Elata, brangioji, pasirodo pastininke nesuede tavo sokolado. Siandien kai pasiemiau spauda, nebuvo lapelio, kad siuntinys yra, tai ir pasiskundziau cia jums. O dabar MB skaito nauja gauta zurnala ir vidury jo rado Reiskia sokoladas paste jau manes laukia - pirmadieni is pat ryto pasiimsiu Aciu
QUOTE(cushy @ 2013 12 14, 20:27)
aš kažko su cukrum dabar baidausi iš tolo Man visai nesinori, jau 1,5 metų gyvenu be cukraus, 0,5 metų ir be vaisių. Tik įtariu, jei pradėčiau kažką karts nuo karto valgyti saldaus, tai įsivažiuotų vėl norai Buvusių narkomanų nebūna
O paleo skanumynų irgi nevalgot? Na šokoladas iš kakavos+kokoso, pyragas koks sveikuoliškas? Visiškai nieko saldaus?
QUOTE(nomore @ 2013 12 14, 18:31)
O tai kad jis pats gi paleo Tai tu irgi jį terorizuok analogiškai
Kad anas dar pasiryzes dar 10 kg. numesti, tai analogiskai paerzinti nesigaus:) Jis dar kartais suvaitoja,-"Jez maryte, kaip as suesciau torto ir bulkuciu", tai sakau eik ir esk, ar as tau neduodu? Tada jau skersas ziuri I mane, tipo gi negalima, tai ka cia kalbu nesamones
QUOTE(Šelma @ 2013 12 14, 21:06)
Tfu tfu tfu, nė vienas siuntinys nėra prapuolęs
Man trečią savaitę žiauriai plakė, kiek stipriau pajudėjus, rodėl per gerklę iššoks, laiptais lipau, kaip senutė, kad širdies nepamest Dabr viskas normoj
Man trečią savaitę žiauriai plakė, kiek stipriau pajudėjus, rodėl per gerklę iššoks, laiptais lipau, kaip senutė, kad širdies nepamest Dabr viskas normoj
Buvo ir man tokie musimai sirdelas, rodos gerkleje kazkur kliunksi, praejo.
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 14, 21:58)
kokia ta Nidulios kompanija čia Vilniuje, ar ne? aš niekaip nepasidarau to tyrimo
21 diena Vilniuje. Kol kas as su maze ir Sowelu.
Bet jei bludijai su maistu, tai nera labai gerai, nes paskutines dvi savaites reikia itin grieztai, kad tyrimas kuo tikslesnis gautusi. Jei nori, junkis, tik susiimk grieztai, perskaityk reikalavimus:)
QUOTE(Elata @ 2013 12 14, 22:41)
Gal dar gausi... Nidulia irgi neminėjo, kad gavo, tai nežinau, ar aš blogai adresą būsiu užrašius, ar vokas nusprendė emigruoti kur nors...
Nidulia dvi savaites durniu volioja, ofise nosies nera parodziusi, nuotoliniu budu komanduoja ir dirba Selmos saldainiukus pristate vairuotojas I namus, nes pagasdinau, kad galva nurausiu jei ant mano stalo neras saldainiu:) Ryt bus patikrinta, ar yra mano sokoladukai kabinete
Siandien buvau Enya koncerte Grazus toks buvo:) Sasenko gerai traukia, balzamas dusiai:) Bet susalau kaip suva, nes koki 15 minuciu kieme laukiau masinos. Dzinsai ploni, striuke trumpa. Dantis ant danties jau nebeuzejo, kalenau kaip genys. Iki pat namu neatsilau. Parlekusi neriau I karsta vonia su druska ir eukaliptu, arbatmedzio eteriniais. Jei nesusirgsiu, tai paleo bus viesai paskelbtas pasaulio stebuklu
Geriau late kavos, prasiau be cukraus. Taip ir nesupratau, ar kazkiek buvo cukraus ar pieno puta dave kazkoki salduma, ar man apskritai suivaideno.
Parvariau ne tik sustingusi, bet ir alkana kaip vilkas. Nieko pagminta nebuvo, tai 4 kiausus su lasiniais sutvarkiau. Va ir paziuresiu dabar, tinka man kiausiniai ar ne.
