Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 12, 21:41)

*****, kam as ta obuoli suedziau...

Man vakar taip buvo doh.gif
Todėl šiandien pasitaisiau ir obuolio nebeėdžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 12, 20:52)
kaip kam? kad bezdetum!

Tai kad nebezdu, bet zarnos apsunko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 12, 17:28)
Kepu pyraga su obuoliu ir bananu gabaliukais, aisku paleo  biggrin.gif  pagaliau dasuto kaip su kokosu miltais elgtis, juos reikia sijoti, tada daug svelnesne tekstura gaunasi. Vakarienei bus krevetes, trumpai patroskintos su darzovemis ir ghee sviestuku, dar verdu moliuga su kalafijoru, bus koses. Zodziu sventine vakariene be jokios ypatingos progos  bigsmile.gif

tavo grizimo progra!:)
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 12, 16:30)
oho, kas čia per darbovietė, kad alkoholį degustuoti leidžia biggrin.gif

na. po darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 12, 20:13)

Kur pigiai rasti silikoninių šokolado formelių?

Prašom 4u.gif

http://www.ebay.co.u...=item58991f1049

http://www.ebay.co.u...=item5d46b4ebbe

http://www.ebay.co.u...=item5d3465ffcc

QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 20:25)

Niu ką, man visgi PAVYKO

Valiooo!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 12, 21:59)
tavo grizimo progra!:)

biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
Nidulia, kaip per ta iherb reikia pirkti? Apsviesk prasau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 20:25)
Sveikutės,

Niu ką, man visgi PAVYKO yahoo.gif Šiaip ne taip pasivogiau tėvų el. pašto adresą, nes pasirodo mano el. paštas jau užregistruotas  blink.gif , padariau užsakymą ir ....nesupratau ar jis padarytas ar ne lotuliukas.gif , bet šiandien....kaimynas sako-man paliko čia siuntinuką jums thumbup.gif

Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šito http://www.akomaskin...ade_from_ghana_ kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU  wub.gif -visa dėžė kvepėjo, bet, taša, jis ne šokoladinės spalvos (tokių niekada ir nevalgiau ir nemačiau)). Tinka ne tik maistui, vaistui (čiulpimui, kai kostit), bet ir kosmetikos gamybai smile.gif

Norala, Gricė, Solve, katinone (keičiu į putpelių kiaušinius bigsmile.gif ), Šelma, dar kuri, prašom į svečius wink.gif

Einu imbierinių sausainių trijų porcijų kept karsta.gif Ir, jei liks jėgų-imbierinius namelius pirmą kart gyvenime darysiu  swoon.gif

Labai noriu kakavos sviesto ax.gif . Kaip butu galima ji gauti? Kokiam Lt kraste randates?
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 23:44)
Labai noriu kakavos sviesto ax.gif . Kaip butu galima ji gauti? Kokiam Lt kraste randates?

Kaune ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 12, 23:04)

šitą ir aš turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 00:07)
šitą ir aš turiu  thumbup.gif

Išsisaugojau tavo užrodytą nuorodą cool.gif biggrin.gif Man tai tie šaukštukai vaje vaje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 13, 00:18)
Išsisaugojau tavo užrodytą nuorodą  cool.gif  biggrin.gif  Man tai tie šaukštukai vaje vaje  wub.gif

aš tai visokių tokių ir tokių prisižymėjusi, bet nu ir taip niekas nebetelpa virtuvėj biggrin.gif O dar ir tas atsiuntimo terminas nemažas, o man užeina blitz idėja ir reikia čia ir dabar biggrin.gif o po dviejų savaičių nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 13, 00:32)
o man užeina blitz idėja ir reikia čia ir dabar

biggrin.gif Bet žinok, jei kartais sugalvosi siųstis ir reikės kompanijos siuntimo išlaidoms dalintis, tai aš čia ax.gif biggrin.gif

Dar tokios idiotiškos vakarienės neturėjau, veik, kaip iš tų senų laikų, kai sirgau bulimija ir po badavimo praraudavo doh.gif Antrą valandą salotų pavalgiau, nedaug tenorėjau, bet kirminą nuraminau. Tada dirbai dirbau, iki išdurnėjimo, parlėkiau namo 21 valandą, pavargus per visus galus- nei kojos laikė, nai galva dirbo doh.gif verysad.gif Tai vietoj to, kad lovon šaučiau (tipo dar vėlimo turėjau, ale gi laisvai rytojui galėjau atidėt biggrin.gifūra: pavakarieniavau frusty.gif: Silkės su svogūnu ir grietine, siaubas, gal 200 gramų. Tada dar kiaulės ausyčių rūkytų kalną, su pomidorais. Dar mažai pasirodė- avokadą. O desertui, pusę Elatos šokolado wacko.gif Skrandis gerklėje sėdi, o jau troškina, antrą litrą geriu ir vis vien džiūna gerklė frusty.gif: Ir kur mano protas?! Šiaip ne taip valandėlę padirbau stenėdama, bet nei kiek ne lengviau, nešiu dabar savo bačką lovon, kaži per kiek parų suvirškins viską doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 12, 13:34)
oho. as tai irgi esu kavos gourmane, niekad jos neatsisakau,

Oi brač..., aš irgi negaliu savo kvapnios, skanios atsisakyt...

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 12, 19:30)
Aš norėčiau baisiai, bet kad toli sad.gif

Klaipėdoj? Gal persiųst? Nežinau kiek paštu kainuotų arba autobusų siuntų skyriumi
Kiek norėtumėt? http://www.siuntosau...ietuvoje/kainos ?

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 12, 19:43)
Aš blendinau iš paprastų migdolų. Gal juos reikia mirkyt prieš tai?

Kokio galingumo blenderiu/kombainu susiplakat migdolų sviestą? 4u.gif Aš mirkau migdolus per naktį, apie 12val. dėl tų fitinų.

QUOTE(Šelma @ 2013 12 12, 22:04)
Valiooo!!!!!!

mirksiukas.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 12 12, 23:52)
Dar tokios idiotiškos vakarienės neturėjau,

Vis pamirštu ausų nusipirkt doh.gif
Atsakyti