QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 19, 02:03)
Gali būt, nuoširdžiai nepamenu nei pavadinimo, nei autoriaus. Bet lyg žalia tokia buvo
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 19, 07:50)
ir taip istisai? siaip Sani neatsake, koks pas juos sexo daznis, bet jei jau namie del to konfliktai kyla, tai, itariu, bus gerokai per retas. nu koks tau vyras supras toki nuolatini "pavargima" (ypac kai mato, kad nelabai yra cia nuo ko pavargt tuose namuose, o ir tikrai nera ko bent jau is atpasakojimo namu ukio).
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko?
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko?
Aš meilę iš vyro jaučiu toli gražu ne tik per seksą. Jei sekso nenorėtų, tai nuoširdžiai tikėčiau, kad kažkas su pervargimu, sveikata ir pan., nes aš jį pažįstu. Aš gal šiaip nusivilčiau, manyčiau, nu kaip čia taip, kas jam yra, o gal man kažkas ne taip, gal apsileidau, bet nemeilę tai kiščiau mažiausiai, jei kitose srityse bendravimas ir viskas nepasikeitė.
Papildyta:
QUOTE(kolumbas @ 2013 12 19, 08:58)
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.
Va va va kažkaip nepanašu tik į instinktus patenkinantį gyvulį kaip kai kur bandomi parodyti vyrai