Labą naktį, išėjo svečiai, tai aš iškart pas jus
Kas atsiuntė adresus-persiųsiu pirmadienį ar antradienį Su Solve tikiuosi ryt pasimatyt (galvoju patraukt į Akropolį, jei patogiau, o adresą parašiau į až), Elatos adresą irgi tikiuos irmadienį sužinot
Vilnietės (rytorasa ir SOWELU), gal pasiimsit, kai būsiu Vilniuj ateinantį savaitgalį ar jums persiuntinėt?
Šelmai vešiu asmeniškai Galiu užvažiuot prieš pat Kalėdas?
Neneša, poryt važiuosiu Tu dar nepersigalvojai dėl kilo kakavsviesčio?
Kaip diena, taip naujiena. Paklausiu prie progos...Ir iš jos pati gali išsilydyti taukų? 4-5lt./kg?
Taip Kai pir Šelma, tik ji nusibogijo gyvent į kitą Lietuvos kraštą, tai, kad ji labai neliūdėtų, tai mes pas ją padarom VASAROS aukštukių susitikimą
Niu va ir sakau, kad galingesni oblenderio nei 750W nerandu..., gal ir nėra?
O sultinį kai pvalgio dalį sugeriat? Niu man neskanu labai-per riebu kažkaip Pridėjau džiovintų grybų nuoviro ir išviriau daržovinę sriubikę visiems, negalėjau vieno sugert
O kokios žuvies papilves naudojat? Žalias ar parūkytas?
Papildyta:
Nežinau, mano 600W parėjo blenderio tasindas su "S" formos peiliukais, liko tik tas kotinis priedas. Gal kombaininiai galingesni? O kiek telpa riešutų, kai sviestą darot?
Tai darom kaip praeitą kartą Palikit ateinančiam penktadieniui pas mano tėvukus kiaušinius, o aš būsiu Vilniuj savaitgalį prieš Kalėdas, paliksiu kakavos sviestą, pasiimsit, kai galėsit. Tinka?
Netikiu Taip nebūna Mano visi trys nemiegojo, na, gal mergaitė (trečia) jau kiek ramesnė buvo, o gal aš jau buvau pripratus
Man dažnai permuša, bet taip buvo ir prieš Paleo-nuo dažnų stresinių situacijų...O ko tie audiniai yra?
Aš galiu kavą gerti, kad ir 23-ią val., o nuėjus miegot lūžtu greitai. Ką tai galėtų reikšti? Bet rytą išgėrus kava energizuoja...
Bet nepaisant, kad būsit 3-vis tiek kiekviena mokėsit po 200lt.?
Kas atsiuntė adresus-persiųsiu pirmadienį ar antradienį Su Solve tikiuosi ryt pasimatyt (galvoju patraukt į Akropolį, jei patogiau, o adresą parašiau į až), Elatos adresą irgi tikiuos irmadienį sužinot
Vilnietės (rytorasa ir SOWELU), gal pasiimsit, kai būsiu Vilniuj ateinantį savaitgalį ar jums persiuntinėt?
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 18:55)
Iš Panevėžio? Turėtų būti mano ir pas jus paštas siuntinių neneša?
Neneša, poryt važiuosiu Tu dar nepersigalvojai dėl kilo kakavsviesčio?
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 13, 19:05)
tai kiaulės pilvo ertmės vidiniai riebalai. Jei būsi turguj, kur prekiauja kiauliena, paklausk- parodys, bus toks baltas gniutulas keletos kg dydžio kaina kg 4-5 lt
Kaip diena, taip naujiena. Paklausiu prie progos...Ir iš jos pati gali išsilydyti taukų? 4-5lt./kg?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 13, 19:14)
Hippie - aukstaugiu klubui priklausai gal kokiam? Mano drauges kai zemos, tai smagu turet kazka savo ugio ar auksciau, nesijauciu tada tokiu Guliveriu nykstuku saly Gero susitikimo
Taip Kai pir Šelma, tik ji nusibogijo gyvent į kitą Lietuvos kraštą, tai, kad ji labai neliūdėtų, tai mes pas ją padarom VASAROS aukštukių susitikimą
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 13, 19:34)
Hippie, anytos blenderis 750w, tik pamirstu paklausti kur pirko.
Niu va ir sakau, kad galingesni oblenderio nei 750W nerandu..., gal ir nėra?
