Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 16:49)
Beje, jei zinote biggrin.gif - hormonu nera jau tiek daug - tai gal pavardinsite, kurie KONKRECIAI sexualumo terapijoje naudojami?
PS Sarkazmas tame, kad ir kalio cianidas labai gerai vezio vystymasi sustabdo smile.gif - Negyvame kune vezio lasteles degeneruoja...

Seksualumo terapijoje? Aš kažkur tokią minėjau? Nu grynas komikas biggrin.gif Aš tai į organizmą žiūriu kaip į visumą ir minėjau jau kur yra apie tai rašoma, jūsų žiniai net šiame forume yra pakankamai nusimanančių ir apie tai kalbančių.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 16:15)

O kas siejo makiažą su higiena? Čia tik tamsta taip rašot. Bet ar ne pati rašėt ir tai, kad tingėjot į dušą net eiti, tik dabar grįžtat į ritmą?  g.gif  Ir prie ko čia graži negraži sau? Jeigu kažkur einant pasidaržot, pasipuošiat, tai gal jau ne visad ir ne visai tokia sau graži? Kitaip nieko ir nedarytumėt daugiau, aaa? biggrin.gif  bet paryškinti savo grožį, kad ir kokia bebūtumėt, tai norisi? wink.gif

Sakot, daug dirba, namie dėl laiko trūkumo mažai padeda? O tai, kad jis kitur dirba, tai jums nesiskaito? jo darbo ir nuovargio jau nesimato vien dėl to, kad jis dirba ne namuose?  g.gif
ar jums gal patiktų, jei jis dirbtų mažiau ir uždirbtų mažiau, o jūs turėtumėt finansiškai pasispausti? o gal norit eiti dirbti vietoj vyro ir jam palikti vaikus, namus?
o dėl to nuovargio, tai gal mažiau darykit tų "nepastebimų darbų", darykit tai, kas pastebima ir vyras bus patenkintas  mirksiukas.gif
Moteris lengviau "skaito" emocijas, labiau į jas gilinasi, geriau įžvelgia jų atspalvius, yra komunikabilesnė, jautresnė.
Žinoma, galit prieštarauti "aš žinau būnant kitaip", "koks gi čia pliusas", bet vyrams fizinė jėga sėdint prie kompo irgi ne visada yra pliusas smile.gif

Nu sakiau,kartais jegu nebudavo vakare,bet tai nereiskia,kad ryte nenueidavau smile.gif
Nu labai retai dazausi, per svnetes,del nuotrauku daugiausia,kad ryskiau gautusi,nes jei nepasidazius is vis blausiai atrodo. O siaip pakankamai sau patinku ir be dazu ir vyrui tokia patinku smile.gif
Aisku vertinu,kad vyras dirba,bet ar man nuo to jo lengviau turetu man buti? Taip labai noreciau eiti dirbti,jei vyras butu su vaikais,bet nera darbo su tokiu atlyginimu kaip vyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 13:38)
Nesuprantat ,kad paprasciausiai pavargsti nuo kasdieniu butinu darbu,atsikeli darai pusrycius,pavalgom,plauni indus,tvarkai virtuve ,ruosi pietus,pavalgai tvarkai virtuve,plauni indus,ruosi vakariene tas pats i tarpus pagal poreiki issisiurbi, issiplauni grindis arba skalbiesi,arba langus valai arba vaiku zaislus ,rubus perziuri,atrenki netinkamus,arba kiema tvarkai arba darzus ziuri arba vaziuoji apsipirkt,vezi vaikus i burelius,vaikus mokini kazka,zaidi su jais,eini pasivaiksciot[I],kureni peciu,valai peciu,priziuri suni ir kate ...dar testi?ko galeciau nedaryti?

omg omg doh.gif doh.gif viska darau, bet taip greit, nepastebiu net...esu viena su dviem vaikais be jokio vyro...ir buiciai - tik minimumu minimumas...skaitau knygas, ziuriu filmus....su vaikais siauciu.....gal tikrai zmones ziauriai skirtingi.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 17:10)
Seksualumo terapijoje? Aš kažkur tokią minėjau? Nu grynas komikas biggrin.gif Aš tai į organizmą žiūriu kaip į visumą ir minėjau jau kur yra apie tai rašoma, jūsų žiniai net šiame forume yra pakankamai nusimanančių ir apie tai kalbančių.

Neisterikuokit, priminsiu, jei taip gretai uzmirstate - cia matyt Jusu gydymo povekis pasireikskia

Klausimas Jums: Ir ką tu siūlai tam norui (sexualiniam - Kukas2) sumažinti? Kartoju - negirdėjau apie konkrečiai tam skirtų preparatų egzistavimą
Jusu atsakymas: Psichologas ir endokrinologas.

Termino terapija apibrezima gal sugebesite pati susirasti? - tikiuosi tas jusu praktinis "visuminio poziurio" i organizma realizavimas dar ne visiskai smegenis sunaikino biggrin.gif - CIA BUVO SARKAZMAS (skirta VV) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 18:09)
O kur kate su sunimi padeti?

