Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 16:36)
Vat skaitau tokius postus ir galvoju,ar su zmonem cia susirasineju ar kompiuterinem programom?ar jus mano postus skaitet?kur jus visa tai atradot tuos mano nenorus?Sakiau noriu labai i darba ,nerandu su normaliu atlyginimu ir kad butu maziau nei 12val.Nuotoliniu budu butu is vis super dirbti,kur tie darbai????????
Apsipirkineju butent max k per svaite,vaikai eina i burelius,yra lavinami visapusiskai,kas dar?
Del vaiku planavimo,taip abu buvo planuoti,kaip dabar labai madinga sakyti smile.gif tada dar buvo labai gera pas mus finansine situacija,deja,pasikeite,ir kad cia parasiau,kad nera dabar pinigu atostogoms,tai nereiskia,kad tai kas diena kartoju ir del to nieko nedarau,paprasciausiai konstatavau sios dienos situacija.Ir ka man dabar tuos vaikus atgal i pilva susikist,kad neturiu matai atostogoms pinigu smile.gif
Ir visa kita,ka rasot as puikiai suprantu.
P.S. ZMONES NENAGRINEKIT PRASAU MANO SMEGENU VINGIU IR MANO DIENOTVARKES,JEI VYRAS SUKURS TEMA APIE MANE GALESIT RASYTI,KOKIA TUPA MOTERI GAVO,KURI NEMOKA TVARKYTIS IR AUGINTI VAIKU YRA TINGINE IR NENORI PRISIDETI PRIE SEIMOS BIUDZETO :)NESISTENKIT MANES SUPRASTI,SVARBU AS SAVE SUPRANTU,TA VARGA PALIKIT MANO VYRUI smile.gif
CIA PRASAU DALINKITES VYRU PSICHOLOGIJA,PASAULEZIURA.KOKIOJE VIETOJE JIEMS SEKSAS,KODEL TOS SVARBUS/AR NESVARBUS,KAIP SEKSAS SUKURIA VYRAMS PRIPAZINIMO IR MEILES JAUSMUS.

Gi praeitam poste rasiau, kad jei nori dirbt - tai klausk forumieciu, pasakyk koks miestas, ko ieskai. Jei pati tingi nunest kur CV ar galiausiai per birzos puslapi internetu skelbimus ziuret. Kas iesko - tas randa. As net uzsieny gyvenant radau, po metu, bet radau. O cia savoj salyje. Ne visi darbai po 12 val. Platink kosmetika, nereikia dirbt 12 val.
http://klaipeda.dien...55#.UrA03vTuKSp

Va sarasas, kokiu darbu truksta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 17:34)
VV, jei vyras reikalautu tvarkos, pedantizmo ir dar dazno sekso - jis man butu psich ligonis. bet autore prisipazino, kad vyrui gerai maziau tvarkos, jam tas pats a tvarka isvis, cia autore nori NUOLAT TVARKYTIS IR GYVENT DEL TVARKOS...taigi, man dabar tik jos ir gaila tame paciame kotekste...itariu ji nei su draugem nesusitinka nei soc gyvenima turi.o sportavo kada, o knyga kada skaite? nesigirsiu, bet kodel as viena, su dviem vaikais, namu ukis man ant peciu, su dviem darbais, ir soc gyvenima turiu, ir pasportuoju ir knygas, filmus...viska turiu... g.gif tai jau gal as nenormali?
man pacios jos gaila, supranti....taKRIM, TEMA, kaip sakaiu, butu ne apie seksa..o nerandu laiko soc gyvenimui.... ar ne tas pats butu? autore tiesiog neislystu is maisto gamybos.
autore raso: padarau pusrycius, suplaunu induS, laikas daryti pietus blink.gif  blink.gif (kada cia? 10val ryto? 11val ryto?), toliau - vel indu plovimas, toliau - namu ruosa, toliau...vakariene...
ar ji tikrai galvoja, kad VISOS MOTERYS TAIP GYVENA??????LIETUVOJE????

