Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Laisvė @ 2013 12 13, 16:31)
" voresta ", Kaip Tu taukinę šildai? Mali, pjaustai ar visą orkaitėj šildai? O gal kokį firminį būdą turi?  g.gif

tai seniau(iki paleo) paprastai -sumaldavau mėsmale per stambiausią sietą ir kaitindavau puode, kol vanduo išgaruodavo, o riebalai nuskaidrėdavo. Tačiau dabar, kai mes nieko nekepam ant taukų, tai ir nebelydau. Kai papuola daugiau riebalo arba apsūdau, ir vyras su troškiniais suvalgo, arba su mėsa į faršą sumalu. Dabar tokio riebaus pusšernio buvo parnešęs- tai taukinę į mėsos faršą įmaliau ,prieskonių įdėjau, mmm kaip skanu šiek tiek pašildžius valgyt.
Reiks sudalyvauti kokiam maisto gaminimo seminare, pasižiūrėti, koks tas netiesioginis taukų lydymas . Manau, kad kaip sviesto, per keletą indų.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 13, 18:17)

Dėkui už išmintį aciuks.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš Kaune, visos, kurioms reikia siųsti sviestą, parašykit adresus, vardus, pavardes, indeksus į až wink.gif

Lekiu senamiestin su aukštukėm susitikti smile.gif wub.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 12 13, 13:58)
Rytais ant kavos grietinėlės kepurę išsiplaku ir jaučiuosi karaliene  wub.gif

thumbup.gif Karalienė su grietinėlės kepure bigsmile.gif

QUOTE(Laisvė @ 2013 12 13, 15:31)
" voresta ", Kaip Tu taukinę šildai?

Kas ta taukinė?

QUOTE(Wallis @ 2013 12 13, 16:17)
o kas tas klepas? smile.gif jei apie pianina, tai as cia groju, jo smile.gif sena svajone, neseniai issipildziusi.

Aš muzikalkę baigiau vaikystėj, tai irgi klepu vadindavo ir mokytojai ir mes smile.gif Bet baigiau smuiko klasę, klepu grot nemoku, irgi svajonė... ax.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 13, 16:52)
As pas anyta gaminus, su jos galingu blenderiu, butent tam pjaustymo inde su peiliukais. Tai maliau kokoso drozles iki tyres, ta tyre tik sumalus silta buna, skysta, skani.

Kokio galingumo? Man kombaino gal irgi nereiktų, bet kur gaut blenderį 800-1000W? g.gif

Kokoso sviestą galima ir su negalingu susiplakt, bet riešutų sviestui jau reikia KIETO reikalo.

QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 17:55)
gavai? whew, o aš jau pergyvenau, kad paštininkės suvalgė.

Mes gavom lapuką siuntiniui iš miesto Lietuvos šiaurėje...jūsų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 13, 19:28)
Mes gavom lapuką siuntiniui iš miesto Lietuvos šiaurėje...jūsų? ax.gif

Iš Panevėžio? Turėtų būti mano smile.gif ir pas jus paštas siuntinių neneša? Nes pas mus net jei iki 100 g, bet kiek storesnis, jau ir į paštą reik eiti. O dirba jie idiotiškai, kad šeštadieniais tik galiu nueiti.
Atsakyti

Kas ta taukinė?

tai kiaulės pilvo ertmės vidiniai riebalai. Jei būsi turguj, kur prekiauja kiauliena, paklausk- parodys, bus toks baltas gniutulas keletos kg dydžio kaina kg 4-5 lt
Atsakyti
Mergaitės, aš Kaune, visos, kurioms reikia siųsti sviestą, parašykit adresus, vardus, pavardes, indeksus į až wink.gif

Parašyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 13, 17:05)
Egliukasz aciu uz patarima, buvau visai pamirsus obuoliu kepima, pernai ziema issikepdavau, viskas buvo normaliai.

As anksciau daznai darydavau koseles is kepto obuolio ir moliugo ar morku, jetus kaip skanu wub.gif Cinamono pripylus tikras, ziemiskas, sildantis maistas smile.gif Sekmingos striukes paieskos 4u.gif
Hippie - aukstaugiu klubui priklausai gal kokiam? 4u.gif Mano drauges kai zemos, tai smagu turet kazka savo ugio ar auksciau, nesijauciu tada tokiu Guliveriu nykstuku saly biggrin.gif Gero susitikimo 4u.gif
nefifi - paleo labai geru patarimu gausu. As kazkaip is visu bandytu dietu persiemu geriausius dalykus, prisitaikau pagal save. Bet sokolado plyta ne kas vakaro maistas yra 4u.gif
Wallis - grazi eglute 4u.gif
Solve - suniukas ne mano, bet daznai su juo susibegam pasivaiksciojimams. Geriausias mano antidepresantas wub.gif
nomore - kaip savijauta? 4u.gif
Atsakyti
Hippie, anytos blenderis 750w, tik pamirstu paklausti kur pirko.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 17:55)
gavai? whew, o aš jau pergyvenau, kad paštininkės suvalgė.

rytorasa, malant kokoso aliejus iš drožlių išsiskiria ir užtat skystas gaunasi smile.gif ir dar sušyla ganėtinai smile.gif man jis arba šiltas skanus, arba mažiukais gabaliukais susišaldžius (na, į ledukų formeles ir net ne šaldyt, o tiesiog sustingti palikti)

O beje, šiandien kaip tik berods Mark's daily apple rašė, jog kokoso nebūtina ekologiško pirkti, tai jėėė, kiek susitaupo (ne tai, kad aš iki tol ji ekologišką būčiau pirkus) biggrin.gif

Dievisko skonio!!!!!!!!
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

o jau supakuota kaip graziai! wub.gif good.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 18:55)
Iš Panevėžio? Turėtų būti mano smile.gif ir pas jus paštas siuntinių neneša? Nes pas mus net jei iki 100 g, bet kiek storesnis, jau ir į paštą reik eiti. O dirba jie idiotiškai, kad šeštadieniais tik galiu nueiti.

jo, nenesta. as per peitus lekiau pasiimt smile.gif
laukiu dar vieno siuntinuko is pajurio. bet dar nera.

siandien vakarienei man buvo sokoladas rolleyes.gif

atsildziau zuvi, bet ji neatsilo iki galo,. na nieko, rytojuj bus
Atsakyti
O as kuciukus siandien kepiau.....nei vieno nesuvalgiau ax.gif . Man tik bile kepti tongue.gif
Atsakyti
Elata, o kokia tavo veido oda?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 13, 22:00)
Elata, o kokia tavo veido oda?

o kodėl klausi? na, žiemą maniškė linkusi sausėti šiek tiek, bet šiaip nieko, nesiskundžiu dažniausiai smile.gif
Atsakyti