Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (10)

QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 26, 10:35)
su raminamaisiais tai pas mus atvirkštinis variantas,tada dar dirglesnė būna,tokiu atveju kol kas tik vieną kelią žinau(raminti,nekelti balso,kalbinti)vienu žodžiu daryti tai ką ji mąsto .

O migdomieji? Niekas pries juos neatsilaiko... Bet jei ji nepailses, smegenys tiesiog sprogs, nebeatlaikys, liks protiskai neigali visam likusiam gyvenimui unsure.gif Ji privalo bet kokia kaina pamiegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 26, 10:35)
su raminamaisiais tai pas mus atvirkštinis variantas,tada dar dirglesnė būna,tokiu atveju kol kas tik vieną kelią žinau(raminti,nekelti balso,kalbinti)vienu žodžiu daryti tai ką ji mąsto .

pas mus taip buvo, kuo stipresni ramintys-tuo labiau laksto. Išbandėm keletą ir radom jai tinkamą. Bandykit viską, nes išprotėsit pati.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 26, 09:55)
O migdomieji? Niekas pries juos neatsilaiko... Bet jei ji nepailses, smegenys tiesiog sprogs, nebeatlaikys, liks protiskai neigali visam likusiam gyvenimui unsure.gif Ji privalo bet kokia kaina pamiegoti 4u.gif

Raminamieji ir turi migdomuju poveiki, bet ne visus jie tokiais atvejais veikia. As mamai kartais duodu ir geriamu ir leidziamu, bet kartais tai neveikia ir viskas doh.gif .
Oi, negasdinkit su smegenu sprogimu, nebuna taip. Niekas ten nesprogsta, zinoma raminti reikia, nes tai gali issaukti koki insulta ar infarkta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 09 26, 11:48)
Raminamieji ir turi migdomuju poveiki, bet ne visus jie tokiais atvejais veikia. As mamai kartais duodu ir geriamu ir leidziamu, bet kartais tai neveikia ir viskas doh.gif .
Oi, negasdinkit su smegenu sprogimu, nebuna taip. Niekas ten nesprogsta, zinoma raminti reikia, nes tai gali issaukti koki insulta ar infarkta.

Kad raminamieji turi, zinau, bet israsyti mums buvo ir konkreciai migdomieji-Stilnox. drinks_cheers.gif
Del smegenu sprogimo-ne taip parasiau, cia tikrai nebus kaip siaubo filme biggrin.gif Mintyse turejau, jog nervines lasteles persitempia, kraujagysles ima trukineti, va jus gerai paraset-insultas ivykti gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniškei po tokių blūdinėjimų ir būdavo insultai, ne iš karto, bet neužilgus. Juk ir mergos anytai panašiai, kai ji guodės, kad pablūdo, žadėjau rašyti, kad gero nelaukit ir iš sveikatos pusės, bet taip ir buvo. Matyt, pyktis, agresija pas žmogų lieka, vaistai nuslopina judesius, tai ir sproginėja iš vidaus, kaip čia išsireiškėt. Labai pažįstama. Aš džiaugiuosi tik tuo, kad ne bute gyvenam, nes kaimynai turbūt policiją iškviestų, kai pradeda rėkti: gelbėkit, gelbėkit doh.gif o moteris balsinga, giedotoja buvo biggrin.gif
Atsakyti
jau dirbam,nors suduota ir migdomoji tabletė ,šianąkt kažkaip anksti veiksmas pradėjo vykti,dirba,dirba,kažin kas toje galvelėje dedasi.Jeigu taip kasnakt,tai neužilgo dirbsim abi.
Atsakyti
Tai aš irgi jai panašiai sakiau, kai užėjo blūdinėjimas. Sakau: negana, kad tu blūdiji, dar ir aš tau turiu padėti blūdyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nes reikia pritarti, užsimanė kažko, reik su viskuo sutikti, skambinti, eiti, dar kažką daryt. Pasakau, kad ne, tada ir prasideda. Prieina iki to, kad ją dvasinu (čia ji taip sako), kad noriu užmušti taip, kad nieks nežinotų, kad spardau, nu žodžiu, jau nei neatsimenu. Dabar kai sutinku su jos versijom, kai sutikau paskambinti, padaryti kažkokius darbus, tai gerai. Pradžioj brovėsi pati eiti dirbti, bet griežtai pasakiau, kad ne, nenueisi, tai dabar ir pinigų duoda mano sūnui, kad dar ir tas padėtų biggrin.gif bet užtat kai reikia kur išeiti, išvažiuoti keliom valandom, pasakau, kad einu tavo darbų dirbti, tai ramu. Nu baigias vienas darbas, žiūrėsiu, ką toliau sugalvos. Nu tai jau taip išeina, kad mes jau abi dirbam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 09 27, 16:50)
Tai aš irgi jai panašiai sakiau, kai užėjo blūdinėjimas. Sakau: negana, kad tu blūdiji, dar ir aš tau turiu padėti blūdyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nes reikia pritarti, užsimanė kažko, reik su viskuo sutikti, skambinti, eiti, dar kažką daryt. Pasakau, kad ne, tada ir prasideda. Prieina iki to, kad ją dvasinu (čia ji taip sako), kad noriu užmušti taip, kad nieks nežinotų, kad spardau, nu žodžiu, jau nei neatsimenu. Dabar kai sutinku su jos versijom, kai sutikau paskambinti, padaryti kažkokius darbus, tai gerai. Pradžioj brovėsi pati eiti dirbti, bet griežtai pasakiau, kad ne, nenueisi, tai dabar ir pinigų duoda mano sūnui, kad dar ir tas padėtų biggrin.gif bet užtat kai reikia kur išeiti, išvažiuoti keliom valandom, pasakau, kad einu tavo darbų dirbti, tai ramu. Nu baigias vienas darbas, žiūrėsiu, ką toliau sugalvos. Nu tai jau taip išeina, kad mes jau abi dirbam biggrin.gif