Jie perdaug skirtingi tam tikrose sferose ir tiek. Bet ne viena autorė turi taikytis. Jokiais būdais. Vyras negali tik reikalauti atsisėdęs, nes jinai irgi taip darys, sakys niekuo negaliu padėti, darbai laukia, o po darbų pavargau. Jie turi ieškoti kas juos jungia, o tą, kas juos skiria minimalizuoti. Abu prilekia patvarko, patvarko, padaro padaro ir ramu.
Kai pagalvoju, kokie mes su SB skirtingi buvome blink.gif Aš net negaliu dabar patikėti. O dabar, aš net nežinau kiek tų skirtumų berasčiau iš tiesų, kaip vos ne tik vienas žmogus palikom. Bet kiek link to dirbome, apsakyti sunku. Kiek kalbėta, analizuota, kiek derintasi. Bet užtat kaip dabar gera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 17:34)
VV, jei vyras reikalautu tvarkos, pedantizmo ir dar dazno sekso - jis man butu psich ligonis. bet autore prisipazino, kad vyrui gerai maziau tvarkos, jam tas pats a tvarka isvis, cia autore nori NUOLAT TVARKYTIS IR GYVENT DEL TVARKOS...taigi, man dabar tik jos ir gaila tame paciame kotekste...itariu ji nei su draugem nesusitinka nei soc gyvenima turi.o sportavo kada, o knyga kada skaite? nesigirsiu, bet kodel as viena, su dviem vaikais, namu ukis man ant peciu, su dviem darbais, ir soc gyvenima turiu, ir pasportuoju ir knygas, filmus...viska turiu... g.gif tai jau gal as nenormali?
man pacios jos gaila, supranti....taKRIM, TEMA, kaip sakaiu, butu ne apie seksa..o nerandu laiko soc gyvenimui.... ar ne tas pats butu? autore tiesiog neislystu is maisto gamybos.
autore raso: padarau pusrycius, suplaunu induS, laikas daryti pietus blink.gif  blink.gif (kada cia? 10val ryto? 11val ryto?), toliau - vel indu plovimas, toliau - namu ruosa, toliau...vakariene...
ar ji tikrai galvoja, kad VISOS MOTERYS TAIP GYVENA??????LIETUVOJE????

