QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 17:11)
Taip ir yra,bet va vis prisigalvojam,ypac moterys,man net keista labai ir neitikima,bet atrodo,kad vyrams is vis paprastesnis gyvenimas atrodo,svarbu butu pakankamai gero,kokybisko sekso ir kaip, ir gerai
Man daugiausia cia is sios temos padejo vyru paaiskinimas kam,del ko,kiek jiems to sekso reikia,tai susivede su tuo ka pats vyras snekejo ir pasidare viskas daug aiskiau,nes buna gyvenime tarsi kazka suvoki,bet taip ne iki galo Nes viskas prasideda nuo minties,kai supranti kita tada jau gali ir derintis.
Kas tas UMD?
Kas cia blogo sakai,o jei moteris pastos?o noro su ja gyventi nera,kam pasekmes moteriai daugiau ar vyrui?tai cia tik viena maza dalele,maciau FB klaidzioja straipsnis(nepamenu tikslaus pavadinimo):Jei vyrai zinotu, kas yra vienos nakties seksas,jiems dingtu erekcija
O del meiles,tai va,o jei isimyli nu ne toki jau idealu sau varianta,kaip tada?raut ta meile is sirdies?
Man daugiausia cia is sios temos padejo vyru paaiskinimas kam,del ko,kiek jiems to sekso reikia,tai susivede su tuo ka pats vyras snekejo ir pasidare viskas daug aiskiau,nes buna gyvenime tarsi kazka suvoki,bet taip ne iki galo Nes viskas prasideda nuo minties,kai supranti kita tada jau gali ir derintis.
Kas tas UMD?
Kas cia blogo sakai,o jei moteris pastos?o noro su ja gyventi nera,kam pasekmes moteriai daugiau ar vyrui?tai cia tik viena maza dalele,maciau FB klaidzioja straipsnis(nepamenu tikslaus pavadinimo):Jei vyrai zinotu, kas yra vienos nakties seksas,jiems dingtu erekcija
O del meiles,tai va,o jei isimyli nu ne toki jau idealu sau varianta,kaip tada?raut ta meile is sirdies?
Na tikrai taip, vyrui tik pasipist gerai ir jis jau apsipatenkines bus Man tikrai nesuvokiama, ar istikro zmones tokie visai nemastantys, ar tik apsimeta tokias? Vyrui reikia ne tik sekso, kad butu laimingas, jei is SB gauciau tik pasikrust, tai kam man ji? Norisi juk ir bendravimo, bendro laisvalaikio, jausmu, isgyvenimu, galu gale abipuse pagalba...
OMG, moterie, kuris dabar amzius, kad butu problema su kontracepsija?
Jo jo, dar koki Delfi reikia pasiskaityt, tai gal dar kazko tokio egzotisko atrasi Na ne jau tikrai suauges zmogus gali patiket tokia nesamone, kad jei vyras zinot, kad seksas vienkartinis, jam nebutu erekcijos Cia jau rimtai, nei juoktis, nei verkt, tokiam vyrui su psichika vadinasi ne viskas tvarkoj.
Del meiles... Jei tas netobulumas nesudaro dideliu problemu, bei ateityje tai neitakos santykiu, tai kam plest, o jei matai, kad negalesi pakest kazkokiu budo bruozu, ar elgesio, ar dar ko, tai kam dviem, o jei vaikai gims ir daugiau zmoniu gyvenimus gadint? Kitas dalykas, na kaip tada isimylet ta zmogu, kuris netenkina taves? Nera normalaus bendravimo, nera jokio bendro laisvalaikio, pomegiu, seksualiai neatitinka ir t.t.?