QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 15, 12:54)
Negaliu garantuoti uz visas vyru "grupes" - cia tik Jus sugebate, matyt is kavos tirsciu ar menulio fazes, tiksliai VISIEMS vyrams diagnozes nustatyti
, bet tarp savarankisku konservatyviu paziuriu (nemaisyti su politinemis) intelektualu tokiu nemazai.
Matau ryskiai cia visos nesusisnekejom (is pradziu galvojau jus vyras,bwt dabar itariu moteris?)
Man idomu, ka visos supranta kaip dvasios stiprybe,kad taip neteisingai interpretavo...
Tikrai galvojat,jei zmogus intelektualas,dar konservatyviu paziuru,tai jis dvasiskai stiprus?
Galu gale jis gali buti net labai dvasiskai stiprus,bet salia jo bus stipresne moteris
Paimsiu pvz,gal aiskiau bus,nu visiems zinomas Jezus,tikrai dvasiskai vienas is stipresniu vyru,gal niekas nepriestaraus(kas netiki,kad jis egzistuoja imkit kaip personaza)taigi visiskai joks ne intelektualas, paprastas neturtungas stlalius ir paziuros tikrai ne konservatyvios,atvirksciai kiek veju inese i tuometini gyvenima
Tai va, bet jo motina itaariu buvo uz ji stipresne (dvasiskai) viena yra paciam kazka padaryti,pasiaukoti, kita mamai tai istverti...ar del to jis buvo kazkoks nevykelis ar nelygevertis? Imkim kitus,filmuko,personazus. Jauciu daug kas matet nauji rusu filmukai apie 3 galiunus,cara,slibina Dobrynysiu,kalbanti arkli ir t.t. :)ir paziurekit vyrai raumenu kalnai,viska nusluoja ,o moterytes,mazos trapios,bet be ju ne zingsnio,viska sutvarko,nukreipia,vadovauja,jie ju bijo,vieno zvilgsnio savo moters
slapcia bega is namu i savo nuotykius
Sitaip ir gyvenime yra,jei to neizvelgiat neatidziai ziurit. Ar del to vyrai kazkokie menkesni,neigalus ar nelygeverciai partneriai ar dar kas?aisku NE, juk jei mano vyras pasakytu,kad jo zmona fiziskai silpnesne,nepakelia bulviu maiso,ar tai reikstu,kad jis mane kazkaip zemina?ar as jam nelygeverte partnere? Ar poroje abu turi buti vienodu galiu ir pajegumu?NE ,KAIP TIK PASIRENKAM PORA,KAD VIENAS KITA PAPILDYTUMEM, LYGEVERCIAI,BET NE VIENODI