rutinos. Nesijaučia vertinama, tie darbai diena iš dienos besikartojantys, prarado prasmę ir pan. Vyras neįvertina jos pastangų, lyg tai būtų savaime suprantama... O seksas, gi visi žinom, prasideda galvoje. Vat iš čia ir visos problemos.

Kai prisimenu save, kai dekrete sėdėjau - nu ne LAIKO trūksta tuo metu, tikrai ne schmoll.gif Dėmesio, įvertinimo, šviežio oro gūsio. Sėdi užsiknisusi namuose, o vyras - vienintelis ir pagrindinis ryšys su pasauliu. Net kalbėt žmoniškai užmiršti, rodos, nekalbant jau apie visa kita... biggrin.gif Mane išgelbėjo nuėjimas į vairavimo mokyklą ir mokymasis vairuoti. Atsirado tikslas, proga ištrūkti iš namų, paskui grįžo pasitikėjimas savimi ir supratimas, kad ir aš dar sugebu kažką daugiau, nei virti košes bigsmile.gif o vat kažkur apie tą laiką grįžo ir visi kiti norai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 19 gruodžio 2013 - 11:30
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 19, 07:07)

kas kaina sumokes? ax.gif

kolumbe, aciu uz nuomuone. kiek tau metu? vedes buvai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 11:28)
cia buvo sarkazkas? o kaip tau?pasakyk savo nuomuone...cia laukiama vyru nuomuones, o plepa vien moterys.... doh.gif

Parasiau zinute Sani i asmenini pasta.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 19, 09:21)

Dar vienas patarimas: „Neatsipalaiduokite! Net būdama viena namuose prieš eidama miegoti aš nusirenginėju kaip tikra karalienė. Nusimaunu kojines taip, tarsi būčiau ant scenos ir į mane žiūrėtų šimtai žmonių.“

thumbup.gif lotuliukas.gif
zinok, smagiai susiskaite - bet tu sita siulai autorei kuri paskui vaikus begioja? kazkaip keista... bigsmile.gif su tam tikru sarkazmu reikia zvelgti i tokius patarimukus cosmo lygio -- esme tame, kad alkana!!! vyra gali uzkariauti ir be jokiu "nulauztu kulniuku" principo, visa problema kaip ta vyra ISLAIKYTI?? vat cia tai darbas, abieju santykiai, ir gyvenimas...burtai baigiasi, magija baigesi...tai apie ka raso musu brangioji burleskininke - tinka tik pradziai arba one night stand bigsmile.gif

VV,
as tikrai ne uz tai kad vyras riogsotu kaip kelmas. bet juk tas vyras ir padeda tuo, kad ne vien prisideda pagalba, bet dar mazina itampa sakydamas zmonai nesinervinti del tos tvarkos, jam gerai ir taip. apie tai ir mylimuke raso.

as pastebejau per tavo postus, kad tu su savuoju labai esate visur vienas kunas, cia kitoks klausimas - ar nedustat? arba gal dar rimtesnis - tu man tokia atrodai charizmatiska, arsi, sportiska, butu gaila, kad pultum i tokia depresuuuucha, jei neduokdie, skyrybos ar ... - taip sulipe zmones nebepastebi gyvneimo aplinkui, nesiskiria ne parai...atsargiai, mergyt, atsargiai.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 19, 09:33)
Parasiau zinute Sani i asmenini pasta.

parasyk...ko cia slept...kai tu suvoki meile =seksas? kaip kolumbas ir aspirinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2013 12 19, 11:13)

Ne
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 12 19, 11:42)
as pastebejau per tavo postus, kad tu su savuoju labai esate visur vienas kunas, cia kitoks klausimas - ar nedustat? arba gal dar rimtesnis - tu man tokia atrodai charizmatiska, arsi, sportiska, butu gaila, kad pultum i tokia depresuuuucha, jei neduokdie, skyrybos ar ... - taip sulipe zmones nebepastebi gyvneimo aplinkui, nesiskiria ne parai...atsargiai, mergyt, atsargiai.... 4u.gif

Eiiiii, tema tai ne apie mane, aš neturiu kalusimų tongue.gif
Aš labai sudėtingas ir keistas žmogus, neverta manęs nagrinėti, nes nepavyks smile.gif
Mes net negalime būti sulipę, nes nesame, pas mus veikla skirtinga, nebūname valandų valandas kartu. Pas mus tik pomėgiai identiški laisvalaikiui ir pats požiūris į gyvenimą supanašėjo. Jis biškį minkštas, kas padeda jam suprasti moteris, aš biškį kieta, kas mane arčiau vyrų pritraukia ir taip aš juos geriau suprantu. Tokie mainai gaunasi žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia jau mln kartu visos rase, kad tikroji problema ne sexas, o uzsibuvimas namie. Bet autorei patogiau tai neigti. Nors ir arkliui aisku, kad suaugusiam zmogui reikia bendravimo ne tik su vaikais. Reikia ivertinimo, kad kazka sugebi (uz tai nori kad vyras vertintu jos svarias grindis pvz). bet taigi siuolaikinio namu ukio darbus kazkaip ypatingai vertint tikrai nelogiska. Juolab tokio nedielio kaip autores. Gi dirbancios moterys viska ta pati namie daro, pasitelke i pagalba vyra ir vaikus. Del to Sani vyras ir nesupranta, kame cia toks baisus nuovargis (jis ko gero darbe zymiai labiau pavargsta ), kad Net myletis neber jegu.
Bet Sani lengviau nepriimti realybes, lengviau apkaltint mistine sex maniakiska vyru psichologija, uzuot ieskojus bedu savyje, savo gyvenimo bude.
Siaip gyvenimo patirtis rodo, kad tokiais atvejais vyrai susiranda meiluzes ir Zmonos tada jau verkia kitam skyrely.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 19 gruodžio 2013 - 13:02