QUOTE(jautiena @ 2013 12 14, 00:34)
viriau siandien sultinio is karves koju ispjovu su kaulu, smegenais ir daug stempliu ir kremziu ir visa ko. gavosi toks tirstas, net lupos kartu limpa begeriant. du kruzikus susiverciau, skanumelis. gal kiek padauginau, hm...
O sultinį kai pvalgio dalį sugeriat? Niu man neskanu labai-per riebu kažkaip Pridėjau džiovintų grybų nuoviro ir išviriau daržovinę sriubikę visiems, negalėjau vieno sugert
QUOTE(ativas @ 2013 12 14, 00:45)
o as is tingejimo, tai zuvies apkepa vakarienei padariau, sublendinau zuvies papilves, svoguna ir kiausinius ir sumeciau I pyrago forma. skanu. ypac su kokoso aliejumi.
O kokios žuvies papilves naudojat? Žalias ar parūkytas?
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 14, 10:36)
Laba
pas mane su 600W kombainu viskas okay susimala iki skystumo bet aš jį ilgai kankinu, kol jis man norimą rezultatą padaro
pas mane su 600W kombainu viskas okay susimala iki skystumo bet aš jį ilgai kankinu, kol jis man norimą rezultatą padaro
Nežinau, mano 600W parėjo blenderio tasindas su "S" formos peiliukais, liko tik tas kotinis priedas. Gal kombaininiai galingesni? O kiek telpa riešutų, kai sviestą darot?
QUOTE(katinone @ 2013 12 14, 11:14)
As mielai keisciau i putpeliu kiausinius, bet kad tu gi Kaune. Sviesta, aisku, galima siusti, bet putpeliu kiausinius, tai nezinaaaaaau.... Gali gaut kiausiniene
Tai darom kaip praeitą kartą Palikit ateinančiam penktadieniui pas mano tėvukus kiaušinius, o aš būsiu Vilniuj savaitgalį prieš Kalėdas, paliksiu kakavos sviestą, pasiimsit, kai galėsit. Tinka?
QUOTE(pumpica @ 2013 12 14, 17:57)
Tada as paguosiu - mano abu vaikai miego atzvilgiu buvo ir yra idealus jie nuo menesio laiko ismiegodavo visa nakti! Nemeluoju...
Netikiu Taip nebūna Mano visi trys nemiegojo, na, gal mergaitė (trečia) jau kiek ramesnė buvo, o gal aš jau buvau pripratus
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 14, 18:44)
Tachikardija yra vienas iš katabolinio disbalanso simptomų
Retas pulsas bradikardija arba tachikardija nuo toksemijos yrant audiniams.
Retas pulsas bradikardija arba tachikardija nuo toksemijos yrant audiniams.
Man dažnai permuša, bet taip buvo ir prieš Paleo-nuo dažnų stresinių situacijų...O ko tie audiniai yra?
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 14, 21:12)
kartą po pietų esu išgėrus, kas man anksčiau reikšdavo, kad sunkiai užmigsiau, dabar nieko, jokios reakcijos, o juk blogai, kai organizmas į kavą nereaguoja, dar vienas disbalansas
Aš galiu kavą gerti, kad ir 23-ią val., o nuėjus miegot lūžtu greitai. Ką tai galėtų reikšti? Bet rytą išgėrus kava energizuoja...
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 15, 00:41)
21 diena Vilniuje. Kol kas as su maze ir Sowelu.
Hippie sviezias papilves. ir saltas jis man skanus buvo. kokios zuvys nezinau. pas mus catfish vadinasi.
paziurejau wikipedijoje, kazkokia samazuve
paziurejau wikipedijoje, kazkokia samazuve
QUOTE(Hippie @ 2013 12 15, 02:42)
O savaitgalis pas tave kada prasideda? Gali but, kad as sestadieni dar Vilniuj busiu, tai tuo paciu ir atvezciau ir pasiimciau, nes 2kartus vaziuot nelabai noriu - labai jau man nepakeliui tas Pavilnys. O kiek kiausinuku noretum (kakavsviescio tai as puskyly imciau).
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 14, 22:58)
Sveikos,
1.o ir pagerėjimų jokių nejaučiu, dar pradėjo kojas nieštėt
2.tiesa, dar klausimas, iš kur gauti galvijų kaulų sultiniui? aš pirkau iš rimi, bet parduotuviniai blogai ar ne? o į turgus kažkodėl niekas neveža kaulų parduot arba aš neradau. Ir kiek tą sultinį galima laikyti šaldytuve, tris dienas? ilgiau?
