Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

[quote=aspYrinas,2013 12 16, 14:41]
Tai vyras tik savaitgaliams grizta, ar kaip? Kiek tas mazai? Jis juk i darba eina, vadinasi tikrai normalu, kad grizta kokia 18-19 val. Kitas dalykas, jis juk aiskiai isreiske savo nuomone, kad gal per daug susirandat sau darbu, kurie gal tikrai buna vertingi tik jums paciai, nes ju rezultatu niekam nereikia. Ko pasekoje atsiranda galimybe sekso nenora pateisint nuovargiu patirtu dirbant tuos nereiksmingus, niekam kasdien nereikalingus darbus. Todel normalu kad vyras pyktu. As taip pat pykciau, jei MB sedetu kokiam rutu darzeli ir kiauras dienas gelytes ravetu, o vakare pareikstu, sorry brangusis, sekso nebus, bet tu paziurek koks grazus musu gelinelis biggrin.gif

Labai ivairiai su tais darbais.Sakiau turejom finansiniu problemu,keitesi daug kas gyvenime,tai stengiasi dirba kiek gali. Buvo ir taip,kad iseina mes miegam,grista jau ruosiames gultis, sekmadienis laisvas,buvo,kad 3men namuose nebuvo,dabar menesi isvaziaves,bus svenciu metu.Labai ivairiai buna tas laikas,kai dirbo po 8darbo valandas ir dvi iseigines senai baigesi su visa ta krize.Buvo ir be darbo kuris laikas,bet tada buvo is vis prastai,tada dar maziau padarydavo,nei daug dirbdamas smile.gif
Tai va ir tai mane issekino ir net jei budamas namie kazka padaro,tai is esmes nieko nekeicia,man dabar reikia ne pusvalandi vonioj paguleti ar kelias val su draugem paplepeti MAN REIKiA NORMALIU ATOSTOGU,as neturejau laisvu dienu nuo vaiku gimimo,kad atsijungti ir nieko nedaryti,gerai kokia diena paguli daugiau,bet vis tiek svarbiausius darbus vis tiek reikia nudirbti,vis tiek reikia vaikus pamaitinti,aprengti,suziureti juos smile.gif

Su darzeliu aisku prajuokinot. Bet paimkim is kitos puses ar as gyvenime turiu viska daryti,kad vyrui butu gerai,kur mano poreikiai?kur vaiku poreikiai? Gal man tas rutu darzelis gyvenimo tikslas?kaip tada? Jau taip manau daug ko atsisakau del seimos ir vaiku,nejau negaliu gyventi ir daryti tuos darbus,kurie man svarbus,negaliu gyventi svariuose namuose?ar ,kad kieme zydetu geles? Nors ir taip kai pasiziuri kiek moterys dirba namuose ir kaip visur blizga,tai man tik pasikavot norisi :)Nesuprantat ,kad paprasciausiai pavargsti nuo kasdieniu butinu darbu,atsikeli darai pusrycius,pavalgom,plauni indus,tvarkai virtuve ,ruosi pietus,pavalgai tvarkai virtuve,plauni indus,ruosi vakariene tas pats i tarpus pagal poreiki issisiurbi, issiplauni grindis arba skalbiesi,arba langus valai arba vaiku zaislus ,rubus perziuri,atrenki netinkamus,arba kiema tvarkai arba darzus ziuri arba vaziuoji apsipirkt,vezi vaikus i burelius,vaikus mokini kazka,zaidi su jais,eini pasivaiksciot,kureni peciu,valai peciu,priziuri suni ir kate ...dar testi?ko galeciau nedaryti?man paciai dabar toks klausimas kyla,jau viska sumazinau iki minimumo,bet nors kartais tai daryti tenka....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 16:27)
neskaitai ka rasau arba skaitai susijaudines biggrin.gif ta ir norejau pasakyt, kad jei nenori abu, tai abu. kodel, tavo nuomone, pats ir rasai, kai vyras nenori, tai nenori, jam nestovi ir jis gal nenori kad stovetu, o moteris tai jau negali kaip guma pagulet, jei nenori?  g.gif lygybe turi buti visiems. nes si tema apie tai - kad moteris neduoda tada, kai vyras NORI.
as bandziau kelti klausima - ar tikrai visi vyrai DUODA, kai nenori? nes mano atveju yra buve - tu priekabiauji, priekaabiauuuji, ir... prievaaaartauji  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif vot tep.

