Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 17:11)
Taip ir yra,bet va vis prisigalvojam,ypac moterys,man net keista labai ir neitikima,bet atrodo,kad vyrams is vis paprastesnis gyvenimas atrodo,svarbu butu pakankamai gero,kokybisko sekso ir kaip, ir gerai smile.gif
Man daugiausia cia is sios temos padejo vyru paaiskinimas kam,del ko,kiek jiems to sekso reikia,tai susivede su tuo ka pats vyras snekejo ir pasidare viskas daug aiskiau,nes buna gyvenime tarsi kazka suvoki,bet taip ne iki galo smile.gif Nes viskas prasideda nuo minties,kai supranti kita tada jau gali ir derintis. smile.gif
Kas tas UMD?
Kas cia blogo sakai,o jei moteris pastos?o noro su ja gyventi nera,kam pasekmes moteriai daugiau ar vyrui?tai cia tik viena maza dalele,maciau FB klaidzioja straipsnis(nepamenu tikslaus pavadinimo):Jei vyrai zinotu, kas yra vienos nakties seksas,jiems dingtu erekcija smile.gif
O del meiles,tai va,o jei isimyli nu ne toki jau idealu sau varianta,kaip tada?raut ta meile is sirdies?

Na tikrai taip, vyrui tik pasipist gerai ir jis jau apsipatenkines bus lotuliukas.gif Man tikrai nesuvokiama, ar istikro zmones tokie visai nemastantys, ar tik apsimeta tokias? Vyrui reikia ne tik sekso, kad butu laimingas, jei is SB gauciau tik pasikrust, tai kam man ji? Norisi juk ir bendravimo, bendro laisvalaikio, jausmu, isgyvenimu, galu gale abipuse pagalba...
OMG, moterie, kuris dabar amzius, kad butu problema su kontracepsija? doh.gif
Jo jo, dar koki Delfi reikia pasiskaityt, tai gal dar kazko tokio egzotisko atrasi lotuliukas.gif Na ne jau tikrai suauges zmogus gali patiket tokia nesamone, kad jei vyras zinot, kad seksas vienkartinis, jam nebutu erekcijos doh.gif lotuliukas.gif Cia jau rimtai, nei juoktis, nei verkt, tokiam vyrui su psichika vadinasi ne viskas tvarkoj.
Del meiles... Jei tas netobulumas nesudaro dideliu problemu, bei ateityje tai neitakos santykiu, tai kam plest, o jei matai, kad negalesi pakest kazkokiu budo bruozu, ar elgesio, ar dar ko, tai kam dviem, o jei vaikai gims ir daugiau zmoniu gyvenimus gadint? Kitas dalykas, na kaip tada isimylet ta zmogu, kuris netenkina taves? Nera normalaus bendravimo, nera jokio bendro laisvalaikio, pomegiu, seksualiai neatitinka ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 18, 15:01)
Mano manymu, skyrybos vyksta dėl to, kad žmones nemoka pasirinkti kriterijų, pagal kuriuos vertina sutiktą žmogų. Jau rašiau apie tai. Svajoja apie tą ir aną, o paskui gaunasi, kad tas ir anas jiems per gerklę išlenda. Arba bėda visai kur kitur, pražiūrėta, nes kitur akis ganė.

