QUOTE(vivaldi12 @ 2014 03 26, 23:08)
Mano vyriškio ir tėvuko konfliktas tik ką baigėsi taip, kad net šypsenėliu nesinori dėti. Tėvukas nusprendė pats nusimauti kojines, priėjome su vyriškiu jam padėti (kojinės visgi brangios)... O tėvukas už lazdų ir kad mums pasiruošė trenkt.. Mano vyriškis jam už rankos, o tėvukas kita paėmė stiklinę, kad svies į mane. Vyriškis trinktelėjo tėvukui per veidą... Rezultatas - ant tėvuko rankos didelė mėlynė (dėl kraujo ligos pas tėvuką labai lengvai pasidaro hematomos). na ir prasidėjo žodžiai. Taigi, jau ne tik aš, bet ir jo sūnus esame prakeiti, blogi, kvies ryt policiją, išsitrauks pats tą kateterį, visam kaimui pasakys kokie mes blogi, kad jį skriaudžiame ir .t.t
Pasijutau žiauriai blogai. Ir gaila senuko, kuris yra niekam nereikalingas ir vyriškio gaila, kuris širdį atidavė tėvui.
Gal rytas bus lengvesnis.
Tai tik brestantys pumpureliai, paskui bus su diena dar blogiau... Na nekaltas tas senukas, kad vietoj smegenu strukturos randasi skystis. Liga tokia(tik neminekit jo budo, nes jis ne prie ko). Ir nereikia kalbeti apie kazkokias gyvenimo budo klaidas ar tiesiog netinkama gyvenima. Mano mama buvo naslaite, augo
vaiku namuose nuo 12 -ikos metu(nors buvo is mamos puses 5-ios tetos, o tevo puses seneliai gyveno Suomijoj), gyvenime kazko pasieke tik per savo buda ir uzsibrezta tiksala. Gyvenime buvo pirmaujanti, issilavinusi, mandagi, bendraujanti ir gerasirde, visada priklausydavo kazkokoim tai organizacijom. O dabar nieko gero
. As esu kartais
sifelitike, vagile, zmogzude ir dar kazi kas(na vaiku namu vedeja, jos pussesere, sesuo, kurios niekada neturejo, ligonines, kurioje kasrtais''randasi'' darbuotoja). Jau kad ja is musu namu niekur neisleidziu - girdziu gal kas dvi sav., vnz proto nebera, kartais atsiranda, va tada sugebu(dar) pasakyti svelnu zodi... O siaip NIEKADA, jei tai nebutu mano Mama, nesiimciau ziureti tokio ligonio.
Tai yra jusu gyvenimas ir pasirinkimas, stiprybes ir kantrybes net nelinkiu, nes nervina tokie palinkejimai, spresti Jums paciai
. Jei nebeisnesi psichologiskai, tikrai verta pagalvoti apie prieglauda... Juk nesitaikstysi su vyru pastoviai ir nebusi furija(tai galu gale nusibos paciai).
Jei Jusu senukas dar nemazai laiko trauks, ir ji priziuresi - tada suprasi kodel taip sneku. Taip, as TIKRAI priziuresiu savo mama, nes ji - mano Mama, vardan jos as gyvenu siame pasaulyje, bet kitam zmoguias savo sveikatos ir nervu neskirciau, nes kartais norisi begti tolyn ir neatsigrezti.
Jei Jusu senukas nepatrauks ilgai - tu net nesuprasi apie ka as kalbu.
Gal nelabai graziai cia isdesciau, bet jau toks gyvenimo veidas. O kokios mes pacios busim senatvej - vienas Dievas turbut tezino. As dabar pasikvepinusi, pasidaziusi, ilgaplauke su tamsiom garbanom moteris, galbut senatveje busiu prasmirdsusi, nukramsnotais nagais ir zilais pasisiaususiais plaukais nukvakusi sena anyta, kuria duok Die sugebetu mano sunus atiduoti i seneliu namus ir vargo nematytu...