Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 12, 17:28)
Kepu pyraga su obuoliu ir bananu gabaliukais, aisku paleo  biggrin.gif  pagaliau dasuto kaip su kokosu miltais elgtis, juos reikia sijoti, tada daug svelnesne tekstura gaunasi. Vakarienei bus krevetes, trumpai patroskintos su darzovemis ir ghee sviestuku, dar verdu moliuga su kalafijoru, bus koses. Zodziu sventine vakariene be jokios ypatingos progos  bigsmile.gif

prasom receptuka pyrago bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 12, 18:03)
prasom receptuka pyrago bigsmile.gif

Prasom:
6 kiausiniai (naudoju kaimiskus)
Trecdalis puodelio kokoso miltu (persijotu per sieteli)
2-3 saukstai kokosu aliejaus (as dedu 3)
Saukstas medaus (na cia kaip kam, galima vietoj medaus banana iblenderiuoti)
puse nubraukto saukstelio kepimo milteliu
ziupsnelis druskos
Vaisiai pasirinktinai: obuolys arba bananas (arba miksas), arba kriause ir tt.

Visus produktus (iskyrus vaisius) sudedu i inda ir isblenderiuoju. Vaisius supjaustau smulkiais kubeliais ir supilu i tesla, ismaisau saukstu. Viska sukreciu i kepimo popieriumi isklota skarda (taip patogiau isimti), islyginu pavirsiu saukstu. Kepimo skarda mano nedidele, tokia pailga, kaip duonai kepti. Kepu 175-180 laipsniu temp apie 35 min, kol pavirsius paruduoja. Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir zinau viena labai gera pyraga, nerealiai skanus, draugas net neatgodojo, kad be miltu, o ir pasidaro vienas - du - trys.

4-5 prinoke bananai
3 kiausiniai
kepimo milteliu (weinstein - be gliuteno)
250 gr. maltu migdolu (bet jauciu iseitu ir su kitais riesutais)
saukstas kokosu miltu (nebutinai)
kokoso drozliu, na as dedu is akies, tarkim kokie 5 saukstai smile.gif bet galima irgi nedet.

bananus sutraiskau sakute, sudedu kiausiniu, viska gerai ismaisau, sudedu riesutus ir kokosmilcius, pavarau cinamono, sudedu i pailga kokosu aliejum istepta forma, dar apibarstau kokoso drozlem ir keptu 175 temp. 30 minuciu. Dregnas, purus, ilgai laikosi, burnoj tirpsta, o jei dar sviesto uzsidedi, nu tai kazkas nerealaus smile.gif

Atsakyti
Na va kiek ideju sventem.
Kazkur buvau radus kalediniu sausainuku recepta is migdolu miltu smile.gif
Atsakyti
O aš ką tik pasidariau migdolų šokoladą. Dieviškas skonis wub.gif Blendinau migdolus iki sviesto (gavosi labai tirštas,nežinau kodėl pirktiniai skystesni būna), kakavos ir vos agavų sirupo(ir tai jo pyliau tik todėl, kad per daug kakavos prikroviau, per kartu buvo). Žiauriai skanu thumbup.gif

Aš iš išklydus iš kelio. Ėdu paleo skanumynus ir niekaip negaliu sustot blush2.gif O dar kai tiek pyragų receptų prikėlėt bigsmile.gif O dar kai maximoj riešutams ir džiovintiems vaisiams -30 proc. bigsmile.gif Tai kaip gi gali nedaryt skanėstų lotuliukas.gif
Papildyta:
Kur pigiai rasti silikoninių šokolado formelių? g.gif Kilo idėja panaudoti nuo pirktinių saldainių tas formeles bigsmile.gif Turiu vieną dėžutę, išpilsiu saldainius kur nors ir va bus formelės bigsmile.gif
Atsakyti
Baikit gundyt su tais paleo skanumynais smile.gif
Receptus išsisaugojau, būtinai reiks kurį nors išbandyti per šventes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 12, 11:48)
Labas rytas 4u.gif
Matai, man ta alergija visa laika buvo. Kiekviena karta, bet ko uzvalgius su miltais man visa diena pusdavo pilva. Bet kadangi tokiu baltu miltu gaminiu nebudavo daznai ir daug, neatkreipdavau demesio.

Gal ir man reik pabandyti užvalgyt ko nors miltinio? g.gif
Manęs prie tokių patiekalų netraukia, bet galvoju gal pabandyt, kad matyčiau reakciją? Ar geriau nereikia? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(KaPija @ 2013 12 12, 13:11)
Laba visoms paleo merginoms  4u.gif

Jau 10 dienu atsimaitinau paleiniu maistu,numeciau 3 kg ,kuom labai dziaugiuos.Savijauta puiki,valgau jau du kartus dienoje.Cukrus dar labai nevienodas,matyt jo ten kraujyje daug yra ,bet jau nukrenta iki normos ir vel pakyla iki 7.Dziaugiuos jus atradus.