Prajuokinai, Given,ar cia,kad surasiau tuos pagrindinius darbus supratai,kad tik tai ir darau ir butinai is kart viena po kito smile.gif Nu taip po pusryciu,neuzilgo jau darau pietus,kad vaikas is mokyklos grizes jau rastu,nes grista isalkes,nors ten ir pavalgo ,bet tai ne tik ta veikla gyva esu ir tai man neuzima visos dienos,bet is visko ir susideda ta diena,is vis bereikalo taip sureiksminot mano dienotvarke tennorejau pasakyt,kad nesedziu ranku sudejus ir visgi pavargstu,ne stoks klausimas buvo nuo ko cia pavargstu...
Kasdien pasportuoju,kazka paskaitau daznai is vis megstu skaityt,piesiam su vaikais,lipdom ar dar ka veikiam,einam pasivaiscioti,nueinu pas drauges arba su vaikais arba viena ,dazniau susiskambinam,nes vaikai skirtingu amziu ir kartais suderinti sunku, mano vyresni pietu nebemiega,kitu miega ir pan ar eina i darzelius,ziema anksti temsta ir t.t.
Tik nereikia manes gailetis smile.gif Gyvenu normalu gyvenima,taip turim sunkumu finansiniu ,tai aisku kelia itampa bendravime ir t.t. Bet tai laikina,ieskau budu tai isspresti,gyvenime ne to buna smile.gif Taip esu pavargusi nuo visu problemu,bet tai ir normalu,vaikai auga daug kas keiciasi,mes brestam isijauciam i kitus vaidnenis,ne tik kaip poros ,bet ir kaip mamos ir tecio,labiau pazystam vienas kita vis is kitos puses. Didziausia problema ir buvo paprasciausias nesusisnekejinas ir neisiklausymas vienas i kita ir dar sunku butent tai,kad nera artimuju salia,kas paremtu su kuo galima butu nuosirdziai pasneket ar,kad ir tuos vaikus kartais pasaugotu :)is tikuju sunku siais laikais auginti vaikus,kai paliekama seima viena,nezinau kaip kiti cia,bet pas dauguma draugiu panasei,kaip toj dainojj senele musu jauna su dzinsais vis tekina....:)nebenori seneliai dabar anuku priziureti,savo gyvenimusgyvena...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 14:20)
Autore i ligonines nesigula smile.gif o rasiau jau kai vaziavau gimdyt paziurejo artimieji,sakiau ekstra atveju aisku ir kaimyno prasytum,bet ne del to,kad paatostaogaut smile.gif Pas mane du vaikai ne vienas ir judrus ir tokio amziaus,kai priziuret reikia,kazka moka sau pasidaryt,bet dar daugiau sugebako ir nelabai galima, todel ko prasyt svetimu?viena drauge nescia su mazu vaikai, kitos 2 su mazais vaikais gyvenamo ploto tik patiems,kiti maziau artimi,kad vaikus palikciau,o visi artimiausi uzsienyje.
Nu va gal kas is cia apsiimtumet?kad taip labai siulotes?
Jus kaip koks robotukas rasot,va manau,del tokiu moteru ir vyrauja tokia nuomone,nu nuo ko cia budama namie su vaikais pavargsti,tipo kas netinka,tai bek dar i darba,tipo labiau pailsesi,geriau jausies smile.gif Darbus kelis isvardinot,o kaip vaiku prieziura,pamirsot,ar nereikia,tik valgyt padarai,pasitvarkai ir viskas,daugiau jau nieko nebereikia? smile.gif ir nuo viso to neturi teises pavargti? Nuo visu darbu pavargsti, nu ziurek TV visa diena vis tiek pavargsi'vakare ir uzmigsi,gal as tokia visai neistverminga,bet taip pavargstu,nedarau is to tragedijos,toks gyvenimas,tokie mano pasirinkimai.bet kam sakyt,kad cia nera nuo ko pavarkt?
Ar gyvenat taip,kad per diena nepavargstat?

Sani, kuo tau konkreciai vyras neitinka, gali ivardint?

Siaip patirtis mano, jei jau taip putoji - su 1 vaiku namie buvau 3 m, su 2 - net 4. Jauciausi panasiai kaip tu. Nuo tokios savijautos abiem atvejais isgelbejo darbas.
Taip, namai mano nebespindi kaip tada, brt ir bomzynu nepavirto. Maistas naminis- tik vakarais ir savaitgaliais. Rytais - sumustinis, sausi pus ryciai. Pietus- darbe valgykloj ar is pardes kazka pasisildyt nusiperkam. Vaikai m-kloj valgo pietus.
Dabar su nostalgija prisimenu ta laika, kai buvau namie. Palyginus su darbu, tikrai nepavargdavau. Nors tada atrode kitaip, nes rutina, o ne nuovargis uzpjoves buvo.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 16:34)
O kodėl kartais pirkti šūdą, jei šiaip jau šeimoje tai nepriimta? O kodėl to neapvertus kitaip? Sakote vyras vargšas? O kodėl ne jo moteris su vaikais, kuriems tuoj tuoj hotdogai bus nupirkti, kad "vargšas tėvelis" dažniau pasitenkintų? O gal tas tėvelis vietoje per dažno mąstymo galiuku, norėtų imtis papildomo darbo, nupirkti indaplovę, plaunantį siurblį, kelionę visiems kur nors net ir žiemą? Kaip jums tai, ką? g.gif

Manai jis mazai dirba? Nu kokiam darbe siais laikais lt reikia dirbt, kad islaikytum suaugusi sveika zmogu, 2 vaikus, augintinius, nama ir to pakaktu. Manau ir taip neblogai uzkala, kad gali visa ta uki 1 pats patempt.

