Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(nomore @ 2013 12 12, 07:12)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
nieko, jaunas, gražus, energingas, atlaikys biggrin.gif

na tai ko daugiau noreti, kad tik panos musu neissibalansuotu ir rezultatai butu teisiningi smile.gif)

QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 13:50)
negeriau siandien kavos. Ir ka.... mirstu doh.gif

oho. as tai irgi esu kavos gourmane, niekad jos neatsisakau, bet jei negeriu, tai nieko ir nebuna, jokiu lomkiu smile.gif geriu, nes man skanu. Tai va idomu kas ten per kava be kofeino, ka daro su ja, kad ji jo neturetu? g.gif gal tai butu geresnis pasirinkimas va tokiam variantui kaip as, kad kava tik del skonio, o ne del kofeino... cia maciau net espresso yra be kofeino
Atsakyti
Man rodos, tas kofeinas tikrai ne pačiu natūraliausiu būdu pašalinamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KaPija @ 2013 12 12, 14:29)
Aciu Voresta,jus cia kaip gelbejimosi ratas skestantiems.

bet kad tu matytum, kiek daug tų, kurius galima išgelbėti, nė nemėgina to rato imti, o dar apšaukia, kad tai prieštarauja gydytojų teikiamai info. doh.gif
Pabandyk ten apie tai papasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 11, 23:03)
ziurekit kas paleolistam patarineja ir patarimai super biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=AgXhzy3CtIY

Cia tas banana boy? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 12, 13:54)
Cia tas banana boy?  biggrin.gif

Tas pats. Ir koks jis baisus blink.gif
Atsakyti
Pasidariau juodos arbatos su grietinele. Veeee...sysalas kazkoks . doh.gif
Idomu cikorijos kava galima gerti ar ne, ji gi taip pat skrudinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 12 gruodžio 2013 - 14:50
QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 14:25)
Ydomu cikorijos kava galima gerti ar ne, ji gi taip pat skrudinta.

aš geriu, labai mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 12, 13:58)
Tas pats. Ir koks jis baisus  blink.gif

Dievazi, ta pati pagalvojau biggrin.gif As ziuredama ta video virta liezuvi taip skaniai lapnojau lotuliukas.gif
Mano 80% Paleo vyriokas geriau atrodo lotuliukas.gif Tik iki 100% nepavyksta jo pritempti, uzsispyres jis pas mane, tai ir nesivarginu. Ir taip dziaugiuos, kad bent kazkoks progresas ivyko. Pikciausia, kad duona namie voliojasi, smirda man ji, nezinau kodel tokia bjauri pasidariau blush2.gif
Atsakyti
nu va, snd baliukas darbe - alaus degustacija smile.gif

o per pietus buvo picu - visi valge kartu, as savo kotletukus virtuvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 12, 16:46)
nu va, snd baliukas darbe - alaus degustacija smile.gif

oho, kas čia per darbovietė, kad alkoholį degustuoti leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 12, 14:38)
Man rodos, tas kofeinas tikrai ne pačiu natūraliausiu būdu pašalinamas  unsure.gif

drinks_cheers.gif aha, kava be kofeino ne ką mažesnis blogis... smile.gif
Atsakyti
Kepu pyraga su obuoliu ir bananu gabaliukais, aisku paleo biggrin.gif pagaliau dasuto kaip su kokosu miltais elgtis, juos reikia sijoti, tada daug svelnesne tekstura gaunasi. Vakarienei bus krevetes, trumpai patroskintos su darzovemis ir ghee sviestuku, dar verdu moliuga su kalafijoru, bus koses. Zodziu sventine vakariene be jokios ypatingos progos bigsmile.gif
Atsakyti