1.o ir pagerėjimų jokių nejaučiu, dar pradėjo kojas nieštėt
2.tiesa, dar klausimas, iš kur gauti galvijų kaulų sultiniui? aš pirkau iš rimi, bet parduotuviniai blogai ar ne? o į turgus kažkodėl niekas neveža kaulų parduot arba aš neradau. Ir kiek tą sultinį galima laikyti šaldytuve, tris dienas? ilgiau?
1. Man kojas niežti žiemą nuo pėdkelnių, negali nešiot visai su daug denų.
2. Perku kaulus parduotuvėj ir nesuku per daug galvos
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 15, 01:35)
O paleo skanumynų irgi nevalgot? Na šokoladas iš kakavos+kokoso, pyragas koks sveikuoliškas? Visiškai nieko saldaus?
Šokolade iš kakavos ir kokosų sviesto juk nėra jokių vaisių ir cukraus, ar ne? O jei atvirai, tai nesu darius Jei kažko tokio užsimanau po pietų prie kavos, įsiberiu šaukštelį kokosų drožlių ir šaukštelį kokosų aliejaus tieisiai burnon ir suvalgau
Kai valgiau vaisius, esu du kartus kepusi Sedindriukės kokosinį juoduką, labai skanu Ir šiemet per gimtadienį kepiau aguoninį pyragą, tai kelis gabaliukus suvalgiau. O šiaip geriau tokių daiktų namie neturėt, toliau nuo pagundų Tiesa dar kažkada pas draugę valgiau 90 procentų šokolado gabaliuką.
Valgau saldžiai - morkas ir burokėlius
QUOTE(cushy @ 2013 12 15, 09:35)
1. Man kojas niežti žiemą nuo pėdkelnių, negali nešiot visai su daug denų.
Šokolade iš kakavos ir kokosų sviesto juk nėra jokių vaisių ir cukraus, ar ne? O jei atvirai, tai nesu darius Jei kažko tokio užsimanau po pietų prie kavos, įsiberiu šaukštelį kokosų drožlių ir šaukštelį kokosų aliejaus tieisiai burnon ir suvalgau
Kai valgiau vaisius, esu du kartus kepusi Sedindriukės kokosinį juoduką, labai skanu Ir šiemet per gimtadienį kepiau aguoninį pyragą, tai kelis gabaliukus suvalgiau. O šiaip geriau tokių daiktų namie neturėt, toliau nuo pagundų Tiesa dar kažkada pas draugę valgiau 90 procentų šokolado gabaliuką.
Nuo pėdkelnių man žiemą kojų oda labai sausa būdavo ir pleiskanodavo, tačiau šiemet (tfu tfu tfu tris kartus per kairį petį) tokių dalykų kol kas nepastebėjau Tą gėrį nurašau gausesniam riebalų vartojimui, vandens dideliais kiekiais gėrimui ir kažkokiam aliejui, kurį gavau lauktuvių ir po dušo išsitepu kojas.
Taip, šokolade cukraus anei vaisių nėr, bet vistiek tas saldumas daro savo Kartą paragavęs negali sustot Aš dabar kai saldaus užsinori susimakaluoju maltų kokoso drožlių ir kakavos. Bet pastebėjau, kad taip sau nuolaidžiaujant, tų saldumo akimirkų užeina vis dažniau ir dažniau. Tai dabar bandysiu jas atlaikyti, o ne sau nusileisti ir ką nors saldaus burnon įsimesti. Nors, žinoma, Kalėdoms kepsiu kokį paleo pyragiuką
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 15, 01:41)
Geriau late kavos, prasiau be cukraus. Taip ir nesupratau, ar kazkiek buvo cukraus ar pieno puta dave kazkoki salduma, ar man apskritai suivaideno.
be cukraus, be cukraus. Aš irgi retkarčiais kavinėj išgeriu cappucino be cukraus, tai irgi saldi atrodo...
aš ne iš Vilniaus... tolokai man iki jo.... Man paštu reiktų siųsti.
O aš kavos vakare gerti negaliu... Jeigu kartais tai įvyksta, tai jau 100 proc. žinau, kad laukia bemiegė naktis, tik paryčiais užmingu... O šiaip tai norėčiau mesti tą kavą kuo toliau, žinau, kad ji man netinka. Bet kiek kartų bandžiau, iškenčiu visas pagirias, po kiek laiko vėl susigundau... Narkotikas, ne kitaip...
