Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 18:05)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Apie tai ir snekejau, jei noresi problema sprest, visada rasi sprendima, jei nenoresi, visada rasi 100 priezasciu, kodel negali to padaryt.

Na taip - gyvunus uzmigdyti, vaikus - i prieglauda, a ne taip siulei, sulfatoksine?
Atsakyti
Gal gi užtenka tų farmakologinių nesąmonių? doh.gif Jau net bloga darosi skaityt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 16, 18:01)
nu ok, tevai mire, nera ju. babkiu auklems nera
tai dabar tu nori pasakyt, kad nera jokios iseities? nera jokio sprendimo, kur palikt vaikus ir augintinius bent kelioms d? draugu nera, giminaiciu niekur? pagaliau neimanoma sutaupyt tai auklei ar viesbuciams?
nesamone. iseiti visad rasi, jei nori. ir sioj konkrecioj situacijoj - problema ne cia. bet nei autore nei jos vyras to nesuvokia iki galo ir nei vienas savo principu neperlipa.

Aš negaliu atsakyti, lai autorė atsako smile.gif
Bet žinau, kad būna beviltiškų situacijų. Juk minėjau pati 59 metų vyrą, dėl kurio pati pergyvenu kaip jis viską tempai ir kiek dar patemps tokį jungą. Kaip jis gyvena, tai nupasakoti sunku, tiek daug niuansų ant jo galvos, kad net nepatikėtų daug kas turbūt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 17:07)
Na as tokiu atveju sakau, jei nori kazko nedaryt, visada rasi kuo pasiteisint. Tad cia paprasta diagnoze, noretum, rastum ir kur vaikus savaitei padet, negi nei vienas tevu neturit, jei jau i mokykla vaikai vaiksto, yra vasara stovyklos. O isvaziuot dviese reikia, nes jums dviems kartu pabut reikia, o ne veztis visa seima, bei atostogu metu visa demesi skirti vaikams. Problemos juk ne tarp mamos ir vaiku, o tarp vyro ir zmonos.

Nu jei sakau,kad nera kam palikti,tai nera,artimieji kas uzsienyje,kas mire.Nors vis tiek savaitej nei jiems negaleciau palikti,niekas neapsiimtu,visi turi savo gyvenimus,darbus ir t.t.. Ir mazi jie dar, vyresnelis dar tik pradejo pirma klase smile.gif Galvojat,jei butu kas padeda ir kam galiu nors keliom val palikti (apie savaites nei nesvajoju) buciau tokia isvargusi? Galvojat,jei butu pinigu tom atostogom isvaziuoti,to nedarytume?
Ir problema ne vaikai salia,o musu su vyru susisnekejimas ir supratinas,netruukdo jie mums,smagu su jais smile.gif. O siaip as ir bandau spresti problemas, kazkaip visi pro akis praleidzia,tai,kad jau kelis k pakartojau,kad su vyru daug ka issiaiskinau smile.gif
Visi ziuriu i kt problemas ziuri per savo patirti ir prideda vis kazka is savo fantazijos smile.gif ZIURIU KIEK MAN PRISKIRTU POSTU,KUR TIKRAI TO NESAKIAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 19:33)
Nu jei sakau,kad nera kam palikti,tai nera,artimieji kas uzsienyje,kas mire.Nors vis tiek savaitej nei jiems negaleciau palikti,niekas neapsiimtu,visi turi savo gyvenimus,darbus ir t.t.. Ir mazi jie dar, vyresnelis dar tik pradejo pirma klase smile.gif Galvojat,jei butu kas padeda ir kam galiu nors keliom val palikti (apie savaites nei nesvajoju) buciau tokia isvargusi? Galvojat,jei butu pinigu tom atostogom isvaziuoti,to nedarytume?
Ir problema ne vaikai salia,o musu su vyru susisnekejimas ir supratinas,netruukdo jie mums,smagu su jais smile.gif. O siaip as ir bandau spresti problemas, kazkaip visi pro akis praleidzia,tai,kad jau kelis k pakartojau,kad su vyru daug ka issiaiskinau smile.gif
Visi ziuriu i kt problemas ziuri per savo patirti ir prideda vis kazka is savo fantazijos smile.gif ZIURIU KIEK MAN PRISKIRTU POSTU,KUR TIKRAI TO NESAKIAU smile.gif

Tai papasakokite, kokių sprendimų radote, kokių kompromisų? Vistiek jau kažkaip atidarėte temą, sprendėme čia jūsų problemas kaip galėjome, tai norėtųsi žinoti kas jums pačiai pavyko.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 17:30)
Ar buve taip,kad esat per daug pavarges ir fiziskai, ir dvasiskai, tam savo norui realizuot? Tai mes panasiai su vyru abu norim,bet jis matyt buna per daug pavarges visiems zaidimas ir mano gundymams,turiu omeni dar pries lytinius santykius ir laukia daugiau iniciatyvos is manes,o man tai nepriimtina, pas mane tada viskas uzsidaro,tada jis pyksta pasako kazka grubiau,tada as dar daugiau atsiriboju ir va gaunasi uzdaras ratas,tada jis is vis nebepakelia matyt tos itampos ir dingsta su draugais smile.gifo po to man is vis blogai,pykstu,jauciuosi nemylima ir t.t. Ir is vis atsitolinu nuo jo. Taip buna ,kad ir menesi nesimylim,buve ir ilgiau,o kai suartejam galim kasdiena myletis,taip ir banguojam......ir kaip nuo to pavargau jis sako,kad as jo nesuprantu,man ,kad jis manes.

