Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (10)

QUOTE(cambala @ 2014 04 30, 08:20)
Siandien rasau ir galvoju, is kur tiek stiprybes pas mane? Dar kol kas pati neisprotejau, nesusigeriau (nors kartais vyno viena nusiperku), tik kartais taip negera ant sirdies buna. Ypac kada baruosi ir rekiu. Nes neklauso issidirbineja, nors tu ka. Anksciau labai imdavau viska i sirdi, kiekviena uzgauliojima, neteisybe.  Dabar jau demesio nekreipiu, padarau kaip robotas ka reikia ir uzsidarau savam pasauly. Taip viduj mama myliu, bet ji nebe tas zmogus. Pries du metus neurologe sake: jus turit suprasti viena dalyka dabar, kad jau nebera mamos, yra tik jos kunas verysad.gif .
Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio doh.gif ).
Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.

O kur mums dėtis? Turi kažkas tas mamas prižiūrėti, o jei daugiau nėra kam? Nu teoriškai yra, bet praktiškai tik aš. Tai ir būnam sykiu. Nes nėra pasirinkimo. Tu su vynu bovyjies, aš kokią paskaitą įsijungiu pasiklausyti, kaip neimti taip visko į galvą doh.gif biggrin.gif Padeda. Šiuo metu klausaus Cezar Teruel, įsikeliu į ausinuką ir šneka žmogus, veikia kaip raminanti tabletė, po 10 minučių jau miegu, jei prieš miegą įsijungiu. Tas nuovargis gal nuo depresijos, man irgi kūnas apsunkęs, ypač rytais taip sunku išsijudinti, nesinori nei keltis, nieko. Gyvenam kaime, yra žemės šiek tiek, tai ir ariam kaip jaučiai, plius siutina anyta su savo vaikeliu tinginiu lodorium paskutiniu- bulvių duok, kiaušinių duok, mėsos duok ir dar slaugos pašalpos pavydi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif anądien nuvežėm ponią į polikliniką, sėdėjom abidvi prie kabineto, tai tiek ji man nervus ištampė, kad neiškenčiau- susiginčijau, moterys šalia raminti pradėjo. doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif

Šiaip tai mažiau reik apie viską galvoti: pasidarai kas tam sykiui reikalinga ir stengtis kažkur kitur nukreipti dėmesį. Nes jei pradedi galvoti, kokie aplink visi šunsnukiai, tai... uch... biggrin.gif o kuo ilgiau galvoji, tuo labiau tokia išvada peršasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 04 30, 13:13)
O kur mums dėtis? Turi kažkas tas mamas prižiūrėti, o jei daugiau nėra kam? Nu teoriškai yra, bet praktiškai tik aš. Tai ir būnam sykiu. Nes nėra pasirinkimo. Tu su vynu bovyjies, aš kokią paskaitą įsijungiu pasiklausyti, kaip neimti taip visko į galvą doh.gif  biggrin.gif Padeda. Šiuo metu klausaus Cezar Teruel, įsikeliu į ausinuką ir šneka žmogus, veikia kaip raminanti tabletė, po 10 minučių jau miegu, jei prieš miegą įsijungiu. Tas nuovargis gal nuo depresijos, man irgi kūnas apsunkęs, ypač rytais taip sunku išsijudinti, nesinori nei keltis, nieko. Gyvenam kaime, yra žemės šiek tiek, tai ir ariam kaip jaučiai, plius siutina anyta su savo vaikeliu tinginiu lodorium paskutiniu- bulvių duok, kiaušinių duok, mėsos duok ir dar slaugos pašalpos pavydi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif anądien nuvežėm ponią į polikliniką, sėdėjom abidvi prie kabineto, tai tiek ji man nervus ištampė, kad neiškenčiau- susiginčijau, moterys šalia raminti pradėjo.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Šiaip tai mažiau reik apie viską galvoti: pasidarai kas tam sykiui reikalinga ir stengtis kažkur kitur nukreipti dėmesį. Nes jei pradedi galvoti, kokie aplink visi šunsnukiai, tai... uch... biggrin.gif o kuo ilgiau galvoji, tuo labiau tokia išvada peršasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kaip gera kad siais laikais yra visagalis internetas, nors pasisneketi ir bendraminciu susirasti galima 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 04 30, 14:28)
[/b]
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kaip gera kad siais laikais yra visagalis internetas, nors pasisneketi ir bendraminciu susirasti galima 4u.gif .