Ok, as pasikartosiu. As suvokiu, kad gali nenoret tiek vyras, tiek moteris, bet man keista, kai sako, jog va, seniau viskas buvo gerai, bet atsirado vaikai ir viskas pasikeite, dingo noras, na gal retkarciais jis buna. Suprasciau, jei vyras lodarius, bet kaip ir normalus, grizes nesako, kad as atidirbau 8 val ir man dabar poilsis. Vadinasi problema kazkur kitur slypi.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 15:39)
Ok, as pasikartosiu. As suvokiu, kad gali nenoret tiek vyras, tiek moteris, bet man keista, kai sako, jog va, seniau viskas buvo gerai, bet atsirado vaikai ir viskas pasikeite, dingo noras, na gal retkarciais jis buna. Suprasciau, jei vyras lodarius, bet kaip ir normalus, grizes nesako, kad as atidirbau 8 val ir man dabar poilsis. Vadinasi problema kazkur kitur slypi.

Kiek vaiku turi?
Atsakyti
Sani tas "kazkas" augino vaikus kaip ir dauguma moteru smile.gif taigis nustebinsiu- vaiku turiu ir jau nemazu smile.gif

O siaip i tema,
Pasedekite viena su savimi be vaiku vyro ir "tvarkos". Asmeniskai man susidare ispudis, kad beda ne kartai ir nuovargis, o kazkur kitur ir jus bandote kaip strutis slepti galva rutinoje, ieskoti kitu kaltes, bet tai juk gali buti rimta ir progresuoti?
Del vyro metu ne siaip paklausiau, auklejimas nepades, suauges. smile.gif

P.s mylejau ir myliu biggrin.gif

Ups jau paskaiciau per velai jusu paskutini posta. unsure.gif
Man pasidare viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 gruodžio 2013 - 15:44
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 16:30)
trukt uz vadziu, vel is pradziu.
ir kaip tas PROBLEMAS SPRESTI??? bigsmile.gif
zmona gules kaip lenta akis sukandus, arba pavaidins...
pasakysiu atvirai, man, jei buciau vyras, man net nulinktu jei zinociau, kad ji nenori manes sekso metu.... g.gif gal jums kitaip, gal pats uzsivedimo mechanizmas veikia....,ir veiktu ant bet ko, net ir ant ozkos...sorry. blush2.gif  lotuliukas.gif

Sis mano sakinys buvo ne butent siai problemai skirtas, tad nereikia cia interpretuot. Kiek suprantu, temos autores seksualinis apetitas yra kur kas mazesnis nei jos vyro, tad kaltint del tokios situacijos jie gali tik patys save, savo naivu poziuri, dideles, bet realybes nematancias meiles akis, todel ir turi tai ka turi. O sprendimas, tai gal geriau jau paleist ji, lai susiranda moteri, kuri atitiks jo poreikius, juk ji neleis jam bunant seimoj nuleist garo su kokia meiluze. Aisku, tai nera labai ideali iseitis, bet koks tikslas gyvent ir kankintis, bei vadinti tai meile, kai viena puse is pareigos atsidavineja, arba kita puse is pareigos slopina savyje geisma. Aisku galima cia dabar pradet kalbet apie dvasingumus, bet normalus santykiai, normali meile buna tada, kai abi puses patenkintos, o ne priverstos visa gyvenima aukotis.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 15:56)
Sis mano sakinys buvo ne butent siai problemai skirtas, tad nereikia cia interpretuot. Kiek suprantu, temos autores seksualinis apetitas yra kur kas mazesnis nei jos vyro, tad kaltint del tokios situacijos jie gali tik patys save, savo naivu poziuri, dideles, bet realybes nematancias meiles akis, todel ir turi tai ka turi. O sprendimas, tai gal geriau jau paleist ji, lai susiranda moteri, kuri atitiks jo poreikius, juk ji neleis jam bunant seimoj nuleist garo su kokia meiluze. Aisku, tai nera labai ideali iseitis, bet koks tikslas gyvent ir kankintis, bei vadinti tai meile, kai viena puse is pareigos atsidavineja, arba kita puse is pareigos slopina savyje geisma. Aisku galima cia dabar pradet kalbet apie dvasingumus, bet normalus santykiai, normali meile buna tada, kai abi puses patenkintos, o ne priverstos visa gyvenima aukotis.

