Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (10)

QUOTE(merga @ 2014 05 28, 13:58)
Rudenį bandėm paguldyti į slaugos ligoninę, tai atsisakė priimti dėl jos "ūmaus" būdo ir lakstymo. Vyr. gydytojas tieisia pasakę, kad pas jį personalas ir taip perkrautas,o jie mūsiškė išgastroliuotų kas jos ieškos?

Turiu dar vieną užmasčią- parduoti mašiną ir už gautus pinigus anytą paguldyti privačiai  g.gif

O slaugos ligoninej ko tokio ligonio uz kojos neriso? g.gif Pas mus isiaudrinusius senelius uz kojos prie lovos prikabina, tai ju kelias ir buna 20cm nuo lovos. Uz tai ramu: nei iskeliaus kur, nei suzalos ka nors thumbup.gif

Bandykit guldyti i seneliu namus(pensijos ir slaugos pinigeliu, jei tokius gaunat, turetu uztekti, na gal dar kelis simtus is savo pridesit, ale kokia laisve turesit wub.gif ) 4u.gif Gali sneketi kas nori ir smerkti kiek nori, bet mums nuo mociutes tarsi sparnai uzaugo thumbup.gif Negaila ne pinigu.
Kitas variantas, perskaitytas sioje temoje laaaaabai senai: kelios supermamos neapsikente savu seneliu, o i seneliu namus priduoti nenorejo ar negalejo, ar neprieme(nepamenu). Susikooperavo trise ir apgyvendino tris babunes vienos moters troboje, pasamde dvi slauges, kurios kaitaliojosi, kad be prieziuros bobutes neliktu. Ar mociutems tas patiko-nezinau, nes paskui tos moterys dingo is temos, bet pradzioj buvo labai patenkintos, nes mociutes lanke pasikeisdamos, slauges sededavo pastoviai, moterys pinigus mokedavo, bet mazesnius, nei kad seneliu namams privatiems gautusi.
Gal verta butu apmastyti ir toki varianta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama)
,2014 05 28, 14:07

Neteko matyt g.gif .Mūsoji gauna tik senatvinę pensiją , bet bandysiu apsinaudoti pastarimais, gal ką sugalvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 05 28, 14:38)
QUOTE(sena pažįstama)
,2014 05 28, 14:07

Neteko matyt g.gif .Mūsoji gauna tik senatvinę pensiją , bet bandysiu apsinaudoti pastarimais, gal ką sugalvosiu smile.gif

Labai atsiprašau, kad ''braunuosi'' į Jūsų temą be prisistatymų , bet gal praverstų šis straipsniukas http://www.pajuriona...d=11173&act=exp . Čia Kretingoje .
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2014 05 28, 16:16)
Neteko matyt  g.gif .Mūsoji gauna tik senatvinę pensiją , bet bandysiu apsinaudoti pastarimais, gal ką sugalvosiu  smile.gif

Labai atsiprašau, kad ''braunuosi'' į Jūsų temą be prisistatymų , bet gal praverstų šis straipsniukas  http://www.pajuriona...d=11173&act=exp .  Čia Kretingoje .

Aš būtent Padavarius ir turėjau galvoje kaip mokamą satcionarą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 28, 14:07)
O slaugos ligoninej ko tokio ligonio uz kojos neriso? g.gif Pas mus isiaudrinusius senelius uz kojos prie lovos prikabina, tai ju kelias ir buna 20cm nuo lovos. Uz tai ramu: nei iskeliaus kur, nei suzalos ka nors thumbup.gif

Kad tokių stiprių, gerai vaikštančių turbūt neriša, nors ir stogu pačiuožusiu, greičiau iš viso nepriima į skyrių. Kiek teko matyti, riša besiblaškančius po insultų. O slaugoj, kiek teko matyti, esu daug ir ilgai vaikščiojusi, dažniausiai guli senukai ramūs kaip lapai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 28, 16:52)
Kad tokių stiprių, gerai vaikštančių turbūt neriša, nors ir stogu pačiuožusiu, greičiau iš viso nepriima į skyrių. Kiek teko matyti, riša besiblaškančius po insultų. O slaugoj, kiek teko matyti, esu daug ir ilgai vaikščiojusi, dažniausiai guli senukai ramūs kaip lapai.

Nebuciau maciusi-nerasyciau drinks_cheers.gif Stiprus, paciuoze senukai, sergantys senatvine demensija, priristi uz koju drinks_cheers.gif O ka daryti? Mociute mano silpna buvo, gulinti, tai atvarydavo viena tokia bajava karve(labai labai atsiprasau, jei tai kieno artimoji) ir imdavo mociute mano musti doh.gif Jei nemusti, tai kitaip skriausti: maista palikta suvalgydavo, lazdeles mociutes ismetydavo, apatinius rubus istasydavo-zodziu, zinot, kaip su tais ligoniais neprognozuojama buna. Galai zino, kas ju galvoje tuo metu verda g.gif Tai paskui ta moteri pastoviai prirista matydavau, o ji taip dauzydavosi prirista, rekdavo, kad zmogzudziai visi, banditai... Nebuciau maciusi, kaip ji mociute skriaudzia, tikrai galvociau, kad slauges banditai, nekalta moteri risa ir vaistais slopina blush2.gif
Atsakyti
Neduok, Dieve, sulaukti tokios senatvės, kad už kojų rištų. Reiks iš anksto paprašyti prieš jubiliejus giminių, kad linkėtų ne ilgiausių metų, o numirti sveikai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 28, 19:13)
Neduok, Dieve, sulaukti tokios senatvės, kad už kojų rištų. Reiks iš anksto paprašyti prieš jubiliejus giminių, kad linkėtų ne ilgiausių metų, o numirti sveikai doh.gif  biggrin.gif

Man rodos ,kad mes iki tos senatvės nedatempsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bent jau aš tikrai biggrin.gif .

