Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 12:08)
Nu matyt visai neatidziai skaitot smile.gif Jau atsakiau mano vyrui greit 40,o su vaikais jis pakankamai buna,kai buna namie,beveik vien jais ir uzsiima,jei nera kitu darbu smile.gif valgyt seimai padaro,bet va jau tvarkytis jis nelabai tvarkosi,jam pakankamai tvarkinga viskas smile.gif nu bet ir as nei santechnikos,elektrikos,mechaniniu darbu nedarau smile.gif Aisku, tos pagalbos norisi visada daugiau,bet is esmes nera taip,kad jis namuose tik pries koki TV sedetu ir nieko nedarytu smile.gif buciau nesazininga jei sakyciau,kad nieko man nepadeda ir problema ne ta,supratime problema, norisi ,kad suprastu ,kad tai ka darau as yra reikalinga, ir isvargina,nors tie moteriski darbai labai jau nematomi,matosi,kai jau nedarai smile.gif ,nes jis namie buna mazai, viskas vis tiek ant mano peciu smile.gif

Nu matyt.... bet sprendziam ne mano problema irnesakyk.gif

o ka jus veikiate kai jis su vaikais? lakstote toliau su siurbliu?

Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2013 12 16, 12:04)
kodel iskart kutvela? jei jau nesidazo namie ir miniaku nenesioja, tai iskart kutvela  doh.gif
o kad pavepso i moteris gatveje pasitempusias ir pasidaziusias ir galvoja, kad ir namie jos tokios, tai naivus ir kvailas toks vyras...

O tai prieš ką tos moterys pustosi gatvėje, prieš svetimus vyrus, prieš moteris? o kodėl ne prieš savo vyrą, kodėl jis toks nesvarbus, kad prieš jį galima ir su chalatu, ir nepasidažius, ir nesiprausus? g.gif

QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 12:05)
Esu iki kaulu smegenu racionalistas smile.gif - net iki cinizimo smile.gif - todel dar karta kartoju mitais, pasakomis ir spekuliacijomis netikiu - sis tamstos postas IMO i sias kategorijas patenka...

pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 13:08)
Nu matyt visai neatidziai skaitot smile.gif Jau atsakiau mano vyrui greit 40,o su vaikais jis pakankamai buna,kai buna namie,beveik vien jais ir uzsiima,jei nera kitu darbu smile.gif valgyt seimai padaro,bet va jau tvarkytis jis nelabai tvarkosi,jam pakankamai tvarkinga viskas smile.gif nu bet ir as nei santechnikos,elektrikos,mechaniniu darbu nedarau smile.gif Aisku, tos pagalbos norisi visada daugiau,bet is esmes nera taip,kad jis namuose tik pries koki TV sedetu ir nieko nedarytu smile.gif buciau nesazininga jei sakyciau,kad nieko man nepadeda ir problema ne ta,supratime problema, norisi ,kad suprastu ,kad tai ka darau as yra reikalinga, ir isvargina,nors tie moteriski darbai labai jau nematomi,matosi,kai jau nedarai smile.gif ,nes jis namie buna mazai, viskas vis tiek ant mano peciu smile.gif

labai keista, labai. Vyras namie nesėdi, savo darbus padaro, valgyt padaro, su vaikais pabūna, o va jūs išvargusi iki negaliu g.gif Arba esate pedantė ir šluostot kiekvieną dulkę, arba bėda visai ne ten, kur skundžiatės. tai nuo ko pavargstat? nes panašu, kad tikrai ne visi darbai ant jūsų pečių.
Atsakyti
Nebeieškokite problemų ten kur jų nėra.
Giriam moterį, tada gerai, nes vyras "blogas". Bloginam vyrą tada negerai, nes vyras ne toks jau ir blogas. Palaikom vyrą negerai, nes moteris lieka nuskriausta ir taip pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 15, 17:50)

As tai dar buciau paryskinusi ir antra sakinio dali(tik rasau is mobilaus neina) smile.gif Kokia ideja! Juk galiu visus darbus ir paskui nudirbti :)Tikiuosi mano vyras neskaito cia smile.gif

as irgi ryskinau, bet kompas uzstrigo, tai palikau taip kaip yra... biggrin.gif maar galetu eiti i musulmoniu skyreli.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 06:45)
Kas atsitiks jei vyrui suteiksi malonuma nenoredama. Kaip princeses, nenoriu, negausi, po to bliauna.smile.gif

doh.gif o kas atsitiks jei vyras pamyles moteri, to nenoredamas???? apie tai ir rasiau anksciau, kai jau vyrai nenori - tai nenoooori, ir trinkis nesitrynusi.... ko cia moteris turi tuomet nusileisti....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 10:58)