Skirybos krastutinis atvejis viska gerai apmascius ir nematat iseities- tupykas.
Autores situacijoje rutina ir aplinkybes slopina viska. Krize taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 15:18)
Zodziu as kaip suprantu, tai cia mokykline pirmoji meile, kai pradzioj isimylima, o po to tik stengiamasi pazint zmogu, suvokt visdelto ka pamilai. Taip, kai buvau toks jaunas, pazinau toki jausma. Bet gyveni ir mokaisi. Del poreikiu kaitos as juk nepriestaravau, bet leidau sau gasiai pamastyt, kad visdelto ta kaita nebuna tokia kardinali, kai viena diena myliesi ir dziaugiesi kiekvienu ooo, o kita diena tave vos nenupurto mintis apie seksa. Gal tada visdelto reikia sau pripazint, jog niekada jis nebuvo toks reikalingas, paprasciausiai gal ta isimylejimo busena teike didesni pasitenkinima, tuo paciu darydama seksa malonesniu ir geidziamesniu. Na o esant tokiai situacijai, kai tarkim kaip ir mineti hormonai padaro neigiama itaka, tai ka daryt vyrui, jei jam niekas nepakito ir sekso poreikis kaip buvo, taip ir liko? Mastrubuotis kasdiena, na bet juk po kurio laiko supras, kad tai nesamone, gyvena su moterim, o viska pats turi pasidaryt, susirast meiluze, variantas, bet gal sazine zmogui neleis, o iskilus siam faktui gali kilt rimtu problemu santykiuose, nors buna variantu, kai tokie dalykai kaip tik atveria akis sutuoktiniams ir jie pradeda sprest iskilusias problemas. Dar vienas variantas, susilaikymas, bet tai juk kancia, kas is to kad prie zmonos vaiksciosi issisiepes ir apsimetinesi, jog viskas gerai, anksciau ar veliau nervai neatlaikys ir pratruksi, po ko vel gi gali smarkiai suslubuot santykiai.

Taip mano meile mokykline,bet ka tai keicia.Gyveni mokaisi ka?kad gali pamilti pagal uzsakyma?Pirma permiegi,paskui pazysti zmogu,o paskui nusprendi myleti ar ne? Taip imanoma?Ar is vis ignoruoji meile,nebetiki?
O va ka daryti vyrams nezinau,as ne vyras,man atrodo yra imanoma islaukti tu sviesesniu dienu :)Kad geriau suprasciau ir uzvedziau tema,kas ten jiems darosi,jei nepakankamai gauna,skauda ka?kaulus lauzo?kas ta kancia sukelia?
Kaip suprantu tai gana dazna problema gyvenime...tiek daug skyrybu,dar daugiau neistikimybiu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 15:05)
Ir ką tu siūlai tam norui sumažinti? Kartoju - negirdėjau apie konkrečiai tam skirtų preparatų egzistavimą

Psichologas ir endokrinologas.
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:08)
Nera ir norui padidinti taipogi, beje...

? g.gif
Iš kokios jūs planetos? mirksiukas.gif Ar nutuokiate kažką apskritai apie organizmą, jo veiklą, negalavimus, kaip su tuo kovoti ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 16:09)

Na mano ex - endokrinologe, kazkaip apie toki gydyma girdeti neteko - cia kuris endokrinologas tokias paslaugas siulo?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 16:11)

Iš kokios jūs planetos? mirksiukas.gif Ar nutuokiate kažką apskritai apie organizmą, jo veiklą, negalavimus, kaip su tuo kovoti ir pan.? g.gif
doh.gif Viskas su psichika gerai, ką psichologas papasakos? Viskas su hormonais ir visa endokrinine sistema gerai, ką tas papasakos?

