Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 16:11)
Psichologas ir endokrinologas.
Papildyta:

? g.gif
Iš kokios jūs planetos? mirksiukas.gif Ar nutuokiate kažką apskritai apie organizmą, jo veiklą, negalavimus, kaip su tuo kovoti ir pan.? g.gif

Krebso cikla prisimenu biggrin.gif - Juodka deste, kaip ir kur ir kokie hormonai gaminami ir kaip jie veikia, netgi neuromediatoriu inhibitoriu mechanizma prisimenu - o Jus biologija ar medicina baigete?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 14:09)
Pagal tai, kas buvo aprašyta. Reikia atidžiau skaityti. Buvo paminėtas vyras, kuris nori nuolat, nesvarbu kur, kas ir kaip mirksiukas.gif Tai ir sakau, kad ne moters čia problema, o to vyro pirmiausia ir jis tai turi spręsti.

O jeigu ir jo moteris norėtų nuolat, visur ir visada, ar ji irgi dėl to būtų nenormali, nes jei jų norai sutaptų ir abu būtų dėl to laimingi? mirksiukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 14:21)
Pritariu. Gražus žmogus tas, kuris gražus ir be makiažo. makiažas turi tik pastiprinti įvaizdį tam tikrom progom, o kai kas kartą savo baisumus po sluoksniais slepia, tai ne kas...
Krašynaja ili nienakrašynaja, vsio ravno ty strašnaja biggrin.gif

jei čia man buvo skirta, tai iš dekoratyvinės kosmetikos naudoju TIK blakstienų tušą ir nieko daugiau, jokių veidų nesipaišau, tad aš sau pakankamai graži jau galiu jaustis? biggrin.gif

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 14:38)
Bet kaip tas makiazas su higiena suristas? ir dar butinai su chalatu ? Cia is kokiu kalikaturu pasigavot toki ivziadi,dar biguduku betruksta smile.gif
Siaip mano vyrui labai patinka ,kai as su TIK chalatuku is vonios iseinu :)jei taip vaiksciociau po namus tik apsidizaugtu smile.gif
Nu va svarbiausia praleidot,jis daug dirba ir mazai buna namuose,tai daro,kai buna,aiskiau? O pati auginot vaikus,kad nesuprantat,kiek buna darbu namuose?

O kas siejo makiažą su higiena? Čia tik tamsta taip rašot. Bet ar ne pati rašėt ir tai, kad tingėjot į dušą net eiti, tik dabar grįžtat į ritmą? g.gif Ir prie ko čia graži negraži sau? Jeigu kažkur einant pasidaržot, pasipuošiat, tai gal jau ne visad ir ne visai tokia sau graži? Kitaip nieko ir nedarytumėt daugiau, aaa? biggrin.gif bet paryškinti savo grožį, kad ir kokia bebūtumėt, tai norisi? wink.gif

Sakot, daug dirba, namie dėl laiko trūkumo mažai padeda? O tai, kad jis kitur dirba, tai jums nesiskaito? jo darbo ir nuovargio jau nesimato vien dėl to, kad jis dirba ne namuose? g.gif
ar jums gal patiktų, jei jis dirbtų mažiau ir uždirbtų mažiau, o jūs turėtumėt finansiškai pasispausti? o gal norit eiti dirbti vietoj vyro ir jam palikti vaikus, namus?
o dėl to nuovargio, tai gal mažiau darykit tų "nepastebimų darbų", darykit tai, kas pastebima ir vyras bus patenkintas mirksiukas.gif

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 14:57)
O, jei megstat logika atsakykit: Vyras uz moteri stirpesnis fiziskai, kuom moteris pranasesne uz vyra?ar niekuom?ar vyrai viskuom lenkia moteris?

Moteris lengviau "skaito" emocijas, labiau į jas gilinasi, geriau įžvelgia jų atspalvius, yra komunikabilesnė, jautresnė.
Žinoma, galit prieštarauti "aš žinau būnant kitaip", "koks gi čia pliusas", bet vyrams fizinė jėga sėdint prie kompo irgi ne visada yra pliusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 16:13)
O sakėt, kad nėra. Apsispręskite pagaliau smile.gif
Beje, mūsų planetoje ne tik cheminiai junginiai egzistuoja, kurie balansuoja žmogų. Bet tema čia ne apie tai. Jei rūpi ana tema, tai tam skirtos Sveiko gyvenimo būdo, mitybos, sporto ir pan. temos.