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 14, 21:58)
Sveikos,
pareinu galvą nuleidus motyvacijos pasisemt, nes visa išgaravo iki paskutinio lašo tik ir ieškau sau įrodymų, kad netinka man ta paleo, blogiausia, kad ir randu
o ir pagerėjimų jokių nejaučiu, dar pradėjo kojas nieštėt košmaras kažkoks mano ir šiaip sausa oda žiemą, nu bet kad šitaip kasyčiaus nebuvo gyvenime kaip suprantu su šia mityba jokių blogėjimų neturi būti, jeigu taisosi, tai tik
pareinu galvą nuleidus motyvacijos pasisemt, nes visa išgaravo iki paskutinio lašo tik ir ieškau sau įrodymų, kad netinka man ta paleo, blogiausia, kad ir randu
o ir pagerėjimų jokių nejaučiu, dar pradėjo kojas nieštėt košmaras kažkoks mano ir šiaip sausa oda žiemą, nu bet kad šitaip kasyčiaus nebuvo gyvenime kaip suprantu su šia mityba jokių blogėjimų neturi būti, jeigu taisosi, tai tik
dar ir kaip gali- kol išsimėš šiukšlynas. Unimed'o rekomendacijose parašyta
Šalinimo sistemų apkrovimas
Jei organizme buvo prisikaupę daug visokių nuosėdų: baltymų glikatų, sklerotinių plokštelių, oksiduotų lipidų, sunkiųjų metalų, mikroakmenų, ir t.t. Metabolizmo būklei pradėjus keistis, pasikeičia visų organizmo funkcinių lygių sudėtis ir funkcionavimas, ir šie dariniai pradedami skaidyti. Jų skaidymo produktai patenka į limfą. Jei limfotaka yra sutrikusi (ypač esant skysčių terpės disbalansams), šios medžiagos pirmiausia pradedamos skaidyti limfmazgiuose. Iš limfos medžiagos patenka į kraują, o iš jo į plaučius ir kepenis. Plaučiuose lipidinės metabolizmo atliekos pradedamos deginti alveolių epitelyje. Kepenys (ypač esant ketogeniniam disbalansui) gali nesusidoroti su tokiu dideliu kiekiu medžiagų detoksikavimui ir, kad išvengtų intoksikacijos, organizmas šalina jas per odą ir inkstus. Šie procesai gali sukleti šiuos simptomus:
limfmazgių išvešėjimas ar skausmas
sloga
sinusitas
nosiaryklės gleivinės mikrofloros išvešėjimas
lytinių organų gleivinės mikrofloros išvešėjimas
akių traiškanojimas
žarnyno mikrofloros išvešėjimas
blogas burnos kvapas
kosulys, skrepliai
skausmas kepenų srityje
odos sausėjimas, pleiskanojimas
odos riebalavimasis, bėrimas, spuogai
taigi, turėsi išlaukti, procesai vyksta.
o į turgus kažkodėl niekas neveža kaulų parduot arba aš neradau. Ir kiek tą sultinį galima laikyti šaldytuve, tris dienas? ilgiau?
veža veža, tik vitrinoj nededa. Prieik ir paklausk- jautieną parduodančių- kaulų šuniui turit? Tik aišku, pasižiūrėk, kad tie kaulai švarūs būtų.
Na ir iš parduotuvės tinka- dar kokią koją nupirk, ar odelių- kad sultinys išvirtas virstų drebučiais.
Labai gali
Greičiau vasara
Niu ką, antros mmm, kai jokio ėdimo prieš jas, jokio erzelio, jokio PMS, tik gal nuovargis buvo kelias ndienas prieš (arba persidirbau kiek ) Hormonai stabilizavosi su Paleo, ar ne?
. Tinka?
Taip, puikiausi taukai, kaina- taukai juk nevertingas dalykas šiame pasaulyje tiesa, kol išgaruos vanduo, kvapelis malonus nebūna.
na nuotolinis- pigiau per pus, o jei norit "poniškai", kad aptarnautų, tai normalu. Džiaugtis reikia - kelionės išlaidų kompensuot nereiks, jei ketvirtą rasit.
Pas Tulčiną tyrimas kiek kainuoja? O naudos iš jo?