QUOTE(Laisvė @ 2013 12 13, 16:31)
" voresta ", Kaip Tu taukinę šildai? Mali, pjaustai ar visą orkaitėj šildai? O gal kokį firminį būdą turi?
tai seniau(iki paleo) paprastai -sumaldavau mėsmale per stambiausią sietą ir kaitindavau puode, kol vanduo išgaruodavo, o riebalai nuskaidrėdavo. Tačiau dabar, kai mes nieko nekepam ant taukų, tai ir nebelydau. Kai papuola daugiau riebalo arba apsūdau, ir vyras su troškiniais suvalgo, arba su mėsa į faršą sumalu. Dabar tokio riebaus pusšernio buvo parnešęs- tai taukinę į mėsos faršą įmaliau ,prieskonių įdėjau, mmm kaip skanu šiek tiek pašildžius valgyt.
Reiks sudalyvauti kokiam maisto gaminimo seminare, pasižiūrėti, koks tas netiesioginis taukų lydymas . Manau, kad kaip sviesto, per keletą indų.