Na jei dar sarkazmo neikandote - tai ir nuo vezio 100% vaistas yra smile.gif - kalio cianidas vadinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 16:15)
Moteris lengviau "skaito" emocijas, labiau į jas gilinasi, geriau įžvelgia jų atspalvius, yra komunikabilesnė, jautresnė.
Žinoma, galit prieštarauti "aš žinau būnant kitaip", "koks gi čia pliusas", bet vyrams fizinė jėga sėdint prie kompo irgi ne visada yra pliusas smile.gif

Yepps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 15:38)
Labai ivairiai su tais darbais.Sakiau turejom finansiniu problemu,keitesi daug kas gyvenime,tai stengiasi dirba kiek gali. Buvo ir taip,kad iseina mes miegam,grista jau ruosiames gultis, sekmadienis laisvas,buvo,kad 3men namuose nebuvo,dabar menesi isvaziaves,bus svenciu metu.Labai ivairiai buna tas laikas,kai dirbo po 8darbo valandas ir dvi iseigines senai baigesi su visa ta krize.Buvo ir be darbo kuris laikas,bet tada buvo is vis prastai,tada dar maziau padarydavo,nei daug dirbdamas smile.gif
Tai va ir tai mane issekino ir net jei budamas namie kazka padaro,tai is esmes nieko nekeicia,man dabar reikia ne pusvalandi vonioj paguleti ar kelias val su draugem paplepeti MAN REIKiA NORMALIU ATOSTOGU,as neturejau laisvu dienu nuo vaiku gimimo,kad atsijungti ir nieko nedaryti,gerai kokia diena paguli daugiau,bet vis tiek svarbiausius darbus vis tiek reikia nudirbti,vis tiek reikia vaikus pamaitinti,aprengti,suziureti juos smile.gif

Su darzeliu aisku prajuokinot. Bet paimkim is kitos puses ar as gyvenime turiu viska daryti,kad vyrui butu gerai,kur mano poreikiai?kur vaiku poreikiai? Gal man tas rutu darzelis gyvenimo tikslas?kaip tada? Jau taip manau daug ko atsisakau del seimos ir vaiku,nejau negaliu gyventi ir daryti tuos darbus,kurie man svarbus,negaliu gyventi svariuose namuose?ar ,kad kieme zydetu geles? Nors ir taip kai pasiziuri kiek moterys dirba namuose ir kaip visur blizga,tai man tik pasikavot norisi :)Nesuprantat ,kad paprasciausiai pavargsti nuo kasdieniu butinu darbu,atsikeli darai pusrycius,pavalgom,plauni indus,tvarkai virtuve ,ruosi pietus,pavalgai tvarkai virtuve,plauni indus,ruosi vakariene tas pats i tarpus pagal poreiki issisiurbi, issiplauni grindis arba skalbiesi,arba langus valai arba vaiku zaislus ,rubus perziuri,atrenki netinkamus,arba kiema tvarkai arba darzus ziuri arba vaziuoji apsipirkt,vezi vaikus i burelius,vaikus mokini kazka,zaidi su jais,eini pasivaiksciot,kureni peciu,valai peciu,priziuri suni ir kate ...dar testi?ko galeciau nedaryti?man paciai dabar toks klausimas kyla,jau viska sumazinau iki minimumo,bet nors kartais tai daryti tenka....

Na dabar viskas aišku. Gyvenimas nelabai lepino, o atostogų kaip nekaip reikia visiems, net ir nuo savų vaikų. Aš žinau atvirkščią situaciją, kai vyras, kuriam dabar 9 metai, jau seniai seniai, nuo 40-ies jau turbūt nenori (pasak jo žmonos). O kur jis norės, kad atostogas prieš tiek metų ir matęs turbūt. Nuolat ant pečių velka visą šeimą. Na tiesiog tokia situacija...
Jūsų bėda tik ta, kad to nesupranta jūsų vyras... Aiškinkit, o kas jums belieka? Ir aiškinkit be užuolankų, o tiesiai šviesiai. Ne visos gali būti darbiniais jautukais ir kartu seksuotis pastoviai. Kaip jūs ir minėjote, daug tokių, kurioms nebe seksas kasdien tuomet rūpės, pirmiausia jos norės atsipalaiduoti, masažiuko ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 17:09)
Taip mano meile mokykline,bet ka tai keicia.Gyveni mokaisi ka?kad gali pamilti pagal uzsakyma?Pirma permiegi,paskui pazysti zmogu,o paskui nusprendi myleti ar ne? Taip imanoma?Ar is vis ignoruoji meile,nebetiki?
O va ka daryti vyrams nezinau,as ne vyras,man atrodo yra imanoma islaukti tu sviesesniu dienu :)Kad geriau suprasciau ir uzvedziau tema,kas ten jiems darosi,jei nepakankamai gauna,skauda ka?kaulus lauzo?kas ta kancia sukelia?
Kaip suprantu tai gana dazna problema gyvenime...tiek daug skyrybu,dar daugiau neistikimybiu ir t.t.

Ok. Tai negi ta meile buvo tokia, op, pamaciau ir viskas, ta pacia akimirka pamilau? Kartoju, cia pas paauglius taip buna, suauge zmones po truputi isimyli, jaucia simpatija, patinka zmogus ir t.t., tad ir meile ateina ne kaip zaibas, ko pasekoje gali spet ivertinti ta salia esanti zmogu, pabandyt pamodeliuot ateiti, o ne pult iskart i zagsa, vestuviu formint doh.gif Jau vien kartu pries vestuves pagyvenus, kiek visko galima issiaiskinti, ko susitikinejant net neitarsi. Zodziu, meile - meile, bet ir galva ant peciu reikia turet.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 15:39)
Ok, as pasikartosiu. As suvokiu, kad gali nenoret tiek vyras, tiek moteris, bet man keista, kai sako, jog va, seniau viskas buvo gerai, bet atsirado vaikai ir viskas pasikeite, dingo noras, na gal retkarciais jis buna. Suprasciau, jei vyras lodarius, bet kaip ir normalus, grizes nesako, kad as atidirbau 8 val ir man dabar poilsis. Vadinasi problema kazkur kitur slypi.

