Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Seven devils @ 2013 12 15, 18:03)
o vat šito principo aš iš esmės nesuprantu... Tipo vienas guli lovoje kaip Apolonas ir laukia kol kitas(kita) apsikuops, apsitriūs ir pan...

Neapsikuops, o nusivalys makiažą ir nusipraus po dušu. Neišvartykit savų teorijų,
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2013 12 15, 18:12)
Moteris turi nueiti i lova pas vyra, o po to gali test darbus, kai anas uzmigs.

Tai is gyvenimo ir tame nieko nera baisaus, ypac jei vyras 7 valanda keliasi i darba o moteris atsikelia issimiegojus, kada nori

Nu jus tikrai svajoniu moteris smile.gif ir taip elgiates gyvenime?
Nezinau kodel,bet tai ka rasot, labai atstumia vidus,ar,kad to nesuprantu ar,kad gyvenima siek tiek kitaip isivaizduoju.,ar,kad jums paciai tik teorija. Kaip moteris turedama vaiku issimiega kiek nori?kaip jus issimiegodavot su mazais vaikais?
Siaip moteris siuo atveju as irgi keliasi 7 ir dar nekti prabunda kelis k smile.gif Ne taip senai baigiau naktinius zindymus,kai tekdavo zindyt po kelis kartus,nesiskundziu,tik paaiskint situacija noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelėniukas @ 2013 12 15, 17:37)
Neatsikračiusi požiūrio, kad vyrai bemaž neįgalūs vaikai, niekada pilnaverčių santykių ir nesukursite. Nieko nuostabaus. Seksas netgi nėra jūsų problemos esmė.

Merginos,jei perskaitot,viena kita posta ir tuos pacius pavirsutiniskai nebutina komentuoti is lempos smile.gif Ka tik paaiskinau Given,ka turejau omeny,nu nebent jau taip labai skiriasi musu supratimas ,kas yra dvasine stiprybe.Niekaip nesuprantu prie ko cia neigalus,nepilnaverciai ir t.t ?
Ir kur as sakiau,kad sekas mano problemos esme?man tai viskas gerai toj srity, tai mano vyro problemos esme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2013 12 15, 16:12)
Moteris turi nueiti i lova pas vyra, o po to gali test darbus, kai anas uzmigs.

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 12 15, 15:19)
Taip, iš praktikos smile.gif Kai du maži vaikai namie buvo, sekso kartais nelabai norėjosi, o vyrui norėjosi.  Tik žadinti nereikėjo, laukdavo manęs.  biggrin.gif
Beje, jeigu pas jus daug tabu sekse, tai irgi ne kas...atsiras, pas ką tabu nebus. rolleyes.gif

O jus pati nesusijaudindavot,nieko paskui nenoredavot ir tai vyrui patikdavo be jausmu?
As jau greiciau atsikelciau, kad pasimylet ar,kad man,ka padarytu,o ne jam kazka padaryt smile.gif nu egoiste ar ne. smile.gif
Nezinau kaip aiskiau pasakyti,nera problema ta,kad as jau kazkokia salta ir nieko nenoriu,didziausia problema kiek dabar matau,kad mes nesuderinam to laiko ir vietos,as neapskaiciuoju savo jegu per daug uzsiplesiu sau darbu ir t.t. ,kad gaut ta kokybiska pasimylejima,kaip Publicum teisingai pastebejo..Ir mano vyrui nereikia tos kiekybes,kad tik kas vakara,nors ir bele kaip,ne, jis nori,kad ir man gera butu ir t.t.Tai dabar kazkaip bandau pertvarkyt dienotvarke,kurybingiau ziuret i namu ruosa ir t.t. Ziuresim kaip seksis :)kol kas gerai viskas su vyru jau dabar,issisnekejom kaip niekad atvirai....
P.s.o del tu,kad pas kazka bus kas ar nebus,manes nejaudina,eitu kur ir lai eina zino jis mano nusistatyma tuo klausimu,greit cimodanus surinkciau,neturiu baimiu toj sriti,nepasiseke MB smile.gif

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 12 15, 19:19)

As tai dar buciau paryskinusi ir antra sakinio dali(tik rasau is mobilaus neina) smile.gif Kokia ideja! Juk galiu visus darbus ir paskui nudirbti :)Tikiuosi mano vyras neskaito cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margarett @ 2013 12 15, 18:41)
Neapsikuops, o nusivalys makiažą ir nusipraus po dušu. Neišvartykit savų teorijų,

Ji neisveda teoriju,o atkartoja,ka as rasiau smile.gif
Kuriu galu man tie makijazai bunant namie? Yra buve ir taip ,kad ir dusui per daug pavargus budavau ,cia,kai dar mazesni vaikai buvo,pamazu gristu i savo vezias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 15, 19:19)

thumbup.gif Aš irgi skaitau, Maar gal kaip koks robotukas? smile.gif
Atsakyti
Na kodėl g.gif Jei seksas žmogui tėra privaloma atlikti funkcija tai gal taip ir gaunasi... Tik bandau įsivaizduoti tai praktikoje... pvz. verdi kokius kompotus, vyriškis pasikviečia, "pabendraujat", apsitvarkai save ir toliau marinuoji.... Tai man toks seksas gaunasi kaip koks punktas atliekamų darbų sąraše...
Atsakyti
[quote=*Sani*,2013 12 15, 19:50]
O jus pati nesusijaudindavot,nieko paskui nenoredavot ir tai vyrui patikdavo be jausmu?