Mūsiškei matyt greą dozę uspakajoncų kažkokių suleido nes iki pietų slankoioj kaip apdujusi,o dabar kai duktė nunešė vakarienė, sakė guli kaip musė nedmušta tongue.gif , gal bus kelios dienos ramybės.
Atsakyti
Pas mus šiandien šventė thumbup.gif babūnė atšliaužė pusryčių tik puse devynių ir ryšiai spakaina.Pavalgė ir kaip kokia dvasia išliaužė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Zinot, skaitau cia, skaitau... Man kol kas vienintelis klausimas iskilo. Kaip tvarkotes su SAVO sazine?

Uzaugino mane ji, o dar atrodo ir ne taip seniai tas buvo. O dabar tenka gintis kaip nuo kokio uzpuoliko/bomzo/ligonio 3in1. Rekiu, isterikuoju, veju lauk. O kai iseina, tai sazine tiesiog jau ne kaip kirminas, o kaip rugstis grauzia sirdi ir visus kitus organu.

Uzeina gerumo akimirka kartais. Sakau, parduosiu jos buta, savo buta, nusipirksiu nameli koki, pasiimsiu priziuret ir gyvensim ramiai. O po jos vizitu tai tik norisi mest viska ir nesirodyt. Va gims tuoj mano leliukas, neduok dieve bus taip, kaip Mergai

Vakar atejo pas mane. Sako, klausyk, labai seniai maciau anuke savo, gal zinai kur? (turiu viena pussesere uzsieny, galvojau apie ja klausia, pasirodo gi NE, klausia apie mane doh.gif ) Bandziau klausti, kuria anuke, varda lai pasako. Issiaiskinom, kad nezino nei vieno vardo savo anuko.
Isejo namo (bent jau taip galvojau), o po valandos buvo pristatyta pas mane policijos pareigunu - apsivoge vel Norfoj lotuliukas.gif Jos vagystes pasiteisinimai - visi ima is lentynu tai ir as imu. O kad dar tie visi kasoj susimoka, tai jai nedasyla. Matyt grizo i tuos laikus, kai ne savitarna parduotuvese buvo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2014 05 29, 12:13)

Labutis 4u.gif

Dėl sąžinės : man sunku ką pasakyti nes mano anyta, mane "myli" visus 20 su uodegyte metus .O va MB kartais matau,kad yra susinervinęs kai jo motina taip elgiasi,bet dažniau ant jos pyksta.MB sako:
- ji man padovanojo gyvybę, bet dabar bando paskutinius pagarbos likučius sunaikinti. Suprantu,kad liga daro savo, bet jos vaidyba ir elgesys kai būna savam prote- užmuša. verysad.gif

Jei šalia Jūsų esantis PC yra mažas, pabandykite pakalbėti su parduotuvės apsugos vadu ir direktore apie savo mamą( parašykite,kad jos tiesiog neįleistų).Jei žmones supratingi, manau Jums pagelbės.Su savo pardavėjais esam tokią sutartį žodinę sudarę ir mūsų gražuolės ten neileidžia.
Mūsiškė buvo prieš pusantro mėn. išgastroliavusi, ntojams , ačiū kaimyninio kaimo gyventojams, kurie paskambino ir pranešė apie mūsų gastrolentę.Nors ,kad ji zylioja ir kalbėjau su žmonėmis smile.gif , o taip pat visose kišenėse esu sukaišiojusi popieriukus su mano ir Mb tel. numeriais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandytas tas variantas su apsauga. Tai jie ja isileidzia, bet tik stebi visa laika ir jei ka blogo pradeda ji daryti - iskart ispraso.

Na mano mociute dar viena pati gyvena kol kas, tai jai juk reikia nusipirkti kazko valgyt. Namuose uzdaryti negaliu - man tai per ziauru butu, nes iseidama is namu ji prasiblasko, o namie is vienatves galiu kada rast pasidariusia sau ka nors. Ji dar orientuojasi savo rajone, kasdieniniuose veiksmuose orientuojasi. "Ant saves" pasiimti irgi manau dar anksti, nes pastebejau, kad istiesu jai blogeja sulig didesniu stresu, tai nenoriu jos istraukti is pazistamos aplinkos, nes paskui gali buti staigus pablogejimas...

Va, katik vel teko isvyt lauk, kad man nervu negadintu. Iseidama dar pora kartu "nualpo", ir triskart sirdis "sustojo", bet nieko - gyva isejo biggrin.gif
Atsakyti