QUOTE(merga @ 2014 05 28, 19:45)
Man rodos ,kad mes iki tos senatvės nedatempsim , bent jau aš tikrai .
Mūsiškei matyt greą dozę uspakajoncų kažkokių suleido nes iki pietų slankoioj kaip apdujusi,o dabar kai duktė nunešė vakarienė, sakė guli kaip musė nedmušta , gal bus kelios dienos ramybės.
Mūsiškei matyt greą dozę uspakajoncų kažkokių suleido nes iki pietų slankoioj kaip apdujusi,o dabar kai duktė nunešė vakarienė, sakė guli kaip musė nedmušta , gal bus kelios dienos ramybės.
Sveiki,
ieškojau informacijos apie vaistus Buronil 25 mg., aptikau jūsų forumą. Paskaičius supratau, kad aš ne viena turiu problenų su mama . Negalvojau ,kad tiek daug žmonių neranda išeities ,kaip tvarkytis su ligoniais . Mano patirtis veda į tai ,kad ligonis teisus ,o šalia esantys žmonės, bandantys jam padėti, neturi beveik jokiu teisių , dar aplinkinių kaltinami , ir t.t. Mama serga senatvės demensija , Parkinsono liga, klubų sanariai visai susidėvėję ,būtina operacija ir dar šlapimo nelaikymas ,agresyvi, pikta .... Esmė ta ,kad nesigydo ,sako ,kad ji sveika, o yra brolis ir jo žmona kurie jai pritaria ,kad jai gydytis nereikia, tegul egzistuoja taip. Negaliu to toleruot ir padaryti nieko negaliu, manes nepripažysta ,sako ne dukra.