Oi, tikrai taip, juk visu zmoniu gyvenimo tikslas uzaugint pilnavercius ir gerus sunis ir kates lotuliukas.gif Zodziu jei svarbiausia gyvenime naminiu gyvunu savijauta, tai reikia ir eit i tema apie juos, o ne prasyt patarimu, del visiskai nereiksmingu tarpusavio santykiu problemu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 17:17)
Oi, tikrai taip, juk visu zmoniu gyvenimo tikslas uzaugint pilnavercius ir gerus sunis ir kates  lotuliukas.gif Zodziu jei svarbiausia gyvenime naminiu gyvunu savijauta, tai reikia ir eit i tema apie juos, o ne prasyt patarimu, del visiskai nereiksmingu tarpusavio santykiu problemu. wink.gif

Tai vis delto - ka su gyvunais daryti?
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 17:19)
Yra toks dalykas kaip gyvūnų viešbučiai, draugai, tų gyvūnų veisėjai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 17:24)
Yra toks dalykas kaip gyvūnų viešbučiai, draugai, tų gyvūnų veisėjai ir t.t.

Yra kaciu viesbuciai? - kur?
PS Teko konkreciai JUMS ilgesniam laikui gyvunus palikti? - ypac shuni?
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 12 16, 14:37)
Gaminkit maistą dviems dienoms iš karto, nusipirkit indaplovę, tvarkykitės kartą savaitėj, sumažinkit daržų. Kažkokia vergovė, o ne gyvenimas blink.gif

cia jau netgi patologija gali buti.

pradzioje autore supratau, del to nuovargio. nu bet Sani, atleiskit, langus valyti kas savaite ar persideliot rubus? gal tiesiog neismoko efektyviai tvarkytis? nes zmones jei nemoka, zinok, vargsta kuiciasi, o turi buti -flylady sistema - ne daugiau 15min i diena- zaibiniams tvarkymuisi, prabegomis pro visus kampus, ir kakzuris kampas name - ideliau tvarkingas, nei visi kiti - ir bus ramu smile.gif
kitaip tai - negasdinu - bet pati ikalinsi save savo kalejime unsure.gif unsure.gif

kaip kazkas pastebejo: gal tikrai slepiesi uz to tvarkymosi? nes pvz, as kad ir megstu tvarkytis, filmus ir hobius, taip pat megstu ir seksa, ir jau dulkes manes taip nenuvarys ant koju kad ...nenoreciau vyro/meiluzio....taigis. beje, mane isvis nervina, pvz, kai zinau kad vlaau grindis o jos poryt bus purvinos ax.gif biggrin.gif todel i ta tvarka ir neziuriu kaip staba. SUSIRGTI GALIMA blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 17:26)
Yra kaciu viesbuciai? - kur?
PS Teko konkreciai JUMS ilgesniam laikui gyvunus palikti? - ypac shuni?
Katė peles gaudo, tai galima ją palikti namuose paprašius, kad kas iš artimųjų ar draugų periodiškai užsuktų.
Šunį teko palikti po beveik dvi savaites ne kartą ir ne du, o ką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 16 gruodžio 2013 - 17:30
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 17:19)

kartu su vaikais - pas senelius. cia rimtai tokius durnus klausimus gvildent reikia? biggrin.gif

uzsikasus moteriske buityje ir uzsidepresavus yra. vyras irgi pavargsta nuo liudnos uzsikasusios buity zmonos ir cypianciu vaiku. abu nuoskaudu ir neissakytu lukesciu viens kitam pilni. abu su principais - as pavarges/us, todel tu man rodyk demesi / pradek pirmas/ma. uzburtas ratas. issisneket reikia tarpusavy ir surast kompromisus. manau ir moteriai to pacio sekso dar ir kaip truksta. tik jinai neisisamonina to trukumo, nes per daug pasinerusi dabar yra i mamos - namu seimininkes role. is tikro tai labai dazna situacija mazu vaiku turinciose seimose. svarbu neuzstrigt tame per ilgai.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 12 16, 17:31)
kartu su vaikais - pas senelius. cia rimtai tokius durnus klausimus gvildent reikia?  biggrin.gif

uzsikasus moteriske buityje ir uzsidepresavus yra. vyras irgi pavargsta nuo liudnos uzsikasusios buity zmonos ir cypianciu vaiku. abu nuoskaudu ir neissakytu lukesciu viens kitam pilni. abu su principais - as pavarges/us, todel tu man rodyk demesi / pradek pirmas/ma. uzburtas ratas. issisneket reikia tarpusavy ir surast kompromisus. manau ir moteriai to pacio sekso dar ir kaip truksta. tik jinai neisisamonina to trukumo, nes per daug pasinerusi dabar yra i mamos - namu seimininkes role. is tikro tai labai dazna situacija mazu vaiku turinciose seimose. svarbu neuzstrigt tame per ilgai.

Na matosi, kad gyvunu nelaikei smile.gif kad toki durna stakyma duodi...
Atsakyti