QUOTE(Monikiukas @ 2014 07 29, 20:26)
Sveikos merginos,kaip laikosi jūsų ligoniukai per tokiu karščius.Aš jau ir pati tik į darbą ir namo,tokio karščio jau nepernešu.Mamai vasarą truputį geriau ,tai kai važiuojam kur nors tai visada pasiimam kartu,nors labai pavargasta ,bet atsigauna pasibuvus su žmonėm.Ją tik vežk tai atrodo ir slaugomo ligonio neturim.Tik šiuo metu pradėjo dažnai skaudėti galvą,labai bijau,kad nebūtų kas rimto.Spaudimą matuoju,tačiau ,kad būtų labai didelis tai taip nėra.Net citramonas kartais nepadeda,nors prie tokių orų tai visko gali būti.Labai laukiu kol atvės ,išeis į lauką,tai gal nuotaika pasitaisys ,nes dabar jau pradeda depresuoti,kad niekas nelanko ir niekur neinu,bet čia mums jau kasdienybė.Labai jau nuotaikų kaita staigi,atrodo išėjai į darbą palikai tvarkoj,o parėjus randi vos ne mirštantį ligonį.Ir dar pasakykit kaip jūs tvarkotės su tualeto "reikaliais"-turėjo hemorojų -išoperavo,tačiau tai mums vis tik problema.Būtinai kasdien turi išeiti ant didelio,jei nesigauna ,nervuojasi beprotiškai,vaistus geria kasdien,jau nebepadeda,Ko tik nebandėm ir lašiukus ir arbatas ir vaistus.Visi būdai jau žinomi.Išgeria tabletę ir laukia kod po 5 min.suveiks,bandau sakyti ,kad ne taip greit viskas vyksta ,tada tampu priešu ,prigeria dar daugiau ,tada suviduriuoja,toliau pyksta ,kad viduriuoja.Ir taip pasaka be galo.Klausyti tai juk neklauso,arba aš dar nemoku reaguoti.
Kad ir dabar -jau guli ir jaučiu,kad dar nemiega(laukia manęs),visa pikta,bet šiandien su manin nekalba ,tai ir nekviečia .Skaudu ,kad toks artimas žmogus pamažėle vis tolsta.Parašiau litaniją-nepykit,mintys padrikos visiškai.
Pažįstama, oi kaip pažįstama. Iki negalėjimo. Tik mums viduriai irgi užkietėję, be vaistų niekaip, prigeria arkliškas dozes vaistų, pradžioj atsiklausau, kad "ne, šiandien nieko nebus, bus kaip anąsyk", suprask, neišsituštins, paskui slabdama pradeda šiaip ne taip tuštintis, sunkiai, po kokios valandos kai paleidžia vidurius, spalvotu vandeniu varo
iki nakties. Ir pykstam abidvi, ji ant manęs, aš ant jos. Ir manęs neklauso, tik kad pati nenueina vaistų pasiimti, tai turi užtekti tiek, kiek paduodu. Kartais susisukdavo galva, tai net naktį po kelis sykius šaukdavos ir prašydavo duoti vaistų. Aš neduodu, tuoj į ašaras. Pasaka be galo. Baisu. Sunku. Nors kitiems būna dar blogiau, tuo bent pasiguodžiu. Kai pagalvoji, nėra taip ir sunku, bet kai negalvoji, kai automatiškai sukyla užspaustos emocijos, tada...
Ir nieko nepadarysi.