Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

Prailginta grupe mano pirmoko m-kloj kainuoja 20 lt.

Tai nereikia del diplomu mokytis, profesija geriau isigyt.
Kokia db tavo specialybe?
Kokiam mieste gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 18, 19:50)
gal pacituok, kur kas liepė VISKĄ mesti  blink.gif  sakė žiūrėt paprasčiau, atsipalaiduot, KARTAIS nusispjaut, o ne viską mesti  blink.gif  gyvenime reikalingas balansas, bet tai nėra tai, kad viską viską suspėji ir viską viską padarai tobulai, taip nebūna. tam ir yra toks dalykas kaip prioritetai. jeigu autorė nori tvarkytis iki nukritimo ir po picos vaidenasi vaikų slaugymas, tai jos prioritetas yra vaikai ir namai. jeigu ji tik maustytųsi ant vyro koto, o vaikai alkani murzini rėktų ir pro langus dienos šviesos nebesimatytų, tai jos prioritetas būtų diedo pimpalas.
kiek vaikams metų? išmokyk susirinkti žaislus, dulkes nuvalyt, indus bent nusinešt iki kriauklės, drabužius iki skalbenkės ir kt lengvus darbus. ar pati viską darai?
ne tik, bet didele dalim per seksą.
Papildyta:

nu tai laba diena , maniau abu  darželiniai, vienas pampersuose, o čia visai jau dičkiai. IR JŪS NESPĖJAT nieko nedirbdama net?  blink.gif

Nu merginos (CIA VISOMS KA TIK PASISAKIUSIOM)sustokit,visos labai gudrios auklejimo klausimais,suprantu,visos mamos viska zino geriausiai,bet prasau, nereikia man tu patarimu.
Zinau ka ir kaip mokinti vaikus ir tvarkomes kartu ir valgi ruosiam ir t.t. Viskas gerai nusiraminkit.Ir kur sakiau,kad visko nespeju? Ne tam skYriui buciau uzklausus apie vaiku auginima,maitinima ir auklejima.Man po picos ligos nesivaidena,siandien kaip tik pica kepiau,nereikia perdeti mano zodziu ar iterpti savo reiksme,Jei nera ka sakyti i tema galit eit skaityt moralus tokiuose temose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 22:45)
Nu merginos (CIA VISOMS KA TIK PASISAKIUSIOM)sustokit,visos labai gudrios auklejimo klausimais,suprantu,visos mamos viska zino geriausiai,bet prasau, nereikia man tu patarimu.
Zinau ka ir kaip mokinti vaikus ir tvarkomes kartu ir valgi ruosiam ir t.t. Viskas gerai nusiraminkit.Ir kur sakiau,kad visko nespeju? Ne tam skYriui buciau uzklausus apie vaiku auginima,maitinima ir auklejima.Man po picos ligos nesivaidena,siandien kaip tik pica kepiau,nereikia perdeti mano zodziu ar iterpti savo reiksme,Jei nera ka sakyti i tema galit eit skaityt moralus tokiuose temose smile.gif

Kodėl nesimyli su vyru?
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 18, 16:58)
Siaip autore pati prisipazino, kad vyras padeda, tiek ir su vaikais laika leidzia, ir darbus namie nudirba, bet mat jai rankos nusvyra, kad jis negiria jos kasdiena uz isplautus indus, ar isskalbtus skalbinius smile.gif Todel ir akcentuoja cia, kad neva yra kazkoks stereotipas, jog moters darbas auginant vaikus bei rupinantis buitimi yra nevertinamas. Tik man kyla klausimas, ar pvz kai vyras parnesa ta atlyginima, ji puola prie jo, bei kritusi ant keliu dekoja uz parnestus finansinius isteklius? Ai, marazmas man cia kazkoks, juk kiekvienas dirba savo darbus, o jei dar padeda vienas kitam, tai kokio cia dar specialaus dekingumo reikia? Na taip, galima kartais pasakyt, kad va, kaip graziai atrodo tavo sutvarkyti namai, jau nekalbant, kad po vakarienes aciu pasakyt, bet juk negirsi zmonos kasdiena uz issiurbta kilima.

