Mus kelia atgal i reanimacija labai pablogejo, prikibo plauciu uzdegimas. Jauciu namo musu babune nebegris. Tik kad ji gerokai pas mus imitusi (89 kg) turim kazkas buti,kd padeti ja vartalioti ...
QUOTE(merga @ 2014 09 16, 13:17)
Mus kelia atgal i reanimacija labai pablogejo, prikibo plauciu uzdegimas. Jauciu namo musu babune nebegris. Tik kad ji gerokai pas mus imitusi (89 kg) turim kazkas buti,kd padeti ja vartalioti ...
Aleliuje, numirs Jusu anyta. Nezinau gerai, ar blogai, bet jau turbut atejo tas laikas...
QUOTE(merga @ 2014 09 16, 14:17)
Ojei , na jums ištvermės ir kantrybės, o jai kuo mažiau kankintis
Vis pasiziuriu ar Merga ko neparase(nuosirdziai norisi geresniu naujienu)...
Su mano mama irgi siom dienom nekaip... Man drauge sneka - va tikek Dievu, viskas bus gerai, sustatys Jis viska io savo vietas... Tikiu as Dieva, bet ir noriu, kad mano mama dar gyventru ir butu nors trp sveikame prote, o kai tik s su anuo pasauliu kalbetu ir mane burnotu...
... Verkti norisi kasdien, ziurint , kad protas pas zmogu nyksta... ir liga savo daro ...
Visoms stiprybes tik norisi palinketi(nes daugiau ner ko ) .
Su mano mama irgi siom dienom nekaip... Man drauge sneka - va tikek Dievu, viskas bus gerai, sustatys Jis viska io savo vietas... Tikiu as Dieva, bet ir noriu, kad mano mama dar gyventru ir butu nors trp sveikame prote, o kai tik s su anuo pasauliu kalbetu ir mane burnotu...
... Verkti norisi kasdien, ziurint , kad protas pas zmogu nyksta... ir liga savo daro ...
Visoms stiprybes tik norisi palinketi(nes daugiau ner ko ) .
Pas mus be pakitimu sake i 12 para bandys zadinti is komos. Bet seseles sako,kad tai dazniausia buna nekokia pabaiga...
Noriu poilsio, miego ir siltos vonios ar gero pasivaisciojimo su maze
QUOTE(merga @ 2014 09 19, 08:53)
Pas mus be pakitimu sake i 12 para bandys zadinti is komos. Bet seseles sako,kad tai dazniausia buna nekokia pabaiga...
Na tai ir i sona tas bedas, ligoninej guli, o be to nieko ir nepakeisi.
Eik pamiegot ir su dukryte pasivaiksciot, oras toks grazus .
Pas mus naujienos tokios:
siandien atsibudo is komos, taciau visam lieka ant patalo. Penktadieni perkels i rajonine slaugos ligonine. Pirmus 3 men. reiks tik sauskleniu ir vaistu pagal poreiki ,o toliau kol ji vegetuos turesime jos buvima slaugoje islaikyti patys...
siandien atsibudo is komos, taciau visam lieka ant patalo. Penktadieni perkels i rajonine slaugos ligonine. Pirmus 3 men. reiks tik sauskleniu ir vaistu pagal poreiki ,o toliau kol ji vegetuos turesime jos buvima slaugoje islaikyti patys...
QUOTE(merga @ 2014 09 22, 22:00)
Mieloji, gerai išsiklausinėk. Dar rieš metus priklausė 4 mėn. slaugos. jums gautūsi 3 su trupučiu. Spalis, lapkritis gruodis ir likutis rugsėjo. Nuo sausio 1-os, prasideda 2015 metai, vėl priklauso 4 mėn. Sausis, vasaris, kovas, balandis. Namučių vežtis ar mokėt pinigėlius, o brangu tikrai, tik nuo gegužės priklausytų. Iki gegužės dar oi kaip toli, dar viskas migloje, kaip sveikatos laikysis. Nors patėvį, nevaikštantį, paralyžuotą po insulto, nekalbantį, slaugos ligoninė pastatė ant kojų, sunkiai, bet išmokė vaikščioti, higieną susitvarkyti. kas tikrai labai svarbu. Stiprybės.
QUOTE(merga @ 2014 09 22, 21:00)
Bet ar nesiule tvarkytis spec. poreikiu? Jei tokia situacija - sauskelnes ir vaistai kompensuojami.
Laikykis .
QUOTE(cambala @ 2014 09 23, 10:45)
Bet ar nesiule tvarkytis spec. poreikiu? Jei tokia situacija - sauskelnes ir vaistai kompensuojami.
Laikykis .
Laikykis .
Ne,nesiule ir nesiulo, bet vos tik perkels issyk pradesiu zyzintis
sveikutės,pas mus naujienos taip pat nėra geros,įvyko gaisras,mama atsidūrė ligoninėje,pakriko psichika visiškai,ligoninėje buvo visi priešai ,naktimis nemiegojo,rišo prie lovos,klausyti nieko neklausė,naktį ėjo ,krito,susilaužė gaktikaulį.Gydymas paprastas-gulėjimas,,tačiau neklauso ,keliasi eina,nepaeina,prašau ir gražiuoju ir pykstamės,tačiau mastymo jau nėra,esu priešas nr.1.Parsivežiau namo ,tas pat ir čia,pačiai važiuoja stogas jau ,be to laukia ir kapitalinis buto remontas,na o apie pagijimą dabar net nesvajoju.Laukia ilgas kelias sveikimo,tik net nežinau ar užteks jėgų,siūlo slaugą,labai to bijau ir kolkas apie tai negalvoju.Išsiliejau,dabar truputį primigo,lekiu ir aš,ryt į darbą.Sveikatos visom .
QUOTE(merga @ 2014 09 22, 21:00)
Per kalendorinius metus slaugos ligoninėje nemokamai laiko 120 d. Paprastai skiria ir vaistus, nebent reikia kokių nors specifinių (bent mūsų atveju, vaistų pirkti nereikėjo). Taip pat ir su sauskelnėm - parai priklauso 1 nemokamos sauskelnės iš slaugos ligoninės, o kadangi žmogui vienų tikrai būna per mažai - tenka papildomai nupirkti patiems.
QUOTE(cambala @ 2014 09 23, 09:45)
Laikykis .
Laikykis .
Kompensuojami vaistai ir sauskelnės išrašomi tuomet, kai ligonis namuose, o ne slaugos ligoninėje, kadangi tai kas priklauso gauti kompensuojamus (būtini vaistai ir 1 sauskenės parai) - skiriama iš slaugos ligoninės