Dėl paryškintų - pergalvokit iš naujo, AR TIKRAI? Kas atsitiks, jeigu vaikas vieną dieną namie pavaikščios dėmėtu megztiniu? kas atsitikt, jeigu pavalgysit vakarienę iš pusfabrikačių/užsakytą/kavinėj? ir t.t. ir pan. kas jums atrodo labai reikalinga ir neišvengiama, kitos gal žiūri paprasčiau? ar kartais nusispjauti į tai tikrai yra didesnė nuodėmė negu būti reguliariai nepatenkintai savo santykiais su vyru? nu pagalvokit  g.gif  g.gif  ir nepulkit kaltinti vyro dėl darbų, kuriuos DAROTE JŪS PATI IR JŪS PATI LAIKOTE JUOS NEIŠVENGIAMAI REIKALINGAIS.
pačios išsiauklėja sūnus sau ant galvos, pačios paskui nuo tokių pačių kenčia.
o tau reik mokslinių tyrimų pvz tam, kad cholerikas per gyvenimą nevirs į flegmatiką, ar atvirkščiai?
galiausiai, net jeigu libido ir kinta, tai kur logika susieti savo gyvenimą su tuo, su kuriuo seksualinis gyvenimas jau nuo pat pradžių kvepia nesklandumais, tikintis, kad ateity viskas pasikeis ir tobulai vienas kitą atitiksit?  g.gif  g.gif

O as galvoju,kad arba zmones susituokia be meiles,vien is proto sugalvotu kriteriju,arba ta meile kazkur pameta pakeliui smile.gif
Tai ir vaiskto kartais su demetu rubu ir pusfabrikaciu kartais pavalgom,bet va esminis zodis cia KARTAIS smile.gif Esmes,kasdienybes tai neikeicia,vienu skalbimu per menesi maziau ar daugiau nelabai didelis skirtumas,o pusfabrikacius irgi reikia sildyti i indus ideti ir t.t. Kavines be to,kad nesveika,dar ir brangu,tada vyrui tektu dar daugiau dirbti arba reiktu kazko atsisakyti. Ir visgi mano prioritetas yra vaikai ir ju sveikata smile.gif galima sutaupyti laika uzsakant picas,bet jis iseis sedint paskui poliklinikose ir naktim slaugant vaikus.
O kada ir kur as kaltinau vyra? Vaiku sveikata ir gerove ir jam rupi smile.gif
Man atrodo visuomene ir moterys daugiausia kencia nuo sukurto steriotipo,kad namuose auginanti savo vaikus moetris yra nieko neveikianti prasmingo ir degraduojanti, uzsidepresavusi butybe,kuriai tiesiog butina iseiti i darba,palikus vaikus svetimiems zmonems ir nuo to ji tarsi turetu is kart prazysti. Ir tokias erezijas daugiausia ir skleidzia ir peerduoda savo sunums moterys,kurios,is tiesu, pacios tingejo auginti vaiksu ir i tai per daug demesio nekreipe,o vaikai augo mociuciu,kaimynu,aukliu,darzeliu ir t.t. pagalba.Is vis sioje sekso kulturoje vaikai tampa kaip problema nuo pat pradziu,reikia kontraceptiku,kad nuo ju apsisaugot,jau kai gimsta trukdo moterims tobuleti,jie nepatogus tevams pletot ju santykius,sukelia nepatogumu kitiems kavinese,parduotuvese ir t.t. Is vis jauciu greitu laiku nunyks musu salis su tokiu poziuriu i vaikus...
Jei meile yra tuos libidus savo galima susiderinti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 18, 16:14)
Bet matyt pas tave su teksto suvokimu visai nekazka  doh.gif Prie ko cia vaiku auginimas TIK ant hotdogu? Kalba eina, kad nieko nenutiks, kad kartais, tarkim karta i sav vaikai gaus pusfabrikaciu, o ne visa gyvenima jais maitinsis.
Ligos prasideda nuo nesveiku mamu, kurios ta savo vaika gatavos vos ne atgal i gimda susikist, kad tik ne duok dieve kas jam nenutiktu. Tai ir serga tokie vaikai, nes visiskai neatsparus.

