QUOTE(merga @ 2014 10 10, 08:41)
Savo vaikam sakiau sakau ir sakysiu: jie tik man bus ku-ku, vesk i miska ir kask po obele
O jei rimtai pamasatu kas butu jeu butu, manau mano vaikai priims protinga sprendima pagal aplinkybes...
Žinai, kai slaugiau mamytę vaikui irgi skiau ir aš ir MB: nevark, kai mes tokie būsim. Vežk į namus, kur žmonės dirba savo darbą, kurie skirti tokiems žmonėms. Nesigadink sau ir savo šeimai gyvenimo. Žinai ką atsakė? Ogi sako:
-Ko patys nevežat? Lengva jums pasakyt.
Kol mamytė sveika buvo irgi tą patį sakydavo. Nukvaksiu, vežkit į valdišką įstaigą. Gyvenkit savo gyvenimą, o pati žinai, negali išvežti savo.
Sunku, labai sunku. Mamytės jau nėra beveik metai, bet pasekmės....., jios lieks visam gyvenimui. Nenoriu plėstis, bet ne tik aš, visa šeima tapom kitokie. Ypač gaila vaiko. Jam tikrai mažai manęs buvo. Mažai ta prasme-pokalbių, buvimo šalia, ramybės.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 10, 08:49)
Ne taip lengva i tuos seneliu namus patekti
Lietuvoj seneliu daugeja, o jaunimo mazeja, gal musu laikais is viso Lietuva bus vieni seneliu namai
Irgi sakau-pasensiu, bus kuku, vezkit be gailescio, tik lankykit, nepamirskit, ale jei tas mano isvezimas vaikui kainuos apie 2000-2500 menesiui?
Is kur pas ji tokios sumos, jei jie augins savo vaikus?
Zodziu, tik uz pensija manes jokie seneliu namai neziures
Užtat, reikia jau dabar pradėt kaupt tam reikalui.