toks įspūdis ,kad apie tą patį žmogų kalbam,tik kad mama dabar guli ant patalo,bet naktį tiek jėgos atsiranda,kartais net nesulaikau .
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 27, 16:53)
toks įspūdis ,kad apie tą patį žmogų kalbam,tik kad mama dabar guli ant patalo,bet naktį tiek jėgos atsiranda,kartais net nesulaikau .

Tai ir maniškė guli, 1,5metų. Pati pasėdi, nuvedu 3 žingsnius prie ango, pastovi įsikibusi kažkiek. Tačiau praeitą savaitę įsikūnijo mano košmaras, kad vėl pradėjo vaikščioti. Blaškėsi, knisosi lovoje, nėjo paguldyti, palikau sėdinčią, išėjau į kiemą, po kelių minučių sulojo šunys. Amsi ir žiūri į duris, nepiktai. Nieko nesuprantu, žiūriu į namą, durų nesimato, galvoju, gal kas įėjo svetimas, bet šunys būtų draskęsi g.gif paeinu kelis žingsnius, matau- durys lauko atdaros, galvoju, palikau neuždarytas, kartais būna, kad atšoka. Dar paeinu, matau- balta ranka į rankeną įsikibusi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif stovi atsistojusi ant lauko laiptų, įsikibusi į rankeną, nu savo akim netikiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif rankas kojas atėmė, prilėkiau, kol atgal į lovą parvilkau, blaškosi, tai atbulą tempte partempiau vos ne sėdinčią. Gerai, kad sulojo šunys nepažinę, o galėjo nuo laiptų nuvirsti, negana taip bėdos, dar ikiteisminis tyrimas turbūt būtų pradėtas dėl susižalojimo.
Ar ne jūs rašėt kažkada čia paskaičiusi, kad mes vargstam, o jūsų mama rami. Kažkuri pasidžiaugė, ar ne jūs?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 09 27, 20:33)
Tai ir maniškė guli, 1,5metų. Pati pasėdi, nuvedu 3 žingsnius prie ango, pastovi įsikibusi kažkiek. Tačiau praeitą savaitę įsikūnijo mano košmaras, kad vėl pradėjo vaikščioti. Blaškėsi, knisosi lovoje, nėjo paguldyti, palikau sėdinčią, išėjau į kiemą, po kelių minučių sulojo šunys. Amsi ir žiūri į duris, nepiktai. Nieko nesuprantu, žiūriu į namą, durų nesimato, galvoju, gal kas įėjo svetimas, bet šunys būtų draskęsi g.gif paeinu kelis žingsnius, matau- durys lauko atdaros, galvoju, palikau neuždarytas, kartais būna, kad atšoka. Dar paeinu, matau- balta ranka į rankeną įsikibusi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif stovi atsistojusi ant lauko laiptų, įsikibusi į rankeną, nu savo akim netikiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif rankas kojas atėmė, prilėkiau, kol atgal į lovą parvilkau, blaškosi, tai atbulą tempte partempiau vos ne sėdinčią. Gerai, kad sulojo šunys nepažinę, o galėjo nuo laiptų nuvirsti, negana taip bėdos, dar ikiteisminis tyrimas turbūt būtų pradėtas dėl susižalojimo.
Ar ne jūs rašėt kažkada čia paskaičiusi, kad mes vargstam, o jūsų mama rami. Kažkuri pasidžiaugė, ar ne jūs?

Ne pas mama rami niekada nebuvo,labai linkusi vadovauti,tai jai dabar labai sunku,kai nieko negali pati padaryti,pavadovauti.Po gaisro pasimaišė protas,tai dabar jau nieko nepažįsta,labai sunku sodinti ant kėdės ,pampersan nedaro,bijau kad ir neišmoks,dar sunku,kad nelabai yra kam pakeisti manęs,draugė pagelbeja truputį.Budžiu kiekvieną naktį,dieną pamiega,tai jau naktis man prailgsta.Sėdim dabar,pagalvę dedasi ant galvos,tipo rengiasi.Gaila žiūrėti,skaudu,bet ir pikta
Atsakyti
Laba. Pas mane nieko gero, medikai prognouozoja ,kad savaitgalio tikriausia nebedatemps. Po didelių triukšmų paguldyta Klaipėdos slaugos ligoninėje vegetuojančių palatoje. Žo tuiru reikalų kaip kiaulę pasipjovus...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 10 07, 08:53)
Laba. Pas mane nieko gero, medikai prognouozoja ,kad savaitgalio tikriausia nebedatemps. Po didelių triukšmų paguldyta Klaipėdos slaugos ligoninėje vegetuojančių palatoje. Žo tuiru reikalų kaip kiaulę pasipjovus...

Merga laikykis , tavęs mažiukei labiau reikia.
Atsakyti