O kodėl kartais pirkti šūdą, jei šiaip jau šeimoje tai nepriimta? O kodėl to neapvertus kitaip? Sakote vyras vargšas? O kodėl ne jo moteris su vaikais, kuriems tuoj tuoj hotdogai bus nupirkti, kad "vargšas tėvelis" dažniau pasitenkintų? O gal tas tėvelis vietoje per dažno mąstymo galiuku, norėtų imtis papildomo darbo, nupirkti indaplovę, plaunantį siurblį, kelionę visiems kur nors net ir žiemą? Kaip jums tai, ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 15:15)
Nu,kad man reikia atostogu as ir pati zinau,jei butu pinigu,pati viena vaziuociau,vyrui vaikus palikus,senai apie tai svajoju,bet va nera tu pinigeliu kol kas tam smile.gif
Galima organizuoti akcija:
Kas apsiima ziuret musu vaikus?
Arba kas nuperka mums ar bent man vienai poilsine kelione ? smile.gif
O va jei rasai is patirties,tai taip ir rasyk bvau padejo kaip padejo smile.gif
O as visgi sunkiai atsipalaiduociau su vyru,jei vaikai pas svetimus zmones butu,o sakiau artimieji visi uzsieny,va ir as dazniau pradedu mastyti gal ir mums ten keltis? Taip juokingai daug kas dejuoja,kad pasiilgsta artimuju gyvendami uzsieny,o pas mus atvirksciai smile.gif
Todel sakiau,kad ramiai palikciau tik vyrui smile.gif Tai va planas yra,lauksiu kol materializuosis smile.gif

O keptų karvelių tiesiai į burną nereikia? Ar tu manai, kad esi vienintelė ir nepakartojama auginanti vaikus, prižiūrėdama juos namuose, nuosavame name ir kurios vyras dirba?
Pilna moterų, kurios yra mamos. Bet kurios turi pakankamai smegenų vingių, kad darbus namie paskirstytų protingai ir vaikų priežiūra yra ir tėvelių sąraše, ir namų tvarkymas.

Jeigu lauki kol planas pats realizuosis - lauk, ant lėkštutės niekas tau nieko neatneš.
O va bilietą į vieną pusę galiu nupirkti, staltiese keliu kas ir vėliava į rankas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 16:15)
VV,
sutinku su mylimuke placiaja prasme - rasiau pavyzdi apie savo drauge (ir dar kelias atsimenu), kurios kuiciasi iki negaliu. daviau pavyzdi kaip MANO DRAUGE tris valandas galva plauna, ir niekur neissiruoSia sutartu laiku su savo 8mete, kuomet as turedavau tada metinuka, o kita 7meti, ir visur pirma atlekdavau i susitikimus lauke ar miesto centre kur tardavomes, o jos dar tekdavo laukti valanda, ar PUSANTROS  doh.gif  tvarkytis, gamint sveikai yra viena, bet kita - yra jau pata zmogus, jo apsukos, jo kuitimosi lygis... doh.gif  ir cia juoda beda zinok, jei mes nezinom kokia autore...(cia dabar sekso nelieciam, tarkim cia net ne seko tema butu, o kad ir ta pati: "neturiu draugems laiko, nes....tvarkausi ir tvarkausi doh.gif  rolleyes.gif "

Ok, bet tai tas vyras mato ką veda, kiek ten moteris žybsinti, blyksinti, kiek greita...
Kas kaltas po to? Tai gal tuomet reikia daugiau padėti, labiau stengtis ir pačiam, nes irgi nenormalu, kad tas pasiruošęs visad viskam, o moteris dar randa pilna darbų ar šiaip jaučia nuovargį.
Aišku, skirtingi genai, sveikata ir pan. dar yra, čia to neišnagrinėsime, bet esmė, kad gi žinai ką vedi, su kuo vaikus daraisi, tai padėk...
Aš irgi šioje ar kitoje temoje minėjau 59 m. vyrą, kuris dėl žmonos ligų ir silpnų vaikų visą gyvenimą neša savo jungą ir nesiskundžia sekso badu. Pamiršo kas tas yra jau senų senovėje ir gyvena žmogus.
taigi nebūtinai čia autorei reikia visokius pavyzdžius rodyti, neikas nežino, gal reiktų labiau jos vyrui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 18, 16:26)
OMG, moterie, kuris dabar amzius, kad butu problema su kontracepsija?  doh.gif

