Nu sveiki,ziuriu,kad priraset,prifantazavot ir diagnoziu nustatet,labai primine zaidima sugedes telefonas
Tikrai juokiausi kai kurios postus skaitydama,ypac tas: nu yra kazkas ,kas turi padeti...nu nera
artimieji sakiau uzsienyje arba mire. Draugai turi savo vaiku,darbu,savus gyvenimus,.Taip yra buve,kad labai reikia kad kas pasaugotu vaikus,pvz kai vaziavau gimdyti,taip prisiprasiau,bet tai tik tokiem ekstriniam dalykams,dazniausiai palieku zaidimu kambari keliom val,jei ko labai reikia
.Isvaziuoti kur reikia PINIGU siandien man 150lt yra labai daug. Ir kada ta savaite pabegti?vaikas i mkla,vyras dirba,dabar per Kaledas iprudyti kaimynam vaikus ir laimingiem sau atostogauti? Labai reikia svetimiem zmonem per sventes kazkieno vaikus saugot?
absurdas Nespreskit zmones palei save,jei turit daug artimuju,kurie turi galimybiu priziureti jusu vaikus.Be to yra vaiku gerove ar jie noretu su bet kuo pasilikti,nepagalvojot? Suo su kate aisku maziausia problema
Kai buvo silta aisku isvaziuodavom kazkur, bet visi kartu ir MUMS TAI GERAI,SMAGU IR SU VAIKAIS.Kazkaip ziuriu zmones isikanda kazkokius pop zurnalu rekomendacijas ir dalina i kaire ir desine.Taip atostogos smagu,bet jos pacios savaime nieko neispres,vis tiek gristi reiks i kasdienybe....
DEL BUITIES velgi perspaudet ,nieko ten baisaus pas mane nera,tik surasiau mazdaug darbus nes atsakinejau vyrui,ka mazdaug reikia padaryt bunant su vaikais,kur rasiau,kad ta darau labai ilgai ar nekokybiskai?Taip kelis darbus paminejau,kuriuos reikia atlikt retai,bet is tu retu irgi susideda juos irgi reikia atlikti.Ir siaip juk niekur nesakiau,kad problema ta,kad man daug dirbt rekia,ar ,kad neturiu laiko knygu paskaityt,sakiau,kad noriu ,kad vyras ivertintu,kad as irgi dirbu,o ne sedziu namuose.ir visgi pavargstu
DEKUI TIEMS,KAS NORS KIEK BANDE SUPRASTI IR ISISKAITYTI. Ypac V Vici uzstrigo,kaip jauciu geriausiai supratusi situacija,dekui
Taip teisingai pastebejai,kad supratime problema issikalbejime,nepabegsim nei nuo vaiku,nei nuo prieziuros ju,nei nuo reikiamybes uzdirbti pinigus.
Ir taip butent ta pradejom daryti. Vyras pagaliau jazka suprato,atsiprase,padekojo,as ir ji daugiau supratau,dekui Publicum,kuris irgi kelias geras mintis dave ir kt cia pasisakiusiems vyrams. Paskaitykit kiti temos antraste,neprasiau patarimu kaip tvarkytis savo buiti,bet norejau geriau suprast vyru gimine
Butent suvokime,supratime problema didziausia,o supratus, issisnekejus galima kazka koreguot pagal poreikius
Del sekso,patiksliniu dar, nei vienam mums nereikia greituku ar bele pasitenkinti,kartais taip,taip ir darom ir buna smagu,abu norim kokybisko pasimylejimo ir daug maz atradom kas tam trukde
Dar pridesiu,kad butent vasara ir nebuvo problemu,kad gyvenom gana smagiai,tik vat rudeni prasidejo didesnes bedos,tai nereiskia,kad ju nebuvo seniau budavo visokiu,nera namu be dumu,bet buvom daug maz lyg issiprende jas,bet va bemastydama uzgriebiau tai,kad daug nesutarimu butent ir kyla is to nepasitenkinimo
Del manes,taip,noreciau dirbti,tik va gal kas zino kur darbu su normaliu atlyginimu,nes dirbti pvz po 12 uz minimuma man neapsimoka,aukles tiek pat kainuoja,neskaitant to,kad dar rast tokia kokybiska reikia.Man gyvenime svarbu kokybe, negaliu belekaip augint vaiku
Svarbu ir kokybiski santykiai su vyru,ne vien lovoj,visapusiskai. Todel ir gilinuosi i vyru pasauleziura, nes tikrai mes labai skirtingi sutverimai