Pati tu iš kokios planetos iškritusi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:11)
Galima testesterono - moteriai sexualumui padidinti ir estrogeno - vyrui sumazinti. Veikia. Pasalinius reiskinius pavardinti, ar susivoksit? biggrin.gif

O sakėt, kad nėra. Apsispręskite pagaliau smile.gif
Beje, mūsų planetoje ne tik cheminiai junginiai egzistuoja, kurie balansuoja žmogų. Bet tema čia ne apie tai. Jei rūpi ana tema, tai tam skirtos Sveiko gyvenimo būdo, mitybos, sporto ir pan. temos.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 16:38)

Labai ivairiai su tais darbais.Sakiau turejom finansiniu problemu,keitesi daug kas gyvenime,tai stengiasi dirba kiek gali. Buvo ir taip,kad iseina mes miegam,grista jau ruosiames gultis, sekmadienis laisvas,buvo,kad 3men namuose nebuvo,dabar menesi isvaziaves,bus svenciu metu.Labai ivairiai buna tas laikas,kai dirbo po 8darbo valandas ir dvi iseigines senai baigesi su visa ta krize.Buvo ir be darbo kuris laikas,bet tada buvo is vis prastai,tada dar maziau padarydavo,nei daug dirbdamas smile.gif
Tai va ir tai mane issekino ir net jei budamas namie kazka padaro,tai is esmes nieko nekeicia,man dabar reikia ne pusvalandi vonioj paguleti ar kelias val su draugem paplepeti MAN REIKiA NORMALIU ATOSTOGU,as neturejau laisvu dienu nuo vaiku gimimo,kad atsijungti ir nieko nedaryti,gerai kokia diena paguli daugiau,bet vis tiek svarbiausius darbus vis tiek reikia nudirbti,vis tiek reikia vaikus pamaitinti,aprengti,suziureti juos smile.gif

Su darzeliu aisku prajuokinot. Bet paimkim is kitos puses ar as gyvenime turiu viska daryti,kad vyrui butu gerai,kur mano poreikiai?kur vaiku poreikiai? Gal man tas rutu darzelis gyvenimo tikslas?kaip tada? Jau taip manau daug ko atsisakau del seimos ir vaiku,nejau negaliu gyventi ir daryti tuos darbus,kurie man svarbus,negaliu gyventi svariuose namuose?ar ,kad kieme zydetu geles? Nors ir taip kai pasiziuri kiek moterys dirba namuose ir kaip visur blizga,tai man tik pasikavot norisi :)Nesuprantat ,kad paprasciausiai pavargsti nuo kasdieniu butinu darbu,atsikeli darai pusrycius,pavalgom,plauni indus,tvarkai virtuve ,ruosi pietus,pavalgai tvarkai virtuve,plauni indus,ruosi vakariene tas pats i tarpus pagal poreiki issisiurbi, issiplauni grindis arba skalbiesi,arba langus valai arba vaiku zaislus ,rubus perziuri,atrenki netinkamus,arba kiema tvarkai arba darzus ziuri arba vaziuoji apsipirkt,vezi vaikus i burelius,vaikus mokini kazka,zaidi su jais,eini pasivaiksciot,kureni peciu,valai peciu,priziuri suni ir kate ...dar testi?ko galeciau nedaryti?man paciai dabar toks klausimas kyla,jau viska sumazinau iki minimumo,bet nors kartais tai daryti tenka....

Na tai nuo to ir reikejo pradet, kad uzspaude ta rutina, kad poilsio reikia, ne val pagulet vonioj, o atostogu. Dabar jau viskas aiskiau. Cia tiesiog butina, viska mest ir islekt dviese ten, kur galima bus uzsimirst nuo namu, vaiku, buities ir visu kitu problemu. O ten del isvardintu darbu, tai siaip galima butu irgi dalies atsikratyt, kam ten dar tie sunys, katinai? Nelikus gyvunu, maziau ir tvarkytis reiktu, o visa kita, standartiniai darbai, bet juk ne kasdiena skalbtis reikia, juo labiau langus valyt. Kazkaip reikia stengtis suteikt sau daugiau poilsio, o ne atvirksciai, apsikraut darbais, kad dienos sviesos nebematyt.
Atsakyti