Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(given444 @ 2013 12 15, 13:18)
nu zinai  doh.gif su tokiu poziuriu tu ir vargsti, kad moteris turi buti ir meiluze, ir viska daranti, o vyrai - kaip jau jiems gaunasi, iriasi kaip klipatos per gyvenima. ir savo berniuka taip augintum, o mergaites prie namu ruosos nuo mazens? neduokdie su tokiu mastymu....
beje, ko moterys isvis teka tuomet uz vaiku, ne vyru... juk tai pedofilija. jeigu vyras ne lygiavertis partneris, tai...

Nu gal per daug sutirstinau spalvas,vaizdui isgauti smile.gif bet ka padarysi,kad tai matau vyruose.As cia kalbejau apie dvasios stiprybe,ne apie gebejima savim pasirupinti,nudirbti darbus ir t.t. Kaip sakoma salia didzio vyro reikia visad ieskot moters smile.gif
Nezinau ar as tokia stipri(dvasiskai) ar tokie vyrai aplink,bet yra kaip yra,moteris gali vyra ir iskelti, ir sunaikinti.Tik ne visos ta savo galia pazysta ir moka valdyti....Vyras lygiavertis partneris, bet su skirtingom galiom smile.gif juk jei moteris silpnesne fiziskai, ji netampa nelygiaverte partnere ar ne?
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 15, 13:52)
Tai kokias cia temas galima kurti pagal jus? is vis nereik to sm, einam ir aiskinanes gyvai biggrin.gif visai jau ciku raku stupid.gif

Nesikabinėkit prie žodžių ir neieškokit barnių kur jų nėra 4u.gif

Tiesiog aš manau, kad seksas yra imtymu, ir tai reikia aptarinėti su savo partneriu,o ne su aplinkiniais.

Lygiai taip kaip temos autorė papasakojo visiems, kad jos vyras nori visur ir visada įdomu sužinoti kaip ji pasijaustų jei jis klaustų svetimų patarimo kaip padaryt , kad ji norėtų, ar kad mano žmona niekada nenori ir neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 15, 14:05)
Ne, aš nemanau, kad visos problemos sprendžiasi vienu budu, bet manau, kad poroje esančioms problemoms kalbėjimas ir kompromiso ieškojimas yra svarbiausias dalykas.

Ar jūs rodote šitus patarimus ir žinutes SM savo vyrui? Galbūt jis net nemato tame problemos, o jūs ją matote.

Jeigu jūs neįžvelgiate jokių kitų "problemų" savo vyre tik begalinį jūsų ir sekso troškimą, tai gal paprašykkte jog jis jums padėtų daugiau buityje? O gal galų gale tiesiog paprašykit nors kartą įsavaitę jums lAisvos dienos jei jūs jaučiates tokia pavargus, ir seksą priemate kaip pareigą, kurią reikia atlikti, o ne malonumą.

Arba visiskai nieko neskaitet arba labai keistai viska suprantat...kur rasiau,kad seksa priimu,kaip pareiga?, arba ,kad problema vyro norejimas?
Cia buvo,kitu moteru mintys smile.gif
Galvojat nesneku su vyru?galvojat taip pasakai pora sakiniu ir viskas gyvenime issiprendzia visi klauso?Atrodo kalbat tik is teorijos,va kai susidursit su prakti galesim pakalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 15, 12:24)

Papildyta:

Tikrai?cia is praktikos?

Taip, iš praktikos smile.gif Kai du maži vaikai namie buvo, sekso kartais nelabai norėjosi, o vyrui norėjosi. Tik žadinti nereikėjo, laukdavo manęs. biggrin.gif
Beje, jeigu pas jus daug tabu sekse, tai irgi ne kas...atsiras, pas ką tabu nebus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 15, 15:05)
Lygiai taip kaip temos autorė papasakojo visiems, kad jos vyras nori visur ir visada įdomu sužinoti kaip ji pasijaustų jei jis klaustų svetimų patarimo kaip padaryt , kad ji norėtų, ar kad mano žmona niekada nenori ir neduoda.

Jei klausia patarimo tai valio, vadinasi dar ne visai dzin dzilin g.gif
O ir is salies nuomone kartais pravartu zinoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 15, 15:05)
Nesikabinėkit prie žodžių ir neieškokit barnių kur jų nėra 4u.gif

Tiesiog aš manau, kad seksas yra imtymu, ir tai reikia aptarinėti su savo partneriu,o ne su aplinkiniais.

