Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 14:57)
O jus kada mylejot?Taip,kad noretumet buti tik su ta moterim,kad noretumet viska del jos padaryti, kad kitos nerupetu? Jei taip,tai kaip tad rinktis?Ar pirma sukrist i lova,paskui nutart isimylesiu ar ne,ar kaip ten vyksta tas pasirinkimas?
Mes tai pirma pamilom vienas kita,paskui sukritom i lova ir tai pamazu. Ir taip nebus,kad du zmones visur ir visada bus vienodu poreikiu,ypac uz moteri negalit garantuoti,juk nestumai visai keicia visa hormonu pusiausvyra,gal uzsinores daugiau,o gal is vis ilgai negales myletis.Taip pat gyvenime tiek visko vyksta,kad imant uz pagrinda seksualini suderinamuma,Santuoka vargiai ar ilgai issilaikys...

Čia sutinku drinks_cheers.gif Žmonės labai keičiasi fiziologiškai, psichologiškai, socialiai ir kitaip smile.gif
Todėl pagrindas lieka tik tai, kiek žmogus pats įneša pastangų į viską, kas aplink, į šeimą, į atsakomybę už savo sveikatą ir pan.
Atsakant į temos klausimą, tai aš kaip ir minėjau jau, Sani vietoje daugiau atsipalaiduočiau. Nuosavas namas aišku visuomet visokių darbų žmogui užkrauna, daugiau nei butas, o jei dar vaikas ne vienas, bet visgi. Galbūt galima ir pasisamdyti ką savaitgaliais prie puodų, langų, kiemo tvarkymo, jei jau vyrui taip trūksta to kas buvo iki tos rutinos.
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 15:00)
Apie kokius hormonus tu čia šneki vis?  g.gif Moterims dar nėra išrasta vaistų, padedančių saugiai padidinti norą, o apie specialiai norams mažinti skirtus vaistus dar niekad negirdėjau

Tai kad aš apie vyrus. Buvo minėtas čia toks, kuris tik nori ir nori bei vėl nori.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 15:03)
Tai kad aš apie vyrus. Buvo minėtas čia toks, kuris tik nori ir nori bei vėl nori.
Ir ką tu siūlai tam norui sumažinti? Kartoju - negirdėjau apie konkrečiai tam skirtų preparatų egzistavimą
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 15:05)
Ir ką tu siūlai tam norui sumažinti? Kartoju - negirdėjau apie konkrečiai tam skirtų preparatų egzistavimą

Nera ir norui padidinti taipogi, beje...
Nors sumazinti norui puikiai trankviliantai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 16 gruodžio 2013 - 15:09
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:08)
Nera ir norui padidinti taipogi, beje...
Aš tai žinau, bet va VV vis mini mistines hormonines pagalbas tiek moteriai, tiek vyrui visais gyvenimo atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 16, 15:09)
Aš tai žinau, bet va VV vis mini mistines hormonines pagalbas tiek moteriai, tiek vyrui visais gyvenimo atvejais.

Galima testesterono - moteriai sexualumui padidinti ir estrogeno - vyrui sumazinti. Veikia. Pasalinius reiskinius pavardinti, ar susivoksit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:11)
Galima testesterono - moteriai sexualumui padidinti ir estrogeno - vyrui sumazinti. Veikia. Pasalinius reiskinius pavardinti, ar susivoksit? biggrin.gif
Padėsiu susivokti:
Apie kokius hormonus tu čia šneki vis?  g.gif Moterims dar nėra išrasta vaistų, padedančių saugiai padidinti norą, o apie specialiai norams mažinti skirtus vaistus dar niekad negirdėjau

Yra N vaistų, kurie galbūt padidins ar sumažins norą, bet jie dažnai būna visai ne tam skirti, saugumas jų geriausiu atveju su dideliu klaustuku. O ir tas pats papildomas testosteronas vyrams turi neigiamų šalutinių poveikių.

Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 15:11)

O šitą LF postą skaitėt?

Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 15:57)
O jus kada mylejot?Taip,kad noretumet buti tik su ta moterim,kad noretumet viska del jos padaryti, kad kitos nerupetu? Jei taip,tai kaip tad rinktis?Ar pirma sukrist i lova,paskui nutart isimylesiu ar ne,ar kaip ten vyksta tas pasirinkimas?
Mes tai pirma pamilom vienas kita,paskui sukritom i lova ir tai pamazu. Ir taip nebus,kad du zmones visur ir visada bus vienodu poreikiu,ypac uz moteri negalit garantuoti,juk nestumai visai keicia visa hormonu pusiausvyra,gal uzsinores daugiau,o gal is vis ilgai negales myletis.Taip pat gyvenime tiek visko vyksta,kad imant uz pagrinda seksualini suderinamuma,Santuoka vargiai ar ilgai issilaikys...

