QUOTE(given444 @ 2013 12 17, 11:40)
mano seneliai tokie pat rimtai...o tai gal ir tris kates ir 7 ziurkytes reiktu man is savo suaugusiu vaiku nuolat dabot, kai anie keliaus po uzsieni
siaip yra milziniskas skirtumas tarp 1 suns ir 1 kates, bei 3 kaciu su 7 ziurkem . nereikia hiperbolizuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 17, 11:52)
Todėl nežinant tam tikrų asmeninių žmonių gyvenimo detalių sakyti, kad viską mesk, vaikus ten mesk, gyvūnus ten mesk, imkis kelis tūkstančius, vyrą už riešutėlių ir varyk į Egiptą, gali tik dar labiau nuliūdinti ir įžeisti tą kitą asmenį...
nu kodel iskart i egipta ? gi siltuoju metu laiku galima i gamta su palapinem NEMOKAMAI ant upes kranto savaitgaliui (tuo paciu suni pasiims, nereiks galvot kur palikt). katinas ir 1 gali pora dienu pabut maisto pridejus. vaikai irgi negali but pagrindiniai seimos dievai (juk ne kudikiai) - jie gi pamirso vienas kita kaip pora, per daug i tevu vaidmenis isijaute jau. nu netikiu, kad neimanoma kam rast palikt nors savaitgaliui vaikus (kad ir po 1 skirtingiems asmenims, jei dvieju nieks neima ), nu kaip taip imanoma gyvent, kad nera nei jokiu artimuju, ar draugu, kuriems nuosirdziai paaiskinus situacija, nesulauktum retkarciais pagalbos.
ziema buna pilna pasiulymu kad ir toj pacioj palangoj uz keliasdesimt litu savaitgaliui viesbuciai akcijas siulo.
dvieju zmoniu santykiuose svarbiausia - abipusis noras buti kartu. tada praktiskai viska gali suderint. bet jei noro nera - priezasciu kazko nedaryt atsiras milijonas
o siaip man dar klausimelis iskilo - kiek mazajam vaikui metu? gal jau laikas butu darban moteriai eit, nes ne visoms sveika per ilgai namie uzsisedet