Kuri kontracepcija apsaugo 100 proc.? g.gif

Kodėl neatsakinėji į nepatogius klausimus?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 18, 18:33)
O as galvoju,kad arba zmones susituokia be meiles,vien is proto sugalvotu kriteriju,arba ta meile kazkur pameta pakeliui smile.gif
Tai ir vaiskto kartais su demetu rubu ir pusfabrikaciu kartais pavalgom,bet va  esminis zodis cia KARTAIS smile.gif Esmes,kasdienybes tai neikeicia,vienu skalbimu per menesi maziau ar daugiau nelabai didelis skirtumas,o pusfabrikacius irgi reikia sildyti i indus ideti ir t.t. Kavines be to,kad nesveika,dar ir brangu,tada vyrui tektu dar daugiau dirbti arba reiktu kazko atsisakyti. Ir visgi mano prioritetas yra vaikai ir ju sveikata smile.gif galima sutaupyti laika uzsakant picas,bet jis iseis sedint paskui poliklinikose ir naktim slaugant vaikus.
O kada ir kur as kaltinau vyra? Vaiku sveikata ir gerove ir jam rupi smile.gif
Man atrodo visuomene ir moterys daugiausia kencia nuo sukurto steriotipo,kad namuose auginanti savo vaikus moetris yra nieko neveikianti prasmingo ir degraduojanti, uzsidepresavusi butybe,kuriai tiesiog butina iseiti i darba,palikus vaikus svetimiems zmonems ir nuo to ji tarsi turetu is kart prazysti. Ir tokias erezijas daugiausia ir skleidzia ir peerduoda savo sunums moterys,kurios,is tiesu, pacios tingejo auginti vaiksu ir i tai per daug demesio nekreipe,o vaikai augo mociuciu,kaimynu,aukliu,darzeliu ir t.t. pagalba.Is vis sioje sekso kulturoje vaikai tampa kaip problema nuo pat pradziu,reikia kontraceptiku,kad nuo ju apsisaugot,jau kai gimsta trukdo moterims tobuleti,jie nepatogus tevams pletot ju santykius,sukelia nepatogumu kitiems kavinese,parduotuvese ir t.t. Is vis jauciu greitu laiku nunyks musu salis su tokiu poziuriu i vaikus...
Jei meile yra tuos libidus savo galima susiderinti smile.gif.

Gatavą karbonadą , kotletą įmesti į keptuvę ar koldūnų pakelį suberti į puodą - dviejų min.darbas. Todėl nereikia sekti pasakų apie pusfabrikačių šildymui gaištamą laiką.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 17:34)
O kodėl kartais pirkti šūdą, jei šiaip jau šeimoje tai nepriimta? O kodėl to neapvertus kitaip? Sakote vyras vargšas? O kodėl ne jo moteris su vaikais, kuriems tuoj tuoj hotdogai bus nupirkti, kad "vargšas tėvelis" dažniau pasitenkintų? O gal tas tėvelis vietoje per dažno mąstymo galiuku, norėtų imtis papildomo darbo, nupirkti indaplovę, plaunantį siurblį, kelionę visiems kur nors net ir žiemą? Kaip jums tai, ką? g.gif

As abiem rankom uz, kad tik daugiau uzdirbtu, bei butu patenkinti didesni seimos poreikiai, bet autore akcentavo, jog vyras ir taip daug dirba, tad papildomas darbas sumazintu iki absoliutaus minimumo vyro buvima namie.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 18, 16:45)
As abiem rankom uz, kad tik daugiau uzdirbtu, bei butu patenkinti didesni seimos poreikiai, bet autore akcentavo, jog vyras ir taip daug dirba, tad papildomas darbas sumazintu iki absoliutaus minimumo vyro buvima namie.