Zodziu as kaip suprantu, tai cia mokykline pirmoji meile, kai pradzioj isimylima, o po to tik stengiamasi pazint zmogu, suvokt visdelto ka pamilai. Taip, kai buvau toks jaunas, pazinau toki jausma. Bet gyveni ir mokaisi. Del poreikiu kaitos as juk nepriestaravau, bet leidau sau gasiai pamastyt, kad visdelto ta kaita nebuna tokia kardinali, kai viena diena myliesi ir dziaugiesi kiekvienu ooo, o kita diena tave vos nenupurto mintis apie seksa. Gal tada visdelto reikia sau pripazint, jog niekada jis nebuvo toks reikalingas, paprasciausiai gal ta isimylejimo busena teike didesni pasitenkinima, tuo paciu darydama seksa malonesniu ir geidziamesniu. Na o esant tokiai situacijai, kai tarkim kaip ir mineti hormonai padaro neigiama itaka, tai ka daryt vyrui, jei jam niekas nepakito ir sekso poreikis kaip buvo, taip ir liko? Mastrubuotis kasdiena, na bet juk po kurio laiko supras, kad tai nesamone, gyvena su moterim, o viska pats turi pasidaryt, susirast meiluze, variantas, bet gal sazine zmogui neleis, o iskilus siam faktui gali kilt rimtu problemu santykiuose, nors buna variantu, kai tokie dalykai kaip tik atveria akis sutuoktiniams ir jie pradeda sprest iskilusias problemas. Dar vienas variantas, susilaikymas, bet tai juk kancia, kas is to kad prie zmonos vaiksciosi issisiepes ir apsimetinesi, jog viskas gerai, anksciau ar veliau nervai neatlaikys ir pratruksi, po ko vel gi gali smarkiai suslubuot santykiai.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 12 16, 15:15)
O šitą LF postą skaitėt?

Taip - ta pati ir norejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 11:58)
Tfu tfu tfu, neteko susidurt dar su tokia moterim, kuri kaip lenta guletu. Gal todel as ir esu geresnes nuomones apie jas, tad man del to ir atrodo, kad reikia ziuret, rinktis sau i pora labiau seksualiai tinkancios antros puses. Na tikrai nemanau, jog jei bunant 20 zmogus megs eksperimentus lovoj, tikrai megausis seksu, tai budamas 40 taps visiskai aseksualus.

neskaitai ka rasau arba skaitai susijaudines biggrin.gif ta ir norejau pasakyt, kad jei nenori abu, tai abu. kodel, tavo nuomone, pats ir rasai, kai vyras nenori, tai nenori, jam nestovi ir jis gal nenori kad stovetu, o moteris tai jau negali kaip guma pagulet, jei nenori? g.gif lygybe turi buti visiems. nes si tema apie tai - kad moteris neduoda tada, kai vyras NORI.
as bandziau kelti klausima - ar tikrai visi vyrai DUODA, kai nenori? nes mano atveju yra buve - tu priekabiauji, priekaabiauuuji, ir... prievaaaartauji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vot tep.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 gruodžio 2013 - 15:28
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 15:27)
neskaitai ka rasau arba skaitai susijaudines biggrin.gif ta ir norejau pasakyt, kad jei nenori abu, tai abu. kodel, tavo nuomone, pats ir rasai, kai vyras nenori, tai nenori, jam nestovi ir jis gal nenori kad stovetu, o moteris tai jau negali kaip guma pagulet, jei nenori?  g.gif lygybe turi buti visiems. nes si tema apie tai - kad moteris neduoda tada, kai vyras NORI.
as bandziau kelti klausima - ar tikrai visi vyrai DUODA, kai nenori? nes mano atveju yra buve - neprievaaaartauk manes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif vot tep.

Cia gi vaikutis forume sexualinemis temomis dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 13:18)
, kai tokie dalykai kaip tik atveria akis sutuoktiniams ir jie pradeda sprest iskilusias problemas.

trukt uz vadziu, vel is pradziu.
ir kaip tas PROBLEMAS SPRESTI??? bigsmile.gif
zmona gules kaip lenta akis sukandus, arba pavaidins...
pasakysiu atvirai, man, jei buciau vyras, man net nulinktu jei zinociau, kad ji nenori manes sekso metu.... g.gif gal jums kitaip, gal pats uzsivedimo mechanizmas veikia....,ir veiktu ant bet ko, net ir ant ozkos...sorry. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 gruodžio 2013 - 15:31