Milijardai zmoniu pasitiki kontracepsija, nors ir suvokia, kad nera 100% garantijos, bet jei tikrai vaiko neplanuoji, norint gali isvegt nestumo, juk prezervatyvai neplysta kiekviena karta juo naudojant.
Prasom pateikt tuos nepatogius klausimus, nes kazkaip nepamenu tokiu.

Tikrai nesivarginkit mane suprasti smile.gif geriau papasakokit apie vyru logika,filosofija,kaip jie mato pasauli smile.gif Tai jei sekso nera ,niekas nebemiela?

Kontraceptika naudoja ir kokios pasekmes? netyciniai vaikeliai arba abortai,deja...

Gal tie pirmi ir yra nepatogus klausimai?nezinau ka Vici turejo omeny,bet gal sunku vyrams kalbeti apie savo vidu?
Ziurekit vien moteriskes supuoluios suplususios aiskina kaip vaikus augint reikia,kaip moterims dirbt butina ir nieko i tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 18, 20:47)
Kodėl nesimyli su vyru?

Nu raminkis,mylimes mes smile.gif
Atleiskit merginos,daugiau i absurdiskus postus neatsakysiu smile.gif
Atsakyti
Vyrams taip, jei sekso nepakankamai, viskas nebemiela. Jie automatiskai galvoja, kad tu jo nebemyli. Nu blyn, ir as taip galvociau, jei vyras metu metus butu "pavarges" ir nesimyletu su manim.

Kiek kartu per men pas jus sexas buna?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 18, 22:05)
Vyrams taip, jei sekso nepakankamai, viskas nebemiela. Jie automatiskai galvoja, kad tu jo nebemyli.

Na, taip smile.gif - net idomu, kiek moterys sugeba vyru nesuprasti. Nors, jei vyrus "reprezentuoja" tetraciklinas, tai gal toks ispudis ir susidaro..
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 21:09)
Tikrai nesivarginkit mane suprasti smile.gif geriau papasakokit apie vyru logika,filosofija,kaip jie mato pasauli smile.gif Tai jei sekso nera ,niekas nebemiela?

Kontraceptika naudoja ir kokios pasekmes? netyciniai vaikeliai arba abortai,deja...

Gal tie pirmi ir yra nepatogus klausimai?nezinau ka Vici turejo omeny,bet gal sunku vyrams kalbeti apie savo vidu?
Ziurekit vien moteriskes supuoluios suplususios aiskina kaip vaikus augint reikia,kaip moterims dirbt butina ir nieko i tema smile.gif
Papildyta:

Nu raminkis,mylimes mes smile.gif
Atleiskit merginos,daugiau i absurdiskus postus neatsakysiu smile.gif

Šiaip tai kas jums iš mūsų vyrų filosofijos? Jūs saviškio turėtumėte nagrinėti mirksiukas.gif
Tikrai jie nėra visi vienodi. Pamenu kaip jaunutė esu skaičiusi knygą, gaila nepamenu pavadinimą, bet ten vienas toks "gudročius" vyrą aprašinėjo tarsi kokį šunį, taip viską per jo instinktus ir tarsi jis tik po sakinį galėtų suregzti biggrin.gif Ir tvirtino, kad tokie kone visi ir ruošė knygoje moteris kaip jiems su jais gyventi. Nu totalus briedas biggrin.gif Nu kaip jau normalus vyras nesupras ir nesijaus mylimas, jei prisiglausit, pabučiuosit ir pasakysit, kad pavargusi seksui, bet mielai miegosite po jo pažastim/apsikabinus ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 23:46)
vyrą aprašinėjo tarsi kokį šunį, taip viską per jo instinktus ir tarsi jis tik po sakinį galėtų suregzti biggrin.gif Ir tvirtino, kad tokie kone visi ir ruošė knygoje moteris kaip jiems su jais gyventi

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
geras... !!! Gal cia Zalycio knyga 'Meiles vardu' ?