Nu nežinau... visų vyrų nepažįstų, bet šiaip jau žinau ką reiškia tikrai daug dirbti ir kiek tada sekso norisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 16:15)
VV,
sutinku su mylimuke placiaja prasme - rasiau pavyzdi apie savo drauge (ir dar kelias atsimenu), kurios kuiciasi iki negaliu. daviau pavyzdi kaip MANO DRAUGE tris valandas galva plauna, ir niekur neissiruoSia sutartu laiku su savo 8mete, kuomet as turedavau tada metinuka, o kita 7meti, ir visur pirma atlekdavau i susitikimus lauke ar miesto centre kur tardavomes, o jos dar tekdavo laukti valanda, ar PUSANTROS  doh.gif  tvarkytis, gamint sveikai yra viena, bet kita - yra jau pata zmogus, jo apsukos, jo kuitimosi lygis... doh.gif  ir cia juoda beda zinok, jei mes nezinom kokia autore...(cia dabar sekso nelieciam, tarkim cia net ne seko tema butu, o kad ir ta pati: "neturiu draugems laiko, nes....tvarkausi ir tvarkausi doh.gif  rolleyes.gif "

duosiu dar pavyzdi..mano mociute turejo 36pamokas i savaites, tai ziaurus kruvis, pusantro etato.... bet niekad taip nesikuisdavo kaip jos kolege, kuri turedavo 11pamoku, ir deliodavo, persideliodavo tas priemones, lapukus, paruostukus...jau iki ironijos ir erzinimosi....

zodziu, kiek zmoniu - tiek problemu.... doh.gif

bet sunku zmogui, sunku jei toki poziuri i tvarkymasi formuos dukrai...autore, tikiuosi taip nebus. dukra, sunus - labai jaucia mamos tvarkymosi tempus, stresavima...galima linksmai tvarkytis, kurybingai, galima gyventi taip, kad gyvenimas tampa VARDAN TVARKOS...apsirgciau DEPRESIJA ISKART....tai ne juokas, tai tragedija, kai vaikai per tokia mama irgi sitaip suvoks ta KASDIENYBE..... doh.gif

Nu del mano apsisukimu tikrai galit buti ramios smile.gif tikrai ilgai nesiknisu.Paprasti tie mano reikalavaimai tvarkai:nurinkt zailsus su vaikais nuo grindu, issisiurbt,paskui ir vel tas pats smile.gif Bet ,kad visai dulkese nesivoliotu.Maista gaminu greit ir stengiuosi sveikesni.Man patinka Jamis Oliveris va ,mano gaminimo stilius smile.gif Bet tai nereiskia,jei greit kazka padarau,kad vakare nepavargstu.I miesta susiruosiam per pusvalandi,jei reikia ir greiciau,bet visa tai ,nuvaziavimas,apsipirkinejimas ,ir t.t. Nu isvargina mane smile.gif Jus nepavargstat per diena?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 18, 16:34)
O gal tas tėvelis vietoje per dažno mąstymo galiuku, norėtų imtis papildomo darbo, nupirkti indaplovę, plaunantį siurblį, kelionę visiems kur nors net ir žiemą? Kaip jums tai, ką? g.gif

Ir ka tas tevelis uzsidirbs iskeites pamastymus galiuku i papildoma darba po darbo ?
Dar daugiau verkslenimo kaip jis nepadeda auginti vaiku ir koks jis yra nieksas nes gryzes namo kokia 21val (nes dirbo po darbo) nelaksto su sluota ar siurbliu po namus, bet tiesiog BRUDAS sedi ant sopkutes ir ziuri telika ar skaito laikrascius ?
Atsakyti
Pavargstam, bet tai ne priežastis atsisakyti sekso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 18 gruodžio 2013 - 16:58
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 18, 16:54)

tu juk nei vyro nei vaikų neturi g.gif
Atsakyti