QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 10:58)
Yra gera frazė: "mylėk savo artimą kaip save patį". Tam, kad galėtum mylėti savo artimą, kad mokėtum tai daryti, visų pirma turi mylėti save. ką gali duoti kitam žmogus, kuris pats nieko neturi? išgręžti save iki paskutinio siūlo? o kur dar tai, kad vyrai dažniausiai ir myli tas, kurios pačios save myli, savimi pasitiki, save lepina (aišku viskas proto ribose, nekalbu apie žmones visiškus egoistus) - tada ir jiems norisi tai daryti.
Nelabai sutikčiau. Yra moterų, traumuotų psichologiškai, netinkamai auklėtų, kur išspręsti problemą pajėgus tik vyras-psichoterapeutas.
Reikia ne šiaip sau kalbėti, o mokėti kalbėti. Jeigu vyras sako, kad priekaištaujat, greičiausiai tai ir darot. Galvokit, ką sakot, kokia forma viskas išsprūsta. O vyrai ne moterys, jiems nebūdinga atsisėst ir išsiliet, kas ant dūšios (nors būna ir tokių), jie išklauso, pagalvoja, padaro išvadas ir veikia. o kad atsivertų, tai turėtų jaustis saugiai (kaip bebūtų keista, ane), juk jūs irgi nelabai norėtumėt kalbėti, jeigu girdėtumėt tik priekaištus, kad tu to nedarai, tu ano, aš tokia pavargus, nieko nenoriu, negaliu ir t.t.?
O kam tada psichologai, seksologai - jiems irgi negalima pasakotis, kai turi bėdų? Čia SM panašiai, populiaru, nes mokėti nereikia ir nuomonių įvairesnių....
Visiškai sutinku
pati rašė, kad vaikystėj matė tokį pavyzdį, ji su draugėm tvarkėsi, berniukai siausdavo lauke, dabar tą patį daro savo šeimoj - berniuką-vyrą leidžia "siaust", o pati laksto namuose, dirba. Motinos pačios išauklėja tokius lepšius, kaip paskui moterims su tokiais sunku, bet dažniausiai jie veda tas, kurios yra kaip jų mamos - vadovauja šiems silpniems vyrams ir viską už juos daro... o kitos moka leisti jomis rūpintis, ir vyrai rūpinasi.
* Labai nepasisekė. Ir ne dėl to, kad už neištikimybę išvarytumėt su čemodanais (tą padarytų dažna), o dėl to, kad esat kategoriška ir iš anksto nusistačiusi. O tai jau kaip ne kaip veda į problemas lovoje. Ar mylitės n metų vis taip pat, ar sutinkat su vyro naujom idėjom, pati pasiūlot?
** O nesinori būt sau gražiai, na ir vyrui patikt? O kaip paskui, kai vyrai pradeda dairytis į sijonuotas, pasidažuiusias, pasitempusias moteris? Tada pikta? Bet ar smagu žiūrėt į kūtvėlą namie?
Negaliu nesutikti
Butent taip ir stengiuosi gyventi
Gal bedu pas mus ir nebutu,jei vadovauciaus cia kitu moteru siuloma logika,daryk viska,kad vyras butu laimingas ir nesizvalgytu i kitas
O cia as su Given sutinku,aisku, buna jau patologijos,bet siaip tereikia gero vyro ir jo noro ir jie gali atverti moteri
Nu ta as irgi zinau
Tik va teoriskai papostrigauti daug lengviau,nei gyvenime ismokti susisneketi
Butent,manau,forumai tam ir yra,aptarti ,kad ir intymiausiems dalykams,kuriu gal net gydytojui nedristum pasakyti
Nu cia pasidaret labai klaidingas isvadas
Jei kazka maciau vaikystej,tai nereiskia,kad tai praktikuoju.Aisku, kazkokiu radikaliai nauju dviraciu neisradau,bet niekur neisileidizu as to savo vyro siausti,kaip issireisket ir rupinuosi juo proto ribuose,juk darau valgyt vaikams,tai nejau specialiai daryt maziau?Jis pvz mano masina sutvarko,ne tik mechan,bet ir issiurbia,tai ka cia as tada islepusi princese pati nesugebanti susitvarky? Nereikia visko perspausti. Idomiai atrodytu seima,jei kiekvienas tik savimi pasirupintu.Taip, gal esu rupestinga,norinti visus apgaubti demesiu,man tai malonu,bet jei taip lyginti su statistiniu vidurkiu,ka matau draugiu seimose,tai mano vyras jauciu maziausiai apsokinejamas,nes as butent ir sakau,kad kiekvienas suauges zmogus sugeba savim pasirupint ir kazka specialiai butent del jo nelabai ir darau
Nu intymaus gyvenimo smulkmenas pasiliksiu sau,bet kas vyksta yra gerai, tikrai nera jokios rutinos ar nezinau ka jus ten isivaizduojat....aisku,kazko vyras noretu daugiau,tam ir vyras,o as moteris tam sutikti ar ne ... O kategoriska esu morales klausimais,taip is anksto nusistaciusi, toje srityje man nera kompromisu,kam?
Nu idomiai jus cia tai moteris jau be makijazo kutveka ir negrazi ir butinai nepatikti savo vyrui?Taip, as patinku savo vyrui,tokia kokia esu,keista? ar man norisi patikt,butu keista jei gyventu su manim
,jei nepatinkciau.Ar pikta,jei ziuri i kitas?siaip neesu pastebejusi kazkokiu nesveiku zvilgsniu,o i grazius zmones grazu ir man paziureti ir visai nepikta. Jau sakiau ne karta,nieko nedarau specialiai,kad itikt vyrui,kad tik pas kitas nepabegtu,jei netenkinu tokia,kokia esu lai bega,esmes savo nepakesiu ir makiazas tikrai nepakeis mano veido,galima tik kai ka koreguoti,bet ne esme.Makiazas yra progoms,kai apsivelki sventinius rubus,o kam man save vargint kasdien?as zinokit ir taip labai grazi moteris