Atsakant i temos klausima - sexas vyrams tikrai yra pirmam 3-jetuke. Kurioj tiksliai vietoj - individualu. Bet ssalia sexo vyrams dar reikia ir meiles, demesio, pripazinimo, pagyrimo, suvokimo, kad tai moteriai esi brangiausias, vienintelis ir nepakartojamas. Manau ir moteriai reikia to paties.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 18, 18:15)
Sani, kuo tau konkreciai vyras neitinka, gali ivardint?

Siaip patirtis mano, jei jau taip putoji - su 1 vaiku namie buvau 3 m, su 2 - net 4. Jauciausi panasiai kaip tu. Nuo tokios savijautos abiem atvejais isgelbejo darbas.
Taip, namai mano nebespindi kaip tada, brt ir bomzynu nepavirto. Maistas naminis- tik vakarais ir savaitgaliais. Rytais - sumustinis, sausi pus ryciai. Pietus- darbe valgykloj ar is pardes kazka pasisildyt nusiperkam. Vaikai m-kloj valgo pietus.
Dabar su nostalgija prisimenu ta laika, kai buvau namie. Palyginus su darbu, tikrai nepavargdavau. Nors tada atrode kitaip, nes rutina, o ne nuovargis uzpjoves buvo.
Manai jis mazai dirba? Nu kokiam darbe siais laikais lt reikia dirbt, kad islaikytum suaugusi sveika zmogu, 2 vaikus, augintinius, nama ir to pakaktu. Manau ir taip neblogai uzkala, kad gali visa ta uki 1 pats patempt.

Atsakant i temos klausima - sexas vyrams tikrai yra pirmam 3-jetuke. Kurioj tiksliai vietoj - individualu. Bet ssalia sexo vyrams dar reikia ir meiles, demesio, pripazinimo, pagyrimo, suvokimo, kad tai moteriai esi brangiausias, vienintelis ir nepakartojamas. Manau ir moteriai reikia to paties.

Tai,kad jau rasiau,kad nesuprato manes,nerode pakankamai svelnumo,pagarbos. Ir tai,kad nesprende problemu,nesiaisikino,o paprasciausiai dingdavo is namu karts nuo karto su draugais,ir kaltino mane,kad per mazai mylimes.Man norejosi ir atrodo visa tai isaiskinau,kad abu turim kazka keisti,deti pastangas,kad gautumem ko norim smile.gif Dabar jau snekames daug ir tai dziugina.
Neuzpjove manes rutina, esu juk dirbusi pries tai zinau,ka reiskia eiti i darba,va ten rutina tai uzpjauna,nu aisku ne visuose smile.gif Todel ir pamastau vis apie uzsieni,nu nieko nerandu apart platinimo,prekybos,kasininkiu ir pan darbu uz minimuma ar siek tiek daugiau su ilgom darbo valandom. O man visgi norisi ir su vaikais pabuti,matyti,kaip jie auga smile.gif
Taip vyras neblogai uzdirba,bet toki darba gali dirbti,nes as nedirbu,jei as dirbciau ir jam reiktu kazka keisti,kad nors kiek vaikai butu su tevais,o ne vien svetimais zmonems....Taigi, per abu jauciu gautusi vel tas pats ,o as dar labiau pavargus?Tai be normalaus atlyginimo ir nesiruosiu begt is namu,kad bele pabekt. Man tikrai smagu su vaikais,kazkaip zmonems sunku patiket,turim savo veiklos,savo dienotvarke,planuojam ka norim daryt,tai daug smagiau,nei kas dien begti atidirbineti kazkam :)Va ir sunus isejo i pirma klase,jam apsiprasti reikejo,ir man nauja viskas,o ir pamokos ilgai netrunka per pietus jau namuose.Nu vienu zodziu ne buity problema,o santykiuose su vyru,nuovargis buna visur,jau kai turi vaiku jie vis tiek rupes visada ir rupintis reikia ir suziureti,kol maziukai smile.gif