Aišku slypi, senstančiame organizme pvz., bendroje sveikatos būklėje, hormonuose, kurie taip ir nesusitvarkė po vaikų gimimo. Aiškiau? g.gif
Atsakyti
Cia ziuriu yra kazkokiu isprotejusiu apie hormonus sapalioja.

Yra vaistu kuriuos duoda pedofilams, tai vadinasi chemine kastracija.
jei jus nekenciate vyru, kad jau ne myletis sunku, tai logiska, kad noretumet juos bent dalinai iskastruoti chemiskai.

Del moteru seksualumo, na galima vyrisko hormono pasiulyti. Prades augti barzda balsas suzemes, vyras gal aplamai tokios nenores - baigsis problemos
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 16:11)
Na mano ex - endokrinologe, kazkaip apie toki gydyma girdeti neteko - cia kuris endokrinologas tokias paslaugas siulo?

Pasakojo apie kiekvieną pacientą? Tai gal tokių nepasitaikė. Ar daug vyrų pripažins, kad nenormalu kas minutę vis norėti ir niekaip nepasitenkinti, nu ar pasitenkinti tai akimirkai? Juk dažnas durniukas manys, kad čia privalumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 17:23)
Aišku slypi, senstančiame organizme pvz., bendroje sveikatos būklėje, hormonuose, kurie taip ir nesusitvarkė po vaikų gimimo. Aiškiau? g.gif

Kalbant apie senstancius organizmus, bei pokycius, tai cia vyras turetu dabar skustis, kad zmona pailset neduoda ir vercia santykiaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 16:13)
doh.gif Viskas su psichika gerai, ką psichologas papasakos? Viskas su hormonais ir visa endokrinine sistema gerai, ką tas papasakos?

Pati tu iš kokios planetos iškritusi?  doh.gif

Aš iškritusi? Tai tu tuomet vis dar skraidai ir nerandi kur nutūpti lotuliukas.gif

Jei viskas gerai, tai ir nereikia niekur kreiptis. Alio, kalba buvo apie tai, kai švelniai tariant būna truputį nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 15:39)
Ok, as pasikartosiu. As suvokiu, kad gali nenoret tiek vyras, tiek moteris, bet man keista, kai sako, jog va, seniau viskas buvo gerai, bet atsirado vaikai ir viskas pasikeite, dingo noras, na gal retkarciais jis buna. Suprasciau, jei vyras lodarius, bet kaip ir normalus, grizes nesako, kad as atidirbau 8 val ir man dabar poilsis. Vadinasi problema kazkur kitur slypi.

Noras tai visai niekur nedingo, gyvenime dar tokio poreikio nebuvo pas mane smile.gif tik as ji kontruoliuoju ne jis mane smile.gif
Kaip cia dar aiskiau nusakyt savo problema,jei nepatyret,gal ir nesuprasit.Ar buve taip,kad esat per daug pavarges ir fiziskai, ir dvasiskai, tam savo norui realizuot? Tai mes panasiai su vyru abu norim,bet jis matyt buna per daug pavarges visiems zaidimas ir mano gundymams,turiu omeni dar pries lytinius santykius ir laukia daugiau iniciatyvos is manes,o man tai nepriimtina, pas mane tada viskas uzsidaro,tada jis pyksta pasako kazka grubiau,tada as dar daugiau atsiriboju ir va gaunasi uzdaras ratas,tada jis is vis nebepakelia matyt tos itampos ir dingsta su draugais smile.gifo po to man is vis blogai,pykstu,jauciuosi nemylima ir t.t. Ir is vis atsitolinu nuo jo. Taip buna ,kad ir menesi nesimylim,buve ir ilgiau,o kai suartejam galim kasdiena myletis,taip ir banguojam......ir kaip nuo to pavargau jis sako,kad as jo nesuprantu,man ,kad jis manes.Bet jau minejau si kart atrodo pagaliau kazka supratom vienas apie kita,as tikrai nesitikejau,kad vyrams tas seksas taip siejasi su pripazinimu,priemimu,meile ,vertinimu ir t.t. Labai sunku suprasti kita,kai neesi to patyres.....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 16:15)
O jeigu ir jo moteris norėtų nuolat, visur ir visada, ar ji irgi dėl to būtų nenormali, nes jei jų norai sutaptų ir abu būtų dėl to laimingi?  mirksiukas.gif

Jei būtų laimingi, tai vualia. Tai tegu tokių ir ieškosi, tik dažnai kažkaip nepataiko biggrin.gif
Atsakyti