QUOTE(jautiena @ 2013 12 12, 20:40)
atvaziavus paprastai perkami patys prasciausi dalykai. Mes irgi sh... mitom, nes viskas atrode labai brangu (mintyse verciant i litus), reikejo taupyt ir t.t. Dabar visai kitaip atrodo ir mesos kokybe, ypac jautienos ir avienos, mane cia Airijoj labai tenkina.
Labas rytas, as sergu
Menedzere vakar pasisiukiojo su savo bacilom, gryzus is darbo ir man jau gerkle perstejo..
Puiki proga iskrovos dienai
Na matai, as pirma karta mesos paragavau gal po kokiu 3 men. tik, nes iki tol galejau skirt maistui £10 per savaite
Tai pasidarydavom didziausia dubeny burokeliu misraines su pupelem arba baltos misraines ir valgydavom kokias 3-4 dienas
Kaip sakiau turbut man cia psichologines problemos, nes manes mesos kokybe netenkina net is tu paciu wholefoods
Geriausia aisku vartot vietine produkcija, bet palyginus tai, kiek Airijoj zmoniu ir kiek vien Londone, tai viskas daroma konvejeriu baisiausiu
Pamatytumet kokiais kiekiais cia parduotuves ismeta besibaigiancio galiojimo maisto produktus...Neveltui tiek ziurkiu ir lapiu privise
tasa, kakavos sviestas ypatingai tinka y pyragus, kurie turetu but dregni, sokoladiniai. As kai pasidariau burokeliu pyraga su juo..
Uoj cia jau ir jaunikiu priviso
Tam su vesliais plaukais matyt viskas ant barzdos nuteka, kad tokia tanki
LumiLumi, geriau obuoliuka orkaitej pasildyk su sviestu ir cinamonu, neraizys pilvo
Injekcija, net jei ir nesi alergiska kvieciams, tai nereik bandyt ir valgyt, vistiek jie sh.. o ne maistas
Gi prie disbalansu prieinama ne per metus ar du
Sistemingai ir ilgai save naikinam, kol organizmas nebeisgali susiremontuot