Tai taip,bet kodel jie ta meile pripazinima per seksa tik suvokia?
Papildyta:
QUOTE(Sowthistle @ 2013 12 18, 17:41)
Gi praeitam poste rasiau, kad jei nori dirbt - tai klausk forumieciu, pasakyk koks miestas, ko ieskai. Jei pati tingi nunest kur CV ar galiausiai per birzos puslapi internetu skelbimus ziuret. Kas iesko - tas randa. As net uzsieny gyvenant radau, po metu, bet radau. O cia savoj salyje. Ne visi darbai po 12 val. Platink kosmetika, nereikia dirbt 12 val.
http://klaipeda.dien...55#.UrA03vTuKSp

Va sarasas, kokiu darbu truksta.

Esu prisiregistravusi DB,ziuriu skelbimus,klausineju pazystamus,zinau kaip darbo ieskotis smile.gif Tik va nelabai kas yra.
Platinimo ir pan darbu nenoriu ten nei pastovausatlyginimo,nei pats darbo pobudios nepatinka.Kad samdyt aukles ar moket uz darzeli reikia fiksuoto atlyginimo ir gero smile.gif
Nu greit ir mazasis i mokykla eis rimtai galvoju persikvalifikuoti(visgi toks ilgas tuscias tarpas ant CV nieko nezavi,nebent platinimo kompanijas) arba gal net isvykti i uzsieni,kur bus man daugiau sansu rasti darba,nes anglu kl moku laisvai.ir turim ten daug giminaiciu smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 17:48)
Jie perdaug skirtingi tam tikrose sferose ir tiek. Bet ne viena autorė turi taikytis. Jokiais būdais. Vyras negali tik reikalauti atsisėdęs, nes jinai irgi taip darys, sakys niekuo negaliu padėti, darbai laukia, o po darbų pavargau. Jie turi ieškoti kas juos jungia, o tą, kas juos skiria minimalizuoti. Abu prilekia patvarko, patvarko, padaro padaro ir ramu.
Kai pagalvoju, kokie mes su SB skirtingi buvome blink.gif Aš net negaliu dabar patikėti. O dabar, aš net nežinau kiek tų skirtumų berasčiau iš tiesų, kaip vos ne tik vienas žmogus palikom. Bet kiek link to dirbome, apsakyti sunku. Kiek kalbėta, analizuota, kiek derintasi. Bet užtat kaip dabar gera tongue.gif

Butent to ir noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 16:52)
Esmė: kaip visa tai subalansuoti, to ir klausia Sani. Normalių atsakymų nebuvo, tik mesk, nutrenk, palik, nedaryk, o tik tik vyrą paseksink g.gif

gal pacituok, kur kas liepė VISKĄ mesti blink.gif sakė žiūrėt paprasčiau, atsipalaiduot, KARTAIS nusispjaut, o ne viską mesti blink.gif gyvenime reikalingas balansas, bet tai nėra tai, kad viską viską suspėji ir viską viską padarai tobulai, taip nebūna. tam ir yra toks dalykas kaip prioritetai. jeigu autorė nori tvarkytis iki nukritimo ir po picos vaidenasi vaikų slaugymas, tai jos prioritetas yra vaikai ir namai. jeigu ji tik maustytųsi ant vyro koto, o vaikai alkani murzini rėktų ir pro langus dienos šviesos nebesimatytų, tai jos prioritetas būtų diedo pimpalas.

