QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 09, 18:21)
Apie tai as ir sneku, o paskutinis sakinys, tai sarkazmas buvo.
Taip zinoma labai sunku objektyviai surasyti visa gyvenima i zinute,aisku daug ko cia nera
Bet pas mus panasus dialogas vyksta kaip ir cia pas vyrus ir moteris.Dekui vyrams uz pasisakyma. Toks uzdaras ratas gaunasi: as jauciuosi pavargusi,nes dirbu daug,pasimyleti teoriskai ir noreciau,bet taip jau yra man,kai kunas pervarges man reikia ilgos izangos masazo,pokalbio,atsipalaidavimo ir t.t. Tada man malonu myletis,o jei man nemalonu as paprasciausiai to atsisakau,tada jau geriau nieko.Jei supykstu irgi negaliu,jei blogos nuotaikos ir t.t. Pirma turiu jaustis gerai,paskui myletis Vyrui atvirksciai jis taip pat sako,kad nuo visko geriausias vaistas pasimylejimas,gal todel ir manes nesupranta. jam niekaip nesusirisa,kad jei namai apversti,indai neplauti ir jei visa diena nerode man svelnumo as nenoriu myletis,bet as niekaip negaliu atsipalaiduoti tam malonumui.Vat kai jis is tikro labai nori tai tada kazka ir padaro iir masaza ir t.t.tai kai mylimes,tikrai viskas buna gerai,jauciu viena sritis del,kurios geriausiai sutariam,taip nori jis ir pikantiskesniu dalyku,ko as nenoriu,bet man tikrai viskas gerai Tik manau naudoja tai kaip pasiteisinima ,kai nebezino kaip paaiskinima del savo pabludinimo.Nes as niekaip negaliu sutikti,kad zmogui jau taip stogas vaziuoja del to kad kazkaip maziau gauna ,nei noretu... Siaip nera totalus blogietis vaikus myli uzsiima,padaro kartais valgyti,namu nelabai tvarko,tiksliau kazka padaro,bet man tai atrodo kaip nedaryta nieko.Bet uz tat tvarko masina,padaro kazkokius vyriskus darbus,kartais :)Bet va namuose mazai buna,daug dirba ir visai nesupranta nuo ko cia as taip pavargstu,kai vienas vaikas buvo virs dvieju,kitas zindomas ant ranku ,sake tai as juk guliu per dienas gal is sono taip ir atrodo,juk daznai zindai,bet kas turi vaiku supras mane.....Butu viskas kaip ir gerai,bet va tie keli skaudus atvejai naikina pasitikejima,saugumo jausma ir tuo paciu nora myletis,jis butent akcentuoja,kad viskas del sekso trukumo,bet nesuvokia niekaip,kad del to ir kyla tas sekso trukumas,nu vienu zodziu pasaka be galo.....