10 dienų ir 3kg, o aš trys mėnesiai ir 0 kg blink.gif
Nu nesąžininga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 12, 13:12)
Negana to, kad cukru kisa tai dabar ir pieno milteliu desrose buna  doh.gif  dievazi, baisu. As pastoviai etiketese narsau, paimu, paskaitau ir nutrenkiu atgal. Nieksai  unsure.gif

Dešrų prekybcentriuose net į rankas nebeimu, neatsimenu, kada valgius esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 12, 20:13)
gavosi labai tirštas,nežinau kodėl pirktiniai skystesni būna)
Papildyta:
Kur pigiai rasti silikoninių šokolado formelių? g.gif Kilo idėja panaudoti nuo pirktinių saldainių tas formeles bigsmile.gif Turiu vieną dėžutę, išpilsiu saldainius kur nors ir va bus formelės bigsmile.gif

Pirktiniai riešutų sviestai skystesni, nes į juos aliejaus pila. Bet šiaip ir man jis nesigauna toks labai tirštas. O tu jį sušaldei? Kaip jis šokoladu virtu? Ar kakavos sviesto dar dėjai?
Silikoninių formelių būna supermarketuose, tik jie gal labiau ledukams skirti, bet puikiai tiks smile.gif Na, aš IKI su akcija pirkau už kelis litus, tai viskas okay, tik pagrindas ne slidus, o šiurkštus, užtat šiurkštūs gaunasi saldainiukai.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 12, 20:13)

Aš dedu į silikonines ledukų formeles smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Niu ką, man visgi PAVYKO yahoo.gif Šiaip ne taip pasivogiau tėvų el. pašto adresą, nes pasirodo mano el. paštas jau užregistruotas blink.gif , padariau užsakymą ir ....nesupratau ar jis padarytas ar ne lotuliukas.gif , bet šiandien....kaimynas sako-man paliko čia siuntinuką jums thumbup.gif

Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šito http://www.akomaskin...ade_from_ghana_ kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU wub.gif -visa dėžė kvepėjo, bet, taša, jis ne šokoladinės spalvos (tokių niekada ir nevalgiau ir nemačiau)). Tinka ne tik maistui, vaistui (čiulpimui, kai kostit), bet ir kosmetikos gamybai smile.gif

Norala, Gricė, Solve, katinone (keičiu į putpelių kiaušinius bigsmile.gif ), Šelma, dar kuri, prašom į svečius wink.gif

Einu imbierinių sausainių trijų porcijų kept karsta.gif Ir, jei liks jėgų-imbierinius namelius pirmą kart gyvenime darysiu swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 12 gruodžio 2013 - 20:01
QUOTE(Hippie @ 2013 12 12, 20:25)

Dabar turiu pardavimui. Kilas-45lt. va šitos kakavos sviesto (LABAI KVEPIA ŠOKOLADU  wub.gif -visa dėžė kvepėjo, bet, taša, jis ne šokoladinės spalvos (tokių niekada ir nevalgiau ir nemačiau)). Tinka ne tik maistui, vaistui (čiulpimui, kai kostit), bet ir kosmetikos gamybai smile.gif

Norala, Gricė, Solve, katinone (keičiu į putpelių kiaušinius bigsmile.gif ), Šelma, dar kuri, prašom į svečius wink.gif

Aš norėčiau baisiai, bet kad toli sad.gif
Atsakyti
Vo, mergos, pakaifuojam. Atsiduociau nedraugavusi lotuliukas.gif
tik garsiai is karto pasidarykite, labai garsiai.
http://www.youtube.c...h?v=8Og8d4i0jvQ
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 13:25)
Pasidariau juodos arbatos su grietinele. Veeee...sysalas kazkoks  . doh.gif
per mazai grietineles isipylei biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 12, 09:48)
... Atvaziavus y UK labai pasireiske, nes cia daug sh.. visur privaryta. ...
Atvaziavus paprastai perkami patys prasciausi dalykai. Mes irgi sh... mitom, nes viskas atrode labai brangu (mintyse verciant i litus), reikejo taupyt ir t.t. Dabar visai kitaip atrodo ir mesos kokybe, ypac jautienos ir avienos, mane cia Airijoj labai tenkina.
jautiena - na desra geriau nei sumustiakas koks, bet man ju kokybe irgi siurpa varanti, kai paskaitai unsure.gif

taip, sudety kai ko galetu ir nebuti, bet nera visiskai tragiska: kiauliena, jautiena, lasiniai, prieskoniai, druska, natrio nitratas?, giukono delta laktonas?, askorbo rugstis. maniskis del situ desru pamises, tai ar pirkt vandens pripumpuota "kumpi" is tesco uz ta pacia kaina/kg, ar sitos desrikes, kuria jis plausto ypatingai plonom riekelem ir megaujasi vietoj deserto biggrin.gif
Atsakyti