QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 18:55)
O dirba jie idiotiškai, kad šeštadieniais tik galiu nueiti.
Mūsų paštas darbo dienom dirba idiotiškai, t.y. nepasiekiamai praktškai, o šeštadienį išvis nedirba
Tai kai reikia atsiimti siuntinį, tai tikras iššūkis, nes be visa ko, yra taaaaip toli, kad pasiekiamas tik su mašina, kuri darbo dienom būna ne mano jurisdikcijoj
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 13, 19:14)
Šiandien jau geriau, bet pastarąsias kelias savaites buvo liūdnai, ir ligoninę mačiau, ir šiaip lovoj voliojausi per dienas. Tikuosi, pagerės situacija. Tiesa, gerklę dar peršti vis, ypač vakarop
QUOTE(taša @ 2013 12 13, 20:21)
atsildziau zuvi, bet ji neatsilo iki galo,. na nieko, rytojuj bus
Kaip norėjau šiandien žuvies.., Bet neradau maxėj nieko perkamo
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 13, 22:10)
Aš visą gyvenimą irgi galvojau, kad neįmanoma be saldumo. Saldumyninė absoliuti buvau. Ir nieko, nemiriau dar
Kuo toliau, tuo labiau nesinori grįžti prie tų visų "šokoladukų prie kavos"
Praeina tas jausmas, bet tik tada, kai nieko saldaus nejami į burną ilgesnį laiką. Jei neiškenti, tai amžinos sūpuoklės gaunasi.
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 13, 23:03)
Ir dar, mane nervuoja, kad miegu 6-7 valandas. Ka veikti atsikelus 6/7 val.?
Mes tai nusprendėm, kad kaifas taip anskti atsikelti, dienos ilgumas koks
Aišku, kai žmonėms pasakai, kad keliesi savaitgalį prieš šešias, tai taip pasižiūri
O dukra kartais ir anksčiau atsibudus klausinėja "ar jau rytas, ar jau rytas"
Kai pamenu tuos laikus, kaip reikėdavo kone miegančią ryte maitinti ir išruošti į mokyklą, tai
Prisimenu kaip didžiausią košmarą.
QUOTE(jautiena @ 2013 12 14, 00:34)
viriau siandien sultinio is karves koju ispjovu su kaulu, smegenais ir daug stempliu ir kremziu ir visa ko. gavosi toks tirstas, net lupos kartu limpa begeriant. du kruzikus susiverciau, skanumelis. gal kiek padauginau, hm...
Pavydžiu aš jusm jaučių ir avių mėsos. Siaubingai noriu tokių visokių mėsų, o neįperkam mes čia, ir net jei įperkam, tai kokybė toookia už didelę kainą, kad siaubas
QUOTE(ativas @ 2013 12 14, 00:45)
o as is tingejimo, tai zuvies apkepa vakarienei padariau, sublendinau zuvies papilves, svoguna ir kiausinius ir sumeciau I pyrago forma. skanu. ypac su kokoso aliejumi.
oi, kaip įdomiai skamba
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 14, 00:57)
Sako, eik bent bulviu uzesti. Sakau, kad as mesa su lasiniu puntu, tai koloringiau nei ta bulve. Pazadejo kameras sudeti ir sekti ar valgau. Nu dar niekaip nedasunta, kad as nesikudinu. Juk puikiai zino, kad su skalpo problemomis tvarkausi. Pats mato, kad nebesikasau, bet va vis baiminasi, a vdrug as nusprendziau anoreksikiu lydere patapti:)
O tai kad jis pats gi paleo
Tai tu irgi jį terorizuok analogiškai
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 14, 10:57)
Negazdinu nesciu,bet miegokit dabar kol dar turit ta malonuma
Patikėk, nenoriu gąsdint jaunų mamų
, bet mano dukros miegas buvo nekoks iki kokių 6 metų
Va, ir dabar dar naktimis pablūdija, o dabar jau skaitosi man, kad miega geriausiai per visą savo gyvenimą
Taip kad, ne visas nėščias pagąsdinsi
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 14, 16:22)
Bet as jam kokiu bananu grietineles ledu pablenderiuoju,susaldau.Tai ciulpia kaip didziausia gardumyna.
Ir šitų šiandien buvau užsimanius. Vyras žvengia iš mano tų visų norų, o aš jam liepiu džiaugtis, kad aš tik noriu, bet nepuntu už abiejų žandų nuo ryto iki vakaro