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 17:49)
Nu del mano apsisukimu tikrai galit buti ramios smile.gif tikrai ilgai nesiknisu.Paprasti tie mano reikalavaimai tvarkai:nurinkt zailsus su vaikais nuo grindu, issisiurbt,paskui ir vel tas pats smile.gif Bet ,kad visai dulkese nesivoliotu.Maista gaminu greit ir stengiuosi sveikesni.Man patinka Jamis Oliveris va ,mano gaminimo stilius smile.gif Bet tai nereiskia,jei greit kazka padarau,kad vakare nepavargstu.I miesta susiruosiam per pusvalandi,jei reikia ir greiciau,bet visa tai ,nuvaziavimas,apsipirkinejimas ,ir t.t. Nu isvargina mane smile.gif Jus nepavargstat per diena?

kiek vaikams metų? išmokyk susirinkti žaislus, dulkes nuvalyt, indus bent nusinešt iki kriauklės, drabužius iki skalbenkės ir kt lengvus darbus. ar pati viską darai?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 20:29)

ne tik, bet didele dalim per seksą.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 20:46)
Nu greit ir mazasis i mokykla eis

nu tai laba diena , maniau abu darželiniai, vienas pampersuose, o čia visai jau dičkiai. IR JŪS NESPĖJAT nieko nedirbdama net? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 18:46)
Tai,kad jau rasiau,kad nesuprato manes,nerode pakankamai svelnumo,pagarbos. Ir tai,kad nesprende problemu,nesiaisikino,o paprasciausiai dingdavo is namu karts nuo karto su draugais,ir kaltino mane,kad per mazai mylimes.Man norejosi ir atrodo visa tai isaiskinau,kad abu turim kazka keisti,deti pastangas,kad gautumem ko norim smile.gif Dabar jau snekames daug ir tai dziugina.
Neuzpjove manes rutina, esu juk dirbusi pries tai zinau,ka reiskia eiti i darba,va ten rutina tai uzpjauna,nu aisku ne visuose smile.gif Todel ir pamastau vis apie uzsieni,nu nieko nerandu apart platinimo,prekybos,kasininkiu ir pan darbu uz minimuma ar siek tiek daugiau su ilgom darbo valandom. O man visgi norisi ir su vaikais pabuti,matyti,kaip jie auga smile.gif
Taip vyras neblogai uzdirba,bet toki darba gali dirbti,nes as nedirbu,jei as dirbciau ir jam reiktu kazka keisti,kad nors kiek vaikai butu su tevais,o ne vien svetimais zmonems....Taigi, per abu jauciu gautusi vel tas pats ,o as dar labiau pavargus?Tai be normalaus atlyginimo ir nesiruosiu begt is namu,kad bele pabekt. Man tikrai smagu su vaikais,kazkaip zmonems sunku patiket,turim savo veiklos,savo dienotvarke,planuojam ka norim daryt,tai daug smagiau,nei kas dien begti atidirbineti kazkam :)Va ir sunus isejo i pirma klase,jam apsiprasti reikejo,ir man nauja viskas,o ir pamokos ilgai netrunka per pietus jau namuose.Nu vienu zodziu ne buity problema,o santykiuose su vyru,nuovargis buna visur,jau kai turi vaiku jie vis tiek  rupes visada ir rupintis reikia ir suziureti,kol maziukai smile.gif

Papildyta:

Esu prisiregistravusi DB,ziuriu skelbimus,klausineju pazystamus,zinau kaip darbo ieskotis smile.gif Tik va nelabai kas yra.
Platinimo ir pan darbu nenoriu ten nei pastovausatlyginimo,nei pats darbo pobudios nepatinka.Kad samdyt aukles ar moket uz darzeli reikia fiksuoto atlyginimo  ir gero smile.gif
Nu greit ir mazasis i mokykla eis rimtai galvoju persikvalifikuoti(visgi toks ilgas tuscias tarpas ant CV nieko nezavi,nebent platinimo kompanijas) arba gal net isvykti i uzsieni,kur bus man daugiau sansu rasti darba,nes anglu kl moku laisvai.ir turim ten daug giminaiciu smile.gif.
Papildyta:

