Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (10)

QUOTE(merga @ 2014 05 29, 10:59)
Pas mus šiandien šventė  thumbup.gif  babūnė atšliaužė pusryčių tik puse devynių ir ryšiai spakaina.Pavalgė ir kaip kokia dvasia išliaužė  bigsmile.gif

Vaistai daro savo. Bet po kelių savaičių, kai organizmas apsipras su vaistais, gali būti, kad po trupučiuką viskas grįš į savas vėžes, gali tekti keisti vaistus ir ne sykį. Bet tikėkis, kad pataikė iš pirmo sykio.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 05 29, 10:59)
Pas mus šiandien šventė  thumbup.gif  babūnė atšliaužė pusryčių tik puse devynių ir ryšiai spakaina.Pavalgė ir kaip kokia dvasia išliaužė  bigsmile.gif

Kaip laikotes?
Kaip šuniuks, atsigavo?
Atsakyti
Labas rytas. Kas gerėsnio pas jus? Pas mane it kokios atostogos: atšliaužia, pavalgo išliaužia. Pas ją MB sutvarko trioba ir ramu.
Vaistai labai padėjo thumbup.gif .
Bėje pasirodo ir mokamai tokį asmenį paguldyti į slaugą ne taip jau ir lengva g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 06 12, 07:39)
Labas rytas. Kas gerėsnio pas jus? Pas mane it kokios atostogos: atšliaužia, pavalgo išliaužia. Pas ją MB sutvarko trioba ir ramu.
Vaistai labai padėjo  thumbup.gif .
Bėje pasirodo ir mokamai tokį asmenį paguldyti į slaugą ne taip jau ir lengva  g.gif

Laba,
kas liecia slaugos - tai gal nuo vietoves ar gydytojo priklauso. Mums jau senai psichiatre siule slauga 3 men., bet zinojau, kad neduosiu mamos i tokia istaiga, todel ir nesidomejau.
Gyvenu blogai, kazkoks virusas uzpuole mane, akys uzpuliavo, viskas skauda, temperatura tai didele, tai nusimusu, ir jau taip 5 dienas. Visiskai negaliu atsikelt is lovos, silpna. Buvau pas gyd. sake apap gerti ir praeis. O mama kaip tycia to nenori, ano nenori, naktim blakutineja, savo sunu ir mane ''laidoja'' . Atrodo aiskini jai kad sergu, kad neaikstytusi ir rami butu, o jai tik ji pati su savo ligotom mintim pati svarbiausia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 06 12, 15:46)
Laba,
kas liecia slaugos - tai gal nuo vietoves ar gydytojo priklauso. Mums jau senai psichiatre siule slauga 3 men., bet zinojau, kad neduosiu mamos i tokia istaiga, todel ir nesidomejau.
Gyvenu blogai, kazkoks virusas uzpuole mane, akys uzpuliavo, viskas skauda, temperatura tai didele, tai nusimusu, ir jau taip 5 dienas. Visiskai negaliu atsikelt is lovos, silpna. Buvau pas gyd. sake apap gerti ir praeis. O mama kaip tycia to nenori, ano nenori, naktim blakutineja, savo sunu ir mane ''laidoja'' . Atrodo aiskini jai kad sergu, kad neaikstytusi ir rami butu, o jai tik ji pati su savo ligotom mintim pati svarbiausia doh.gif .

console.gif kaip tai pžįstama doh.gif ,O tu žiūrėk savęs, kad nebūtu kas rimta g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 06 12, 08:39)
Vaistai labai padėjo  thumbup.gif .
Bėje pasirodo ir mokamai tokį asmenį paguldyti į slaugą ne taip jau ir lengva  g.gif

O jums netinka tas kazkoks centras gargzduose (buvusiam policijos pastate). Nezinau, kaip jis tiksliai vadinas(gal socialiniu paslaugu centras), bet priima senolius ir neigalius. Kiek kainuoja nepasakysiu, bet sneka, kad lengvai ten priima, nes ala reikia "klientu" (nezinau, kiek tame tiesios, o kiek pletku). Mama sake, kad ju kaimyne autobusiukas atvaziuoja pasiimt ir vakare parveza. Ta kaimyne, tai senole, po insulto, be atminties ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 18 birželio 2014 - 19:51
QUOTE(neatleidziu @ 2014 06 18, 20:48)
O jums netinka tas kazkoks centras gargzduose (buvusiam policijos pastate). Nezinau, kaip jis tiksliai vadinas(gal socialiniu paslaugu centras), bet priima senolius ir neigalius. Kiek kainuoja nepasakysiu, bet sneka, kad lengvai ten priima, nes ala reikia "klientu" (nezinau, kiek tame tiesios, o kiek pletku).  Mama sake, kad ju kaimyne autobusiukas atvaziuoja pasiimt ir vakare parveza. Ta kaimyne, tai senole, po insulto, be atminties ir pan.

socialiniame pasalugų centre yra dienos užsiiėmimai ikiek žinau tik gargždiškiams.Aš nuo Grg gyvenu 20 km. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 06 18, 20:55)
socialiniame pasalugų centre yra dienos užsiiėmimai ikiek žinau tik gargždiškiams.Aš nuo Grg gyvenu  20 km. smile.gif

Jei cia "groja" registracija, tai gal yra galimybe priregistruot gargzduose pas kokius giminaicius ar, kad ir prie savivaldybes(savo namu gi neturi, butas jusu vardu, kiek uzskaiciau). Jei nera kam veziot-kitas reikalas. Vienok, skaitau, kad tai geresne iseitis, nei paciai pas gimines issikraustyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 18 birželio 2014 - 21:38
QUOTE(neatleidziu @ 2014 06 18, 22:36)
Jei cia "groja" registracija, tai gal yra galimybe priregistruot gargzduose pas kokius giminaicius ar, kad ir prie savivaldybes(savo namu gi neturi, butas jusu vardu, kiek uzskaiciau). Jei nera kam veziot-kitas reikalas. Vienok, skaitau, kad tai geresne iseitis, nei paciai pas gimines issikraustyt  ax.gif

pasidomėsiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti vilniečių, kas darėtės globą: kiek maždaug tai užtrunka ir kiek kainuoja? Galima ir AŽ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2014 06 20, 19:44)
Sveikos, noriu paklausti vilniečių, kas darėtės globą: kiek maždaug tai užtrunka ir kiek kainuoja? Galima ir AŽ ax.gif

n

sezinau kaip Vilniuj, bet Panevezy sprendzia maziausiai trys daktarai ir ne uz pinigus, o pagal zmogaus sveikatos bukle ax.gif
Atsakyti
Na, kiek aš teoriškai žinau, globos klausimą sprendžia teismas, aišku, remdamasis gydytojų išvadomis ax.gif Tai ir norėjau sužinot, kiek maždaug laiko užtrunka tas procesas ir ar reikia padengti teismo išlaidas?
Atsakyti