Yra gera frazė: "mylėk savo artimą kaip save patį". Tam, kad galėtum mylėti savo artimą, kad mokėtum tai daryti, visų pirma turi mylėti save. ką gali duoti kitam žmogus, kuris pats nieko neturi? išgręžti save iki paskutinio siūlo? o kur dar tai, kad vyrai dažniausiai ir myli tas, kurios pačios save myli, savimi pasitiki, save lepina (aišku viskas proto ribose, nekalbu apie žmones visiškus egoistus) - tada ir jiems norisi tai daryti.
Nelabai sutikčiau. Yra moterų, traumuotų psichologiškai, netinkamai auklėtų, kur išspręsti problemą pajėgus tik vyras-psichoterapeutas.
Reikia ne šiaip sau kalbėti, o mokėti kalbėti. Jeigu vyras sako, kad priekaištaujat, greičiausiai tai ir darot. Galvokit, ką sakot, kokia forma viskas išsprūsta. O vyrai ne moterys, jiems nebūdinga atsisėst ir išsiliet, kas ant dūšios (nors būna ir tokių), jie išklauso, pagalvoja, padaro išvadas ir veikia. o kad atsivertų, tai turėtų jaustis saugiai (kaip bebūtų keista, ane), juk jūs irgi nelabai norėtumėt kalbėti, jeigu girdėtumėt tik priekaištus, kad tu to nedarai, tu ano, aš tokia pavargus, nieko nenoriu, negaliu ir t.t.?
O kam tada psichologai, seksologai - jiems irgi negalima pasakotis, kai turi bėdų? Čia SM panašiai, populiaru, nes mokėti nereikia ir nuomonių įvairesnių.... biggrin.gif
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  pati rašė, kad vaikystėj matė tokį pavyzdį, ji su draugėm tvarkėsi, berniukai siausdavo lauke, dabar tą patį daro savo šeimoj - berniuką-vyrą leidžia "siaust", o pati laksto namuose, dirba. Motinos pačios išauklėja tokius lepšius, kaip paskui moterims su tokiais sunku, bet dažniausiai jie veda tas, kurios yra kaip jų mamos - vadovauja šiems silpniems vyrams ir viską už juos daro... o kitos moka leisti jomis rūpintis, ir vyrai rūpinasi.

* Labai nepasisekė. Ir ne dėl to, kad už neištikimybę išvarytumėt su čemodanais (tą padarytų dažna), o dėl to, kad esat kategoriška ir iš anksto nusistačiusi. O tai jau kaip ne kaip veda į problemas lovoje. Ar mylitės n metų vis taip pat, ar sutinkat su vyro naujom idėjom, pati pasiūlot?
** O nesinori būt sau gražiai, na ir vyrui patikt? O kaip paskui, kai vyrai pradeda dairytis į sijonuotas, pasidažuiusias, pasitempusias moteris? Tada pikta? Bet ar smagu žiūrėt į kūtvėlą namie? biggrin.gif

Negaliu nesutikti smile.gif Butent taip ir stengiuosi gyventi smile.gif Gal bedu pas mus ir nebutu,jei vadovauciaus cia kitu moteru siuloma logika,daryk viska,kad vyras butu laimingas ir nesizvalgytu i kitas smile.gif
O cia as su Given sutinku,aisku, buna jau patologijos,bet siaip tereikia gero vyro ir jo noro ir jie gali atverti moteri smile.gif
Nu ta as irgi zinau smile.gif Tik va teoriskai papostrigauti daug lengviau,nei gyvenime ismokti susisneketi smile.gif
Butent,manau,forumai tam ir yra,aptarti ,kad ir intymiausiems dalykams,kuriu gal net gydytojui nedristum pasakyti smile.gif
Nu cia pasidaret labai klaidingas isvadas smile.gif Jei kazka maciau vaikystej,tai nereiskia,kad tai praktikuoju.Aisku, kazkokiu radikaliai nauju dviraciu neisradau,bet niekur neisileidizu as to savo vyro siausti,kaip issireisket ir rupinuosi juo proto ribuose,juk darau valgyt vaikams,tai nejau specialiai daryt maziau?Jis pvz mano masina sutvarko,ne tik mechan,bet ir issiurbia,tai ka cia as tada islepusi princese pati nesugebanti susitvarky? Nereikia visko perspausti. Idomiai atrodytu seima,jei kiekvienas tik savimi pasirupintu.Taip, gal esu rupestinga,norinti visus apgaubti demesiu,man tai malonu,bet jei taip lyginti su statistiniu vidurkiu,ka matau draugiu seimose,tai mano vyras jauciu maziausiai apsokinejamas,nes as butent ir sakau,kad kiekvienas suauges zmogus sugeba savim pasirupint ir kazka specialiai butent del jo nelabai ir darau smile.gif
Nu intymaus gyvenimo smulkmenas pasiliksiu sau,bet kas vyksta yra gerai, tikrai nera jokios rutinos ar nezinau ka jus ten isivaizduojat....aisku,kazko vyras noretu daugiau,tam ir vyras,o as moteris tam sutikti ar ne ... O kategoriska esu morales klausimais,taip is anksto nusistaciusi, toje srityje man nera kompromisu,kam?
Nu idomiai jus cia tai moteris jau be makijazo kutveka ir negrazi ir butinai nepatikti savo vyrui?Taip, as patinku savo vyrui,tokia kokia esu,keista? ar man norisi patikt,butu keista jei gyventu su manim
,jei nepatinkciau.Ar pikta,jei ziuri i kitas?siaip neesu pastebejusi kazkokiu nesveiku zvilgsniu,o i grazius zmones grazu ir man paziureti ir visai nepikta. Jau sakiau ne karta,nieko nedarau specialiai,kad itikt vyrui,kad tik pas kitas nepabegtu,jei netenkinu tokia,kokia esu lai bega,esmes savo nepakesiu ir makiazas tikrai nepakeis mano veido,galima tik kai ka koreguoti,bet ne esme.Makiazas yra progoms,kai apsivelki sventinius rubus,o kam man save vargint kasdien?as zinokit ir taip labai grazi moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 12:48)
doh.gif o kas atsitiks jei vyras pamyles moteri, to nenoredamas???? apie tai ir rasiau anksciau, kai jau vyrai nenori - tai nenoooori, ir trinkis nesitrynusi...