Sani, o bendrai paemus, tavo vyras nors siek tiek taikosi prie taves ar jam is karto
pyktis ima viduje kunkuliuoti, kai jis negauna ko nori ? (cia nebutinai imti seksa). Nes paprastai seksas tik dalis bendro gyvenimo. Jei jo charakteris sunkesnis, tai taikosi tas, kuris yra lankstesnis. Is tavo zinuciu manau jus abu esate pakankamai stiprus laikytis savose pozicijose ir tai sukelia abiems pykti ir nepasitenkinima.

Ar tavo vyras sportuoja ? Cia puiki iseitis sumazinti sekso poreiki..
+
Nemaitink jo saldziai ir astriai, nes tai stimuliuoja pojucius.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 22:46)
Nu kaip jau normalus vyras nesupras ir nesijaus mylimas, jei prisiglausit, pabučiuosit ir pasakysit, kad pavargusi seksui, bet mielai miegosite po jo pažastim/apsikabinus ar pan. smile.gif

ir taip istisai? biggrin.gif siaip Sani neatsake, koks pas juos sexo daznis, bet jei jau namie del to konfliktai kyla, tai, itariu, bus gerokai per retas. nu koks tau vyras supras toki nuolatini "pavargima" (ypac kai mato, kad nelabai yra cia nuo ko pavargt tuose namuose, o ir tikrai nera ko bent jau is atpasakojimo namu ukio).
nu apsuk situacija is antro kampo: tu eini i darba, vyras buna namie su 2 mazdaug mokyklinio amziaus vaikais. 9 kartus is 10-ties jis vakarais tave vakare pabuciuoja, apkabina, ir pasako kad yra pavarges seksui. nesijaustum nemylima po kazkiek laiko? blink.gif
Atsakyti
Visada teikite pirmenybę intymumui. Net jei ir esate pavargusi, paklausykite patarimo ir parodykite šiek tiek entuziazmo! Leiskite savo vyrui jaustis ypatingam, parodykite, kiek esate jam dėkinga (nors ir nesijaučiate tokia, bent tą akimirką pasistenkite. Jam tai labai patiks ir jis atsidėkos tuo pačiu!). Garantuojame, jog per daug negalvojus bei atsipalaidavus jūs pamiršite nuovargį ir tuo mėgausitės.
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt...yra-lovoje-n-18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 19 gruodžio 2013 - 08:08
Galiu dar kartą patvirtinti, kad vyrams (na gerai, man) seksas yra tolygu meilei. Tačiau kiek tos meilės reikia jau kiekvienas žmogus pats sprendžia.
Nėra viskas taip paprasta. Reikia kokybiško intymumo, sielų bendrumo, galima sakyti savotiško transo būsenos, kai tartum susilieji. Du žmonės poroje turi jausti vienas kitą. Vyras jausis laimingas tik tuomet, kai gyvens šalia jam patinkančios moters - laimingos, pasitikinčios, seksualios.
Sani, o negali taip būti, kad čia ne seksas esmė? Gal tikrai verta isiklausyti į vyro žodžius? Jis, manau, IŠ TIKRO nenori, kad visą jus užgožtų jūsų nesibaigianti buities rutina, jis nori, kad jūs išeitumėte į žmones (t.y. į darbą). O gal jūs labai pasikeitėte fiziškai, atsirado gerokai ansvorio? Ar nori dar vyras stengtis dėl jūsų? Tai vyrams yra pagrindinis gyvenimo variklis, noras patikti ir užkariauti, noras rūpintis ir globoti. Mylėkite save visų pirma, patikite sau. Tai užkrečiama smile.gif
Atsakyti
seminaras temos autorei
Atsakyti