Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (10)

QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 23, 23:51)
sveikutės,pas mus naujienos taip pat nėra geros,įvyko gaisras,mama atsidūrė ligoninėje,pakriko psichika visiškai,ligoninėje buvo visi priešai ,naktimis nemiegojo,rišo prie lovos,klausyti nieko neklausė,naktį ėjo ,krito,susilaužė gaktikaulį.Gydymas paprastas-gulėjimas,,tačiau neklauso ,keliasi eina,nepaeina,prašau ir gražiuoju ir pykstamės,tačiau mastymo jau nėra,esu priešas nr.1.Parsivežiau namo ,tas pat ir čia,pačiai važiuoja stogas jau ,be to laukia ir kapitalinis buto remontas,na o apie pagijimą dabar net nesvajoju.Laukia ilgas kelias sveikimo,tik net nežinau ar  užteks jėgų,siūlo slaugą,labai to bijau ir kolkas apie tai negalvoju.Išsiliejau,dabar truputį primigo,lekiu ir aš,ryt į darbą.Sveikatos visom .

Jo..., nekokios naujienos. O tai namuose viena dabar bus(jei Jums i darba reikia) ar bus kas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 09 24, 10:04)
Jo..., nekokios naujienos. O tai namuose viena dabar bus(jei Jums i darba reikia) ar bus kas?

Taip aš einu į darbą,dabar palikau pas draugę(šiuo metu ir gyvaname ten,kadangi po gaisro reikia remonto),ji nedirba tai ir prieš nelaimę rūpinosi mama,tik buvo dar galima viena palikti ir protas buvo šviesesnis.Šiuo metu tai vaizdas labai liūdnas,negaliu net žiūrėti kaip kankinasi
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 24, 09:12)
Taip aš einu į darbą,dabar palikau pas draugę(šiuo metu ir gyvaname ten,kadangi po gaisro reikia remonto),ji nedirba tai ir prieš nelaimę rūpinosi mama,tik buvo dar galima viena palikti ir protas buvo šviesesnis.Šiuo metu tai vaizdas labai liūdnas,negaliu net žiūrėti kaip kankinasi

O kodel bijot ta slauga forminti, juolab, kad net siulo? g.gif Papildomi pinigeliai jums nepamaisys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 24, 10:54)
O kodel bijot ta slauga forminti, juolab, kad net siulo? g.gif Papildomi pinigeliai jums nepamaisys drinks_cheers.gif

Slauga tai ne pinigų atžvilgiu,o atiduoti mamą į slaugos ligoninę
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 24, 10:06)
Slauga tai ne pinigų atžvilgiu,o atiduoti mamą į slaugos ligoninę

Ir ko cia bijoti? g.gif Moterys is sios temos dziaugiasi, kad tik pavyksta savo ligonius i slaugos ligonine itaisyti, o jus ko bijot? Prieziura buna 24 valandas, daktarai, seseles laksto paskui kiekvieno uzgaida, tokiu salygu, galiu galva guldyti, mama negaus net pas drauge.
O jei jums slaugos ligonine susijusi su mirtininkais, tai skubu paneigti si mita, mirtininkai butu ir siaip namuose mire, o tie, kuriems lemta gyventi, slaugos ligonine kaip sanatorija buna, prikelia antram gyvenimui thumbup.gif Eutanazijos pas mus nera mirksiukas.gif Niekas specialiai zmoniu nemarina. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus irgi panašiai, savaitę buvau priešas nr1. Trečdalis durnumo ir du trečdaliai pasiutimo. Gerai, kad turim funkcinę lovą su užkeliamais šonais, o tai nežinau, ką būtų reikėję daryti doh.gif Nežinau, kaip reiks ištempti, jei ir toliau taip kartosis. Nu tikrai nežinau. Esu juoda namisėda, bet nesinorėjo namo grįžti tom dienom, jei porai valandų kur prireikdavo išvažiuoti. Jau pradedu pykti ant draugių, kurios skundžiasi savo mamomis, ne taip pasakė, ne taip pažiūrėjo ir pavydėti toms, kurioms tokie kryžiaus keliai pasibaigė. Nieko su savim negaliu padaryti. Sunku.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 09 25, 18:36)
Pas mus irgi panašiai, savaitę buvau priešas nr1. Trečdalis durnumo ir du trečdaliai pasiutimo. Gerai, kad turim funkcinę lovą su užkeliamais šonais, o tai nežinau, ką būtų reikėję daryti doh.gif Nežinau, kaip reiks ištempti, jei ir toliau taip kartosis. Nu tikrai nežinau. Esu juoda namisėda, bet nesinorėjo namo grįžti tom dienom, jei porai valandų kur prireikdavo išvažiuoti. Jau pradedu pykti ant draugių, kurios skundžiasi savo mamomis, ne taip pasakė, ne taip pažiūrėjo ir pavydėti toms, kurioms tokie kryžiaus keliai pasibaigė. Nieko su savim negaliu padaryti. Sunku.

