QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 14:09)
Pagal tai, kas buvo aprašyta. Reikia atidžiau skaityti. Buvo paminėtas vyras, kuris nori nuolat, nesvarbu kur, kas ir kaip
Tai ir sakau, kad ne moters čia problema, o to vyro pirmiausia ir jis tai turi spręsti.
O jeigu ir jo moteris norėtų nuolat, visur ir visada, ar ji irgi dėl to būtų nenormali, nes jei jų norai sutaptų ir abu būtų dėl to laimingi?
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 14:21)
Pritariu. Gražus žmogus tas, kuris gražus ir be makiažo. makiažas turi tik pastiprinti įvaizdį tam tikrom progom, o kai kas kartą savo baisumus po sluoksniais slepia, tai ne kas...
Krašynaja ili nienakrašynaja, vsio ravno ty strašnaja
jei čia man buvo skirta, tai iš dekoratyvinės kosmetikos naudoju TIK blakstienų tušą ir nieko daugiau, jokių veidų nesipaišau, tad aš sau pakankamai graži jau galiu jaustis?
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 14:38)
Bet kaip tas makiazas su higiena suristas? ir dar butinai su chalatu ? Cia is kokiu kalikaturu pasigavot toki ivziadi,dar biguduku betruksta
Siaip mano vyrui labai patinka ,kai as su TIK chalatuku is vonios iseinu :)jei taip vaiksciociau po namus tik apsidizaugtu
Nu va svarbiausia praleidot,jis daug dirba ir mazai buna namuose,tai daro,kai buna,aiskiau? O pati auginot vaikus,kad nesuprantat,kiek buna darbu namuose?
O kas siejo makiažą su higiena? Čia tik tamsta taip rašot. Bet ar ne pati rašėt ir tai, kad tingėjot į dušą net eiti, tik dabar grįžtat į ritmą?
Ir prie ko čia graži negraži sau? Jeigu kažkur einant pasidaržot, pasipuošiat, tai gal jau ne visad ir ne visai tokia sau graži? Kitaip nieko ir nedarytumėt daugiau, aaa?
bet paryškinti savo grožį, kad ir kokia bebūtumėt, tai norisi?
Sakot, daug dirba, namie dėl laiko trūkumo mažai padeda? O tai, kad jis kitur dirba, tai jums nesiskaito? jo darbo ir nuovargio jau nesimato vien dėl to, kad jis dirba ne namuose?
ar jums gal patiktų, jei jis dirbtų mažiau ir uždirbtų mažiau, o jūs turėtumėt finansiškai pasispausti? o gal norit eiti dirbti vietoj vyro ir jam palikti vaikus, namus?
o dėl to nuovargio, tai gal mažiau darykit tų "nepastebimų darbų", darykit tai, kas pastebima ir vyras bus patenkintas
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 14:57)
O, jei megstat logika atsakykit: Vyras uz moteri stirpesnis fiziskai, kuom moteris pranasesne uz vyra?ar niekuom?ar vyrai viskuom lenkia moteris?
Moteris lengviau "skaito" emocijas, labiau į jas gilinasi, geriau įžvelgia jų atspalvius, yra komunikabilesnė, jautresnė.
Žinoma, galit prieštarauti "aš žinau būnant kitaip", "koks gi čia pliusas", bet vyrams fizinė jėga sėdint prie kompo irgi ne visada yra pliusas