Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 10:59)
Ane, ir kodel?

Tingi mulkui isaiskinti ka zodis "utriravimas" reiskia biggrin.gif - kaip tu is viso moteris sugebi susirasti?
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mamkose vyrai "susikybo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 12 16, 10:58)
** O nesinori būt sau gražiai, na ir vyrui patikt? O kaip paskui, kai vyrai pradeda dairytis į sijonuotas, pasidažuiusias, pasitempusias moteris? Tada pikta? Bet ar smagu žiūrėt į kūtvėlą namie? biggrin.gif

kodel iskart kutvela? jei jau nesidazo namie ir miniaku nenesioja, tai iskart kutvela doh.gif
o kad pavepso i moteris gatveje pasitempusias ir pasidaziusias ir galvoja, kad ir namie jos tokios, tai naivus ir kvailas toks vyras...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 10:59)
Tai aisku, kad buna stipriu dvaiskai vyru, tik as akcentavau, kad salia ju vis tiek bus stipresne moteris. Is savo esmes, prigimties moterys yra stipresnes, subtilesnes dvasines butybes,sita yra mano mintis ir tokia realybe smile.gif kad ir kaip zeistu tas jusu savimeile smile.gif Tik stiprus vyras gali tai pripazinti smile.gif

Esu iki kaulu smegenu racionalistas smile.gif - net iki cinizimo smile.gif - todel dar karta kartoju mitais, pasakomis ir spekuliacijomis netikiu - sis tamstos postas IMO i sias kategorijas patenka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 16 gruodžio 2013 - 11:06
QUOTE(Maar @ 2013 12 15, 18:12)
Moteris turi nueiti i lova pas vyra, o po to gali test darbus, kai anas uzmigs.

Tai is gyvenimo ir tame nieko nera baisaus, ypac jei vyras 7 valanda keliasi i darba o moteris atsikelia issimiegojus, kada nori

Paduot papa, kad "vaikas" apsiramintu ir uzmigtu, o paskui mamyte eis ir sutvarkys namucius.... biggrin.gif
tai kas kaltas vyras ar moteris? Viena islepino, kitas pasinaudoja situacija, o kai "vaikui" neduoda zaislo rodo ragus, tik toki "vaika" pabarimu jau nepakeisi, o ir "oziai" jo nebevaikiski.
Gal meskite kartais autore ta buiti sonan, raskite laiko sau, bent pusvalandi vonioje paguleti, o vyrui duokite pabuti su JO atzalomis.
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 10:41)
Yra ten zodis kartais, jezus tu marijezus, kartais, nes kartais darom ir ko siuo metu nenorim doh.gif
Nebutina gi kankines veidu, jums nemalonu, kad jusu vyrui malonu?

Cia toj srity man toks poziuris nepriimtinas smile.gif
Taip, man butu nemalonu,jei vyras butu toks egoistas smile.gif nejau sunku paciam uzvest moteri,cia kas tingulys? O jei tereikia masturbacijos tai savos rankos yra smile.gif Ar jus turit mylima moteri? Taip ir neatsaket ar tenkintumet kartais moteri taip,jei pats nenoretumet?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 12 16, 11:10)
Paduot papa, kad "vaikas" apsiramintu ir uzmigtu, o paskui mamyte eis ir sutvarkys namucius.... biggrin.gif
tai kas kaltas vyras ar moteris? Viena islepino, kitas pasinaudoja situacija, o kai "vaikui" neduoda zaislo rodo ragus, tik toki "vaika" pabarimu jau nepakeisi, o ir "oziai" jo nebevaikiski.
Gal meskite kartais autore ta buiti sonan, raskite laiko sau, bent pusvalandi vonioje paguleti, o vyrui duokite pabuti su JO atzalomis.

Kodel jus cituojate Maar ir kreipiates i mane?
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 11:01)
Tingi mulkui isaiskinti ka zodis "utriravimas" reiskia biggrin.gif - kaip tu is viso moteris sugebi susirasti?

Klausimas vertas milijono biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 11:10)
Cia toj srity man toks poziuris nepriimtinas smile.gif
Taip, man butu nemalonu,jei vyras butu toks egoistas smile.gif nejau sunku paciam uzvest moteri,cia kas tingulys? O jei tereikia masturbacijos tai savos rankos yra smile.gif Ar jus turit mylima moteri? Taip ir neatsaket ar tenkintumet kartais moteri taip,jei pats nenoretumet?

Taip, tenkinciau, nes man kitu norai tiek pat svarbus kiek mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 16, 11:47)
Kodel jus cituojate Maar ir kreipiates i mane?

oi sorri, nepadariau didesnio tarpo biggrin.gif

tai neatsakete kiek metu "vaikui"?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 12 16, 11:56)

Greit 40.
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 12:00)

pilnametis, keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 12 16, 11:56)

Nu matyt visai neatidziai skaitot smile.gif Jau atsakiau mano vyrui greit 40,o su vaikais jis pakankamai buna,kai buna namie,beveik vien jais ir uzsiima,jei nera kitu darbu smile.gif valgyt seimai padaro,bet va jau tvarkytis jis nelabai tvarkosi,jam pakankamai tvarkinga viskas smile.gif nu bet ir as nei santechnikos,elektrikos,mechaniniu darbu nedarau smile.gif Aisku, tos pagalbos norisi visada daugiau,bet is esmes nera taip,kad jis namuose tik pries koki TV sedetu ir nieko nedarytu smile.gif buciau nesazininga jei sakyciau,kad nieko man nepadeda ir problema ne ta,supratime problema, norisi ,kad suprastu ,kad tai ka darau as yra reikalinga, ir isvargina,nors tie moteriski darbai labai jau nematomi,matosi,kai jau nedarai smile.gif ,nes jis namie buna mazai, viskas vis tiek ant mano peciu smile.gif
Atsakyti