Papildyta:

cia smile.gif
Papildyta:

Kuriu galu man tie makijazai bunant namie? Yra buve ir taip ,kad ir dusui per daug pavargus budavau ,cia,kai dar mazesni vaikai buvo,pamazu gristu i savo vezias smile.gif
[/quot
Makiažas šioks toks pas mane visada budavo, gi diena su vaikas kur nors eidavom, o dušui pavargus niekad nebūdavau.
Aš rašau, kai man nesinorėdavo, tai nereiškia, kad niekad nesinoredavo...
Atsakyti
Cia atseit sunku kartais vyrui suteikt malonuma, nors paciai ir nesinori? biggrin.gif man indus ir ne visada norisi plaut, ar valgyt gamint, ar neber jegu su vaiku pries miega pazaist, bet darau, nu reikia taip. Kas atsitiks jei vyrui suteiksi malonuma nenoredama. Kaip princeses, nenoriu, negausi, po to bliauna.smile.gif
Atsakyti
[quote=Margarett,2013 12 16, 07:23]
[quote=*Sani*,2013 12 15, 19:50]
Papildyta:

cia smile.gif
Papildyta:

[/quot
Makiažas šioks toks pas mane visada budavo, gi diena su vaikas kur nors eidavom, o dušui pavargus niekad nebūdavau.
Aš rašau, kai man nesinorėdavo, tai nereiškia, kad niekad nesinoredavo...
[/quote]
Matot,kiek zmoniu tiek ir istoriju smile.gif Man taip taip yra,kad apetitas auga bevalgant,kol nieko nera tai ir nereikia,bet jei jau ka pradedi tai ir norisi smile.gif Ir matyt atsparumas zmoniu skirtingas,as kai su abiem visa diena prabudavau,o vyras labai daug dirbdavo,grista jau ir velai,tai buve,kad ir su rubais uzmiegu vaikus be,igdydama..
Papildyta:
QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 08:45)
Cia atseit sunku kartais vyrui suteikt malonuma, nors paciai ir nesinori? biggrin.gif man indus ir ne visada norisi plaut, ar valgyt gamint, ar neber jegu su vaiku pries miega pazaist, bet darau, nu reikia taip. Kas atsitiks jei vyrui suteiksi malonuma nenoredama. Kaip princeses, nenoriu, negausi, po to bliauna.smile.gif

O jums tikrai patiktu? Moteris i tarpa tarp indu plovimo ir kokiu kt darbu, patvarko, tokia pat veido israiska,kaip dirbdama ? O jus galetumet taip moteriai suteikti malonuma,kai pats visai nenoretumet?
Nu as geriau ta princese pabusiu smile.gif Bet siaip ir mano vyrui taip nepatiktu,jam reikia,kad ir as jausciau,o ne kaip kokia karve ji numelsciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 16, 08:45)

Na jei tamstai moters esme ir prasme susiveda i skyle klyne, ar ne pataogiau butu profesionaliu (pvz. prostituciu) paslaugomis naudotis?

PS Jei tam pingu truksta - rankas gi dar turite, tikiuosi biggrin.gif
PPS Kie suprantu, namuose nevalgote ir vaikai ne tamstos yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 16 gruodžio 2013 - 09:39
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 15, 12:54)
Negaliu garantuoti uz visas vyru "grupes" - cia tik Jus sugebate, matyt is kavos tirsciu ar menulio fazes, tiksliai VISIEMS vyrams diagnozes nustatyti smile.gif, bet tarp savarankisku konservatyviu paziuriu (nemaisyti su politinemis) intelektualu tokiu nemazai.

Matau ryskiai cia visos nesusisnekejom (is pradziu galvojau jus vyras,bwt dabar itariu moteris?) smile.gif
Man idomu, ka visos supranta kaip dvasios stiprybe,kad taip neteisingai interpretavo...
Tikrai galvojat,jei zmogus intelektualas,dar konservatyviu paziuru,tai jis dvasiskai stiprus?
Galu gale jis gali buti net labai dvasiskai stiprus,bet salia jo bus stipresne moteris smile.gif
Paimsiu pvz,gal aiskiau bus,nu visiems zinomas Jezus,tikrai dvasiskai vienas is stipresniu vyru,gal niekas nepriestaraus(kas netiki,kad jis egzistuoja imkit kaip personaza)taigi visiskai joks ne intelektualas, paprastas neturtungas stlalius ir paziuros tikrai ne konservatyvios,atvirksciai kiek veju inese i tuometini gyvenima smile.gif Tai va, bet jo motina itaariu buvo uz ji stipresne (dvasiskai) viena yra paciam kazka padaryti,pasiaukoti, kita mamai tai istverti...ar del to jis buvo kazkoks nevykelis ar nelygevertis? Imkim kitus,filmuko,personazus. Jauciu daug kas matet nauji rusu filmukai apie 3 galiunus,cara,slibina Dobrynysiu,kalbanti arkli ir t.t. :)ir paziurekit vyrai raumenu kalnai,viska nusluoja ,o moterytes,mazos trapios,bet be ju ne zingsnio,viska sutvarko,nukreipia,vadovauja,jie ju bijo,vieno zvilgsnio savo moters smile.gif slapcia bega is namu i savo nuotykius smile.gif Sitaip ir gyvenime yra,jei to neizvelgiat neatidziai ziurit. Ar del to vyrai kazkokie menkesni,neigalus ar nelygeverciai partneriai ar dar kas?aisku NE, juk jei mano vyras pasakytu,kad jo zmona fiziskai silpnesne,nepakelia bulviu maiso,ar tai reikstu,kad jis mane kazkaip zemina?ar as jam nelygeverte partnere? Ar poroje abu turi buti vienodu galiu ir pajegumu?NE ,KAIP TIK PASIRENKAM PORA,KAD VIENAS KITA PAPILDYTUMEM, LYGEVERCIAI,BET NE VIENODI smile.gif

Atsakyti