QUOTE(Elata @ 2013 12 12, 19:20)
Pirktiniai riešutų sviestai skystesni, nes į juos aliejaus pila. Bet šiaip ir man jis nesigauna toks labai tirštas. O tu jį sušaldei? Kaip jis šokoladu virtu? Ar kakavos sviesto dar dėjai?
Silikoninių formelių būna supermarketuose, tik jie gal labiau ledukams skirti, bet puikiai tiks Na, aš IKI su akcija pirkau už kelis litus, tai viskas okay, tik pagrindas ne slidus, o šiurkštus, užtat šiurkštūs gaunasi saldainiukai.
Silikoninių formelių būna supermarketuose, tik jie gal labiau ledukams skirti, bet puikiai tiks Na, aš IKI su akcija pirkau už kelis litus, tai viskas okay, tik pagrindas ne slidus, o šiurkštus, užtat šiurkštūs gaunasi saldainiukai.
Va tokį nusipirkus turiu, tai tik migdolai sudėtyje:
http://www.iherb.com...-oz-340-g/47565
Neišpasakyto skonio Tik kaina kosminė
Aš blendinau iš paprastų migdolų. Gal juos reikia mirkyt prieš tai? Nes man laaabai tirštas gavosi. Į formeles ir į šaldytuvą. Kakavsviescio nedejau, nes nepatinka jis man, neskanus ir net kvapas erzina O va kakavos milteliai super
O jei norint migdolų sviesto, tai per daug tirštas man gavosi. Kaip sviesto, norėtųsi daugiau drėgmės. Čia gal nuo migdolų priklauso