Na vaziavimas i uzsieni gali but ir geras ir blogas sprendimas, svarbu, kad tu ir vyras sutiktu siuo atveju, o vaikai - jie visur ras draugu ir plius naujas kalbas ismoks- kas atveria jiems geras galimybes ateityje. Bet zinot, gali but kad ir uzsienyje bus stresas, juk tai irgi gali but nestabilu. Gerai, kai yra giminaiciai,tai daug padeda, ypac moraliskai ir kai turi su kuo bendraut gimtaja kalba smile.gif
Saket mokat gerai angliskai, o gal koki vaika galetumet papildomai mokyt, iki tol, kol apsispresit vaziuot kazkur ar ne?
Atsakyti
O Viešpatie, vaikai jau paauginti, o j persidirbus vis doh.gif Matau, kad tokia pat persidirbus bus, ir kai i pensiją išeit reiks...čia jau toks gyvenimo būdas- persidirbti ir vakare sekso nenorėti...maniau, kad vienas vaikas mažulytis, o čia- į mokyklą tuoj lotuliukas.gif
Nevaidinkit čia motinos- didvyrės, visos tuos vaikus auginom ir visos per tą perėjom, kiek nori- tiek ir dirbi namuos, nei daugiau, nei mažiau, laiks subinę pakrutint ir į darbą šiaušt, kad be pensijos neliktum..darbštuolė mat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 19:46)
Taip vyras neblogai uzdirba,bet toki darba gali dirbti,nes as nedirbu,jei as dirbciau ir jam reiktu kazka keisti,kad nors kiek vaikai butu su tevais,o ne vien svetimais zmonems....Taigi, per abu jauciu gautusi vel tas pats ,o as dar labiau pavargus?Tai be normalaus atlyginimo ir nesiruosiu begt is namu,kad bele pabekt. Man tikrai smagu su vaikais,kazkaip zmonems sunku patiket,turim savo veiklos,savo dienotvarke,planuojam ka norim daryt,tai daug smagiau,nei kas dien begti atidirbineti kazkam :)Va ir sunus isejo i pirma klase,jam apsiprasti reikejo,ir man nauja viskas,o ir pamokos ilgai netrunka per pietus jau namuose.Nu vienu zodziu ne buity problema,o santykiuose su vyru,nuovargis buna visur,jau kai turi vaiku jie vis tiek  rupes visada ir rupintis reikia ir suziureti,kol maziukai smile.gif

Papildyta:

Platinimo ir pan darbu nenoriu ten nei pastovausatlyginimo,nei pats darbo pobudios nepatinka.Kad samdyt aukles ar moket uz darzeli reikia fiksuoto atlyginimo  ir gero smile.gif
Papildyta:

Stok mokytis kokios naudingos profesijos. Siaip pagal vaiku amziu, tau uz metu aukles nebereiks. O ir dabar - mazaji i darza, didiji i prailginta grupe m-kloj. O pati bent pusdieniui mokytis. Gal darbo birza kokius mokymus organizuoja. Jei esi ilgai uzsiregistravus - gausi juos nemokamai arba lb nebrangiai. Pvz. Manikiurininku, kirpeju, dar kokie nors, pagalvok kokia veikla generuotu bent vidutine alga ir mokykis. Pradziai gal reiks pasispaust finansiskai, bet paskui atsipirks.
Kad ir kaip tau smagu butu su vaikais, zinok nesveika suaugusiam zmogui vien tai. Mastymas ribotas pasidaro, tam paciam vyrui neidomi tampi.

