Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 11, 20:44)
Kaip atsekei, kad alergiška gliutenui? Nevalgei kurį laiką miltinių patiekalų ir po to užvalgei?

Labas rytas 4u.gif
Matai, man ta alergija visa laika buvo. Kiekviena karta, bet ko uzvalgius su miltais man visa diena pusdavo pilva. Bet kadangi tokiu baltu miltu gaminiu nebudavo daznai ir daug, neatkreipdavau demesio. Atvaziavus y UK labai pasireiske, nes cia daug sh.. visur privaryta. O dabar isvis, jeigu suvalgau, pilvas per 10 min. taip issivercia, kad saga kelniu net brasket pradeda biggrin.gif O siaip as megeja budavau juodos duonos valgyt, mama kepa, ji ten kvieciu nededa, tai vat jos tarkim po puse riekutes suvalgius su darzovem nieko nebudavo schmoll.gif
Elata, ar varai susitikt su Rokuciu ir tu? biggrin.gif bigsmile.gif
nomore - sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif
jautiena - na desra geriau nei sumustiakas koks, bet man ju kokybe irgi siurpa varanti, kai paskaitai unsure.gif beje, patarejai liuksiniai paleo thumbup.gif jau buvau ta macius biggrin.gif as tai ju reitingus neblogai keliu tiek kartu ziuredama ju kanalus lotuliukas.gif
Geros dienos visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 12, 11:48)
jautiena - na desra geriau nei sumustiakas koks, bet man ju kokybe irgi siurpa varanti, kai paskaitai unsure.gif

drinks_cheers.gif pritariu... unsure.gif
Atsakyti
Matėt fotki atstatė nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 12, 11:48)
Elata, ar varai susitikt su Rokuciu ir tu? biggrin.gif  bigsmile.gif

Ne, taigi merginos nustatė, kad vedęs cry.gif tai ką aš ten verysad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms paleo merginoms 4u.gif

Jau 10 dienu atsimaitinau paleiniu maistu,numeciau 3 kg ,kuom labai dziaugiuos.Savijauta puiki,valgau jau du kartus dienoje.Cukrus dar labai nevienodas,matyt jo ten kraujyje daug yra ,bet jau nukrenta iki normos ir vel pakyla iki 7.Dziaugiuos jus atradus.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 12, 10:52)
drinks_cheers.gif pritariu...  unsure.gif

Negana to, kad cukru kisa tai dabar ir pieno milteliu desrose buna doh.gif dievazi, baisu. As pastoviai etiketese narsau, paimu, paskaitau ir nutrenkiu atgal. Nieksai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Prisiskaiciau vakar Voresta ir i-neto rekomenduotu straipsniu apie kavos zala moteriskiems hormonams, ir negeriau siandien kavos. Ir ka.... mirstu doh.gif
Galva skauda, prie zemes traukia, miego noriu ir kavos noriu cry.gif . Totali priklausomybe. Sunki abstinencija. Ech...sunku eiti sveikatos link.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 12 gruodžio 2013 - 12:51
QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 12:50)
Ir ka.... mirstu doh.gif
Galva skauda, prie zemes traukia, miego noriu ir kavos noriu cry.gif . Totali priklausomybe. Sunki abstinencija. Ech...sunku eiti sveikatos link.

O, taip. Man mesti kavą buvo sunkiau, nei mesti rūkyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaPija @ 2013 12 12, 13:11)
Laba visoms paleo merginoms  4u.gif

Jau 10 dienu atsimaitinau paleiniu maistu,numeciau 3 kg ,kuom labai dziaugiuos.Savijauta puiki,valgau jau du kartus dienoje.Cukrus dar labai nevienodas,matyt jo ten kraujyje daug yra ,bet jau nukrenta iki normos ir vel pakyla iki 7.Dziaugiuos jus atradus.

Sveika,
kol pas tave yra rezistencija insulinui, tol gliukozė blogai patenka į ląsteles ir plaukioja kraujyje. Tačiau kai nevalgai daug angliavandenių, jos ten yra žymiai mažiau, mažėja insulino ir taip pat kartu mažės rezistencija. Ir po kurio laiko tas cukrus keliaus ten kur jam priklauso, o ne makaliuosis kraujyje. Tam reiks gal pusmečio- kol visiškai normalizuosis.
Papildyta:
QUOTE(Solve @ 2013 12 12, 13:50)
Sveikos mergytes. Prisiskaiciau vakar Voresta ir i-neto  rekomenduotu straipsniu apie kavos zala moteriskiems hormonams, ir negeriau siandien kavos. Ir ka.... mirstu doh.gif

nepasiduok, tai labai trumpalaikis blogos savijautos periodas. Apie savaitę. Po to jausies žymiai geriau nei su kava buvo, tačiau noras kavos lieka labai ilgai..
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 12, 13:20)
nepasiduok, tai labai trumpalaikis  blogos savijautos periodas. Apie savaitę. Po to jausies žymiai geriau nei su kava buvo, tačiau noras kavos lieka labai ilgai..

Niekaip neatsidžiaugiu tuo, kad visai aš tos kavos nenoriu... Teko vieną ar du kartus gerti per tuos kelis metus, kai mečiau (nepamenu, kada tiksliai biggrin.gif), tai buvo bjauri, ir po jos buvo be galo bloooga doh.gif
Atsakyti
Aciu Voresta,jus cia kaip gelbejimosi ratas skestantiems.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 12, 14:29)
Niekaip neatsidžiaugiu tuo, kad visai aš tos kavos nenoriu... Teko vieną ar du kartus gerti per tuos kelis metus, kai mečiau (nepamenu, kada tiksliai biggrin.gif), tai buvo bjauri, ir po jos buvo be galo bloooga  doh.gif

o aš - noriuuuu tongue.gif
Atsakyti