Vat visa tai ar galit savo vyrui pasakyti? Jo nekaltindama, nepriekaištaudama, bet objektyviai pažvelgdama iš šalies, pripažindama ir savo pačios klaidas, pasakydama, kaip jautiesi?

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 17:31)
Jei būtų laimingi, tai vualia. Tai tegu tokių ir ieškosi, tik dažnai kažkaip nepataiko biggrin.gif

nes tiek vyrai, tiek moterys renkasi pagal kažkokius keistus kriterijus, paskui patys nuo savo pasirinkimų kenčia. Vyrui reikia drovios padorios "geros žmonos", o paskui į lovą įsitempt negali, kol ana savo atvaizdo grindų blizgesy nepamato. panašiai su moterim, ieško didvyrių, kapojančių slibino galvas, po to verkia, kad jas pačias "kapoja" biggrin.gif

QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 18:26)
kaip kazkas pastebejo: gal tikrai slepiesi uz to tvarkymosi? nes pvz, as kad ir megstu tvarkytis, filmus ir hobius, taip pat megstu ir seksa, ir jau dulkes manes taip nenuvarys ant koju kad ...nenoreciau vyro/meiluzio....taigis. beje, mane isvis nervina, pvz, kai zinau kad vlaau grindis o jos poryt bus purvinos  ax.gif  biggrin.gif todel i ta tvarka ir neziuriu kaip  staba. SUSIRGTI GALIMA  blink.gif

man irgi į tai labai panašu. išvardino krūvą darbų, bet juk tik keletą iš jų reikia daryti kasdien (valgis, žaislai - pats laikas vaikus išmokyt tvarkytis, dulkės gal kokios - čia irgi gali padėt vyresnėlis), skalbimas ne kasdien, grindis kasdien irgi nebūtina, langai kas 3 mėn blink.gif - čia jau pedantizmas, rūbus perrinkinėt- užtenka 2kart per metus, apsipirkt galima rečiau po daugiau, arba įduot sąrašą vyrui, lai užsuka po darbo į parduotuvę. žodžiu, viskas smarkiai perspausta su tuo tvarkymusi.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 19:40)
Aš negaliu atsakyti, lai autorė atsako smile.gif
Bet žinau, kad būna beviltiškų situacijų. Juk minėjau pati 59 metų vyrą, dėl kurio pati pergyvenu kaip jis viską tempai ir kiek dar patemps tokį jungą. Kaip jis gyvena, tai nupasakoti sunku, tiek daug niuansų ant jo galvos, kad net nepatikėtų daug kas turbūt unsure.gif

tai kas ten jį bušavoja taip, ką jis tokio neįtikėtino daro, kad taip gaila?
Atsakyti
na rutina suede moteriske. namai-vaikai, vaikai-namai. vyro darbas-vaikai-namai.
viskas, jokiu prsvaisciu nesimato (taip zmogui atrodo), tai apie koki ten seksa kalba eina. plius ne vien ji nusikalusi, panasu, kad ir vyras, nes sekso reikia JAM, be jokiu kitapusiku preliudiju, nes tam jis neturi jau jegu.

tikiuosi as klystu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 17, 10:34)
....
nes tiek vyrai, tiek moterys renkasi pagal kažkokius keistus kriterijus, paskui patys nuo savo pasirinkimų kenčia. Vyrui reikia drovios padorios "geros žmonos", o paskui į lovą įsitempt negali, kol ana savo atvaizdo grindų blizgesy nepamato. panašiai su moterim, ieško didvyrių, kapojančių slibino galvas, po to verkia, kad jas pačias "kapoja"  biggrin.gif
....

IMHO - i desimtuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:44)
Anuka - taip, suniuko - ne. Kodel tureciau?

mano seneliai tokie pat drinks_cheers.gif rimtai...o tai gal ir tris kates ir 7 ziurkytes reiktu man is savo suaugusiu vaiku nuolat dabot, kai anie keliaus po uzsieni g.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 17, 10:34)
tai kas ten jį bušavoja taip, ką jis tokio neįtikėtino daro, kad taip gaila?