Taip drinks_cheers.gif nes kiek galima aplinkiniams skųstis ir zyzti, atsibosta ir jiems mūsų bėdos, juolab, kad ir patys savų turi problemų. Išsikeikus internetinėms draugėms arba išklausius jų bėdų visada galima pakilti ir nueiti šalin nuo kompo, jei atsibosta biggrin.gif ir vietinių pletkų nebūna, kai viena draugė iš vieno, kita iš kito Lietuvos pakraščio biggrin.gif
šiaip tai nėra mums taip jau blogai, kai pagalvoji, kiek mamų, auginančių sergančius vaikus mielai keistųsi su mumis vietomis.... taip kad nevykim Dievo į medį. Va, rudenį draugės mergaitė, pirmakursė studentė, netikėtai susirgo leukoma. Tai kai pasakambinusi klausdavo, kokie reikalai su mama pas mane, atsakydavau, kad mano bėdos su jos palyginus- tik juokai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 04 30, 14:28)
[/b]
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kaip gera kad siais laikais yra visagalis internetas, nors pasisneketi ir bendraminciu susirasti galima 4u.gif .

thumbup.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 04 30, 14:40)
Taip drinks_cheers.gif nes kiek galima aplinkiniams skųstis ir zyzti, atsibosta ir jiems mūsų bėdos, .... Tai kai pasakambinusi klausdavo, kokie reikalai su mama pas mane, atsakydavau, kad mano bėdos su jos palyginus- tik juokai.

Teko man slaugyt labai labai sunkų ligonį. Tik kad sunkiausio ligonio slaugos negalima lyginti su karšinamų senukų slauga. Ten tu turi viltį, kad turi pagerėt, gali per naktis budėt ir tikėtis išgijimo, jaučiasi judėjimas į gerą pusę, o čia - viena viltis, kad dievulis neužmirštų pasiimt, nes vis blogyn ir blogyn
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 04 30, 14:40)
Taip drinks_cheers.gif nes kiek galima aplinkiniams skųstis ir zyzti, atsibosta ir jiems mūsų bėdos, juolab, kad ir patys savų turi problemų. Išsikeikus internetinėms draugėms arba išklausius jų bėdų visada galima pakilti ir nueiti šalin nuo kompo, jei atsibosta biggrin.gif ir vietinių pletkų nebūna, kai viena draugė iš vieno, kita iš kito Lietuvos pakraščio biggrin.gif
šiaip tai nėra mums taip jau blogai, kai pagalvoji, kiek mamų, auginančių sergančius vaikus mielai keistųsi su mumis vietomis.... taip kad nevykim Dievo į medį. Va, rudenį draugės mergaitė, pirmakursė studentė, netikėtai susirgo leukoma. Tai kai pasakambinusi klausdavo, kokie reikalai su mama pas mane, atsakydavau, kad mano bėdos su jos palyginus- tik juokai.

Iš dalies sutinku, bet kaip sakoma kiekvienam savo našta. Ir nesavarbu ar ji tavo ar primesta vargstam, krutam,plušam, džiaugiames ar guodžiames, mūsų daug ir svarbu ,kad vienas kitą palaikom 4u.gif
Papildyta:
Aš labai džiaugiuosi trumpomis 4 su puse dienos atostogomis aišku priverstinėmis, pavargau fiziškai,bet pailsėjau nuo savo anytos emociškai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2014 04 30, 16:56)
Aš labai džiaugiuosi trumpomis 4 su puse dienos atostogomis aišku priverstinėmis, pavargau fiziškai,bet pailsėjau nuo savo anytos emociškai.  4u.gif

Gal jau galim sveikinti tave?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 01, 15:15)
Gal jau galim sveikinti tave?

Galima, jau ir sveikino.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 01, 15:24)
Galima, jau ir sveikino.

na va...pražiopsojau

Merga,
sveikinu sulaukus savo džiaugsmo,
dienų su šypsena, ramių naktų ...
sveikatos mamytei ir visoms dukrytėms
user posted image
Atsakyti
merga dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ

Koks gražus apšalęs rytas saulėtas rytas 4u.gif

Ir pirmą kartą po n- mėn. atsikėliau žadintuvo pagalba , o ne anytos bigsmile.gif
Atsakyti
Dideliausi ir silciausi sveikinimai merga 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Te mazas stebuklelis auga sveikas ir laimingas 4u.gif wub.gif ir te niekas mamytei nedrumscia ramybes smile.gif . Nuosirdziai linkiu daug sypsenu ir kuo daugiau dziaugsmingu akimirku 4u.gif .
Ar dukryte turi?

Jau pamaciau varda smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 gegužės 2014 - 08:27
merga nuosirdziausi sveikinimai,
Atsakyti