QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 18, 13:46)
Tai reiktu stengtis neapsikraut problemomis.
Vadinasi kazkaip ne taip buvo viskas cia issakoma (forume), nes is reakciju matosi, kad daugelis supranta tai kai nora pasiguost, o ypac tai matosi tada, kai nei vienas patarimas nepriimamas ir vis randama kuo pasiteisint.
Brrr... Net nupurte. O tai kaip kitaip? Senai praejo tie laikai, kai seksas po vestuviu, tad savaime suprantama, kad pradzioj reikia partneri kiek imanoma daugiau pazint, tas liecia ir seksa, o tik po to deliotis taskus ir sprest, tinka jis ar ne. Na juk tiek daug zmoniu aplink, kas per nesamones tiket, kad tik viena karta gali sutikti ta, kas tau tinka?
Vadinasi kazkaip ne taip buvo viskas cia issakoma (forume), nes is reakciju matosi, kad daugelis supranta tai kai nora pasiguost, o ypac tai matosi tada, kai nei vienas patarimas nepriimamas ir vis randama kuo pasiteisint.
Brrr... Net nupurte. O tai kaip kitaip? Senai praejo tie laikai, kai seksas po vestuviu, tad savaime suprantama, kad pradzioj reikia partneri kiek imanoma daugiau pazint, tas liecia ir seksa, o tik po to deliotis taskus ir sprest, tinka jis ar ne. Na juk tiek daug zmoniu aplink, kas per nesamones tiket, kad tik viena karta gali sutikti ta, kas tau tinka?
Nu taip reiktu,matai,zmogus toks padaras,vis prisigalvoja visko O cia nors vienas neturi jokiu problemu?
Nu suprato,kaip kas norejo suprast,kiekvienas pagal save,o va kas norejo suprato teisingai,kas skaite ir isigilino.O patarimu man ir nereikejo ,juk neprasiau Reikejo tik zvilgsnio is sono,jau rasiau ir kai kuriu cia issakytos mintys net labai padejo,ypac vyru
Nu nebutinai po vestuviu,bet gal as ir senamadiska,bet ir dabar suaugusi tikrai greit nesugulciau su vyru,kaip gali zinot kad zmogu myli is pirmu pasimatymu?o be meiles negaleciau arba nenoreciau va gal man is cia ir problemos negaliu taip laisvai i ta sriti ziureti, man tai didele atsakomybe ir uz save ir uz kita zmogu ir galu gale pastojimo galimybe visada yra...
Sutikti,kuris tinka galima kasdien,bet va kaip pamilti pagal uzsakyma?