Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 20:25)
Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šito http://www.akomaskin...ade_from_ghana_ kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU  wub.gif -visa dėžė kvepėjo
Norala, Gricė, Solve, katinone (keičiu į putpelių kiaušinius bigsmile.gif ), Šelma, dar kuri, prašom į svečius wink.gif

Jamu ax.gif 1 kg

Kaip jūs pasidarote kokosų miltų? Kavamale sumalate? Mano kavamalė tokia elektrinė su stalčiuku, į kurį sumalta kava byra. Tai nepavyktų, ko gero. Sugadinčiau kavamalę doh.gif Bandyti blenderiu gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 13 gruodžio 2013 - 08:38
QUOTE(Hippie @ 2013 12 13, 02:11)
Klaipėdoj? Gal persiųst? Nežinau kiek paštu kainuotų

Paštu bent kol kas dar padoriai:
iki 500 g - 2,15 Lt
iki 2 kg - 4,25 Lt
Na, ir jei registruotu norit, tai dar +2 Lt
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 12, 09:34)
Apie daktarus ir pacientus smile.gif  ginekologe pasakojo, kaip pacientes ateina su plansetem ir po gydytojos rekomendaciju, ten pat kabinete eina i "foruma" pasiteiraut draugiu ar gydytoja teisingai sneka.    doh.gif

ooo taip biggrin.gif mano seimos daktare yra kaip ir seimos drauge musu, tai jai paminet supermama -tai tas pats, kas su raudonu skuduru pamojuot lotuliukas.gif papasakoja ji mum visokiu cirku...

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 12, 19:37)
Vo, mergos, pakaifuojam. Atsiduociau nedraugavusi  lotuliukas.gif
tik garsiai is karto pasidarykite, labai garsiai.
http://www.youtube.c...h?v=8Og8d4i0jvQ

balsas labai isskirtinis rolleyes.gif del grozio tai nieko toks, simpatiskas, ale mano dieds grazesnis lotuliukas.gif o siaip man irgi labai patinka tie talentu atradimai rolleyes.gif
Cia yra pernai metu x factor UK antros vietos laimetojas (niekaip nesuprantu kodel ne pirmos), kaifuoju as nuo jo -mazas meskiukas toks biggrin.gif
O cia yra siu metu UK atradimas -kalejimo priziuretoja biggrin.gif si savaitgali paaiskes, ar iskovos pergale, nes finalas jau smile.gif Man tokie zmones unikumai..

Zodziu ne i tema cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 00:32)
aš tai visokių tokių ir tokių prisižymėjusi, bet nu ir taip niekas nebetelpa virtuvėj biggrin.gif O dar ir tas atsiuntimo terminas nemažas, o man užeina blitz idėja ir reikia čia ir dabar biggrin.gif o po dviejų savaičių nebereikia biggrin.gif

Jei sugalvotum pirkti ir as prisideciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 20:25)
Sveikutės,

Niu ką, man visgi PAVYKO yahoo.gif Šiaip ne taip pasivogiau tėvų el. pašto adresą, nes pasirodo mano el. paštas jau užregistruotas  blink.gif , padariau užsakymą ir ....nesupratau ar jis padarytas ar ne lotuliukas.gif , bet šiandien....kaimynas sako-man paliko čia siuntinuką jums thumbup.gif

Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šito http://www.akomaskin...ade_from_ghana_ kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU  wub.gif -visa dėžė kvepėjo, bet, taša, jis ne šokoladinės spalvos (tokių niekada ir nevalgiau ir nemačiau)). Tinka ne tik maistui, vaistui (čiulpimui, kai kostit), bet ir kosmetikos gamybai smile.gif

Norala, Gricė, Solve, katinone (keičiu į putpelių kiaušinius bigsmile.gif ), Šelma, dar kuri, prašom į svečius wink.gif

Einu imbierinių sausainių trijų porcijų kept karsta.gif Ir, jei liks jėgų-imbierinius namelius pirmą kart gyvenime darysiu  swoon.gif

parasiau i az smile.gif. Ir as ir as jamu 1 kg. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 13 gruodžio 2013 - 09:09
QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 19:25)
Sveikutės,

Niu ką, man visgi PAVYKO yahoo.gif Šiaip ne taip pasivogiau tėvų el. pašto adresą, nes pasirodo mano el. paštas jau užregistruotas  blink.gif , padariau užsakymą ir ....nesupratau ar jis padarytas ar ne lotuliukas.gif , bet šiandien....kaimynas sako-man paliko čia siuntinuką jums thumbup.gif

Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šito http://www.akomaskin...ade_from_ghana_ kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU  wub.gif -visa dėžė kvepėjo, bet, taša, jis ne šokoladinės spalvos (tokių niekada ir nevalgiau ir nemačiau)). Tinka ne tik maistui, vaistui (čiulpimui, kai kostit), bet ir kosmetikos gamybai smile.gif

Einu imbierinių sausainių trijų porcijų kept karsta.gif Ir, jei liks jėgų-imbierinius namelius pirmą kart gyvenime darysiu  swoon.gif

as noreciau... i Kauna norim nulekt eglutes paziuret. tik nezinau kada..
Bet jei kuri vilniete siusis/vaziuos- labai prasysiu prigriebti ir man koki kila... wub.gif

beje o jo i kepinius galima deti?..... ir vietoj ko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 13, 10:15)
parasiau i az smile.gif.  Ir as ir as jamu 1 kg. ax.gif

ahem, Hippie, kiek tu jo nusipirkai? Nes aš irgi noriu kokio kilo biggrin.gif nes kaip tyčia visokių receptų radau su juo... blush2.gif
Atsakyti
Hippie, o galiam puse kilo sviestuko? Man per daug viso kilo būtų 4u.gif
Aš Vilniuje.
Atsakyti
beje i metabolizmo tyrima nesijungiu. nes tokiu atveju tureciau primoketi dar tiek pat kie jau esu sumokejus...

Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 13, 09:25)
Hippie, o galiam puse kilo sviestuko? Man per daug viso kilo būtų  4u.gif
Aš Vilniuje.

siusies?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 13, 10:33)

Papildyta:
siusies?

Na gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 12, 20:40)
atvaziavus paprastai perkami patys prasciausi dalykai. Mes irgi sh... mitom, nes viskas atrode labai brangu (mintyse verciant i litus), reikejo taupyt ir t.t. Dabar visai kitaip atrodo ir mesos kokybe, ypac jautienos ir avienos, mane cia Airijoj labai tenkina.

Labas rytas, as sergu doh.gif Menedzere vakar pasisiukiojo su savo bacilom, gryzus is darbo ir man jau gerkle perstejo.. schmoll.gif Puiki proga iskrovos dienai lotuliukas.gif
Na matai, as pirma karta mesos paragavau gal po kokiu 3 men. tik, nes iki tol galejau skirt maistui £10 per savaite smile.gif Tai pasidarydavom didziausia dubeny burokeliu misraines su pupelem arba baltos misraines ir valgydavom kokias 3-4 dienas biggrin.gif Kaip sakiau turbut man cia psichologines problemos, nes manes mesos kokybe netenkina net is tu paciu wholefoods doh.gif Geriausia aisku vartot vietine produkcija, bet palyginus tai, kiek Airijoj zmoniu ir kiek vien Londone, tai viskas daroma konvejeriu baisiausiu doh.gif Pamatytumet kokiais kiekiais cia parduotuves ismeta besibaigiancio galiojimo maisto produktus...Neveltui tiek ziurkiu ir lapiu privise lotuliukas.gif
tasa, kakavos sviestas ypatingai tinka y pyragus, kurie turetu but dregni, sokoladiniai. As kai pasidariau burokeliu pyraga su juo.. wub.gif wub.gif
Uoj cia jau ir jaunikiu priviso lotuliukas.gif Tam su vesliais plaukais matyt viskas ant barzdos nuteka, kad tokia tanki bigsmile.gif
LumiLumi, geriau obuoliuka orkaitej pasildyk su sviestu ir cinamonu, neraizys pilvo smile.gif
Injekcija, net jei ir nesi alergiska kvieciams, tai nereik bandyt ir valgyt, vistiek jie sh.. o ne maistas schmoll.gif Gi prie disbalansu prieinama ne per metus ar du schmoll.gif Sistemingai ir ilgai save naikinam, kol organizmas nebeisgali susiremontuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 13, 11:20)

Egliukasz, labai ciucis avatare grazus, cia jusu nuosavas ? wub.gif
Atsakyti
Reiktų ir man kakavos sviesto.. ax.gif Hippie, ar siųstumėt paštu? Aš 1kg norėčiau... g.gif
Atsakyti