miela autore,
jus tikrais save kankinate, ir as busiu pesimiste, nes ...reikia dirbti labai daug sus savim, kad kitaip ismokt tvarkytis - greiciau ir efektyviau-arba gyvensite tik del rutinos, tik del jos. zinokit, lietuvoje pilna moteru su dviem vaikais, ir cia net ne trys, keturi, penki, ir dar plius dirbanciu yra, naktimis pvz prie kompo, o ju vyru taip pat nera namie - ilgai dirba, karjera daro, - bet tikrai ne visos uzsiknisusios buity, o keliauja, iseina kazkur su vaikais, ir neaimanuoja, kad vat...dulkes valiau, 6karta per diena valgyt dariau...
tvarkytis yra menas, bet kazkas dar turi buti su mastymu, poziuris, kad negyvenu del buities, buitis tik dalis gyvenimo, ir neturi jo kartinti.
jus panasi i mano drauge, kuri "tvarkosi, tvarkos", uo tarpu kita ta susitvarkyma daug greiciau padarytu, ir butu laisva, dar knyga paskaitytu ar filma paziuretu. ir visur ji randa, kaip apsisunkinti, toks zmogus. galiu pateikt situacija. kazkas mane pakviecia kazkur, o as dar nusprendus galva issiplauti, tai...jokiu problemu. neakau zmogui, kad mano dienos tikslas: GALVA PLAUTI
sast, galva po vandeniu, fenas, plaukai ilgai, no problem, issidziovinu, ir einam su dviem vaikais. tuo tarpu, pakvieciau pati karta savo drauge i parka. ji sako: tuoj, galva issiplaunu tik. atejom i parka, kuris TRIS KARTUS toliau nuo mano namu, negu jai eiti iki to parko. laukiam, laukiam...trys valandos praejo, pabuvau su vaikais parke, ji galva tebesiplove.
man - tai kas, aisku, bet bendravimas kencia, vaikai nrejo pazaisti. ir ji pati save uzspaudusi visame kame, tuose negaliniuose rupesciuose...
zodziu, cia ilgai nereikia pliurpt, nes tema jau sukaliojas per ta pati: jus turit rinktis, kaip su ta buitim dorotis. ismokt greitu tvarkymosi principu, ismokt efektyviai nudirbt viska 9maziau nuvargsit, tikrai - nete pilna patarimu, o ir cia, SM), bet svarbiausia...keisti poziuri, dirbti s savim. nes priesingu atveju, busit pasmerkta kaip mano drauge panasiai... jei kur reik iseit pasizmonet, tai negali ekspromtu susiruost, panika, kuiciasi ilgiausiai...nors vaikas tik vienas, ir jau mokyklinis...bet, toks zmogus jau, o tai pakeist ir sunkiausia...