O vyrai tiesiog yra tokie, kad jie meile suvokia per seksa. Tai ju meiles kalba. Tokia prigimtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 18 gruodžio 2013 - 20:14
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 18, 19:50)

Papildyta:

nu tai laba diena , maniau abu darželiniai, vienas pampersuose, o čia visai jau dičkiai. IR JŪS NESPĖJAT nieko nedirbdama net?  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aha, krenta vakare nesiprausus, kaip lapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau ir ka pasakyt. As nuo 4 metu viena pati budavau su sese, dviese varydavom i kiema. Tevai pamainom dirbdavo, viena diena vienas ziuri, kita kitas, bet esme, kad valgyt padarydavo, paziuredavo ar viskas ok, o zaist nezaisdavo, pacios veiklos prisigalvodavom, nei chuliganem, nei kokiom vagilkom neuzaugom. Vaikams irgi reikie erdves kartais. Aisku jums toks modelis nesuvokiamas, nes net draugei negalit palikt vaiko, nes svetimas zmogus...
Zinau tokiu mamyciu, kur baisiausiai islepino vaikus ir nieko is tu vaiku gero nesigavo. Visur turi but balansas. Kai mama prarado darba, tai labai liudejo ir panasiai elges kaip autore - nera pinigu, nera darbu, nusibodo buitis ir pan. Reikia keist kazka arba paciai keistis.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 18, 20:11)
Stok mokytis kokios naudingos profesijos. Siaip pagal vaiku amziu, tau uz metu aukles nebereiks. O ir dabar - mazaji i darza, didiji i prailginta grupe m-kloj. O pati bent pusdieniui mokytis. Gal darbo birza kokius mokymus organizuoja. Jei esi ilgai uzsiregistravus - gausi juos nemokamai arba lb nebrangiai. Pvz. Manikiurininku, kirpeju, dar kokie nors, pagalvok kokia veikla generuotu bent vidutine alga ir mokykis. Pradziai gal reiks pasispaust finansiskai, bet paskui atsipirks.
Kad ir kaip tau smagu butu su vaikais, zinok nesveika suaugusiam zmogui vien tai. Mastymas ribotas pasidaro, tam paciam vyrui neidomi tampi.

O vyrai tiesiog yra tokie, kad jie meile suvokia per seksa. Tai ju meiles kalba. Tokia prigimtis

Siaip tai taip ir galvoju,tik stoti jau siemet negaliu DB paaiskino,kad man niekas nepriklauso,turiu aukstosios diploma,zemesni kursai nebepriklauso,ai ten dar kt niuansai vienu zodziu tik pasiejuoke sake,nieko tau pasiulyt nenturim ir matomai neturesim smile.gif
Taigi,dar reikia issirninkti ka,nes atrodo,kad Lietuvoj,ka bestudijuotum,jau tokiu specialistu per daug smile.gif
O prailgintos grurpes siaip irgi kainuoja ,darzeli irgi nenueisi kada sugalvojes,taigi viska reikia is anksto suderint smile.gif O finansiskai mes ir dabar labai pasispaude,bet tikiuosi pamazu susideliosim viska.
Del to buvimo namie tikrai nesutikciau,kad tai kazkaip neigiamai veikia,del idomumo ir veiklos,tai jos turiu daugiau idomesnes,nei,kai ejau idarba,nes kai dirbi kas?darbai -namai kelios laisvos dienos smile.gif O dabar vis tiek dar mazi vaikai,labai reikia derint. laika,nes dar per mazi but vieni ir po mokyklos. O i darba noriu del pinigu,norisi greiciau grist i normalu gyvenimo lygi :)todel galvoju gal eitu atrast darbair tada kazkaip neakivaizdziai mokintis,nes vel n m studijuot ir paskui vel nerast,nesamone.Jau kelios drauges antrus ,trecius diplomus gauna ir be darbo,kas isvazineja ir dirba kur tu diplomu nereikia.Taigi,daug tu minciu galvoj.Ir maziausiai tos,kad vyrui neidomi buciau,oi to idomumo pas mane pilna,daug kuom domiuosi,nors vyrui pati sakot nelabai to reikia meiles meiles ir pasimylejimu smile.gif
Atsakyti