Atrodo,kad parašytos mano mintys ir nuotaikos,nieko su savimi negaliu padaryti,nemiega 3 naktis iš eilės ,tai jei ne mano draugė,kalbinusi mamą visą naktį ir davusi man pamiegoti,būčiau išprotėjusi,o kas dar laukia ateityje baisu ir pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 26, 05:13)
Atrodo,kad parašytos mano mintys ir nuotaikos,nieko su savimi negaliu padaryti,nemiega 3 naktis iš eilės ,tai jei ne mano draugė,kalbinusi mamą visą naktį ir davusi man pamiegoti,būčiau išprotėjusi,o kas dar laukia ateityje baisu ir pagalvoti

Zinau ka tas reiskia 4u.gif . Bent jau pasiguoskit tuom, kad jau gal siandien ramiau bus, gal nueis miegoti.
Pas mano mama irgi tokie variantai budavo, kosmaras tikras, jau ji pati nuo bemiegiu naktu ziauriai svirduliuodavo, o gultis tai neeidavo, keldavosi ir vaiksciodavo. Dabar (tfu, tfu, tfu) kazkaip trp apsiramino tos bemieges paros, kartais nemiega po dvi paras, bet as diena kartais nusnaudziu, arba nakti viska uzrakinu, isjungiu, lemputes jos kambary issuku ir kartais jau net nesikeliu ramint, nes beprasmiska doh.gif .
Atsakyti
Merga , jei anyta neturi jokio turto, susirandat senelių ar slaugos namus , kur galėtumėt ją apgyvendint , tada kreipiatės į savivaldybės soc. paramos skyrių dėl slaugos išlaidų kopensavimo. Jei patvirtina, jums mokėti nieko nereikia, pakanka pensijos ir savivaldybės komensavimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 09 26, 09:40)
Zinau ka tas reiskia 4u.gif . Bent jau pasiguoskit tuom, kad jau gal siandien ramiau bus, gal nueis miegoti.
Pas mano mama irgi tokie variantai budavo, kosmaras tikras, jau ji pati nuo bemiegiu naktu ziauriai svirduliuodavo, o gultis tai neeidavo, keldavosi ir vaiksciodavo. Dabar (tfu, tfu, tfu) kazkaip trp apsiramino tos bemieges paros, kartais nemiega po dvi paras, bet as diena kartais nusnaudziu, arba nakti viska uzrakinu, isjungiu, lemputes jos kambary issuku ir kartais jau net nesikeliu ramint, nes beprasmiska doh.gif .

Aš gal neimčiau taip į galvą jei ne tas lūžis,dabar juk turėtų gulėti ,o ji jodosi naktimis ,keliasi ,bando eiti,čiut pajuda,iš skausmo net sukandusi dantis .Tačiau nieko neklauso,nelabai ir nutuokia ką daro.
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2014 09 26, 09:17)
Aš gal neimčiau taip į galvą jei ne tas lūžis,dabar juk turėtų gulėti ,o ji jodosi naktimis ,keliasi ,bando eiti,čiut pajuda,iš skausmo net sukandusi dantis .Tačiau nieko neklauso,nelabai ir nutuokia ką daro.

Paduokit nakciai raminamuju, tai ir ji ismiegos visa nakti, greiciau viskas sugis, ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 26, 11:00)
Paduokit nakciai raminamuju, tai ir ji ismiegos visa nakti, greiciau viskas sugis, ir jus 4u.gif

su raminamaisiais tai pas mus atvirkštinis variantas,tada dar dirglesnė būna,tokiu atveju kol kas tik vieną kelią žinau(raminti,nekelti balso,kalbinti)vienu žodžiu daryti tai ką ji mąsto .
Atsakyti