Tai ko jus cia uzejot?nes cia dauguma tokios temos,vien problemu aptarinejimas,pasiskaitykit antarste :)Ar cia reiktu tik girtis,koks saunus mano vedybinis gyvenimas? smile.gif
Nu ir vel temos autore esu as,nu nerasiau tokiu dalyku apie savo vyra, cia visai kita moteris rase, jus pirma letai ramiai viska perskaitykit,paskui komentuokit. 4u.gif .
O siaip man netrukdo,kas kokias problemas iskelia siame formume,kad ir mano vyras iskeltu,juk ne draugam pasakotu ,TAM IR SKIRTI ANONIMISKI FORMUMAI IR NENORIU DAUGIAU TO APTARINET,GALIT PASILIKTI SU SAVO NUOMONE IR GALIT JA CIA RASYT PRIE KIEKVIENOS TEMOS VISUR TIKS smile.gif
Atsakyti
Kokie jūs visi įžeidus lotuliukas.gif 4u.gif ramiau žmones, gyvenkim taikiai.

Pasakiau savo nuomonę, ir nemanau, kad ji yra teisingesnė ar neteisingesnė nei visų kitų, jei galvoju ne taip kaip visi tai nereiškia, kad blogai 4u.gif

O mano žodžiu prie visų temų nepritaikysit, kadangi aš kalbėjau, kad seksas yra imtymu.
Žodžiu tema baigiu, gero vedybinio gyvenimo
Papildyta:
QUOTE(VyPo @ 2013 12 15, 14:20)
Jei klausia patarimo tai valio, vadinasi dar ne visai dzin dzilin g.gif
O ir is salies nuomone kartais pravartu zinoti wink.gif

Na tebunie, nors man asmeniškai vienodai šviečia, ką kiti galvoja apie mano lytini gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke2013: 15 gruodžio 2013 - 15:49
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 15, 15:44)
Na tebunie, nors man asmeniškai vienodai šviečia, ką kiti galvoja apie mano lytini gyvenimą smile.gif

Yra kam idomu kaip visa situacija atrodo is salies, taika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 15, 14:50)
Yra kam idomu kaip visa situacija atrodo is salies, taika 4u.gif

Žinoma,kad taika 4u.gif

Tik atsakykit man, ar jums būtų smagu aptarinėti su kažkuo savo lytini gyvenimą? Ir jei atsakymas taip, tai pasakykit kodėl jums jį aptarinėti smagiau su svetimu nei su savo antra puse?

Niekam šito netaikau, tiesiog įdomu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 15, 12:42)
Vyrai tikrai nera stiprus,ju raumenys stiprus,o viduj ziuriu jie silni ir be moters ne zingsnio,todel kazka daryti dazniausiai tenka moteriskem,vyrai tik arba kencia arba susitaiko su tuo darymu arba paslapcia kazka susiorganizuoja,kaip nuo tevu pasislepe vaikai ir labao tikisi,kad nepagaus smile.gif

Neatsikračiusi požiūrio, kad vyrai bemaž neįgalūs vaikai, niekada pilnaverčių santykių ir nesukursite. Nieko nuostabaus. Seksas netgi nėra jūsų problemos esmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelėniukas: 15 gruodžio 2013 - 17:40
QUOTE(Margarett @ 2013 12 15, 16:19)
  Tik žadinti nereikėjo, laukdavo manęsbiggrin.gif

o vat šito principo aš iš esmės nesuprantu... Tipo vienas guli lovoje kaip Apolonas ir laukia kol kitas(kita) apsikuops, apsitriūs ir pan... Lygtai atsitiktų kažkas tragiško, jei pakeltų subinę ir padėtų... Nu aš niekaip, niekaip neįsivaizduoju tokio reginio, kad mano neva tai briungioji antroji gyvenimo pusė kažką dirba, o aš voliojosi sau...

Papildyta:
QUOTE(Pelėniukas @ 2013 12 15, 18:37)
Neatsikračiusi požiūrio, kad vyrai bemaž neįgalūs vaikai, niekada pilnaverčių santykių ir nesukursite. Nieko nuostabaus. Seksas netgi nėra jūsų problemos esmė.

drinks_cheers.gif Pats geriausias postas šioje temoje
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 15, 16:59)
Tik atsakykit man, ar jums būtų smagu aptarinėti su kažkuo savo lytini gyvenimą? Ir jei atsakymas taip, tai pasakykit kodėl jums jį aptarinėti smagiau su svetimu nei su savo antra puse?

tai kad ji kaip ir nieko tokio čia labai intymaus neatskleidė apart to, kad skiriasi jų poreikiai - vienam reikia daug, kitai mažiau.... čia pat forume tikrai aršesnių ir atviresnių temų yra.... čia tai nieko tokio baisaus neįžiūrėjau... apart autorės požiūrio į vyrišką giminę apskritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 12 15, 17:03)
o vat šito principo aš iš esmės nesuprantu... Tipo vienas guli lovoje kaip Apolonas ir laukia...

Moteris turi nueiti i lova pas vyra, o po to gali test darbus, kai anas uzmigs.

Tai is gyvenimo ir tame nieko nera baisaus, ypac jei vyras 7 valanda keliasi i darba o moteris atsikelia issimiegojus, kada nori
Atsakyti