QUOTE(Se7en @ 2015 03 04, 09:12)
Se7en, 04 Kov 2015 - 09:12, parašė:
Se7en, 04 Kov 2015 - 09:12, parašė:
Labas rytas, reiškiausi čia kažkada pas jus, bet trumpam. Bet dažnai užsuku čia pasisemti kantrybės. Aš gal kiek kitu klausimu noriu pakalbėti. Mūsų pačių išgyvenūmai visom labai aiškūs ir suprantami. Bet kaip manot, ką išgyvena mūsų šitie senoliai (aš apie demensinius daugiau kalbu). Kaži kaip jie jaučiasi klausdami savo dukros "ar tu sesuo mano?" arba kai jiems sakai, kad neturi ji dar vienos dukros o jie tvirtina kitaip? Ta prasme, kaip reikia jaustis žmogui, kai griauni jo (susikurtą) pasaulį? Ar jie suvokua tai?
O gal negalvot apie tai ir neapsunkint sau gyvenimo?....
Vakar policija parvežė babcę 15km (!!!) iki namų. Nupėdino 15 km. o kur, niekas nežino 
Labas rytas, reiškiausi čia kažkada pas jus, bet trumpam. Bet dažnai užsuku čia pasisemti kantrybės. Aš gal kiek kitu klausimu noriu pakalbėti. Mūsų pačių išgyvenūmai visom labai aiškūs ir suprantami. Bet kaip manot, ką išgyvena mūsų šitie senoliai (aš apie demensinius daugiau kalbu). Kaži kaip jie jaučiasi klausdami savo dukros "ar tu sesuo mano?" arba kai jiems sakai, kad neturi ji dar vienos dukros o jie tvirtina kitaip? Ta prasme, kaip reikia jaustis žmogui, kai griauni jo (susikurtą) pasaulį? Ar jie suvokua tai?
O gal negalvot apie tai ir neapsunkint sau gyvenimo?....
Vakar policija parvežė babcę 15km (!!!) iki namų. Nupėdino 15 km. o kur, niekas nežino
As labai daznai galvoju, ka jaucia toks zmogus. Tik kuo daugiau galvoju - tuo daugiau pacai negera darosi.
As kartais bandau irodineti tiesa, bet nepavyksta. Kodel taip darau - net pati gerai nezinau. Tiesiog man nepatinka kada nusisneka

.
Mano brolis reaguoja visai kitaip. Jis sutinka su viskuo, ka mama sako. Na pvz sako''o, mano pusbrolis atejo'', jis sako ''taip'' ir juokiasi. Nors man tai visai nejuokinga.
Is esmes paemus, manau kad geriausia negriaut ligonio naujo pasaulio. Tik man taip sunkiai sekasi...