Netiesa.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 09:05)
Esu iki kaulu smegenu racionalistas smile.gif - net iki cinizimo smile.gif - todel dar karta kartoju mitais, pasakomis ir spekuliacijomis netikiu - sis tamstos postas IMO i sias kategorijas patenka...

sudominai g.gif 4u.gif turejau savo exa - iki kaulu racionalista biggrin.gif gal tu jis ir busi... kaip tuomet seksas isitalpina racionalisto gyvenime? seksas yra vienas neracionaliausiu dalyku ir zmones sekso metu elgiasi (yac vyrai) labai neracionaliai... biggrin.gif seksas - isvis pasaka...(nes gyvenimas salia sekso visai priesingas buna/gali buti)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 12:56)
sudominai  g.gif  4u.gif turejau savo exa - iki kaulu racionalista  biggrin.gif gal tu jis ir busi... kaip tuomet seksas isitalpina racionalisto gyvenime? seksas yra vienas neracionaliausiu dalyku ir zmones sekso metu elgiasi (yac vyrai) labai neracionaliai... biggrin.gif seksas - isvis pasaka...(nes gyvenimas salia sekso visai priesingas buna/gali buti)

1. Na Kaune nei mes, nei as, nei mano ex negyveno ir negyvena smile.gif
2. IMO racionalumas - tai tiesiog akiniai, pro kuriuos ziuri i gyvenima, gyvenimas gi nuo to nesikeicia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 16 gruodžio 2013 - 13:00
autores vyrui 40m, o sekso daznai nori g.gif kaip fainai. greit noreciau padaryti apklausa, nes si tema unikali:tiek daug vyru nera subege (Publicum neiskaitau, jis tik miegamajam kybo): tai va, aspirine, kukai2, vypo: kiek jums kartu reikia sex normos ribose (hyperseksualai tikiuosi nesat)? biggrin.gif ar esat pamyleje moteris, patys nenoredami,....?
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 10:59)

2. IMO racionalumas - tai tiesiog akiniai, pro kuriuos ziuri i gyvenima, gyvenimas gi nuo to nesikeicia smile.gif

niu va. taip ir maniau. zemai lenkiuosi ax.gif tu ne racionalistas, racionalistai TIESIAI I KLAUSIMUS atsakineja, isvis viska siaurai mato, burbt, taip ne, o ne is placiau kabina. as ne apie gyvenima klausiau, o apie seksa, kokia vieta jis uzima tavo gyvenima ir ar laikai seksa racionaliniu dalyku racionalams.
neatsakei.
nu bet tema ne apie mus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 16, 12:59)
autores vyrui 40m, o sekso daznai nori  g.gif kaip fainai. greit noreciau padaryti apklausa, nes si tema unikali:tiek daug vyru nera subege (Publicum neiskaitau, jis tik  miegamajam kybo): tai va, aspirine, kukai2, vypo: kiek jums kartu reikia sex normos ribose (hyperseksualai tikiuosi nesat)?  biggrin.gif ar esat pamyleje moteris, patys nenoredami,....?

Galeciau atsakyti tik i AZ, ne viska, ir su salyga kad nebus paviesinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 10:58)
Pagal ką nusprendėt, kuris yra normalus, o kuris hiper-? bene subjektyvus požiūris? Gydytojų sveikos rekomendacijos - 3 kartai per savaitę. Tai čia pagal jus mažai ar daug?  g.gif  manau, jei tas hiperaktyvus vyras tiek turėtų sekso, tai mintys vien apie tai nebūtų. Bet kai nuolatinis trūkumas, nori nenori apie tai dažniau galvoji.

Pagal tai, kas buvo aprašyta. Reikia atidžiau skaityti. Buvo paminėtas vyras, kuris nori nuolat, nesvarbu kur, kas ir kaip mirksiukas.gif Tai ir sakau, kad ne moters čia problema, o to vyro pirmiausia ir jis tai turi spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 16, 13:09)
Pagal tai, kas buvo aprašyta. Reikia atidžiau skaityti. Buvo paminėtas vyras, kuris nori nuolat, nesvarbu kur, kas ir kaip mirksiukas.gif Tai ir sakau, kad ne moters čia problema, o to vyro pirmiausia ir jis tai turi spręsti.

Cia greiciau abieju problema - jei nori islaikyti santykius. Tinka, jei ir nenori smile.gif
Atsakyti