Gana tokia asmeniška info. Asmeniška ne man, jam, bet... Na bet trumpa esmė ta, kad gyvenimas taip pasisuko, kad jis išlaiko save, žmoną (kuri ligonė), rūpinasi savo dviem suaugusiais vaikais, nes tiesiog taip išėjo, susiklostė gyvenimas, kad jie dar pilnai nestovi ant kojų. Tėvų kaltės tame labai daug, bet ką dabar padarysi... Dar dabar prisidėjo pasiligojusi žmonos motina. Taip pat išmirė jo giminės ir liko tik tie, kuriems reikia pagalbos (situacija nelinksma, protinių negalių yra ir pan., bet jie jau taip gyvena, kad neatiduoda į globos namus, nes susitvarko, bet pasižiūrėt kaip kas tai reikia, o atstumai nemaži nuvažiuoti, nėra visi vietoje). Tada dar padarė gyvenime klaidą ir įsigijo gyvūną, kuriam reikia rūpesčio. Nors iš esmės, gal ir gerai sargas, bet tai reiškia pririšimą, neišvyksi niekur ilgam. Ir niekam kaimiško gyvūno nepaliksi, kuris elgtis nemoka ir pan.
Taip kad n metų jis neturėjo atostogų, dirba, suka galvą kaip pragyventi ir viską sutvarkyti net ir savaitgaliais. Jis jau net nemoka atsipalaiduoti, neįsivaizduoja kitokio gyvenimo. Ir nėra jis nevykėlis, šiaip verslininkas, bet taip susiėjo viskas, kad vienas skaityk tempia jungą.
Todėl nežinant tam tikrų asmeninių žmonių gyvenimo detalių sakyti, kad viską mesk, vaikus ten mesk, gyvūnus ten mesk, imkis kelis tūkstančius, vyrą už riešutėlių ir varyk į Egiptą, gali tik dar labiau nuliūdinti ir įžeisti tą kitą asmenį...
Atsakyti
miela autore,
jus tikrais save kankinate, ir as busiu pesimiste, nes ...reikia dirbti labai daug sus savim, kad kitaip ismokt tvarkytis - greiciau ir efektyviau-arba gyvensite tik del rutinos, tik del jos. zinokit, lietuvoje pilna moteru su dviem vaikais, ir cia net ne trys, keturi, penki, ir dar plius dirbanciu yra, naktimis pvz prie kompo, o ju vyru taip pat nera namie - ilgai dirba, karjera daro, - bet tikrai ne visos uzsiknisusios buity, o keliauja, iseina kazkur su vaikais, ir neaimanuoja, kad vat...dulkes valiau, 6karta per diena valgyt dariau...
tvarkytis yra menas, bet kazkas dar turi buti su mastymu, poziuris, kad negyvenu del buities, buitis tik dalis gyvenimo, ir neturi jo kartinti.

jus panasi i mano drauge, kuri "tvarkosi, tvarkos", uo tarpu kita ta susitvarkyma daug greiciau padarytu, ir butu laisva, dar knyga paskaitytu ar filma paziuretu. ir visur ji randa, kaip apsisunkinti, toks zmogus. galiu pateikt situacija. kazkas mane pakviecia kazkur, o as dar nusprendus galva issiplauti, tai...jokiu problemu. neakau zmogui, kad mano dienos tikslas: GALVA PLAUTI lotuliukas.gif sast, galva po vandeniu, fenas, plaukai ilgai, no problem, issidziovinu, ir einam su dviem vaikais. tuo tarpu, pakvieciau pati karta savo drauge i parka. ji sako: tuoj, galva issiplaunu tik. atejom i parka, kuris TRIS KARTUS toliau nuo mano namu, negu jai eiti iki to parko. laukiam, laukiam...trys valandos praejo, pabuvau su vaikais parke, ji galva tebesiplove. ax.gif biggrin.gif man - tai kas, aisku, bet bendravimas kencia, vaikai nrejo pazaisti. ir ji pati save uzspaudusi visame kame, tuose negaliniuose rupesciuose...

zodziu, cia ilgai nereikia pliurpt, nes tema jau sukaliojas per ta pati: jus turit rinktis, kaip su ta buitim dorotis. ismokt greitu tvarkymosi principu, ismokt efektyviai nudirbt viska 9maziau nuvargsit, tikrai - nete pilna patarimu, o ir cia, SM), bet svarbiausia...keisti poziuri, dirbti s savim. nes priesingu atveju, busit pasmerkta kaip mano drauge panasiai... jei kur reik iseit pasizmonet, tai negali ekspromtu susiruost, panika, kuiciasi ilgiausiai...nors vaikas tik vienas, ir jau mokyklinis...bet, toks zmogus jau, o tai pakeist ir sunkiausia... unsure.gif
Atsakyti
http://sarunasmazuol...u-bet-ar-kartu/

situacija kitokia, bet gal autorei pravers psichologų patarimas, kaip išsakyti vyrui savo norus, kaip suteikti jam erdvės stengtis dėl jos. smile.gif
Atsakyti