O kas siejo makiažą su higiena? Čia tik tamsta taip rašot. Bet ar ne pati rašėt ir tai, kad tingėjot į dušą net eiti, tik dabar grįžtat į ritmą?
Ir prie ko čia graži negraži sau? Jeigu kažkur einant pasidaržot, pasipuošiat, tai gal jau ne visad ir ne visai tokia sau graži? Kitaip nieko ir nedarytumėt daugiau, aaa?
bet paryškinti savo grožį, kad ir kokia bebūtumėt, tai norisi?
Sakot, daug dirba, namie dėl laiko trūkumo mažai padeda? O tai, kad jis kitur dirba, tai jums nesiskaito? jo darbo ir nuovargio jau nesimato vien dėl to, kad jis dirba ne namuose?
ar jums gal patiktų, jei jis dirbtų mažiau ir uždirbtų mažiau, o jūs turėtumėt finansiškai pasispausti? o gal norit eiti dirbti vietoj vyro ir jam palikti vaikus, namus?
o dėl to nuovargio, tai gal mažiau darykit tų "nepastebimų darbų", darykit tai, kas pastebima ir vyras bus patenkintas
Moteris lengviau "skaito" emocijas, labiau į jas gilinasi, geriau įžvelgia jų atspalvius, yra komunikabilesnė, jautresnė.
Žinoma, galit prieštarauti "aš žinau būnant kitaip", "koks gi čia pliusas", bet vyrams fizinė jėga sėdint prie kompo irgi ne visada yra pliusas
Nu labai retai dazausi, per svnetes,del nuotrauku daugiausia,kad ryskiau gautusi,nes jei nepasidazius is vis blausiai atrodo. O siaip pakankamai sau patinku ir be dazu ir vyrui tokia patinku
Aisku vertinu,kad vyras dirba,bet ar man nuo to jo lengviau turetu man buti? Taip labai noreciau eiti dirbti,jei vyras butu su vaikais,bet nera darbo su tokiu atlyginimu kaip vyra